Splinter Cell Conviction

poruka: 364
|
čitano: 83.132
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

al morate priznat da igra nije  bas lagana...ja igram na normal...kad pređem jednom idem na hard

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Splinter Cell Conviction
decko1987 kaže...

al morate priznat da igra nije  bas lagana...ja igram na normal...kad pređem jednom idem na hard

prelazit igru nakon što si ju već prešao? omg, pa kako se tebi i sličnima da to ponovno prelazit

15 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

pa necu odmah nakon par mjeseci...ni ja  cak nisam tolko lud da je odma ponovo igram

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
decko1987 kaže...

pa necu odmah nakon par mjeseci...ni ja  cak nisam tolko lud da je odma ponovo igram

ima i takvih......:)

15 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 20:23 (decko1987).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

Ja sam je odigrao na realistic, da, u pravu si, nije lagana, no samo zbog onih sekvenci u kojima je akcija neizbježna, što se tiče stealtha, to se može na svakom levelu težine rješiti.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
decko1987 kaže...

Ja sam je odigrao na realistic, da, u pravu si, nije lagana, no samo zbog onih sekvenci u kojima je akcija neizbježna, što se tiče stealtha, to se može na svakom levelu težine rješiti.

da a meni je drazi stealth,...a jel mi moze netko reci koliko ja imam onih neznam kak se to zove kad stisnes [F] pa ti nestane svjetli i osamuti neprijatelje

16 godina
protjeran

Pa piše ti dolje u desnom kutu. Mjenjaš sa scrollom između granata i toga...

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Pa piše ti dolje u desnom kutu. Mjenjaš sa scrollom između granata i toga...

a hvala,...neg zadnjih dana otkad igram igru mi je sve shebano i neradi mi scroll pa moraam kupit novi mis

15 godina
neaktivan

Ljudi ne znam o čemu vi pričate! Očito nikad niste igrali splinter cell 1 koji je definitivno naj tezi od svih. Prva stvar igra je jako lagana (prošao na realistic), doslovno na izmaku heltha s "five seven" mogu ubiti četvero ljudi(not realistic), neogranicena municija s pištoljem(not realistic), ne znam koji ku... je ubisoftu ali počeli su raditi prelagane igre jedva cekam da vidim novog princa i koliko je lagan. Druga stvar igra kao igra je solidna, dobra priča solidna igra, i ukupan dojam je jako dobar ali budimo iskreni igra u kojoj helić puca po vama dok vi morate ubijati jadnu bagru s M4 lice u lice ne može biti Splinter Cell. Samo da se zna veliki sam fan ovog serijala kao i serijala Prince Of Persia i žao mi je kad vidim kako se jako dobar proizvod može jako dobro uništiti. Ako želite iskusiti pravi splinter cell igrajte prvi dio. POZZ!

17 godina
Bart Simpson kaže...
decko1987 kaže...

Ja odigrao jednom na normal i drugi put na realistic :)

Sad prelazim deniable ops... Nikako da se zasitim igre...

17 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

Da li u ovom nastavku postoji mogučnost da se sakrije onesviještena ili ubijena osoba na mračno mjesto?

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne

16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Da li u ovom nastavku postoji mogučnost da se sakrije onesviještena ili ubijena osoba na mračno mjesto?

Ne postoji ali nije ni potrebna jert ovaj nastavak je manje stealth od drugih...

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Ne postoji ali nije ni potrebna jert ovaj nastavak je manje stealth od drugih...

Šteta. Uživao sam u prijašnjim nastavcima na PS2:(

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379
15 godina
neaktivan

Da to je bio pravi gušt kad si morao sklonit svakoga sa svjetla da nebi dobio alarm.lol mislim da cu ci ponovo instalirati jedinicu.hehe

16 godina
F1-IVO kaže...
APazinjan kaže...

Šteta. Uživao sam u prijašnjim nastavcima na PS2:(

Da,to su bile prave igre.

Posebno sam uživao u stealth-igrama,to su prave igre i šteta što ih nema više na tržištu jer u njima treba koristiti mozak a usput su vrlo zabavne,barem meni.

Ne kužim zašto se razvojni tim odlučio zadovoljiti mase uvodeći igru u nabrijanog shootera kad je ovo bila i više nego dobra stealth igra.

Recimo,vrlo cijenim stav Capcoma da u  Resident Evil serijal zadrže isti koncept igranja kao što je to bilo u jedinici.

Mora se priznat da u 5-ici straha manjka ali sama se igrivost nije mnogo promijenila i to je super.

RE nikada ne bi trebao i neće biti igra slična Gears of Waru-tako je bar rekao jedan developer.

Na isto to su se trebali odlučiti autori SC serijala.

Igra je odlično funkcionirala kao stealth ali ne znam što je navelo autore da od njega naprave osrednji shooter.

Mogu reći da sam fan SC serijala ali ovo što su napravili od Convictiona,nikako mi ne leži.

Ako hoću igrati akcijsku igru,naći ću ju lako,dok stealth igara ima za izbrojati na jednu ruku.

15 godina
protjeran
Burs kaže...
Bart Simpson kaže...
decko1987 kaže...

Ja odigrao jednom na normal i drugi put na realistic :)

Sad prelazim deniable ops... Nikako da se zasitim igre...

ja zaista nemam pojma kako ti i slični imate volje još jednom prelaziti igru odmah nakon što završite?! e to se zove opsjednutost videoigrama, isuse predragi ti bi liče trebao pisati ubisoftu nek ti pošalju kopiju Fisherovog kostima i night vision goggles da možeš kad padne mrak plašit komšije

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ja sam je vec stavil...

17 godina
Bart Simpson kaže...
Burs kaže...
Bart Simpson kaže...
decko1987 kaže...

Ja odigrao jednom na normal i drugi put na realistic :) Sad prelazim deniable ops... Nikako da se zasitim igre...

ja zaista nemam pojma kako ti i slični imate volje još jednom prelaziti igru odmah nakon što završite?! e to se zove opsjednutost videoigrama, isuse predragi ti bi liče trebao pisati ubisoftu nek ti pošalju kopiju Fisherovog kostima i night vision goggles da možeš kad padne mrak plašit komšije

lol :) Bas si to fino slozio, s gustom sam se nasmijao. Ne, nisam opsjednut igrama, privatni zivot mi je bitniji. Ja sam je dvaput presao za 4-5 dana u slobodno vrijeme.

Opsjednuti igrama su oni Kinezi koji vec dugi niz godina igraju masovke tipa WoW i EVE. Istina, te igre imaju bolji "replayability", al 5 god. se ne mogu mjeriti s mojih tjedan dana.

Moje vrijeme, moj zivot. Nikada se nisam furao na one gadgete koji se dobivaju sa limited izdanjima igara, ali se bih se bunio da dobijem night vision cvike :)

Enivej, igra mi je predobra pa sam je zato prosao dvaput. Ne radim to uvijek, zadnja koju sam igrao bila je Mirror's Edge izdana prije cca. godinu i pol. Nije neki gubitak vremena.

17 godina
APazinjan kaže...
F1-IVO kaže...

Ustvari postoji mogucnost, ali nije tolko fleksibilno kao u prijasnjim nastavcima.

Moras se nekome prikrasti i zatim ne samo jednom stisnut action key, nego ga jedno vrijeme drzati.

Tada ga mozes zgrabiti iza leđa i koristiti kao taoca, ili ga maknut sa svjetla i koknut u tami :)

Znaci jedino u tom slucaju. Al ako ga koknes iz daljine, ostaje tamo gdje je pao.

15 godina
protjeran
Burs kaže...
Bart Simpson kaže...
Burs kaže...
Bart Simpson kaže...
decko1987 kaže...

Ja odigrao jednom na normal i drugi put na realistic :) Sad prelazim deniable ops... Nikako da se zasitim igre...

lol :) Bas si to fino slozio, s gustom sam se nasmijao. Ne, nisam opsjednut igrama, privatni zivot mi je bitniji. Ja sam je dvaput presao za 4-5 dana u slobodno vrijeme.

Opsjednuti igrama su oni Kinezi koji vec dugi niz godina igraju masovke tipa WoW i EVE. Istina, te igre imaju bolji "replayability", al 5 god. se ne mogu mjeriti s mojih tjedan dana.

Moje vrijeme, moj zivot. Nikada se nisam furao na one gadgete koji se dobivaju sa limited izdanjima igara, ali se bih se bunio da dobijem night vision cvike :)

Enivej, igra mi je predobra pa sam je zato prosao dvaput. Ne radim to uvijek, zadnja koju sam igrao bila je Mirror's Edge izdana prije cca. godinu i pol. Nije neki gubitak vremena.

ne nego je to opsjednutost videoigrama prelazit neki nivo što sam prije...recim 50 sati prešao, to ne samo da nije zanimljivo već treba takve poslati na promatranje haha. Npr neki nivo koji sam JEDVA JEDVICE prešao i isusarao i bogarao zbog njega da ga ponovno ponavljam i ponovno isusaram i bogaram, ne samo da je grijeh već i poremećenost u većini slučajeva lol

za 4-5 dana dvaput u slobodno vrijeme?! onda imaš previše slobodnog vremena, a i tu se vidi koliko ti je privatni  život važniji lol

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 14:09 (Bart Simpson).
17 godina
Bart Simpson kaže...

ne nego je to opsjednutost videoigrama prelazit neki nivo što sam prije...recim 50 sati prešao, to ne samo da nije zanimljivo već treba takve poslati na promatranje haha. Npr neki nivo koji sam JEDVA JEDVICE prešao i isusarao i bogarao zbog njega da ga ponovno ponavljam i ponovno isusaram i bogaram, ne samo da je grijeh već i poremećenost u većini slučajeva lol

za 4-5 dana dvaput u slobodno vrijeme?! onda imaš previše slobodnog vremena, a i tu se vidi koliko ti je privatni  život važniji lol

Uh sto smo pametni. Ajd decko smiri se malo i nauci se kulturi. 1 dan si na forumu a pricas ko da si pokupio svu pamet svijeta.

To sto tebi igra nije tolko dobra ko i nama i sto ti treba puno vise vremena da odigras neku misiju, nije razlog da vrijeđaš druge.

Ja ne moram "isusarat i bogarat" (kakvog li rijecnika), nego igram s gustom. Svaki dan po 2,5-3 sata i presao sam ju bez beda.

Sta oni koji igraju multiplayer, pa igraju jednu te istu misiju po X puta? Oni su isto poremeceni i moraju na promatranje?

Ajd lijepo jezik za zube ako nemas sto pametnog za reci. Mogu i ja tako pljuvat po drugima, al rađe opsujem u sebi i preskocim post.

16 godina
neaktivan
Burs kaže...
Bart Simpson kaže...

Uh sto smo pametni. Ajd decko smiri se malo i nauci se kulturi. 1 dan si na forumu a pricas ko da si pokupio svu pamet svijeta.

To sto tebi igra nije tolko dobra ko i nama i sto ti treba puno vise vremena da odigras neku misiju, nije razlog da vrijeđaš druge.

Ja ne moram "isusarat i bogarat" (kakvog li rijecnika), nego igram s gustom. Svaki dan po 2,5-3 sata i presao sam ju bez beda.

Sta oni koji igraju multiplayer, pa igraju jednu te istu misiju po X puta? Oni su isto poremeceni i moraju na promatranje?

Ajd lijepo jezik za zube ako nemas sto pametnog za reci. Mogu i ja tako pljuvat po drugima, al rađe opsujem u sebi i preskocim post.

lijepo sročeno,slažem se ^^

...btw isusarati i bogarati xD dobra fraza

Im But the blade in the Crowd
17 godina
neaktivan
Bart Simpson kaže...

Zaboravio si stavit "lol" na početak.

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
15 godina
protjeran
calypso kaže...
Bart Simpson kaže...

Zaboravio si stavit "lol" na početak.

lol, pa kad mu pokušavam dokazat da to po svim psihijatrijskim obzervacijama nije normalno ponavljati igru koju si prešo , recimo prije 12 sati. Garant je ovako pomislio u sebi: "Uh ovo je bila toliko dobra igra, ajd evo idu creditsi kad će brže da opet idem new game i krenem ponovno! Ajde brže!"

Videoigre su ti kao jelo, jednom jedeš da dobiješ energiju, ali kad kreneš ponavljati i ponavljati prežderavaš se i budeš 200-kilaš, tako i ovaj lik, prežderava se videoigrama lol, mogu zamislit kako mu sad oči svijetle ko Betlehem lol

Prijeći jednu te istu stvar u 4 dana! omg, iz kojeg si ti bizarnog svijeta dolepršao? Smijeh

Al ajd možda nije on kriv, možda je upao u neku vremensku petlju pa mu se sve stalno ponavlja lol

btw, slike - multiplayer

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 19:20 (Bart Simpson).
15 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

kak prije nisam primjetio ovu igru :S

a kaj se radi, jel to neš kao max payne?

@ win7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Splinter Cell Conviction

kratka igra .... Iznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gamer71 kaže...

kak prije nisam primjetio ovu igru :S

a kaj se radi, jel to neš kao max payne?

Kombinacija akcije i steatha.

Samo iz igre izbaci bulet-time i bacanje u stranu,uključi penanje po objektima te malo stealtha i to ti je uglavnom SC:Conviction.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 19:23 (luckyluke).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice