Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 730.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

HOTS gameplay sa gamescona.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Starcraft 2
bistri kaže...

HOTS gameplay sa gamescona.

Dobro ekspanzija izgleda,i jos nova zerg cudovista postoje :D

15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Može li tko dati link za stranicu gdje su kakvi dobro napisani gajdovi i stratovi za multiplayer igranje. Ne želim ići na battle.net forume jer je kao i kod wow-a puno trolova i sveznalica.

I'm very large!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nos kaže...

Može li tko dati link za stranicu gdje su kakvi dobro napisani gajdovi i stratovi za multiplayer igranje. Ne želim ići na battle.net forume jer je kao i kod wow-a puno trolova i sveznalica.

Uglavnom najvažnije je vježbanje... vježbanje build-ordera i pogledati tu i tam pro replaye

15 godina
neaktivan
alscaul kaže...
Nos kaže...

Uglavnom najvažnije je vježbanje... vježbanje build-ordera i pogledati tu i tam pro replaye

Igrao sam wc3 dosta dugo (do lvl 60) tako da znam neke osnove. Samo me zanimaju build orderi i što je dobro protiv čega. Pogledao sam jedno 20 replaya koje je komentirao Huskey, ali to su sve pro igrači a za njih vrijede druga pravila.

I'm very large!
16 godina
neaktivan
Nos kaže...
alscaul kaže...
Nos kaže...

Igrao sam wc3 dosta dugo (do lvl 60) tako da znam neke osnove. Samo me zanimaju build orderi i što je dobro protiv čega. Pogledao sam jedno 20 replaya koje je komentirao Huskey, ali to su sve pro igrači a za njih vrijede druga pravila.

Previše je tu unita da bi ti netko objašnjavao šta je konkretno dobro protiv čega. Imaš ingame guide (mada on nije baš jako dobro napisan po tom pitanju). Prvo se odluči za rasu s kojom planiraš igrati. Kada budeš imao konkretno pitanje za neki BO, ili koji uniti kontriraju koje, sigurno će ti netko na ovom forumu rado odgovoriti. Najvažnije je za početnika (bez obzira što imaš rts iskustva) da dobiješ rutinu. Tu mislim na konstanto pravljenje radnika, ne se supply blockati, scoutanje itd.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

http://www.sc2rep.com/ skini pro replaye i sam možeš analizirati, puno bolje od komentatora

http://www.sc2mapster.com/maps/multitasking-trainer/ za vježbanje multitaskinga i upravljanje bazom

http://www.sc2mapster.com/maps/yabot/ za vježbanje build ordera

Ako imaš vec iskustva s wc3 uskoro bi mogao biti na gold levelu jer imaš valjda solidan apm i puno lakše čes skužiti mehaniku

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Replayi su mi zanimljivi trenutno od samog igranja. SC2 je brutalno dobra igra ne mogu vjerovat da me prije nije zanimala. Najviše me odbilo što nije bilo hero type unita što mi je u wc 3 bilo predobro, ali opet ovdje ima puno više opcija i dubine u samoj igri. Vjerujem da vrijede slični principi u obje igre: makro baze i mikranje samih unita samo za to sve treba određena doza prakse. 

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 17:03 (Nos).
14 godina
neaktivan
Nos kaže...
alscaul kaže...
Nos kaže...

Ako zelis znati sta je dobro protiv cega u igri imas chalenges
igras sa odredjenim likovima i onda moras poslagati jedinice za koje mislis da su jake protiv...
Kuzis??Samo odi na chalenge

15 godina
neaktivan
Nos kaže...

Glupost. Jako često jedina razlika između partije Gold igrača i Master igrača jest skill, ali pravila igre, build orderi, counteri, sve je isto. Ako pogledaš dovoljno pro mečeva biti će ti savršeno jasno što ide protiv čega i otprilike kako izgledaju build orderi. Samo ne znam zašto gledaš tog neopisivo iritantnog "ridankulus" Huskyja kad ima puno kvalitetnijih castera.

Po meni pravila igre su drugačija jedino u Bronze ligi, gdje igrači ili massaju jednu jedinicu do besvijesti ili nađu jedan cheese build i onda ga ponavljaju kao blesavi.

14 godina
neaktivan
Nos kaže...

Replayi su mi zanimljivi trenutno od samog igranja. SC2 je brutalno dobra igra ne mogu vjerovat da me prije nije zanimala. Najviše me odbilo što nije bilo hero type unita što mi je u wc 3 bilo predobro, ali opet ovdje ima puno više opcija i dubine u samoj igri. Vjerujem da vrijede slični principi u obje igre: makro baze i mikranje samih unita samo za to sve treba određena doza prakse. 

Replayi brutalni imam par replaya gdje mi neki mecevi traju po 1:15 :D

16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Ako koga zanima evo jedan zanimljiv therad o tome što je potrebno za koju razinu skilla. Preskakanje bilo kojeg koraka ne može dovesti do višeg stupnja u piramidi  {#}LINK 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
On mi je prvi naletio na yubitu, nije mi pretjerano iritantan a vidim da ima preko 200 milijuna viewa. Našao sam kod njega spanishiwu koji je stvarno predobro odigrao par mečeva. Tek počinjem tako da mi je sve uglavnom zanimljivo i sve mi pomaže. Nije li u svakoj komptitivnoj igri sličan slučaj, gdje igrači drže jedan stil igranja i ne mogu se odmaknuti od njega, sto zbog skilla ili straha da mi statistike ne bi slučajno pale sa 55% na 51%.
I'm very large!
16 godina
neaktivan
Nos kaže...
Nije li u svakoj komptitivnoj igri sličan slučaj, gdje igrači drže jedan stil igranja i ne mogu se odmaknuti od njega, sto zbog skilla ili straha da mi statistike ne bi slučajno pale sa 55% na 51%.  

Bolji igrači u sc2 imaju više od jednog stila igre. Primjerice terran si, igra se bo5 i tvoj stil igre se teško oslanja na mech. Naravna stvar da će protivnik već u drugom matchu biti spreman na to.

15 godina
neaktivan
Starcraft 2

jučer na esl-u igrali su stephano i puma.  

Zerg je odigrao fantastično :)

evo link:

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 0:39 (Hellmaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hellmaker kaže...

jučer na esl-u igrali su stephano i puma. Zerg je odigrao fantastično :)

evo link:

Odlican video :D

17 godina
neaktivan
Hellmaker kaže...

jučer na esl-u igrali su stephano i puma. Zerg je odigrao fantastično :)

evo link:

Da, taj meč je dobio, a ostala 2 izgubio hehe.

Potpis
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

bravo spoiler

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Molim pomoć

oštetio mi se orginalni dvd sc2 , ne mogu ga ni prenimit na drugi dvd

kako da izvedem da nemoram ponovo kupovati igru

Hvala

mamiću odlazi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toshak kaže...

Molim pomoć

Hvala

Oprosti, ali morao sam:

16 godina
toshak kaže...

Molim pomoć

Hvala

Skini s blizzardove stranice, a možeš je kasnje i spržit na dvd...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan

igra taj stephano dobro, bit će još nešto od njega :) al puma je puma

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
14 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
toshak kaže...

Molim pomoć

Hvala

Skini s blizzardove stranice, a možeš je kasnje i spržit na dvd...

Tocno tako samo odi pod game clients na battle.netu upisi cd key u Activation key i onda ce ti doci da izaberes server onda skini jednu datoteku od 3,1 mb i onda to pokreni i otvorit ce ti se downloader od 7 Gb-a i to mozes na stick staviti :D:D

To pisem samo ako neznas kako

16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Nisam primjetio da je itko u ovoj temi spomenuo nadolazeći dokumentarac StarNation.

Teaseri:

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Pozdrav ekipo, vidim da vas ovdje puno igra Stacraft 2 pa ako ima onih koje sa zanimanjem prate profesionalne lige, možda je dobro da napomenem kako večeras (i iduća tri dana) na Playomania portalu možete pratit preko stream kanala mečeve MLG lige. Informacije o suradnji MLG-a i Playomanie možete vidjeti ovdje, dok info u vezi večerašnjeg streama ovdje.

Uživajte :)

Playomania forum: [url]http://playomania.com/forum/index.php[/url]

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Deadwalker kaže...

Pozdrav ekipo, vidim da vas ovdje puno igra Stacraft 2 pa ako ima onih koje sa zanimanjem prate profesionalne lige, možda je dobro da napomenem kako večeras (i iduća tri dana) na Playomania portalu možete pratit preko stream kanala mečeve MLG lige. Informacije o suradnji MLG-a i Playomanie možete vidjeti ovdje, dok info u vezi večerašnjeg streama ovdje.

Uživajte :)

Hahaha taman ja htjeo objaviti :D

Jel imas forum na playomaniji?

16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Povodom 1. rođendana GSL natjecanja, gomtv daje besplatno gledanje svih njihovih matcheva. Slavlje rođoša traje 48 sati, stoga navalite dok traje! LINK

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Starcraft 2

Može mi netko reći malo naprednije taktike za zerga kad igram protiv protossa. Igram u brončanoj ligi.

O tempora, o mores !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Keops kaže...

Može mi netko reći malo naprednije taktike za zerga kad igram protiv protossa. Igram u brončanoj ligi.

Generalni savjet: Konstantno scoutaj

Neke od boljih kompozicija vojske: muta + ling, infestor + bilo što (s time da za late game imaš tranziciju u infestor + broodlord), mass roachevi

Malo naprednija taktika (ako se to tako može nazvati) koja će demolirati protosse u bronze je baneling drop na radnike. Također predlažem da se malo igraš sa burrowed infestorima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 18:47 (mata_87).
14 godina
Starcraft 2

Daj mi još reci jeli mi dobro koristiti evo chambere(ili bilo koje druge upgrade-ove) i u kojim momentima matcha ?

Ne znam zašto tema nije aktivna pošto sam primjetio da je SC2 postao glavni e-sport. Sve se promjenilo kada sam neki dan na sport klubu vidio neke SC2 matcheve.

Od replay-a najviše gledam Idru. Znam da je arogantan i sve, ali ne želim biti njegov fanboy nego naučiti od njega pošto igra fenomenalno.

O tempora, o mores !
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 21:14 (Keops).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice