znaci keyboard 0 i joypad 0 i radi?
znaci keyboard 0 i joypad 0 i radi?
šta bi ti ovo 0 trebalo značiti ??
pa imam izbor kad je ukopcan i drugi gamepad keyboard 0 keyboard 1 i joypad 0 i joypad 1 sad ne znam zasto je keyboard 1 kad nemam druge tipkovnice ustekane osim jedne samo i 2 joysticka
Evo recenzija na Gamereportu! http://max.tportal.hr/Split-Second-Video_7250_0__0.aspx
brijem da ce blur bit bolji nedda mi se zahebavat vise s tim pozz ljudi i hvala sta ste htjeli pomoc brisem igru imam pametnijih stvari da radim ....
jel je moguće u igri skršit protivnika u stilu burnouta (napravit nešt kao takedown)?
brijem da ce blur bit bolji nedda mi se zahebavat vise s tim pozz ljudi i hvala sta ste htjeli pomoc brisem igru imam pametnijih stvari da radim ....
ma ne briši igru,strpi se
probaj rješiti problem
meni ništa nije pisalo,nikakav keyboard,gamepad....
samo sam uključio joystick i igrao
jos m da mozemo "cra*kanu" igrati preko multy-a pa da se deremo i unistavamo :D
možda se mogne preko hamachija....
ali neka,meni je igra dovoljno zabavna kad igram protiv prijatelja..
ali naravno da bi bilo zabavnije da su u igri svi ljudi koje znam a ne 6 umjetnih inteligencija
Dobra je jučer sam igrao koji sat, no već mi je dosadila...
Čak i na HD5850 zna zaštucat.
7/10
Dobra je jučer sam igrao koji sat, no već mi je dosadila...
Čak i na HD5850 zna zaštucat.
7/10
meni jedino zaštuca prilikom loadinga...
ali to me ne nervira,bitno je da utrka ide glatko
meni uopce nije dosadna, a sad sam odigrao onaj protiv kamiona, sta taj "sere" bačve nenormalno :D
Čemu je slična igra?
Burnoutu ili?
meni uopce nije dosadna, a sad sam odigrao onaj protiv kamiona, sta taj "sere" bačve nenormalno :D
ma zanimljiva je igra,posebno kad igraš protiv nekoga
Čemu je slična igra?
Burnoutu ili?
Da,Burnoutu, a mene osobno u nekim stvarima podsjeća na Flatout.
Evo i ja odvozio par utrka, nije loše.
Čekam BLUR jer tamo su ipak pravi auti, a ovdje samo neke ŽĆŠčl marke.
Igra je super zabavna za sad, samo da su dobili licencirane aute
meni se igra dosta sviđa
igranje "sezone" je solidno ali ono što čini igru zanimljivom jest split screen
tko god ti dođe u goste možeš sa njim zaigrat i jednim pritiskom na tipku ctrl/shift uništit ga i smijat mu se u facu-NEPROCJENJIVO
i multiplayer je dobar. da,kao jedan obican race ali s ljudima pa je zabavnije
mp se moze preko crackanog...samo odes pod online,singas se IN,ako te pita da kreiras novi racun,upises username i stisnes TAB za upisat sifru.
odes pod public race i to je to.
(ovo su upute za igranje MP-a pri ORG igrama,to sto se moze tako i na CRA*KANIM igrama je cista slucajnost)
sry na duplicu
hahah,hvala na informaciji za multiplayer
Novi video:
LINK: Split/Second: Velocity – Making of game design video
Jel probao neko LAN...jer imam doma dva kompa spojena pa sam htio probat u lan zahalat, ali kad odem na LAN niti nema host ni join...samo lobby u kojem ne prepoznaje ta dva kompa....
imam jedan problem naime igra se dobro ponasa dok igram season sa logitechovim gamepadom ali kad udjem u split screen mod kao da se sve zmrzne kad ocu sa joystickom igrat i kao da se se sve prebaci na tipkovnicu ponovno da li je split screen mod samo predoddredjen samo da se sa tipkovnicom igra ili se moze i sa joystickom mozda neki bug u igri ili samo moje neznanje .desava li se jos kome tako ? molio bih ako neko moze da pomogne
imam isti problem, u single playeru sve radi super na jojstickom, a u split screen samo tipkovnica radi....
Baš me zanima s kakvim autima igrate?
Jeli vozite one tenkove ili brze jurilice? Ili onu "zlatnu sredinu"?
Ja vozim one što se lako razbiju, al zato su brzi, najbolje mi leže, jedino u onome modu sa helijem promjenim na "zlatnu sredinu", dok tenkove nevozim nikako, nisu mi izazovni.
kako koju utrku
na početku sam vozio one brze jurilice dok mi se polako sve više i više sviđaju oni ogromni auti,džipovi šta god
Ja vozim One jurilice koje se lako uništavaju, osim kad vozim protiv helića, onda koristim one srednje.
A tenkovi su mi nekako neupravljivi i zato ih izbjegavam
Ima li igra ikakve poveznice s igrom Vigilantes (PSOne) ili slično?
Čekam 10 godina da se takva igra pojavi i nikaj još.
Ima li igra ikakve poveznice s igrom Vigilantes (PSOne) ili slično?
Čekam 10 godina da se takva igra pojavi i nikaj još.
a da jednostavno pogledas koji video ili recenciju igrice ?