S.t.a.l.k.e.r.

poruka: 43
|
čitano: 9.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: S.t.a.l.k.e.r.
fps_gamer kaže...
igra je legendarna!!! ima 7 krajeva tocno... i samo dva su prava... i jedan tezi jedan laksi...

ti si dosao do fake kraja
 Svega što se sjećam od kraja je kad ideš kao tražiš  izlaz tako nešto,  (vrag),  u nekoj zgradi  a, te ekspozije su sve češće. Na površini je sve već pokrepivalo (jer je bila ono jedna žešća) tebi je sve teže i teže se kretati radi koncentracije radijacije i i ono što si uzimaš od painkillera antiradijacia i health, sve manje djeluje . I samo se sjecam zadnje animacije, kad nađeš neki put, ono kao on zamišlja zelenilo sunce, oko njega preljepa priroda ptice  (super animacija) i nakon toga kraj. credits. A ova druga verzija završetka to nisam nikad odigrao.
17 godina
neaktivan
pravi tezi kraj kada prodes kroz zadnji "portal" za teleportaciju i onda pocen animacija di ti kalashom razbijas neko zeleno staklo (koji opis) i onda se pojavis na travi...
17 godina
S.t.a.l.k.e.r.

Znali tko ispričati cijelu priču o STALKERU jer ja sam se trudio da saznam priču, ali nisam pohvato sve konce, jel istina da je Marked ONE Strelok, i što je to c-savijest itd.

Tko zna ja bih molio da napiše cijlu priču ili da link neke stranice na kojoj se nalazi priča.

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
a da ti guglas?? i nemoj spoilati ili to naglasi jer netko mozda ne zeli znati sve...
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Znali tko ispričati cijelu priču o STALKERU jer ja sam se trudio da saznam priču, ali nisam pohvato sve konce, jel istina da je Marked ONE Strelok, i što je to c-savijest itd.

Tko zna ja bih molio da napiše cijlu priču ili da link neke stranice na kojoj se nalazi priča.

mislim da ima na wikipediji, pogledaj.
Faithless Is He Who Says Farewell When The Road Darkens
17 godina
S.t.a.l.k.e.r.

Nije sve, ima malo, mene zanima sve o Streloku i drugim likovima, c-savijesti i drugim stvarima.

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

Ljudi, imam malo bedasto pitanje, al možda netko zna.

Jel se u igri koje vozilo može voziti? Dosadno mi je hodati cijelo vrijeme, a još se i moram boriti sa đukelama...

If death of one man can save thousand lives,then that one sacrifice is worth it!
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 12:23 (Altair).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
imas mod koji to dozovljava :)
16 godina
protjeran

Ja sam je prešo kada riješim tajnu monolitha(fakcije) a ne odem na wish granter.Odem upoznam vodića pa mi on rekne gdje je doktor...

16 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

Di?! Kolko Mb?! Stvarno mi je dosadno hodati, trebao mi je cijeli dan(pravi) da iz Cordona dodjem do bara!

If death of one man can save thousand lives,then that one sacrifice is worth it!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

E da, i koji je password za ulaz kroz ona vrata u podzemnom labaratoriju, druga misija, Dark Valley...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

interesuje me da li ima kakvih sifri za varanje za ovu igru u singlu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
S.t.a.l.k.e.r.

http://www.webalice.it/requena/game/stalkercs/stalkercs.htm

istrazite ovu stranicu na kojoj ima puno linkova za stalkeru sve tajne zone i puno drugih dobrih stvari

a za patcheve i modova za chernobyl i sky mozete pogledati ovdje(IMA IH NA BACANJE)

http://www.strategyinformer.com/search.php?action=search&platform=&genre=&q=S.T.A.L.K.E.R.&what=game

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice