Mhh, mislio zaigrat malo kad ono gotov popust.. jel se ocekuje kakvo novogodisnje snizenje ili nesto slicno? Koliko vidim, nema ispod 42E nigdje :|
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mhh, mislio zaigrat malo kad ono gotov popust.. jel se ocekuje kakvo novogodisnje snizenje ili nesto slicno? Koliko vidim, nema ispod 42E nigdje :|
Ima ovdje http://www.cdkeys.com/pc/games/star-wars-battlefront-pc-cd-key-origin 39,49€ ako ti šta znači...
nista, uzivaj u igri i nadolazecim DLCovima koji bi ju trebali dovrsiti - tj uzivaj u placanju igre 2 puta kako bi dobio proizvod koji si trebao dobiti po izlasku (a nisi, jer je EA htjela izbaciti igru u vrijeme filma kako bi zarada bila veca)..
evo objasnjeno u prilozenoj slici
nista, uzivaj u igri i nadolazecim DLCovima koji bi ju trebali dovrsiti - tj uzivaj u placanju igre 2 puta kako bi dobio proizvod koji si trebao dobiti po izlasku (a nisi, jer je EA htjela izbaciti igru u vrijeme filma kako bi zarada bila veca)..
On kao i ja ima ultimate edition tako da je već sve platio, jedina razlika je što ja u igri uživam sve manje. Od kad je cijena igre pala na 20€/$ sve više cheatera susrećem u igri. U zadnjih dva tjedna naletio sam na Darthhellmchen (ako potražite njegovo ime na youtube ili google sve će vam biti jasno) najmanje 10 puta (i to govori dosta o količini igrača koji igraju ovu igru na PC-u) i svaki put je prijavljen s moje strane, a i još najmanje 10 osoba po matchu.
Igru sam kupio jer sam htio još jednu arkadnu pucačinu kao što je h1z1 battleroyal-e u kojoj sam za 20€ odigrao više od 300 sati i još uvijek je zabavna, a ne zato što sam očekivao još jedan BF skin DLC kao što Ceco kaže.
Ja jednostano ne razumijem zašto su po tebi to ljudi očekivali ako ih je cca 9 mil (po statistici koju je izabcio EA) probalo betu?
Ja sam je kupio jer mi je beta bila zabavna kao i u Titanfall-u, a svi znamo kako je Titanfall završio :(
cuj, ako tebi nije bio problem dati 390kn za multiplayer only igru koja dolazi sa 4 mape (to sto su razlomljene na 12 manjih ne znaci nista, i dalje je rijec o 4 mape u igri), ne znaci da je to dobra kupovina ili da igri nista ne fali
vidim tebi je bilo dovoljno da je igra tehnicki ispravna i da je arkada - drugi (citaj vecina) su ocekivali mnogo vise s obzirom na studio koji je radio na razvoju igre i na cijenu od 60€ za standardnu verziju i 110!!€ za "ultimate" verziju
ti si savrsen EA kupac - kupit ces sve sto ti se servira u lijepom celofanu za apsurdnu cijenu, a sto se tice sadrzaja, ako bude bude, ako ne, jebiga, snaci ces se i s ovim sto ima
jos pogotovo ako si preordero, svaka cast
inace ne bih nista rekao, jer tvoje su pare i trosi ih kako hoces, ali zbog takvih kao ti i imamo 16 call of dutya, 99 assassin creedova i hrpetine nebitnog DLCa
btw free2play igre nisu skuplje od 150kn, a kamoli od 390kn (imas iznimke gdje vrijedi pay2win ali te igre ionako nisu toliko popularne jednom kad se uvede taj model)
igrao sam dosta free2play igara u zivotu (nekoliko MMOa, dote, hon, hots, UT4, enemy territory) i ni za jednu nisam dao kune
cuj, ako tebi nije bio problem dati 390kn za multiplayer only igru koja dolazi sa 4 mape (to sto su razlomljene na 12 manjih ne znaci nista, i dalje je rijec o 4 mape u igri), ne znaci da je to dobra kupovina ili da igri nista ne fali
vidim tebi je bilo dovoljno da je igra tehnicki ispravna i da je arkada - drugi (citaj vecina) su ocekivali mnogo vise s obzirom na studio koji je radio na razvoju igre i na cijenu od 60€ za standardnu verziju i 110!!€ za "ultimate" verziju
ti si savrsen EA kupac - kupit ces sve sto ti se servira u lijepom celofanu za apsurdnu cijenu, a sto se tice sadrzaja, ako bude bude, ako ne, jebiga, snaci ces se i s ovim sto ima
jos pogotovo ako si preordero, svaka cast
inace ne bih nista rekao, jer tvoje su pare i trosi ih kako hoces, ali zbog takvih kao ti i imamo 16 call of dutya, 99 assassin creedova i hrpetine nebitnog DLCa
btw free2play igre nisu skuplje od 150kn, a kamoli od 390kn (imas iznimke gdje vrijedi pay2win ali te igre ionako nisu toliko popularne jednom kad se uvede taj model)
igrao sam dosta free2play igara u zivotu (nekoliko MMOa, dote, hon, hots, UT4, enemy territory) i ni za jednu nisam dao kune
Ja ne kužim tipove kao što si ti koji dolaze ovamo kmečati o tome. Ako ti ne odgovara cijena, nemoj igrati i gotovo, ovako dolaziš ovdje, samo drugim zgadiš život kad pročitaju tvoj nebitni komentar. Ne sviđa ti se cijena? Nemoj igrat i nemoj dolazit u temu.
Ja jednostano ne razumijem zašto su po tebi to ljudi očekivali ako ih je cca 9 mil (po statistici koju je izabcio EA) probalo betu?
Ja sam je kupio jer mi je beta bila zabavna kao i u Titanfall-u, a svi znamo kako je Titanfall završio :(
problem titanfall-a je ono sto sam battlefront nece doziviti jer vec ima ogromnu fan bazu Star Wars dok su ovi isli iz nule. Dok ipak imaju jednu zajednicku boljku koju sam odmah zmajerio SWBF jos u beti a to je matchmaking only sistem, na koji se ni jedan ozbiljan PC mp vise ne smije ograniciti ako zeli dobar uspjeh. SWBF ce doziviti ogroman pad igraca sa DLC izlaskom na PC-u dok je na PS4 to jos jako dugo ziva igra.... I ljudi su u beti vec poceli hejt sto nije BF skin pogotov PC igraci, ja igri zamjeram od pocetka taj matchmaking i team menager. Sve drugo mi je odlicno a da u free2play igrama ne treba trositi lovu mozete nekom drugom prodati jer se trosi vise nego u ovakim igrama, daleko vise ako zelis fer odnos spram drugih.
Pa znam puno SW fanova kao i ja sam kojima nije sjela igra. Grafika, zvuk i efekti savršeni, ali igri fali dubina i sadržaj koji bi te držao u igri. Sve se svodi na to da uzmeš najbolju pušku i perkove i spreman si za dominiranje, nema tu da moraš imati neku drugu klasu kako bi uništio AT ST jer ga se može uništiti sa svakom puškom. Jedini način da se kontrira je da se uzme recimo ista setup kao i njegov. Ne igra neku ulogu za pobjedu ni neka taktika, a ni skill previše. Igra mi nekako djeluje baš do kraja casual kao PvZ:Garden Warfare. Dovoljno je da se odigralo par sati bete ili pogledalo par videa da se shvati kako igra nema nešto što bi te dugo držalo da igraš, a cijenovno je u rangu sa igrama koje puno više nude.
Kolko je igra zanimljiva ljudima pokazuje kolko su youtuberi posvetili vremena ovoj igri. Eto izašla je prije oko mjesec dana, a već se svi prebacili na RS:Siege, za 2 mjeseca će i zaboraviti na ovo. Slično kao i za Hardlineom za kojeg više ni ne snimaju ništa, dok recimo BF4 naslov star 2 godine još uvije izbace pokoji.
Ja osobno sam od Battlefront očekivao ono što je bila dvojka koja je zapravo kopija battlefielda ali u star wars tematici. Dakle velike mape sa raznoraznim vozilima, svamirske bitke i klase, a ne da jedan vojni može biti sve i sa svojom puškom uništiti sve. Dok se u vozila ulazi preko nekih pickupova koji su random razbacani po mapi.
Dakle oni su igru koja nije trebala biti u BF stilu napravili tako, a onu koja je baš trebala takva biti, e nju naprave baš suprotno.
Kako je to Battlefront podbacio?
Prodali su milione primjeraka, a igru u svakom trenutku igra preko 300 tisuća ljudi.
Neda mi se cekat neka snizenja, citajuci vase postove bas mi se malo neobavezno napucava :)
Jel' se isplati doplatiti za deluxe edition ili da uzmem regular? Ultimate me ne zanima, kupit cu dlcove ako bas zazelim jednom. I jel nudi uopce neko key za deluxe osim origina? Na allcdkeys/g2g/slicni nalazi se zamo vulgaris edition. Tnx :)
Prodali su milione primjeraka, a igru u svakom trenutku igra preko 300 tisuća ljudi.
Ne možeš generalizirati taj broj igrača, jer koliko sam ja vidio igra ne podržava cross-platform igranje. Mene koji se igram samo na PC-u brojka od samo 26 tisuća igrača na PC-u koji je igraju u malo više od mjesec dana od izlaska jako zabrinjava i odbija od kupovanja igre. BF4, igra koja je stara 2 godine ima 40 tisuća igrača na PC-u. Znači dok traje hype oko najnovijeg Star Wars filma, recimo još mjesec dva, a i kada počnu izlaziti dodatci koji će zahtjevati da se ima premium da se mogu igrati taj broj će se i dalje početi osipati. Na konzolama se isplati igrati i kupiti igru, a i igra se prodavala zajedno s PS4 tako da su mnogi za Božić dobili PS4 i Battlefront. Igra je veliki promašaj na PC-u, dok je uspjela na konzolama.
sa tog sajta:
Currently online players
PC: 6,902 (24h peak: 26,610)
XBOXONE: 40,018 (24h peak: 119,119)
PS4: 66,758 (24h peak: 185,533)
Total: 113,678
znaci igru u ovom trenutku igra daleko manje od 300 tisuca ljudi
btw BF4 na PCu igra vise igraca:
igra je podbacila na PC platformi (isto kao i hardline), na konzolama se jos koliko toliko drzi - kao sto je vec spomenuto, vjerojatno zato sto je igra prodavana zajedno sa konzolama u blagdansko vrijeme + jos traje fama oko star wars filma
takodjer, vecina kriticara je dala lose ocijene igri upravo zbog nedostatka sadrzaja i problema sa balansom - ugl navode da je par sati igranja dovoljno da se prodje kroz sve sto igra nudi..
glavno da nude ultimate verziju igre za 110€..
Pod dubinu mislim pod dubinu u gameplay mehanici, da trebaš malo mozgati kako kontrirati neku klasu ili vozilo, nema čak ni rock scissors paper mehaniku kao BF. Igra je obično FPS gdje ne treba nekakva taktika ili nešto. Uzme se najbolji loadout i rokaj.
Dovoljan pokazatelj ti je i broj igrača na PCu nakon svega mjesec dana, na konzolama je druga stvar pošto tamo ovakve igre dobro prolaze i puno bolje od igri tipa Arma, Squad, BF.
gdje je trenutno najjefitnije kupiti igru za PC?
čitao sam upute za meksiko, ali vidim da je 40$
a vidim da su ljudi prije pisali da ima i jeftinije?
gdje je trenutno najjefitnije kupiti igru za PC?
...
Prošla baba sa kolačima...bila rasprodaja na Originu negdje u vrijeme kad je startala na Steamu i trajala ako se ne varam 3 dana...
Sad je gotova i cifre su po starom cjeniku.
Na konzolama se svaka pucacina "drzi" prvih 6-7 mj za 10mj max ce biti mrtvo i prazno sve kao i 90% FPS pucacina na konzolama.
Pogodite zasto defenderi DLCa ?
Ova igra je kao film od Michael Baya,izgleda ljepo,explodira ljepo ali sve ostalo je povrsno i prazno ali zaradit ce milione da moze neki strucnjak doci i reci kako je zaradila milione a u drustvu kapitalizma kvaliteta se mijeri samo novcem.
Na konzolama se svaka pucacina "drzi" prvih 6-7 mj za 10mj max ce biti mrtvo i prazno sve kao i 90% FPS pucacina na konzolama.
Battlefield 4 se "drži" na PS4 i nakon 2 godine.
Destiny ima preko 20 milja igrača. Sa ekspanzijom koja je izašla prije 2 mjeseca, te značajno unaprijedila igru, vjerojatno i više.
Jel' ovo postala chat tema, gdje svatko piše što mu padne na pamet?
Naveo si 2 igre od koliko FPS igara u zadnjih 5 godina ? i mene pitas jel pisem prvo sta mi padne na pamet ?
Hahaha....Destiny nisam igrao zar to nije vise SP igra nego sto je MP ?
Naveo si 2 igre od koliko FPS igara u zadnjih 5 godina ? i mene pitas jel pisem prvo sta mi padne na pamet ?
Hahaha....Destiny nisam igrao zar to nije vise SP igra nego sto je MP ?
Pišeš krivo, offtopic i flejmaš o igri koju nisi igrao. Tema je Battlefront.
Koji multiplatformski FPS u zadnjh 5 g. je propao na konzolama, a prosperira na PCu?
Igre koje dobivaju support se igraju. DICE i dalje supporta BF4, pa će vjerojatno i Battlefront.
Pravi igrači to prepoznaju. Klinčadija kenja po igri jer su bijesni što ne mogu torrentirati ili se cigane za 20 kuna i kupuju preko brazilskog proxya.
Destiny je MMOFPS.
Ti si pravi odrasli ciko sa poslom koji pusi DLC paket gdje te igra kosta sa svim tim DLCom kao 970tka GPU,ali dobro ciko tvoj novac bacaj ga.
Igra samo izgleda lijepo i nista vise,ti zelis da se lazes izvoli,ti si tip onoga koji ode u striptiz bar da trazi ljubav i dok potrosi 500 eura govori samome sebi ma ona mene voli.
Ti si pravi odrasli ciko sa poslom koji pusi DLC paket gdje te igra kosta sa svim tim DLCom kao 970tka GPU,ali dobro ciko tvoj novac bacaj ga.
Igra samo izgleda lijepo i nista vise,ti zelis da se lazes izvoli,ti si tip onoga koji ode u striptiz bar da trazi ljubav i dok potrosi 500 eura govori samome sebi ma ona mene voli.
Ha? Ja sam svoju 970 prije točno godinu dana platio 2800 kn.....gdje ova igra sa DLCom košta toliko to samo ti u svojim fantazijama vidiš
Svaka EA pucacina u zadnjih nekoliko godina izadje preko 100 eura i vise nakon par DLCa,sad sto ste vi pojedinci gdje jedino ovdje se brani EA koji svugdje drugo je vec godinama proglasavana za najgoru korporaciju u gejming industriji,jesam li pretjerao sa 970 usporedbom jesam jer sam ja moju nasao prljavo jeftino i zaboravio da nisu tako jeftine.
Sve ostalo sto sam rekao stoji i dalje,opet kazem vas novac ako zelite biti budale i jos davati besplatnu reklamu i braniti firmu izvolite.
Ja vama ne govorim na sta da dajete vas zardjen novac,ali nemoj mi ovdje of Bfronta pravit neku super balansiranu i ispoliranu igru koja ce se igrati godinama jer nece.
Svaka EA pucacina u zadnjih nekoliko godina izadje preko 100 eura i vise nakon par DLCa,sad sto ste vi pojedinci gdje jedino ovdje se brani EA koji svugdje drugo je vec godinama proglasavana za najgoru korporaciju u gejming industriji,jesam li pretjerao sa 970 usporedbom jesam jer sam ja moju nasao prljavo jeftino i zaboravio da nisu tako jeftine.
Sve ostalo sto sam rekao stoji i dalje,opet kazem vas novac ako zelite biti budale i jos davati besplatnu reklamu i braniti firmu izvolite.
Ja vama ne govorim na sta da dajete vas zardjen novac,ali nemoj mi ovdje of Bfronta pravit neku super balansiranu i ispoliranu igru koja ce se igrati godinama jer nece.
Ae brale makni se sa teme više. Jel imaš potrebu kakat cijelo vrijeme ili samo ponekad. Dosadan si i bogu i vragu. Neznam što pišeš o igri koju ne igraš ... Protiv koga se ti boriš. Igraj što želiš i zaveži više.
Ae brale makni se sa teme više. Jel imaš potrebu kakat cijelo vrijeme ili samo ponekad. Dosadan si i bogu i vragu. Neznam što pišeš o igri koju ne igraš ... Protiv koga se ti boriš. Igraj što želiš i zaveži više.
Dobro rečeno haha. Ja imam preko 100 sati igranja i još mi nije dojadila, i dalje igram svaki dan po nekoliko sati. Najviše Heroes v Villains, Blast i Fighter Squadron.