S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

poruka: 531
|
čitano: 254.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Hacker-ri kaže...
dokly kaže...

grafika je stvarno ocajna.. pa hl2 izgleda 5 x bolje neg ovo!!!!!!!!!!

Igraj brutalno predug COD i uzivaj u grafici...

Instaliram COD i za 4 sata se cudim za koji k... u pol igre idu imena dizajnera .... LOOOL

luckyluke kaže...

Ja kod ove igre uopce ne gledam na grafiku.

Puno mi je bitnija igrivost.

A igrivost je odlicna,posto sam fan STALKER-a nema teorije da ovu igru ne predem.Osmijeh

To je to... Koga briga za grafiku, kad je igrivost na nedostiznoj razini za ove prebogate igre...

a dobro nisam bas tako mislio.. al uz toliki hype i dx11 ficrse covjek bi pomislio tko zna kaj.. inace ja volim igre poput stalkera ,fallouta obliviona i sl.. al kadmi izbace ovakonesto covjek se zapita...osobito ako das 3 soma kn za grafu pa iscekujes konacno nesto kaj bi tu grafu i iskoristilo.. al rucka ocito.. nazalost  Mršti se

16 godina

OFFTOPIC:

Ja ne kontam vas ljudi, ne možete igrati jer je grafika ružna?

Svi očekuju da nova igra bude ko crysis, baš me zanima kako ste igrali one igre na windows 95-ici il nedo bog prije.

Hebeš grafiku ak igra nije zanimljiva...

ONTOPIC:

Ja ću prvo preći starije stalkere, ovdje mi je puno stvari nejasno pa ću se vratit na ovaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajde, posto sam veliki fan stalkera da i ja iznesem svoje dojmove. CoP mi se svidja i to mnogo. Kao prvo, ono sto me najvise odbijalo od prethodna dva dijela- bagovi, nema ih!!!! Za cudo, nisam mogao da vjerujem. Ne znam da li je to sreca ili sta, ali nisam naisao ni na jedan ocit bag, osim nekih banalnih koje necu ni da spominjem. Dalje, igra mi leti na konfi gdje SoC nije htio da makne na visokim postavkama. Dakle optimizacija je savrsena. Naravno, i dalje stojim kod izjave da je atmosfera nenad*ebiva. Dakle ovo je igra sa najboljom atmosferom koju sam igrao, a igrao sam ih podosta. Ne sjecam se igre gdje sam se trzao na svaki sum, gdje sam psovao pticama sa drveca sve po spisku, gdje sam 3 puta razmislio da li da prodjem kroz visoku travu... Osjecaj prezivljavanja u jednom opustosenom podrucju punom mutanata je po prvi put savrseno docaran. U meni se krv ledi kada igram ovu igru (a vjerujem i vama), ali nema sanse da je ne igram. Igrivost je odlicna, naravno za one koji znaju da prepoznaju prave vrijednosti jednog ovakvog remek djela. Grafika je meni predobra, nekom solidna, nekom sranje (moderna generacija gamera, kao i obicno). Mislim, necu da se raspravljam o tome da li valja sto trava nije gusta, ili sto je shotgun ljepsi u YOU ARE EMPTY i sl. Mene bi bolja grafika odbila kao sto je to u nizu igara(Crysis, Far Cry 2 i sl.). Ova je grafika savrsena jer se tako dobro uklopila u savrsenu atmosferu igre. Ukratko, STALKER serijal su jedne od najboljih igara koje sam igrao.

Loyal to the game
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 0:13 (Simon Ghost Riley).
17 godina

Spooky....

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Spooky....

ma to je jos dobro...bar vidis nekaj ja sam iso po mrklom mraku nista nisam vidio usro sam se skroz (nisam znao kak upalit lampu)

naravno nisam prezivio zombiji me opkolili sa svih strana

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
16 godina
odjavljen

definitivno jedan od najboljih serijala, SOC sam presao nekih 3-4 puta, CS ssamo jednom jer iako je atmosferican falile su mi one podzemne lokacije, koje su mi bile najbolji tj najstrasniji dio igre, a i zbog lose izvedenog fraction wara!

ja ne kuzim zasto se ljudi zale na grafiku, meni je dobra, zapravo odlicna, mozda ne briljira na otvorenim prostorima (trava je fakat ruzna) ali zato zatvorene lokacije odlicno prikazuje. a za dx11 me zaboli! IMO

danas, zahvaljujuci dvojci forumasa, opet nastavljam bauljanjem po zoni!

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Molim malo pojašnjenje od fanova S.T.A.L.K.E.R.-a

Jesu li SoC, CS i CoP samostojeće igre, bez utjecaja jedne instalacije na drugu ili svaka novija instalacija poboljšava onu prethodnu (engine, poboljšano sučelje, proširenje mape)? Dakle, mora li se igrati svaka posebno, svaka sa svojim bolestima ili se sad može sve odigrati kao jedna igra, sve poboljšano, samo iz priče u priču?

Hvala

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

svaka igra je zasebna.

JESUS SAVES!!!
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

svaka igra je zasebna.

Yeap, sve odvojeno, nepovezano nicime osim price!

Samo u prva dva nastavka stavi zadnji patch, jer 1.0 je gotovo neigrivo!

16 godina

Tko nije igra stalker serial treba bi počet prvo sa "clear sky" pa "shadow of ch." i ovaj "call of pripyat" na kraju.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 12:57 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dery kaže...

Tko nije igra stalker serial treba bi počet prvo sa "clear sky" pa "shadow of ch." i ovaj "call of pripyat" na kraju.

da ako hoce slijediti vremenski slijed dogadaja, ali CS je ipak "malo" tezi od SOC-a, pljackaju te, pa ono kad moras bjezat od mitraljeskog gnijezda, pa te opet opeljese, uf. ZONA!

JESUS SAVES!!!
17 godina
neaktivan

Ma, čekao sam igru godinama, jer me držalo da to rade developeri koji su uistinu bili fanovi Fallouta. I oduševljeno sam isprobavao prva dva sata. Ali sam odustao od kupnje kad sam vidio koliko moram gubiti vremena na trčanje do jedinog trgovca u kraju, bez vozila, svaki put kad sam napunio ruksak stvarima (a bilo ih je podosta).

I tako sam to ostavio iza sebe. Zato me zanima jel' se što bitno izmijenilo i jel' ta izmjena zakačila prvi dio, da krenem ispočetka.

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

sumnjam da se to promjenilo u COP-u, ali ima jedna olaksica a to je da i drugim stalkerima mozes prodavat oruzje i municiju sto u prijasnjim nastavcima nisi mogao, nego samo parizer i mesni dorucak!

JESUS SAVES!!!
17 godina

Zanimljivo je da su za originalni S.T.A.L.K.E.R. bila zamišljena i vozila, ali se zbog preduuugog odugovlačenja odustalo od još jednog vremenski zahtjevnog dijela igre.  

Da se stavi barem neki običan vojni džip u igru, to predugo pješačenje bi bilo maknuto iz igre.

EDIT: @skank666:  i kruh i vodku. Smijeh

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 14:04 (zv'jer2).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

vido sam negdje prije neki mod s vozilima ali....

to su bila ista ona vozila koja su popunjavala mape, znaci one raspadnute krntije pokraj ceste. i ti lijepo dosetas i upalis ladu i vozi misko!

ali mislim da mape i nisu bas neke prevelike za vozila, dobar je i ovaj sistem gdje pitas vodice ili kao u COP-u bilo kojeg stalkera i on te odfura na neko poznatije mjesto, naravno uz malo naknadu.

e zabunio sam se nije parizer nego zimska + kruh i vodka! ;)

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igra sve super samo šta su mogli grafiku malo bolje napravit....i bia bi zahvalan kad bi mi neko objasnia kako igrat multiplayer s piratskon igron....u pp

Chuck Norris se ukaza Gospi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dr. zlo kaže...

igra sve super samo šta su mogli grafiku malo bolje napravit....i bia bi zahvalan kad bi mi neko objasnia kako igrat multiplayer s piratskon igron....u pp

da su htjeli bi napravili, dobra je i ovako, a za ovo ti ne mogu pomoci

JESUS SAVES!!!
16 godina
neaktivan

Završio ga u 2 dana sa svim misijama i side questovima :(

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
dr. zlo kaže...

dobro slažen se i ja da bi grafika nešto tipa cod-a definitivno pokvarila atmosferu igre.....ali pogledaj naprimjer fallout 3 koji ima jako sličnu atmosferu a bolja grafika mu uopće nije naškodila...

Chuck Norris je poreza nož!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 20:04 (dr. zlo).
16 godina
odjavljen

ma ne kazem da bi bolja grafika skodila, to bi bilo glupo.  ali po meni nije uopce losa.... 

evo jedne zanimljive anomalije i bloodsuckera kako spava

oakline anomaly oakline anomaly
nece se nikad ni probudit nece se nikad ni probudit
JESUS SAVES!!!
16 godina
neaktivan

Ma meni je grafika dosta dobra. Joj sad me ova slika iznad podsjeti na onu misiju. Oni svi spavaju a ti se sunjas pored njih. Bogme, ne sjecam se kada sam zadnji puta neku misiju opreznije obavljao. To je ono sto volim kod ove igre. Znas da ako budes preglasan i ovi se probude, znas da si mrtav, nemas sanse. I onda ti nije svejedno, nego bas ono uzivljen si igras. Ma, predobro. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jeli ko odigrao onaj side quest kada moraš tipu dofurat metalni kofer pun raznih stvari? Fora je u tome što se on nalazi u autu u procijepu zemlje dubokom nekih 30-40metara, a za izać morat se probit kroz mraćne špilje(bilo je relativno osvjetljeno u 1 popodne xD)na svjetlo dana...uglavnom da ne spoilam, odigrajte taj side quest(dobijete ga od jednog lika u onom glavnom brodu di su svi trgovci i sl.) i plijen može bit jako dobar!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
skank666 kaže...
dr. zlo kaže...

dobro slažen se i ja da bi grafika nešto tipa cod-a definitivno pokvarila atmosferu igre.....ali pogledaj naprimjer fallout 3 koji ima jako sličnu atmosferu a bolja grafika mu uopće nije naškodila...

E ja fakat ne kuzim kaj je vama tak dobro u Falloutu 3... Ja sam odigrao Fallout 1 i 2 i ova trojka mi je prst u guzicu! Ono, s vase desne strane je Megaton a pola metra dalje je centar a 2 metra iza je opet neko sranje. Mapa je kvadrature mojeg stana. A di je wasteland???! Nepovratno nestao u zelji da se naivnim konzolasima docara pustinja. A vidim da se stvar ne mijenja s novim Falloutom :((

Uglavnom Stalker je definitivno mjesto za boraviti do boljih vremena... Grafika odgovara atmosferi, a i vidi se da programei nisu ameri, zaglupljeni kvazi-holivudskim cjeđenjem zadnjeg dolara iz nekad vrijednih licenci.

A do nekih boljih vremena Wasteland rest in peace. Svaki metar treba da bude neko govno. Da se konzolasu ne prispava. E pa zabijte si gamepad u guzicu!!!

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Jeli ko odigrao onaj side quest kada moraš tipu dofurat metalni kofer pun raznih stvari? Fora je u tome što se on nalazi u autu u procijepu zemlje dubokom nekih 30-40metara, a za izać morat se probit kroz mraćne špilje(bilo je relativno osvjetljeno u 1 popodne xD)na svjetlo dana...uglavnom da ne spoilam, odigrajte taj side quest(dobijete ga od jednog lika u onom glavnom brodu di su svi trgovci i sl.) i plijen može bit jako dobar!

Da, to mi je bio jedan od prvih questova. Predobra misija. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
odjavljen

e nakon malo igranja sinoc moram priznat da mi se jako svida, ali to mi i nije bas neko iznenadenje...

ali neki mali noviteti jesu dobrodosli itekako : npr. napokon mozes u drugi slot umjesto pistolja nosit neko drugo vece oruzje. uf koliko to znaci puno...

a i nekako mi se cini da puno lakse tj brze dolazis do oruzja i para, igrao sam nekih 45 min i zaradio oko 50000 ru!? i naravno odmah kupio ak47 s optikom-nadogradio ga- i chaser shotgun! ili kasnije stvari postaju jos puno bolje i skuplje (vjerovatno)?

i napokon da u zonu ne dolazis kao neki jadnik s pistoljicem od kojeg je jaca pracka i nekom vjetrovkom vec kao full opremljeni stalker- mora biti nakakva kvaka pa bi volio da mi netko ko je presao malo bolje objasni kako stvari funkcioniraju u novom stalkeru!

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Caka je da si ti neki vojnik koji je došao istražiti što se dogodilo sa zadnjom vojnom operacijom u zoni(pad helikoptera) pa valjda zato vojnik i treba dobit adekvatnu opremuSmijeh ali ti mogu odmah reć da ti to ništa ne pomaže kad igraš na master- jedan do dva rafala iz mitraljeza i gotov siCool Ali mi se jako sviđa kako sada medkiti i sličnim stvarima treba period da skroz djeluju , dok si prije samo lupio medkit i odmah si izlječen, pa je bilo malo glupo kad si ih imao 50 komada, skoro pa besmrtanNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

hehe, pa skuzio sam da si vojnik tj neki agent nego, kao sto sam rekao, nekako prebrzo se obogatis i opremis ili se meni to cini. 

JESUS SAVES!!!
15 godina
neaktivan

pa kad je igra prekratka ja je preso u 2 dana lol

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2

0 0 hvala 0
16 godina

Vidim da nema više prolaza u drugu mapu,jedino sa vodićem,to mi nije drago.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 18:55 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Psycho_Roba kaže...

pa kad je igra prekratka ja je preso u 2 dana lol

Pa na kojoj težini? Aj ak nisi na master(pretpostavljam da nisi) onda kreni opet, više ćeš uživati. Bit stalkera nije preći što prije, nego što dulje preživjeti i uživati u ZoniBelji se

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice