Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 868.633
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Patch 1.0 ne radi baš idealno.

Česti su Connection Error-i i izbacivanje iz igre (ili zamrzavanje klijenta).

Do sljedećeg patcha pikam radije novi Elite ;)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Star Citizen

Pitanje za one bolje upućene. Koji paket (letalo) bi vi uzeli za prvu ruku? Recimo da ne znam kakav character želim biti u igri. Hoće li se profesija moći naknadno mjenjati, primjer, hoći li moći preći iz ''pirata'' u transport i obrnuto. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Star Citizen
dax-lax kaže...

Pitanje za one bolje upućene. Koji paket (letalo) bi vi uzeli za prvu ruku? Recimo da ne znam kakav character želim biti u igri. Hoće li se profesija moći naknadno mjenjati, primjer, hoći li moći preći iz ''pirata'' u transport i obrnuto. 

Uvijek ove s više brodova:

https://robertsspaceindustries.com/pledge/Combos/The-Completionist-Digital

14 godina
naxeem kaže...
dax-lax kaže...

Uvijek ove s više brodova:

https://robertsspaceindustries.com/pledge/Combos/The-Completionist-Digital

Ja sam više mislio na ovaj

16 godina
Star Citizen

Vidim da imaš brzu memoriju..probaj spustiti brzinu memorije na 1333 ili 1600.

Onda radi puno stabilnije.Meni se crashalo uvijek dok nisam spustio takt memorije.

Ja sam isto novi u SC ali zadnjih par dana čitam njihov forum pa sam dosta skužio neke stvari, uglavnom sve brodove i opcije ćeš u pravoj igri moći zaraditi, a sada ovisno koji paket kupiš sa brodom iz tog paketa igraš.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
goodie kaže...

Vidim da imaš brzu memoriju..probaj spustiti brzinu memorije na 1333 ili 1600.

Onda radi puno stabilnije.Meni se crashalo uvijek dok nisam spustio takt memorije.

Ja sam isto novi u SC ali zadnjih par dana čitam njihov forum pa sam dosta skužio neke stvari, uglavnom sve brodove i opcije ćeš u pravoj igri moći zaraditi, a sada ovisno koji paket kupiš sa brodom iz tog paketa igraš.

Hvala na informaciji. Nakon 2 restarta više ne radi probleme. Jedno njub pitanjce. Jel moguće da se ac louda beskrajno iz razloga što još nemam ni jedan brodić?

16 godina
Star Citizen

Sve je moguće.....ipak je ovo Alfa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Jeli ima neki opis igre, tražio sam na onom fan forumu nema ili krivo tražim. Znaći samo značajke što će sve biti u igri npr Trade (vrsta trejda).

www.mmo-balkan.com
15 godina
neaktivan
Star Citizen

Nakon podosta dogovaranja preko fejsa uspio sam stupiti u kontak sa društvenim menadžerom Star Citizena, Ben Lesnick.
Dakle razgovarali smo preko Skype o SC, i sjetio sam se da je bilo pitanje Dali će se moći nakon što sim izađe kupovati brodovi, oružja itd itd sa pravim novcem? On je kazao veliko NE! Te mi je objasnio da će sa pravim novcem biti samo moguće kupovati mjesta na vašem kor. računu i neki extra UEC dodaci. Mene je jako zanimalo dali će se moći sletjeti na planet bez autopilota tj dali će površina planeta biti omogućena gdje god se poželi... Na to mi je odgovorio sa osmjehom i kazao da slijetanje na planete nemaju još u vidu ali i ako bude, to će biti moguće samo za već naseljene planete ili gdje je atmosfera tog planeta bezopasna. Veselo je reagirao na to moje pitanje i dodao kako se i njemu ta ideja jako sviđa. Ako i vi imate neko jako zanimljivo pitanje a da nigdje ne moete naći odgovor, nastojat ću ih sakupiti i ponovno s njim razgovarati... usput dok smo razgovarali jeo je čips.... {#}

Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
Star Citizen

Upravo sam zamijenio na Avengeru onaj prednji trocijevni top, sa Omnisky Laser Canon VI.

Sada je to zvijer.....treba oko 5 sekundi da ubiješ nekoga.

Sa onim topom koji dolazi sa Avengerom je s_anje to što kada ostaneš bez municije (ima samo jedan reload) si bekoristan, jer ono oružje ispod krila ne nanosi štetu nego samo oduzima energiju protivniku.

Uskoro ću ih zamijeniti sa Omnisky Laserom III i onda će biti bolje ne naletiti na mene....{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodie kaže...

Upravo sam zamijenio na Avengeru onaj prednji trocijevni top, sa Omnisky Laser Canon VI.

Sada je to zvijer.....treba oko 5 sekundi da ubiješ nekoga.

Sa onim topom koji dolazi sa Avengerom je s_anje to što kada ostaneš bez municije (ima samo jedan reload) si bekoristan, jer ono oružje ispod krila ne nanosi štetu nego samo oduzima energiju protivniku.

Uskoro ću ih zamijeniti sa Omnisky Laserom III i onda će biti bolje ne naletiti na mene....{#}

Nadam se da neće sistem oružja biti u stilu - tko ima najjači cannon taj rula jer će onda svi pokupovat samo to oružje i ode raznolikost u tri krasne..

Trebale bi razne vrste oružja imat prednosti i nedostatke - veći dmg vs brzina pucanja ili recimo efektivnost protiv raznih vrsta štitova i sl.

Ah well..  još smo u ranoj fazi balansiranja pa se toplo nadam da će se tom segmentu posvetiti puno pažnje.

Lijep pozdrav ;)
16 godina
Star Citizen

To je istina...balans oružja i brodova tek treba odraditi.

Neka oružja su OP, kao npr. ovaj koji sam stavio, ali razlog što sam ga uzeo je taj, što bi sa onim prije ostao bez municije.

Npr. Origin 325A ima istu brzinu kao Avenger, a slabiji motor.......a kažu da je Avenger brži.

Balans je najbitniji....skill bi trebao igrati veću ulogu nego jačina i brzina broda kojim upravljaš, a da ne govorim o timskom radu itd....

Uglavnom kada to sve krene trebali bi se skupit i oformiti nekakav klan ili nešto, jer samom u ovako kompleksnoj igri neće ići...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodie kaže...

Uglavnom kada to sve krene trebali bi se skupit i oformiti nekakav klan ili nešto..

Misliš da napravimo svoju organizaciju(ekvivalent gilde u drugim MMO-ima) ako nas se tu dovoljno skupi ili samo nekakav squadron (više kao frend listu)?

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan

To bi bilo pametno, nekakav squad, da smo svi tu zajedno....

11 godina
protjeran
16 godina
neaktivan

Postoji organizacija Croatian Grid.

https://robertsspaceindustries.com/orgs/HRVATI

Bez obveza kao klasične guilde..

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 18:00 (NightShadow).
17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Postoji organizacija Croatian Grid.

https://robertsspaceindustries.com/orgs/HRVATI

Bez obveza kao klasične guilde..

Cool pogledat ću ;)

Lijep pozdrav ;)
16 godina
Dado_ZG78 kaže...
Misliš da napravimo svoju organizaciju(ekvivalent gilde u drugim MMO-ima) ako nas se tu dovoljno skupi ili samo nekakav squadron (više kao frend listu)?

Ma bilo kakav oblik grupe ili organizacije.

Da ako ideš u nekakvu misiju imaš nekoga uz sebe da ti pomogne.

Mislim da će upravo solo igrači imati najviše problema.

BTW poslao sam pristupnicu za ovu Hrvatsku organizaciju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 9:10 (goodie).
11 godina
protjeran

Mislim da je ovo peta "balkanska" organizacija što je normalno jer u svakoj igri mu umjesto da se držimo skupa svi smo u svome gildu i tako će biti par mjeseci dok se gildovi ne budu raspadali i kasnije više ne bude bilo kojeg balkanskog gilda.

www.mmo-balkan.com
16 godina
Star Citizen

Za početak bi bilo dobro biti u paru sa nekim.....bar to.

Kasnije će se vidjeti da ne možeš opstati ako nisi pripadnik nekakve organizacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Star Citizen

Evo još jedana Hrvatska organizacija. Cilj organizacije je trgovina i šverc. Švercanje ilegalnih supstanci, vanzemaljaca, ljudi, djece, prostituki. Trgovina i prijevoz tereta.

Postanite i vi dio elite pošaljite prijavu na:

https://robertsspaceindustries.com/orgs/CBC

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Mislim da je još prerano za udruživanje u nekakve konkretne organizacije.

Treba vidjeti kako će pojedini aspekti igre biti rješeni i koliko će koja 'profesija' biti zabavna/isplativa pa onda odlučivati ;)

Za sada letanje/borba u AC-u i iščekivanje FPS modula...  

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Super je alfa, prvo pokaže devet errora, a onda prestane respondat :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Star Citizen

Meni od kada sam spustio memoriju na 1600 radi ko urica.

Niti jednom mi se više nije crash-alo.

I čak se igram fluidno na 1080p low detalji, jedino sam proc digao na 4.3 ghz.

Iako nemam 60 fps-a, radi glatko čak i u borbi sa više neprijatelja.

Zasada  sam zadovoljan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Meni sve dela OK ali mi se ne da toliko čekat na učitavanje svake partije u AC-u..  toplo se nadam da će to nekako optimizirati jer inače će igra postati rekorder i po vremenima učitavanja :)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Star Citizen

Da poprilično to dugo traje.

Meni stiže SSD ovih dana pa ćemo vidjeti kakva će onda biti situacija!

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 16:03 (goodie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodie kaže...

Ja sam ga prije držao na SSD-u i bolje je - oko trećinu kraće učitavanje, no za SSD su to isto ogromna vremena učitavanja.

Problem je u tome što se učitavaju kompresirane teksture i onda se vrijeme gubi na otpakiravanje svih tih resursa prije nego što uđeš u mapu (s druge strane da resursi nisu zapakirani klijent bi iznosio hrpu gigabajta više na disku..).

Čak sam pročitao da brzina učitavanja (zbog spomenutog otpakiravanja tekstura) dosta ovisi o procesoru (najbolje je imati neki nabrijaniji i7 ili u tom rangu..).

Nadam se da će smisliti kako zaobići to usko grlo.

Lijep pozdrav ;)
11 godina
Dado_ZG78 kaže...

Odgovor je vrlo jednostavan, kad SC konacno izade  ja cu na ruci imat smartwatch s i7 procesorom, a desktop PC ce SC prezvakat bez beda u tili cas. 

16 godina
odjavljen

Hmm, kad izađe SC imat ćemo 64-jezgrene procesore na 500GHz u grafenskoj tehnologiji, 1TB stacked 3D memorije kao standard, tako da stvarno nema razloga za paniku.

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
goodie kaže...

Ja sam ga prije držao na SSD-u i bolje je - oko trećinu kraće učitavanje, no za SSD su to isto ogromna vremena učitavanja.

Problem je u tome što se učitavaju kompresirane teksture i onda se vrijeme gubi na otpakiravanje svih tih resursa prije nego što uđeš u mapu (s druge strane da resursi nisu zapakirani klijent bi iznosio hrpu gigabajta više na disku..).

Čak sam pročitao da brzina učitavanja (zbog spomenutog otpakiravanja tekstura) dosta ovisi o procesoru (najbolje je imati neki nabrijaniji i7 ili u tom rangu..).

Pogledaj mojpc. Ucitavanje je idalje kriminalno sporo. A učitava par brodova i minijaturnu mapicu. E i ono combat u eliteu mi je bolji. :-/

Presto sam pratit projekt. Ne mogu smislit onu glupačetinu ni ne znam više kako se zove što vodi onu kriminalnu emisiju s onim likom od 300kg i onu zensu narvala što je kao neka ne znam cosutomer support ili kontakt. Najjaci je lik što bugove razbija. Kako su si ovi kitovi dozvolili da postanu tolki meni nije jasno. 10 for the chairman je bla bla ovo ce mo ono ce mo. Nemam više zivaca slušat obecanja dok igra ne izađe pa vidim sam po sebi. Ovako bi si mogo stvorit nerealni hajp. Vec mjesecima se ništa ne događa. Ali baš ništa, opipljivo jel.

Nakon što sam vidio šta je Elite napravio za par milijuna ne znam kako ce ovo završit. Idalje se nadam dobro tho. Prije 6-7 mjeseci sam rekao da necu ovdje sudjelovat radi negativnosti citave teme ali u tih 6-7 mjeseci se ništa nije dogodilo. Nakon onih idiotskih live streamova koji ni nakon 2 godine nisu u stanju provest kako treba i samo pricaju sale ovog broda onog broda. Nemam snage :-(

Iduci genijalno producirani content je 10 for the lunch lady......

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 17:59 (mislav_01).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice