Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 873.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
16 godina
Star Citizen

A dali je moj PC dovoljan  za igranje u 1080p, na nekakvim med-low postavkama?

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 19:03 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Star Citizen

Sve prolazi osim rama, imas 4 a treba 8.

Mislim da je ipak 1080p previse, ali sa jos 4 gb rama trebalo bi radit u 720p.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 19:27 (brane82).
17 godina
neaktivan
goodie kaže...

A dali je moj PC dovoljan  za igranje u 1080p, na nekakvim med-low postavkama?

RAM bi mogao biti problem..  treba 8GB mislim.

Lijep pozdrav ;)
16 godina
Star Citizen

Ma tako su rekli i za BF4 pa ima dovoljno rame....malo sporije učita mapu i to je to.

Brza je rama pa me to vadi....za sad.

Nego koji je engine u pitanju, neki crytek.....ali koji, to neznam.Racite neku igru koja radi na tom engine-u,pa onda otprilike znam na čemu sam.

Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
goodie kaže...

Ma tako su rekli i za BF4 pa ima dovoljno rame....malo sporije učita mapu i to je to.

Nego koji je engine u pitanju, neki crytek.....ali koji, to neznam.Racite neku igru koja radi na tom engine-u,pa onda otprilike znam na čemu sam.

ovo ja imam:

cpu: intel i7 920 2.8Ghz

mbo: gigabybe ex58-ud3r

ram: 6GB kingston hyperx 1300MHz

gpu: sapphire 7850 2GB

imam cca 25 do 30fps-a na 1080p, neigrivo tako da trenutno vrtim na 720p i tada mi lijepo klizi. mada moram napomenuti kako igra za sad nema gotovo nikakve grafičke opcije za mijenjanje osim rezolucije i globalnih postavka detalja (low, mid i high). tko zna kako će biti optimizirana na kraju. 

ja sam se već pomirio da ću uzet novi cpu+ram+gpu+mbo za normalno igranje kad jednom igra bude gotova. taman će doći novi višejezgreni inteli i ddr4 

MPLAB C18
17 godina
neaktivan
goodie kaže...

Bojim se da si preveliki optimist ali probaj..

Igra se radi u najnovijoj inačici CryEngine-a (mislim da je trenutno u 3.6.x) i još će se barem nekoliko puta usklađivat s najnovijom (aktualnom) verzijom.

Lijep pozdrav ;)
12 godina
goodie kaže...

igra nije ni namjenjena trenutnoj generaciji hardvera, kamoli pretprosloj

BF4 nije ni blizu velicinom star citizenu (bar ne po ovome sto planiraju raditi od star citizena), usporedba ti nema smisla 

star citizen ce izaci za koje 2g (minimum) i trebala bi biti ogromna igra sa ogromnim brojem igraca i contentom

nema sanse da ti to vrtis posteno na svom hardweru (a ni ja koji imam duplo jaci komp) 

rijec je o modificiranom crytek 3 (3.5?) enginu na kojeg stalno dodaju neke stvari + uzmi u obzir da jedva izbacuju i ovo malo contenta da radi koliko toliko, tako da ne mozes racunati na neku bijesnu optimizaciju jednom kad to izadje

dosla je nova generacija konzola sto znaci da su PC zahtjevi za multiplatform igre otisli u nebesa (nema vise x360 i ps3 na koje se mozes vaditi) - moras se pomiriti s tim da ti komp vise nije sto je bio i da ces morati uloziti dosta novaca ako zelis i dalje igrati u visokim detaljima na full hdu nadolazece igre 

(i da, svjestan sam da star citizen nije multiplatform igra...samo kazem da se covjek vise ne moze vaditi na svoju konfu)

16 godina
Star Citizen

Znam ja sve to što Vi govorite.......okorjeli stari gamer sam ja.....od ZX Spectrum-a pa nadalje.

Vidjeti ću kako će vrtiti ovu alfu,pa onda betu i onda će biti ona fora....e hebi ga ne klizi, pa u dućan po novi komp.....ni prvi ni zadnji put da je tako. Uvijek nađu put da ti izmuzu pare...ali gušti su gušti.

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Ovo što imam pod Moj PC nije dovoljno za SC. Tako da imaš otprilike dojam koliko je gladan. :)

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Star Citizen

A joj.....optimizacija bi mogla odraditi dio posla, ali do nje ima još dugo.....strpljen, spašen, rekli bi stari ljudi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ovo što imam pod Moj PC nije dovoljno za SC. Tako da imaš otprilike dojam koliko je gladan. :)

Sorry ali o kojoj to rezi pričaš?

Meni je moja konfa dovoljna za glatko izvođenje na max postavkama pri fullHD (1080p) rezi tak da mi nije jasno kako tebi ne redi glatko?

Lijep pozdrav ;)
16 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...
Tonči kaže...

Sorry ali o kojoj to rezi pričaš?

Meni je moja konfa dovoljna za glatko izvođenje na max postavkama pri fullHD (1080p) rezi tak da mi nije jasno kako tebi ne redi glatko?

Govorim o 1440 i 2160 (2,5K i 4K). Na 1440 ne ide u 60 FPS-a.

15 godina
neaktivan
Star Citizen

Čitam svakojake nebiloze po ovoj temi u vezi plaćanja, mislim da je ovo XXX puta rečeno u raznoraznim temama, javnim nastupima samog Chrisa ect ect..

Sve što sad plaćate su ujedno novci za razvoj igre, to svi već znate. Kad igrica izađe (polovicom 2016) SC će se prodavati po nekoj cijeni nagađam 50 Eura za one koji nisu sudjelovali u razvoju.. E sad ono najbitnije. Sve unutar igrice će biti FREE! Dakle ako ste sad kupili brod, taj brod će biti vaš i s njim ćete početi igrati. Kad igrica izađe i onaj tko ju odluči kupiti isto će dobiti start ship s kojim će igrati.
A ono najbitnije je ako slučajno tjekom igre nemate osiguranje i izgubite brod vi nećete trošiti svoje prave novce da bi dobili novi, već ćete se morati snaći, ili da radite za neku kompaniju i rentate brod i tako zaradom dođete do svog broda, ili će vam prijatelj s kojim igrate ustupiti srestva za nabavku novog i još mnogo varijanti od krađe itd.  Nemojte pisati više da će se nešto plaćati unutar igrice kao da je to World Of tenks ili sl.

Moj PC  
2 7 hvala 0
16 godina
Star Citizen

Evo skinuo se napokon....Avenger u garaži!

Prvi dojmovi su dobri.

Sve je stock i proc i grafa i memorija.

Reza 1080p i low detalji ide 40-45 fps-a (free flight), a kada ide na very high onda dobijem 20-28 fps.

To je u free flight modu, u borbi sve padne za nekih 5-10 fps-a ovisno o situaciji.

Nije ni loše s obzirom da je PC star i da je ovo Alfa.

Kada prođe ovo blagdansko ludilo još ću se poigrati i probati dobiti bolje rezultate.

1080p low graphic, free flight 1080p low graphic, free flight
1080p very high graphic free flight 1080p very high graphic free flight
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
protjeran

STari nemoj nikada na forum uplodati slike, uplodaj na imgur viti će se detalji puno bolje :)

www.mmo-balkan.com
17 godina
protjeran
TalaxY kaže...

Čitam svakojake nebiloze po ovoj temi u vezi plaćanja, mislim da je ovo XXX puta rečeno u raznoraznim temama, javnim nastupima samog Chrisa ect ect..

Sve što sad plaćate su ujedno novci za razvoj igre, to svi već znate. Kad igrica izađe (polovicom 2016) SC će se prodavati po nekoj cijeni nagađam 50 Eura za one koji nisu sudjelovali u razvoju.. E sad ono najbitnije. Sve unutar igrice će biti FREE! Dakle ako ste sad kupili brod, taj brod će biti vaš i s njim ćete početi igrati. Kad igrica izađe i onaj tko ju odluči kupiti isto će dobiti start ship s kojim će igrati.
A ono najbitnije je ako slučajno tjekom igre nemate osiguranje i izgubite brod vi nećete trošiti svoje prave novce da bi dobili novi, već ćete se morati snaći, ili da radite za neku kompaniju i rentate brod i tako zaradom dođete do svog broda, ili će vam prijatelj s kojim igrate ustupiti srestva za nabavku novog i još mnogo varijanti od krađe itd.  Nemojte pisati više da će se nešto plaćati unutar igricekao da je to World Of tenks ili sl.

igrice ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 14:43 (Van_Blaster).
17 godina
Star Citizen

Talaxy i u WoT se svi tenkovi teoretski mogu samom igrom otkljucat, ali je bitno brze i lakse (i gotovo jedino moguce) bolje tenkove platit i imat - cak i Hearstone se moze igrat bez pravih para.

Tako je u vecini F2P igara, pa ce tako biti i u ovoj.

Sve pare koje itko sad da, jednom kad/ako igra izadje i u kojem obliku, ce biti unutar igre, tocno, osiguranja, sve ostalo sto si naveo se mogu zaradit i placat unutar igre sa parama/resursima koje tamo zaradujes, ali isto tako moze ih se (a upravo zato ljudi i sada daju pare) kupit pravim novcem. Ono sto je pitanje je koliko ce biti moguce zaradjivat unutar igre u normalnoj kolicini vremena, ali to su rasprave za neki drugi put.

Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Talaxy i u WoT se svi tenkovi teoretski mogu samom igrom otkljucat, ali je bitno brze i lakse (i gotovo jedino moguce) bolje tenkove platit i imat - cak i Hearstone se moze igrat bez pravih para.

Sve pare koje itko sad da, jednom kad/ako igra izadje i u kojem obliku, ce biti unutar igre, tocno, osiguranja, sve ostalo sto si naveo se mogu zaradit i placat unutar igre sa parama/resursima koje tamo zaradujes, ali isto tako moze ih se (a upravo zato ljudi i sada daju pare) kupit pravim novcem. Ono sto je pitanje je koliko ce biti moguce zaradjivat unutar igre u normalnoj kolicini vremena, ali to su rasprave za neki drugi put.

S takim stavom se ruši igrivost... Dakle oni šta neznaju od parusina su ujedno i elita, imaju sve najbolje u kratkom roku i nitko im nemože ništa. NE do toga siuguro neće doć... zaboravite na pravi novac nakon izlaska MP-a...

16 godina
neaktivan
TalaxY kaže...

S takim stavom se ruši igrivost... Dakle oni šta neznaju od parusina su ujedno i elita, imaju sve najbolje u kratkom roku i nitko im nemože ništa. NE do toga siuguro neće doć... zaboravite na pravi novac nakon izlaska MP-a...

Jel jos pisemo o igri koja ima fanove spremne dati nekoliko tisuca dolara za neki brod?!

11 godina
protjeran

Zamisli da backer koji je potrosio 500$ na brod vidi novog lika s 30$ brodom i prati njegov stil igre i nakon 2 tjedna vidi da taj isti lik sada ima 500$ brod, znaći isti brod kao on, sve zarađeno ingame naravno. Ovako nešto će biti 100%.

Sada ljudi koji su potrošili 1000$+ na brod njima je lako, oni će to isplatiti u roku 2-3 tjedna igre jer nitko neće moći zarađivati lovu jer će ih ovi "veliki decki" stalno pljackati. Isplatiti mislim na prodavati iteme/ingame lovu za pravu lovu.

Igra se još radi, ali ako se mene pita presporo se radi. Radije izbacivaju gluposti od itema nego da se baziraju na mp, grafiku i optimiziranje. Izbace jedan brod i onda dupliciraju taj brod te dodaju 2-3 nove stvari  i eto ga izbacili su 6 brodova.

www.mmo-balkan.com
11 godina
Rhodin kaže...

?!?!?!?!?!?

tko kaže da će star citizen biti F2P?!?!?!?!

objasni!

MPLAB C18
17 godina
protjeran
Star Citizen

srecan bozic i nova 2015. godina svim fanovima SC,svim haterima,trolovima ... i  slucajnim prolaznicima ...  svima zelim sve najbolje i najljepse  !

3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...

srecan bozic i nova 2015. godina svim fanovima SC,svim haterima,trolovima ... i  slucajnim prolaznicima ...  svima zelim sve najbolje i najljepse  !

U ovoj temi se više priča o StarCraftu već o igri iz imena teme.

17 godina
Star Citizen

F2P ili B2P - tak svejedno s obzirom na planirani ingame shop. 20-30$ inicijalne investicije plus ili minus. Ja vidim da je trenutno igra zesci cashgrab, sumnjam da ce se ista manje nudit u shopu jednom kad izadje. Starting paketi sa raznoraznim brodovima, ingame novac, osiguranja, skinovi. Vec sad je diskutabilno jel igra P2W ili nije.

Teorije da ce i oni sa najvecim brodovima mora placat (skupa) osiguranja, ljudsku posadu, odrzavanje svega... nekako mislim da se i u zivotu lakse snac Todoricevom nasljedniku nego djetetu koje u zivot ulazi u braku 2 roditelja sa prosjecnim primanjima 1000kn mjesecno po clanu obitelji.

I da, vjerujem da se 20ak manjih brodova moze urotit sa 2-3clanim posadama i zrokat velki brod... ali taj velki je osiguran i sigurno ce imat manje ukupne troskove nego 20ak manjih koje ga je pokusalo zrokat - ako su uopce uspjeli.

Sve je to diskutabilno dok igra ne izadje, ne znamo jos odnose snaga, ne znamo koliko gameplaya nosi kakve nagrade, koliko je procjecno vremena potrebno za ista u igri napravit. Samo kad me 2 godine prije releasea svakodnevno zatrpavaju ponudama brdova od 5 do 1000$ tesko je ne pomislit da ce se ista praksa nastavit i dalje (pogotovo kad se pogleda koliki ljudi su voljni placat takve iznose), a jos teze mi je vjerovat da se ti ljudi nece bunit ako im 1000$ RL novca ne donese barem godinu dana ingame prednosti.

Moj PC  
6 4 hvala 0
11 godina
Star Citizen

lupetaš gluposti {#}

MPLAB C18
Moj PC  
1 9 hvala 0
11 godina
protjeran

Nemamo više brige ljudi, chris je najavio da će sa svakim milijunom koji zaradi staviti po 1 ribu u akvarij! Stvar je spašena!

www.mmo-balkan.com
14 godina
Star Citizen

Pozdrav. Jučer sam imao malo slobodnog vremena i odlučio isprobati igru. Noćas se skinula pa skužih da se stvorim u praznom hangaru. Vjerojatno trebam kupiti brod ali ima li neka opcija da isprobam let u svemiru prije?

Btw, ruši li se kome igra s bilo kojom promjenom postavke u opcijama? Dakle, promijenim li u opcijama bilo koju postavku, star citizen stopped working. 

Eto, odlučio sam počet igrat još nešto uz BF pa sam mislio krenuti ovo kad još u dubokom startu. I da, do nedavno sam se sprdao na ovu temu. Ne mogu reći da sam sad podrška ali probat ću i nadam se da nije bezveze tako ''sitan'' pledge doniran u jednu ideju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dax-lax kaže...

Pozdrav. Jučer sam imao malo slobodnog vremena i odlučio isprobati igru. Noćas se skinula pa skužih da se stvorim u praznom hangaru. Vjerojatno trebam kupiti brod ali ima li neka opcija da isprobam let u svemiru prije?

Btw, ruši li se kome igra s bilo kojom promjenom postavke u opcijama? Dakle, promijenim li u opcijama bilo koju postavku, star citizen stopped working. 

Eto, odlučio sam počet igrat još nešto uz BF pa sam mislio krenuti ovo kad još u dubokom startu. I da, do nedavno sam se sprdao na ovu temu. Ne mogu reći da sam sad podrška ali probat ću i nadam se da nije bezveze tako ''sitan'' pledge doniran u jednu ideju.

Ne razumijem..

Imaš igru i skinuo si je, ali nemaš brod pa se čudiš što nemreš igrati igru? Ali kako si je onda skinuo??

Ako si skinuo igru zar je problem stisnuti ESC i isprobati sve opcije koje imaš (čak su 4 od čega su 3: options, exit i resume) pa bi možda vidio nešto što se zove Arena Comander i zaigrao simulaciju.

To što nemaš brod u hangaru je, slažem se blesavo, ali se može riješiti.

Dakle, trebaš na web stranici se ulogirati u račun i odabrati koji brod ćeš prikazati u hangaru.

Nepotrebna komplikacija ako imaš 1 brod, ali kaj je tu je..

14 godina
NightShadow kaže...
dax-lax kaže...

Ne razumijem..

Imaš igru i skinuo si je, ali nemaš brod pa se čudiš što nemreš igrati igru? Ali kako si je onda skinuo??

Ako si skinuo igru zar je problem stisnuti ESC i isprobati sve opcije koje imaš (čak su 4 od čega su 3: options, exit i resume) pa bi možda vidio nešto što se zove Arena Comander i zaigrao simulaciju.

To što nemaš brod u hangaru je, slažem se blesavo, ali se može riješiti.

Dakle, trebaš na web stranici se ulogirati u račun i odabrati koji brod ćeš prikazati u hangaru.

Nepotrebna komplikacija ako imaš 1 brod, ali kaj je tu je..

Imaš zanimljiv nastup. AC se ruši ćim pritisnem tipku da uđem. Bolje da ne pitam ništa jer se podrazumijeva da znam cijeli razvoj igre prije nego išta pitam na ovoj temi. 

15 godina
dax-lax kaže...

Da bi vidio brod koji imaš odeš na MY RSI-MY HANGAR i imaš odmah na početku COFIGURATION.

Tamo izabereš hangar i brod(ove) koje želiš vidjeti u hangaru.

Na žalost nisi jedini kojemu se igra ruši, malo su preuranili s 1.0 patchem, tako da ćeš morati čekati do poslje Nove godine dok ne izdaju novi patch i onda probati ponovo.

Probaj pogledati na forumu, moža ima koju solucija za tvoj problem.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice