Starbound co-op/multiplayer partneri

poruka: 7
|
čitano: 2.264
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav narode....

Nisam nasao slicnu temu pa otvaram ovu s ciljem dogovaranja ekipe za igranje co-op/multiplayera u Starbound igri.

Igru jos nisam kupio preko njihove stranice a planiram je sutra uzest na Steamu kad izadje u early access(04.12.2013).

Igra je spiritualni nasljednik Terarije i pari mi zanimljiva i idealna za moju situaciju(kronicni nedostatak vremena za hvatanje u kostac s bilo kojom AAA igrom :'( )

Evo jos i jedan video al preporucam da malo guuglate za dodatne informacije {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bumpity bump bump

Igra kupljena, beta se igra super je {#}

Amo neko :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Starbound co-op/multiplayer partneri

Evo i ja cu je kupit, reci mi samo jel valja MP ? i opcenito kakva je igra ?

12 godina
neaktivan

MP nisam probao posto je beta a nije mi se dalo s nekom random ekipom igrat posto jos nisu ubaceni alati za zastitu pa mos naletit na trola koji ti npr stavi spike trap u brod na misto di se spavnas i instant umires time pa mos odmah brisat tog chara a i izaslo je par update-a vec ukljucujucu danas/sutra i character wipe zbog novog update-a

meni je osobno super a i ima ogromni potencijal plus developeri su aktivni i komuniciraju s fanovima sta preko njihova foruma sta preko starbound subredita...

16 godina
neaktivan

A kako si kupio igru, preko steama ili sa njihove stranice ili kako već?

12 godina
neaktivan

uzeo sam je preko steam-a al ako uzmes preko njihove stranice dobijes i soundtrack, a ovde ga trebas platit dodatno ako hoces

al stao sam s igranjem posto svako par dana dodje patch s novim stvarima pa bih radje to sve isprobao kad izadje finalna verzija(trenutno je beta faza 1)

al ono sta sam igrao(kojih 40h od toga oko 10h multiplayer) mi se jako svidilo a nije ni cetvrtina onog sta ce bit ubaceno(trenutno rade na ekstremnijim razlikama izmedju planeta kao sto su kisele kise, kise meteora, nedostatk atmosfere i sl)

http://playstarbound.com/the-future-of-starbound/

14 godina

Budući da su zadnjim patchom eliminirali problem stalnog brisanja charova ja i kolega tražimo još par igrača da nam se pridruže.

Teamspeak obavezan.

http://www.teamspeak.com/invite/158.255.211.9/?port=1337

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 16:44 (dj_renny).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice