Bombtrack, ako čitaš ovo, već par minuta mi stoji retrieveing list of characters...
Sada Retrieveing list of maps...
Isto ovdi, samo ne 5 min, negdi oko 2-3 min.
Bombtrack, ako čitaš ovo, već par minuta mi stoji retrieveing list of characters...
Sada Retrieveing list of maps...
Isto ovdi, samo ne 5 min, negdi oko 2-3 min.
evo našao sam jeftino STO da nemože biti jeftinije!
http://www.g2play.net/store/Star-Trek-Online/
Btw jel netko zna (oni koji su odabrali gamecard za subskripciju) da li nakon aktivacije ključa i odabira načina subskripcije gamecard , da li odmah treba jedan kod od gamecarda utipkati ili može prvo odigrati besplatnih 30 dana pa onda gamecard kupiti i unijeti?
Za napravit account treba ti: kreditna / paypall / gamecard. Ništa ne naplate dok prodje 30 dana. Ako odaberes gamecard iduci korak je upisivanje koda. Dakle, DA trebas upisat kod ili podatke o kartici / paypallu.
Evo slika:
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/star-trek-online-sto/28667.aspx?page=21&jumpto=742036&sort=asc&view=flat
@mislav_01
Imaš pravo glede onoga, igraš i frustrira te, a onda sretneš likove iz serija, njihovu rodbinu, pretke. Preodlično, danas sam baš igral onu misiju di se vraćaš u prošlost da spasiš timeline, onak, pre, preodlično, doslovno sam gutal svaku riječ tamo dok ispituješ kapetana B'Vata i onaj portal dok pitaš šta je, ko ga je napravio, pa ga pitaš zašto govori u zagonetkama, a on veli da jednostavno govori na razini mog razumijevanja... Ovo mi je tolko odlično, nemam riječi... Sve mane igre jednostavno nestanu nakon ovak nečega...
Upravo to. Questove, koliko sam vidio, bi podijelio na 2 dijela. One "odi tamo patroliraj ubit" i ove sa pricom. Iako se i ti sa pricom mogu svesti na odi ubi / skeniraj ako se citaju quest logovi i tko sta govori puno toga se moze otkrit. Osjeco sam se kao da sam dio jedne epizode Star Treka. Odlicno. Igra ima svojih uzasno iritantnih strana ali i svojih odlicnih, imerzivnih djelova. I evo me idalje igram i hrabro gazim naprijed
Grace period ends:
http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=107021
Dakle za one koji su uzeli pre Direct2Drivea (kao moja malenkost), gejmamo do sutra 19h i onda nema druge do ukucavanja retail keya.
Imali za STO free trail?
ne ma
Grace period ends:
http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=107021
Dakle za one koji su uzeli pre Direct2Drivea (kao moja malenkost), gejmamo do sutra 19h i onda nema druge do ukucavanja retail keya.
Je, vidio i ja, samo šta ja nisam mogo, mamicu im, moral sam ukucat retail. Ah, nema veze. Jedva čekam raidove :D
1 korak naprijed 3 nazad i tako unedogled, i u sector spaceu i na stanicama. Toliko o serveru, lagu i kapacitetu. Bar nije svaki dan maintenece....
1 korak naprijed 3 nazad i tako unedogled, i u sector spaceu i na stanicama. Toliko o serveru, lagu i kapacitetu. Bar nije svaki dan maintenece....
A čuj, ja bi reko da se još dobro serveri i drže, s obzirom da je prvi tjedan, heh, al da, zna zaštucat
Ma drze se jako dobro. Ili su dole, ili je lag ili je que. Dnevno ima 2-3 sata kada se moze igrat bez problema. Kad je tako onda je odlicno. Al evo nedelja navecer putovanje sector spaceom je uzasno frustrirajuce jer me stalno baca naprijed nazad. A vidim i masu ekipe isto. Onda se hocu beemat negdje pa mi loada i pise "server not responding". A da o alt tab i minimaliziranju u winse i ne govorim. Gotovo u 70% slucajeva igra ce se srusit. Bez obzira na komp, drivere i ista. I da bi ponovo uso moram cekat 2-3 minute da prodje neki iritantan file checking kada skenira fileove. Mislim WTF. Jedva cekam da prodje ovih 30 dana da se maknu ovi sto ne misle nastavit igrat. Jer ocito je Cryptic nesposoban dostavit serverske snage koliko ovoj igri treba (koliko glup moraš bit da ne mozes ocijenit koliko ce ti igraca doc u igru). Jos od headstarta stalno problemi. U primetimeu je katastrofa iritirajuce za igrat. Na forumu je 90% postova zaljenje na tehnicke strane igre.
Shvacam da svaki MMO ima probleme. Ali taj izgovor je posto stvarno izlizan. Cryptic je vec izbacio par MMOa i koliko cujem nisu se proslavili. Imaju masu uzora u koje se mogu ugledat i preko kojih mogu predvidit probleme. Izgovor da svaki MMO ima probleme je bio OK prije 5 godina ali sada svaki MMO je poluporizvod koji je prakticki ne igriv na pocetku.
Imali su closed betu, open betu i head start koji je BTW bio head sr*nje. I da nisu mogli napravit projekcije koliko ce im ljudi doc. Problem je sto su oni zakupili serverskog prostora onoliko kolko misle da ce igra imat ljudi za mjesec dana. Jer zasto bi placali vise servera bolje 30 dana je*at nas u zdrav mozak dok ekipa koja je tu samo radi 30 dana ne ode.
Da i evo ga...QUE...igra se srusi jer je server u banani i onda te baci u que i dok se vratis ne mozes se logat di si stao nego od mrtvog checkpointa i krenut sve ispocetka....
Hm, u primetimeu nisam nikad niti igral skoro, jer ne namjeravam još, zato što znam da će biti laga i to, zadnji put kad mi je 2-3 puta zaštucalo, odma sam odustal, reko ne mislim tak igrat... A sad, da je baš 2-3 sata samo igrivo... Meni je igrivo bilo puno više od toga, ne bih znao sad...
Ja ne igram baš u vrijeme kada vi ovdje većinom igrate, već uglavnom u gluho doba noći ili rano ujutro, a iskreno, do sada nisam imao nikakvih problema s lagom, queuom (vidio ga jednom na 10 min), stabilnošću.
Inače, rušenja su vezana više za ATI, nego nVidiu, a i ne moraju redovito biti problem igre.
Heh, da, većinom i ja igram u neko blesavo vrijeme, al najviše sati je potrošeno između 00.00 i 6.00 heh, pa vjerojatno i zbog toga nemam problema nekih s lagom baš.
Ja ne igram baš u vrijeme kada vi ovdje većinom igrate, već uglavnom u gluho doba noći ili rano ujutro, a iskreno, do sada nisam imao nikakvih problema s lagom, queuom (vidio ga jednom na 10 min), stabilnošću.
Inače, rušenja su vezana više za ATI, nego nVidiu, a i ne moraju redovito biti problem igre.
Ja imam ATI, igra se niejdnom nije srušila, ali Server Time Outeva sam imao ohoho. Naravno, uglavnom kad se Ameri počnu spajat. Treba nam EU cluster servera.
Izazito sam protiv bilo kakve podjele servera (a i neće se dogodit doduše). Globalni server je OK, treba im samo snage još i to je to.
Izazito sam protiv bilo kakve podjele servera (a i neće se dogodit doduše). Globalni server je OK, treba im samo snage još i to je to.
također sam protiv podjele servera i također mislim da se neće to dogoditi, jer to ne bi bilo - to
Također ATI i nije bilo rušenja igre, čak niti uz Win tipku (pa surfam usput dok putujem od sustava do sustava). Ne, ne želimo podjelu, samo više - kak je naxeem reko - snage.
Ma drze se jako dobro. Ili su dole, ili je lag ili je que. Dnevno ima 2-3 sata kada se moze igrat bez problema. Kad je tako onda je odlicno. Al evo nedelja navecer putovanje sector spaceom je uzasno frustrirajuce jer me stalno baca naprijed nazad. A vidim i masu ekipe isto. Onda se hocu beemat negdje pa mi loada i pise "server not responding". A da o alt tab i minimaliziranju u winse i ne govorim. Gotovo u 70% slucajeva igra ce se srusit. Bez obzira na komp, drivere i ista. I da bi ponovo uso moram cekat 2-3 minute da prodje neki iritantan file checking kada skenira fileove. Mislim WTF.
Da i evo ga...QUE...igra se srusi jer je server u banani i onda te baci u que i dok se vratis ne mozes se logat di si stao nego od mrtvog checkpointa i krenut sve ispocetka....
Vise manje se slažem s tobom i najveci lag sam osjetio u memory alpha sector space-u.
Alt-TAB mi nikad nije srušio igru.. Istina, zna se srušiti sama od sebe, pa kad krene file checking stisneš cancel i odma engage :) ili odeš na wc ako ti je sila :)
Što se tiče reda čekanja, algoritam je jednako bugovit kao i u beti, dakle, rješenje je slijedeće:
- Kad dobiš poruku "vi ste 989 u redu od 989" fino stisneš cancel login, dobiješ login screen pa se pokušaš ponovo ulogirati. Kroz nekoliko pokušaja si unutra. Sveukupno potrošiš pola - minute i pol.
I ja također. Svidja mi se ideja jednog servera di svi igraju. I nadam se da ce ubrzo to popravit. Igra je odlicna, stabilna, lag free ali u satima kada nema gore igraca puno. Trebaju prosirit kapacitet. Kazu da rade na tome al nema neki ETA.
http://www.massively.com/2010/02/07/star-trek-online-reaches-one-million-accounts/
Doduše svi tako krenu, vidjet ćemo za par mjeseci kakvo će stanje biti.
Sad radim quest. 30min se po nekoj stanici sapirem. Oslobodim 19/20 ljudi i zadni otrci iza nekih kutija DO KOJIH NE MOGU DOC. Nikako. Napisem ticket. Cekam vec 1h. NIŠTA. Eh i da onda sam se i ja u medjuvremenu zaglavio jer me pratio neki idiotski NPC ko da sam mu gazda a on pas. I sad sjedim zaglavljen kod nekih kutija. I da onda me igra DC da bi sad završio u queu od 400.
Ma e. SRAMOTA. Ova igra je toliko puna bugova da je to uzas.
Da padnu na samo 25%, opet je dobro. EVE sasvim fino živi od svojih 250,000.
Što se bugova tiče, nisam naletio na niti jednog nakon bete.
Cestitke
Čestitke.. mora da igraš jako, jako puno? :P
Ako je ono sto na Steam profilu pise. Imam ukupno u STOu 40ak sati. Igram dosta da
Evo da se i ja uključim u raspravu i dam svoje mišljenje nakon par dana igranja. :-)
Inače imam pilu od kompa i ATI grafičku, igram na FULL detaljima ono maksimum maksimuma i nisam imao nikakvih problema što se tiće rušenja, ili čekanja na server. Dogodio mi se lag 2 ili 3 puta ali je kratko trajao tak da je to to. Mislim da je igra dosta stabilna. Inaće nakon patcha od nedjelje čini mi se da je igra i bolje optimizirana jer mi je prije znalo zaštekat (što je s obzirom na konfu koju imam nezamislivo) al sad sve ide glatko. Činjenica je da bugova ima al mislim da nakon mjesec ili 2 ak anstave patchirat ko do sad (a hoće) igru nećemo moć prepoznat.
Ideja jednog servera je po meni sranje jer što kad će bit fakat puno ljudi?? Pa nećeš moć q napravit normalno a da ne bude gužva! Bilo bi bolje više servera s nekakvom ograničenim populacijom. To je moje mišljenje i vodim se za ostalim MMO koje sam igrao i koji su imali više "SVIJETOVA" al naravno ne moram biti u pravu.
Evo da se i ja uključim u raspravu i dam svoje mišljenje nakon par dana igranja. :-)
<cut>
Ideja jednog servera je po meni sranje jer što kad će bit fakat puno ljudi??
U tih par dana igranja još nisi primjetio da za svaku mapu ima više instanci?