Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 730.409
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Starcraft 2

Sve što postoji u igri, koristi se. Ne brini za idiote.

15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Jel prodaje ko ili znate nekog tko prodaje polovni CD key za SC2 :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Huk vs Naniwa finale HomeStoryCup 3 turnira. Ne želim ništa spoilat tako da ću samo reći da se mora pogledati.

EDIT: Nisam siguran gdje će biti VODovi. Stream je bio ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 20:36 (Badaboom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

A kak se borite protiv Mutaliska kad mi tip okolo leti i scv-e mi tamani.... To me najviše raživcira XDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dejantopolko kaže...

A kak se borite protiv Mutaliska kad mi tip okolo leti i scv-e mi tamani.... To me najviše raživcira XDD

Missle turreti + marinci sa stimom su ti dobra kombinacija. Samo treba brzo reagirati i stimati na vrijeme prije nego što mute pobjegnu  {#}

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
16 godina
neaktivan
mata_87 kaže...
dejantopolko kaže...

Missle turreti + marinci sa stimom su ti dobra kombinacija. Samo treba brzo reagirati i stimati na vrijeme prije nego što mute pobjegnu {#}

lepo je to samo kaj on može sa Zergom tako brzo se razviti i meni ekonomiju sj i onda meni teško ako još na dva mjesa berem minerale. Pretprošlu partiju lik je isto tako sa mutaliskima došo i ja njemu njih uspijem potamaniti i pošaljem 12 marinaca i dva medica a on doma ništa nema jer je samo na mutaliske išao... 

16 godina
neaktivan
dejantopolko kaže...
mata_87 kaže...
dejantopolko kaže...

Missle turreti + marinci sa stimom su ti dobra kombinacija. Samo treba brzo reagirati i stimati na vrijeme prije nego što mute pobjegnu  {#}

lepo je to samo kaj on može sa Zergom tako brzo se razviti i meni ekonomiju sj i onda meni teško ako još na dva mjesa berem minerale. Pretprošlu partiju lik je isto tako sa mutaliskima došo i ja njemu njih uspijem potamaniti i pošaljem 12 marinaca i dva medica a on doma ništa nema jer je samo na mutaliske išao...

Pa vidi, ako te ide harrasat sa mutama i faila (da mu ubiješ većinu muta, a bez da ti napravi veliku štetu) ti si u velikoj prednosti. Jedan mutalisk košta 100/100. Ako nastavi sa mutama i u kombinaciju ubaci banelings dobro riješenje su ti i thorovi  {#}

15 godina
neaktivan
dejantopolko kaže...

Zerg se na početku najsporije razvija jer on mora ubijati svoje radilice da bi gradio zgrade; trebaju mu kraljice i barem jedan expo da pokrene taj svoj uber-macro.

Ako ima hrpu muta onda ili a) nema skoro niš drugo pa se možeš samo ušetati u njegovu bazu i ubit ga ili b) si ga pustio na miru dugo vremena i dao mu fore da nakoti mutaliske.

Idući put skautaj, kad vidiš Spire odma e-bay i dva turreta u svaki mineral lajn, stim marinci u blizini i to je to. Nisu mutaliski niš strašno, Infestori su gadarija koje se trebaš bojat... {#}

Edit: Samo mi reci di si medice našo u Multiplejeru molim te... {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 23:03 (baba).
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Možda čovjek igra jedinicu

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
baba kaže...
dejantopolko kaže...

Zerg se na početku najsporije razvija jer on mora ubijati svoje radilice da bi gradio zgrade; trebaju mu kraljice i barem jedan expo da pokrene taj svoj uber-macro.

Ako ima hrpu muta onda ili a) nema skoro niš drugo pa se možeš samo ušetati u njegovu bazu i ubit ga ili b) si ga pustio na miru dugo vremena i dao mu fore da nakoti mutaliske.

Idući put skautaj, kad vidiš Spire odma e-bay i dva turreta u svaki mineral lajn, stim marinci u blizini i to je to. Nisu mutaliski niš strašno, Infestori su gadarija koje se trebaš bojat... {#}

Valjda misli na medivacove, ja isto podrazumijevam medica za medivac, jedino ako on nije igrao sp, pa misli da je to pravi igrač, pa sa ground medicima pomaže si. Al' onda je to druga priča...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 2:09 (Dompa).
16 godina
neaktivan
Dompa kaže...
baba kaže...
dejantopolko kaže...

Valjda misli na medivacove, ja isto podrazumijevam medica za medivac, jedino ako on nije igrao sp, pa misli da je to pravi igrač, pa sa ground medicima pomaže si. Al' onda je to druga priča...

lol.... mislim na medivacove :PPP a jedinicu sam zadnje igral 2007 kolko me sjecanje služi.... :DD

17 godina
neaktivan
Starcraft 2
Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Napokon da je i on nešto napravio :D gz destiny

Potpis
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Nakon dugo vremena sa Terranom i Tossom odlučio sam prijeći na zerga. BTW ide mi odlično{#}, nasao sam nekog frenda, skompali smo se i igramo svaki dan 2 vs 2, 15 win-a za redom.{#}

P.S- a najbolje je sto je taj frend online od 11 do 20{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Starcraft 2

Možete mi dati savjete kako igrati sa zergom. Završio sam onih 50 početničkih matcheva, i sad igram na normalnoj brzini(najbržoj) i normalnim mapama(gdje nema prepreka). Ne znam ni sam zašto igram sa zergom, nekako su mi najdraži :D. Tako da mi ukratko recite kako da krenem jer sam do sad igrao spore matcheve, a ovdje me protivnik razvali za 2 minute.

O tempora, o mores !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Obavezna lektira za Zerga:

A kad imaš vremena malo gledaj i Psy-ove castove:

https://www.youtube.com/user/PsyStarcraft

Ima dosta Zerg tutorijala na webu a i u ovom threadu ćeš naletit na dosta savjeta. Ukratko: dronaj ko manijak, ekspandaj, skautaj, širi creep. Nauči koristiti speedlinge jer su oni ključ dobre igre Zerga, pogotovo tehnika surrounda (pomakni vojsku dok ne preleti njegovu i onda A-click) ili brzog ubijanja radilica (ako uspiješ utjerat lingove u njegovu bazu, ne napadaj, zaleti se s njima u mineral line i stisni H). Što se jedinica tiče, trenutno (u nižim ligama) najsigurniji compositioni:

ZvT - ling/baneling/infestor ili ling/baneling/muta

ZvP - roach/hydra/corruptor za Colosse  (lingovi ako forsira gateway jedinice, pogotovo stalkere)

ZvZ - prvo lings, onda roach/infestor

Edit:Ako hoćeš, baci koji link na replay u kojem si izgubio pa ti dam konkretne savjete. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 18:34 (baba).

4 0 hvala 2
16 godina
Starcraft 2

Ljudi igrate li custom mape i koje su vam najdraže?

Ja najviše volim tower defense i marine arena, dobra stvar za zabavu.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 18:18 (xxxxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Kome treba guest pass neka se javi na pm :).

Prednost imaju osobe koje nemaju igru a žele ju isprobati, a ne da dajem nekome za vježbovni acc.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Citam vec duze vrijeme, vidim da se pravo razumijete u SC2, volio bi da odigramo koju rundu. Nisam bas novi u SC 2 vodama, a ni stari , tako da bi mi dobro dosla vjezba na nekim mapama. Ili Mozda 2v2 takmicenje.

Najvaznije da je dobra zajebancija, jer ja na ovu igru vise gledam kao zabava poslje posla, malo relaksacije, nemam ja zivaca za neko ozbiljno takmicenje. Pa ako neko zeli nek mi posalje svoj ID na PM pa da se linkujemo u borbi protiv zla na SC2 :))))

Looking forward for killing spreeeeeeeeeeeee :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hajrobitanga kaže...

Citam vec duze vrijeme, vidim da se pravo razumijete u SC2, volio bi da odigramo koju rundu. Nisam bas novi u SC 2 vodama, a ni stari , tako da bi mi dobro dosla vjezba na nekim mapama. Ili Mozda 2v2 takmicenje.

Najvaznije da je dobra zajebancija, jer ja na ovu igru vise gledam kao zabava poslje posla, malo relaksacije, nemam ja zivaca za neko ozbiljno takmicenje. Pa ako neko zeli nek mi posalje svoj ID na PM pa da se linkujemo u borbi protiv zla na SC2 :))))

Looking forward for killing spreeeeeeeeeeeee :)

Dobrodošao na forum!

Što se tiče practice matcheva 4 fun, kao i timskih, evo ja se prvi javljam (ostali su stidljivi hehe  {#}). Aj pošalji mi na pm nick i char code pa bi mogli nekad zaigrati. Nebi bilo loše ni da si naveo koja si liga (za mene osobno u potpunosti nebitno) i s kojom rasom igraš, možda baš netko treba practice partnera tvog skill levela.

14 godina
neaktivan

Hvala za dobrodoslicu.

Ma ja ti variram po tim laderima, zavisi kako sam ja raspolozen. Nekad mi se zeza, pa se glupiram po mechevima, zato i izletim brzo iz neke lige.

Shvatio sam da ima mnogo stresa u Diamond.u, pa sam pokusao u platinumu, gdje je jos vise stresa, pa sad sveram izmedju gold i silver. Mnogo se ljudi zeli takmiciti, a ja samo zelim navecer da se odmorim (prije zene) od posla i svakakvih faca.

Mogu i grupnjaci na sc2, samo nemojte previse ozbiljnosti ili stresa, star sam ja za takvih stvari. Boli me k... ko ima vise APM ili ko nije izgubio zadnjih 20 meceva. Vazno je da kada te naguzim ili ti mene naguzis, ucinis to sa osmjehom i provalom :)

I naravno, nedo bog pederluka :)))))

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 15:27 (Hajrobitanga).
15 godina
neaktivan
Hajrobitanga kaže...

Ma ja ti variram po tim laderima, zavisi kako sam ja raspolozen.

Da, i ja isto. Ujutro sam nabrijan pa odem u Diamond, tamo negdje do jutarnje kavice. Onda me ulovi neka fjaka pa svratim u Gold. Onda prije ručka sam malo u Platinumu da otvorim apetit. Na pun želudac se prošećem do Bronce, a onda predvečer dok se lickam za izlazak malo pronjuškam kak je u Silveru. A prije spavanja definitivno se zaletim do Grandmaster lige, pozdravim ekipu, raspucam dva-tri profića onako iz zeze, a onda u krpe.

14 godina
neaktivan

Svaka dala :)

Ja sam poslje onih 5 meceva usao u diamond (sreca) ostalo je sve historija :) sad jedva prezivljavam u goldu.

15 godina
neaktivan
Starcraft 2

ja imam 2 vs 2 bronze(random) i 2 vs 2 silver(igram s frendom svaki dan), uvijek mi da nekakve jake protivnike koji me prozvacu za doručak na placment-u. Jednom mi dao nekog frika iz diamond-a, uspio je napraviti brzo thora i pojacati ga i poslati sa scv( ispred). I prozvakao me{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zato je mene mata sinoc derno, covjece da vidis brzine, reakcije, genijalnosti pokreta, senzibilnost i maestralna izvedba napada.

Poceo sam plakat, a onda mi je bilo lakse, jer sam shvatio da igram protiv genijalca ! :)

14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Evo ako se nekome vježba, igra timski može me addat, imam 2 accounta:

User: Chof

Character code: 667

User: Golub

Character code: 400

Na jednom accountu sam gold liga i još sprobavam koju rasu da igram kao glavnu, na drugome cu ozbiljno poceti ladderat kad budem odabrao glavnu rasu i kada cu biti spreman bar za diamond ligu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 10:43 (alscaul).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hajrobitanga kaže...

Zato je mene mata sinoc derno, covjece da vidis brzine, reakcije, genijalnosti pokreta, senzibilnost i maestralna izvedba napada.

Poceo sam plakat, a onda mi je bilo lakse, jer sam shvatio da igram protiv genijalca ! :)

A nisi spomenuo da si ti mene idući match razbio ko beba zvečku  {#}

17 godina
Starcraft 2

Hehe fantje, možemo onda vježbati 2vs2. Evo danas podvečer se nađemo gore (mata ti imaš our info)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft 2

aj i mene dodajte.

TomoYoda #148

oko kolko sati imate vremena? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel moze veceras u 11 ?