Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 729.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Starcraft 2

Pa nije baš.

Ako pratiš PTR diskusije, problem sa TvP-om je bio taj što Thor+Marine dere Gateway+Immortal, i da Tossu za to treba hard counter. Odgovor: HT i novi (čitaj:stari) Thor cannon - sad storm gazi marince, feedback gazi Thora.

Analogija kod ZvPa i Coloss+Stalker bi bio Corruptor/Hydra soft counter, Infestor hard counter. Ali nekako sumnjam da itko može mass infestorom pobijediti deathball... može pomoći, definitivno, ali miljama daleko od "hard countera".

15 godina
neaktivan

PTR diskusije vode nubasti igraci koje nitko ne bi trebao slusati, jos manje ponavljati. Na temelju cega kazes da je Thor+Marine prejak vs tossa i zasto mislis da je immortal rjesenje? Nadam se samo da znas da onaj blizzard guide o unitima nema cestu primjenu u praxi bas sto 99% ljudi ocito ne razumije zasto i sto je jos tuznije... nikad ni nece.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 11:54 (Snowie).
17 godina
baba kaže...

Pa nije baš.

Ako pratiš PTR diskusije, problem sa TvP-om je bio taj što Thor+Marine dere Gateway+Immortal, i da Tossu za to treba hard counter. Odgovor: HT i novi (čitaj:stari) Thor cannon - sad storm gazi marince, feedback gazi Thora.

Analogija kod ZvPa i Coloss+Stalker bi bio Corruptor/Hydra soft counter, Infestor hard counter. Ali nekako sumnjam da itko može mass infestorom pobijediti deathball... može pomoći, definitivno, ali miljama daleko od "hard countera".

Baš sam danas gledao zadnji replay od Destiny-a. Njegov protivnik je išao na collos voidray, plus nekoliko zelota i sentry-a. Destiny je napravio hydre i infestore (jedno 10 komada), nešto lingova. Već je bio late game, tako da je imao pare i baze. Neural parasite na svih 7 coloss-a, hydre su počistile ostatak (voidove i gateway jedinice).

Kad sam gledao replay mislio sam : "No way", ali na kraju je izgubio jedva koju jedinicu.

Mislim da se može, ali sve je u kontroli.

Inače već je i ranije bilo teško dobiti terrana koji ide na thorove + marince + scv-e za popravljanje thorova. Ako ideš na coloss-e, a on razvije cannon za thor-a, jedan cannon, jedan colos (uz to da je colos stuned i ne može pucati), što da onda ubija scv-e, koji ga još uvijek popravljaju i marince?. Definitivno se na thor-a mora vratiti energija, jer je inače prejak.

EDIT : jedino rješenje bi bili HT (storm na scv-e i marince), ali jedan ghost i opet si na početku, da nemaš niti jednu trupu koja može ubiti thora kojeg popravljaju SCV-i

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 12:46 (dado2202).
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

ima li iko da igra sc2 online zanima me kakva mi internet konekcija treba ja imam trenutno 2mb upload mi je 256k kakva su vam iskustva sa pingom hvala unapred.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
metalniradnik kaže...

ima li iko da igra sc2 online zanima me kakva mi internet konekcija treba ja imam trenutno 2mb upload mi je 256k kakva su vam iskustva sa pingom hvala unapred.

Sasvim pristojno, ne trebas vise, jedino kada skidas mape ce ti trebati vise vremena. Ping? Ne znam kako provijeriti no niti jedna igra osobno mi nije laggala.

OT: Itko zeli vjezbati samnom 1v1 i 2v2? :(

Zasada samo platnium 2v2 kaj sam placemente odigral.

I'm not your buddy, friend. I'm not your buddy, guy. I'm not your guy, pal.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 20:07 (kajmak).
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

upravo sam kupio digitalno sc2 sada cekam da mi se skine installer i mogu vam rec da ide sporo koo sam djavo izludit cu od iscekivanja do sada sam igrao piratski sc2 ovaj sam kupio iskljucivo zbog mp zato sam i pitao ima li laga joj ko ce docekat {#} valjda se necu pokajat ipak je 60 eura.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
metalniradnik kaže...

upravo sam kupio digitalno sc2 sada cekam da mi se skine installer i mogu vam rec da ide sporo koo sam djavo izludit cu od iscekivanja do sada sam igrao piratski sc2 ovaj sam kupio iskljucivo zbog mp zato sam i pitao ima li laga joj ko ce docekat  {#}  valjda se necu pokajat ipak je 60 eura.

Laga nema, barem ga ja nisam primjetio. Nisi uspio naći nigdje jeftinije igru? Pretpostavljam da si uzimao izravno od blizzarda digitalni dl. Siguran sam da se nećeš pokajati, mp je odličan.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
14 godina
neaktivan
da digitalni dl direktno sa blizza ne da mi se trazit okolo :D
17 godina
neaktivan
metalniradnik kaže...

upravo sam kupio digitalno sc2 sada cekam da mi se skine installer i mogu vam rec da ide sporo koo sam djavo izludit cu od iscekivanja do sada sam igrao piratski sc2 ovaj sam kupio iskljucivo zbog mp zato sam i pitao ima li laga joj ko ce docekat  {#}  valjda se necu pokajat ipak je 60 eura.

imas dobre 2 godine sta radit za te pare :)

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
neaktivan
Starcraft 2
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

legende:

17 godina
neaktivan
Starcraft 2

oi ljudovi, ima ko EU guest pass viska da udijeli

btw www.warpprism.com

pregenijalan site ako volite streamove

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2011 2:38 (bistri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da ih danas možeš čak i proguglat. Otkad je izišao službeni demo više nisu tolio interesantni ljudima.

14 godina
Starcraft 2

Je li zna netko čemu služe ovi dodatni kodovi koje sam upravo dobio s igrom ?

O tempora, o mores !

0 0 hvala 0
16 godina

Vjerojatno si dobio dva koda za SC i jedan za WoW? 

To su trial ključevi. 

Možeš ih nekom pokloniti. 

Za Starcraft traju tjedan dana (nakon aktivacije) ili 7 sati igranja. 

Nakon toga bi trebali kupiti igru. 

Mislim da za WoW traje mjesec dana. 

Sve to ti piše i na ključevima/kodovima. 

PS: dobro došao ;) 

14 godina
Starcraft 2

OK, poklanjam taj jedan ključ. Drugi ću dati frendu, a treći je od WOW-a, stoga ide meni :D

O tempora, o mores !

1 0 hvala 0
16 godina
Starcraft 2

Ljudi gdje ste vi nasli pocetnicke taktike i dobre replaye.

Igru sam narucio pa dok stigne da malo skuzim kako sve to ide ovdje, u 1. djelu sam preferirao zergove.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Igru sam narucio pa dok stigne da malo skuzim kako sve to ide ovdje, u 1. djelu sam preferirao zergove.

Odigraj kampanju, onda malo vs AI i pokontaćeš. Castova igara imaš na webu koliko hoćeš, evo npr. www.sc2casts.com

Zergovi su u SC2 pomalo pušiona, pazi da se ne razočaraš. {#}

16 godina
baba kaže...
xxxxx kaže...

Odigraj kampanju, onda malo vs AI i pokontaćeš. Castova igara imaš na webu koliko hoćeš, evo npr. www.sc2casts.com

Zasto?

Preslabi su il je nesto drugo u pitanju?

BTW kampaniju sam preso na "khm" verziji tak da idem direktno na multi s orginalom.

14 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
baba kaže...
xxxxx kaže...

Zasto?

Preslabi su il je nesto drugo u pitanju?

BTW kampaniju sam preso na "khm" verziji tak da idem direktno na multi s orginalom.

kladim se prvi game padaš na cheese {#}. Jao takvi likovi me toliko iznervirali da sam prodao igru haha

16 godina
Starcraft 2

Zbog cega sam te ja tocno iznervirao ovdje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xxxxx kaže...

Zbog cega sam te ja tocno iznervirao ovdje?

lol, ajde pročitaj ponovno što je napisao ;) 

ps: nerviraju ga bronze cheeseri, koji će i tebe nervirati ;)

16 godina
Starcraft 2

Aha sry krivo sam pročitao njegov post pa sam mislio da je nesto krivo u mom postu.

Nego jesu li stvarno loše balansirane klase ili što, zašto su zergovi razočaravajući?

EDIT: Cheeseri su zapravo likovi koji idu samo na rush ili sta? Nisam bas na ti sa svim tim pojmovima...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 23:51 (xxxxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Zašto vi uopće pretpostavljate da će se čovjek kvalificirati u bronze? Vrlo je lako moguće se kvalificirati odmah u silver (za u jaču bi trebalo ipak malo sreće ako nisi dosad igrao sc2) pa izbjeći bronze cheese {#}. Od castera najpopularniji su huskystarcraft i hdstarcraft, kao i day9 koji pristupa igri više analitički da nauči svoje gledatelje bolje igrat. xxxxx želim ti puno sreće u SC2, i da ne odustaneš nakon prvih par poraza, igra ima stvrarno puno toga za ponuditi  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Moguće je, ja se redovito pozicioniram u platinum i diamond (obje sezone). Moraš samo inicijalno dobiti sve mečeve.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Aha sry krivo sam pročitao njegov post pa sam mislio da je nesto krivo u mom postu.

Nego jesu li stvarno loše balansirane klase ili što, zašto su zergovi razočaravajući?

EDIT: Cheeseri su zapravo likovi koji idu samo na rush ili sta? Nisam bas na ti sa svim tim pojmovima...

Rase su odlično balansirane, samo je vrlo popularno whineanje po raznim forumima o balansu. Recimo kad odigraš dobro pa izgubiš onda fino dođeš na forum (ne ovaj, nego bilo koji) i kreneš kukati kako je jedna rasa prejaka. U zadnje vrijeme posebno popularna disciplina među zergovima. Sad su trenutno Protossi na tapeti, prije su bili Terrani.

Cheesse: All in (ne nužno) taktika sa namjerom da pobjediš protivnika na brzinu. Recimo 6 pool, cannon rush i slično. Malo nezgodno sam to opisao ali nadam se da shvaćaš

16 godina
Starcraft 2

Tesko da dobijem sve meceve jer cu bit njubek kad krenem.

HD starcraft vec gledam i ima super likova i taktika, dosta tog je objasnjeno.

Al znam da ako se obranis od rusha na pocetku da si prakticki pobjedio igru jer je protivnik zaostao za ekonomijom.

Pa ako budu stalno rushali, naci cu ja neku tehniku za odbijanje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xxxxx kaže...

Ma ok su balansirane. Može i bolje, ali igra je još mlada,,, :) 

Neki pro igrači misle suprotno, ali vjerojatno ćeš i sam tolko slušati o tome da će ti na uši izlaziti. 

Zerga je dosta teško za igrat, pa je malo zeznuto početi s njim. 

mata_87 kaže...

Zašto vi uopće pretpostavljate da će se čovjek kvalificirati u bronze? Vrlo je lako moguće se kvalificirati odmah u silver (za u jaču bi trebalo ipak malo sreće ako nisi dosad igrao sc2) pa izbjeći bronze cheese {#}. Od castera najpopularniji su huskystarcraft i hdstarcraft, kao i day9 koji pristupa igri više analitički da nauči svoje gledatelje bolje igrat. xxxxx želim ti puno sreće u SC2, i da ne odustaneš nakon prvih par poraza, igra ima stvrarno puno toga za ponuditi {#}

Ja to nisam pretpostavio.

Cheese je sveprisutan. Isto kao i rush. 

@ xxxxx -

Ali da, nemoj da te obeshrabre prvi porazi. A postupno ćeš naučiti igrati protiv tih taktika. 

Meni je baš netko na ovom forumu rekao ove iste riječi: kasnije ćeš se moliti da ti netko ide raditi rani rush, jer će to najvjerojatnije značiti tvoju pobjedu (ako ga rano skužiš).  

Ja recimo nisam imao BW niti ikakvog rts iskustva pa sam ipak preživio 'inicijaciju' :)

Tako da ćeš i ti biti čist ok ;) 

Od video komentatora bi dodao i BlizShouter-a. 

Svi ovi gore nabrojani su super za uvođenje u igru - da skužiš kako igra 'diše' u 1v1. 

gl hf :)

16 godina
Starcraft 2

Uglavnom ljudi zahvaljujem na objašnjenju nekih stvari, za zergije sam svjestan da ih je najteze igrati (kao i u jedinici), i eto nadam se da necu previse puta napisat gg  {#}

Sad treba docekati tu igru da dodje pa cu se zabavljat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice