Eno na GameReportu je osvanula recenzija one dvojice.
Ne biste vjerovali, prva ozbiljna recenzija.
Eno na GameReportu je osvanula recenzija one dvojice.
Ne biste vjerovali, prva ozbiljna recenzija.
pa kad je igra prekratka ja je preso u 2 dana lol
Pa na kojoj težini? Aj ak nisi na master(pretpostavljam da nisi) onda kreni opet, više ćeš uživati. Bit stalkera nije preći što prije, nego što dulje preživjeti i uživati u Zoni
ma nedami se..... :)
nesvidja mi se bas nesto igra ocekivo sam bolju grafiku,nervira me ta fizika oruzja i ljudi pre smesno mi sve izgleda xxx metaka da ubijem coveka
e sad x metaka, jel znas onu "go for the eyes, boo, go for the eyes!" skoro svi stalkeri,ako ne i bas svi, padaju nakon metka u bulju!
Cod je previše uzeo maha....sve ostale igre di pokušavaju nešto realniji biti ne mogu napravit uspjeh baš iz tog razloga jer netko ne razumije da metak nemože probit samo tako pancirku, pa da može, zašto bi onda pobogu nosili 10kg tešku(ako ne i više) na sebi ako ih ništa ne štiti? Ista stvar i isti komentari i za stalker kao i za crysis, te nadolazeći battlefield bad company 2...
Cod je previše uzeo maha....sve ostale igre di pokušavaju nešto realniji biti ne mogu napravit uspjeh baš iz tog razloga jer netko ne razumije da metak nemože probit samo tako pancirku, pa da može, zašto bi onda pobogu nosili 10kg tešku(ako ne i više) na sebi ako ih ništa ne štiti? Ista stvar i isti komentari i za stalker kao i za crysis, te nadolazeći battlefield bad company 2...
25kg neke :D
cisto da se zna...
ovisno o naoruzanju protivnika (otmicara, pljackasa itd)...
ponekad krivo prosude naoruzanje pa uzimaju krive pancirke
Vidim da nema više prolaza u drugu mapu,jedino sa vodićem,to mi nije drago.
A kako je sa samim zonama ? Ja sam igrao samo malo prvi stalker (nisam imao vremena) i koliko se sjecam iako su zone izgledale prostrano, one anomalije ili radioaktivna podrucja su u biti prilicno smanjili tu zonu. A mozda sam ja dobio krivi dojam.....
Jao ,trojici bandita svakom po metak iza leđa u glavu pa ih pokradem,i onda se zatvori baza u brodu.
Onda su mene po noći zombači na drugoj mapi istom taktikom xD
a eto sam sebi si dao odgovor :)
pa kad je igra prekratka ja je preso u 2 dana lol
Ne igra se to tako,to triba sve pretrest polako i temeljito.Meni se to rastegne na cijeli misec ili dva jer igram par sati dnevno.
A kako je sa samim zonama ? Ja sam igrao samo malo prvi stalker (nisam imao vremena) i koliko se sjecam iako su zone izgledale prostrano, one anomalije ili radioaktivna podrucja su u biti prilicno smanjili tu zonu. A mozda sam ja dobio krivi dojam.....
Ovaj zadnji ima veliku slobodu kretanja po zonama,izgleda mi da se može baš sve temeljito pretražit bez opasnosti,bar ovo šta sam do sada oko 30%.
Edit:Žaj mi je jedino šta za ovu igru neman neku jaku ati grafu jer je ovo za njih optimizirano.
e sad x metaka, jel znas onu "go for the eyes, boo, go for the eyes!" skoro svi stalkeri,ako ne i bas svi, padaju nakon metka u bulju!
ok..nije bas sad xx--- ali je 100% nekih 15 pri kraju su mi znali padat i po par metaka nakon sto sredim puske ali i dalje su neprecizne meci lete ko zna di????...eto tolko samo
edit: hah sanjo sam stalker neverujem
vjerujem da kad ih gadas u torzo da im treba 15-ak metaka, zato sam i napisao onaj citat iz baldurs gate-a 2, stalker se igra oprezno i proracunato, stedi se municija (bar na pocetku) i bez rafala, znaci___one bullet-one headshot (ja ga tako igram)
neka nama samo razor radi...khm :)
Pa nije valjda da ga ti sa 260 ne možeš igrati na maksimalnim postavkama? Jer stalker takve zahtjeve apsolutno ničime ne opravdava...
ma trebo bi ja sam tjero na najjace pri 90fpsa sa 4850 jos rusku verziju
ili se vidi na djelu optimizacija za ati
Ovo je najgora igra koju sam ikad instalirao...strašno nešto
Pa nije valjda da ga ti sa 260 ne možeš igrati na maksimalnim postavkama? Jer stalker takve zahtjeve apsolutno ničime ne opravdava...
Dobro kažeš ide mi sve ok.
U pc expertu su napisali da ovaj stalker koristi sve 4 proc. jezgre.Malo san pratija sa task managerom kroz igru i ne bi se s njima složija.Kod mene uglavnom koristi jednu jezgru dok ove ostale u malim postocima.Još ću to popratit.
U pc expertu su napisali da ovaj stalker koristi sve 4 proc. jezgre.Malo san pratija sa task managerom kroz igru i ne bi se s njima složija.Kod mene uglavnom koristi jednu jezgru dok ove ostale u malim postocima.Još ću to popratit.
Vjerojatno je igra sposobna koristiti sve 4 jezgre ako je to potrebno, ali jednostavno nije dovoljno zahtjevna da bi ih i stvarno iskoristila. Treba isprobati u isto vrijeme s nekim drugim zahtjevnim aplikacijama.
vjerujem da kad ih gadas u torzo da im treba 15-ak metaka, zato sam i napisao onaj citat iz baldurs gate-a 2, stalker se igra oprezno i proracunato, stedi se municija (bar na pocetku) i bez rafala, znaci___one bullet-one headshot (ja ga tako igram)
da al treba pogodit head ...barem kod mene malo jebe kad gadjam metak leti levo desno svaki 7 ide u glavu
Sve ovisi koju ganu koristiš, sa koje udaljenosti, kakav mod pucanja(nije isto ako koristiš auto, ili single shot) uglavnom, ovdje nemožeš očekivat as prvom mitraljezom koji dobiješ da će radit headshot iz prve sa ludih udaljenosti, ali kad imaš dobru ganu, pa upgrejdaš da bude kao sniper, onda ona čini čuda i sa 30 metaka možeš ubit 20 ljudi
4gb rama,2x 2.50..ati radeon 4850 ...oće bit dosta? :)
4gb rama,2x 2.50..ati radeon 4850 ...oće bit dosta? :)
ma oce :)
može mi iko reć di da tražin ljudi za u prypat....tražia san po ciloj bazi freedom-a i naša samo Vana
Uff upravo sam instalirao! Jedva čekam da malo igram!
Moze li mi netko reci ili dati slike gdje mogu naci artefakte Meat Chunk i Kolobok?
Imam jednu side misiju gdje dotična dva artefakta moram donijeti jednom liku. Sinoc sam dosta vremena izgubio u potrazi, nikako da ih nadem, a vise ni ne znam gdje bih trazio.
Moze li mi netko reci ili dati slike gdje mogu naci artefakte Meat Chunk i Kolobok?
Imam jednu side misiju gdje dotična dva artefakta moram donijeti jednom liku. Sinoc sam dosta vremena izgubio u potrazi, nikako da ih nadem, a vise ni ne znam gdje bih trazio.
Na istome smo.Triba obać sve anomalije,nije priša.
Jednostavno.
Meat chunk ćeš naći u močvarama,ili "kemijskim" anomalijama,u istoj onoj gdje je i Kolobok
Kolobok je na vrhu onog "drveta" u anomaliji sjeverno od "iron forest"-tripwire se zove,a meat chunk je u udolini ispod tog "drveta".
@dr.zlo "može mi iko reć di da tražin ljudi za u prypat....tražia san po ciloj bazi freedom-a i naša samo Vana"
Vano,Lt. Sokolov u bunkeru znanstvenika(moraš mu donjeti kolobok i meat chunk),onda vođa monolitovog odreda kod "volkhov aa" kompleksa-moraš ih prvo regrutirati u duty/freedom,ali prvo moraš jednoj frakciji donijeti pda vođe duty odreda zarobljenog u anomaliji sjeverno od bunkera znanstvenika(kod tunela sa controllerom)
Ta misija ti je "research the anomaly with advanced detector",a da dobiješ taj detektor(bez kojeg nećeš vidjeti tu anomaliju) moraš donijeti 3 veles detektora oružarniku znanstvenika(misiju dobivaš kod Owl-a u Skadovsku)
zapea san na jednon sporednoj misiji...
to je ono kad triban uzet plin iz vojnog konvoja i onda ugušit bloodsuckere s tin
naša san kamion u kojem stoji plin ali plin je u nekoj kutiji za koju da otvorin trbaju 2 ključa
jednog san naša tamo u jednon džipu, isto na ton mostu i još mi fali jedan...di je?!
može mi iko objasnit kako da uhvatin artifekt?