Dečec pa daj naporan si više.Imaš na netu pun k****.Majko draga
Ajde nađi mi ga ti kad si uber pametan, nema yebote tražio sam.
Nema šanse da bi nekto pomogao, e pa hvala puno.
Evo ja počeo jučer igrat, došao sam do dijela (spoiler alert!) gdje treba raznijet "V2 rocket launch site".
Sinoć sam snimio kratki video sa par smiješnih killova, pogodim u granatu kod ruskih vojnika i ona eksplodira, ako je netko u krugu od 4-5 metara od dotičnog i on krepa, ma presmiješno.
Valjda ću do sutra uspjet sredit taj fuckin' video, a ima nekih 400 MB i treba to uploadat na YT sa našim bijednim brzinama.
Good hunting ya'll
Ajde mi pošalji sejv game, C:\Users\AHD\AppData\Local tmao ti je, skopčaj ga u rar i sendaj, hvala
Ak se sjetim pošaljem ti
Moraš očekivat da ti ljudi u nekom trenutku neće pomoć kad postavljaš ovakva pitanja.Lijepo se ispraksaj i pređi ponovo.
Probaj ovo pa javi http://www.mediafire.com/?bd3x9616bjx695j
Moraš očekivat da ti ljudi u nekom trenutku neće pomoć kad postavljaš ovakva pitanja.Lijepo se ispraksaj i pređi ponovo.
Probao sam ne radi. To je minuta posla, a sejvove sam izgubio kad sam si riktao coop sa burazom. Pa mi se zbilja neda opet igrat sve otpočetka. Stao sam na misiji za crkvom i rada bi završit coop priču. Hvala, ali vidiš i sam da nema sjevova, da ima nebi davio ovdje.
Probao sam ne radi. To je minuta posla, a sejvove sam izgubio kad sam si riktao coop sa burazom. Pa mi se zbilja neda opet igrat sve otpočetka. Stao sam na misiji za crkvom i rada bi završit coop priču. Hvala, ali vidiš i sam da nema sjevova, da ima nebi davio ovdje.
Jbg onda.Morat će ti netko od ovih dat.Mogu ti i ja al ja novu karticu dobivam za par dana al to ti je too long valjda.
Jbg onda.Morat će ti netko od ovih dat.Mogu ti i ja al ja novu karticu dobivam za par dana al to ti je too long valjda.
Ma vjerovatno ću odustat i igrat multi neko vrijeme. Hvala na trudu.
save-ove si izgubio zato jer si mrdao igru da mozes igrat multy i coop s piratom.
save-ove si izgubio zato jer si mrdao igru da mozes igrat multy i coop s piratom.
Oh thank you sherlock, you are more wise than cpt. obivous. Da, i ne vidim tu problem uopće. Neću kupovat igru koja mi je već sad dosadila. Hitreg čudan, lag, malo mapa i od njih samo jedna ima smisla...nije to igra koju kanim igrt 200 sati sad. Odigrao i vidio i bok, samo ću još kampanju završit i to je to.
kazem, htio si varat i eto ti sad. ja ti nebi pomogao.
Oh thank you sherlock, you are more wise than cpt. obivous. Da, i ne vidim tu problem uopće. Neću kupovat igru koja mi je već sad dosadila. Hitreg čudan, lag, malo mapa i od njih samo jedna ima smisla...nije to igra koju kanim igrt 200 sati sad. Odigrao i vidio i bok, samo ću još kampanju završit i to je to.
Frend ju je bas presao jucer,prekjucer..Pa ako nije obrisao igru i save cu ga pitati da mi posalje pa ti ja proslijedim ;)
Lol varat? daj smiješan si, jedva imam pare da poplaćam režije i hranu, da sad nebi još i svaku igru koju igram kupio. Ajde klinjo odi molim mamu i tatu da ti kupe igru neku novu-
Frend ju je bas presao jucer,prekjucer..Pa ako nije obrisao igru i save cu ga pitati da mi posalje pa ti ja proslijedim ;)
Primjer gospodina i pravog čovjeka. Zahvalan sam do neba :)
pozz asu
Jel se samo meni igra ruši zbog glupih nvidijinih drivera , promijenio sam postavke u igri, 4 drivera i opet se nakon nekog vremena igra sruši, bez ijedne poruke.
Na stranim forumima ima dosta sličnih pritužbi i milion naputaka ali niti jedno pravo riješenje. Inaće igra je zakon.
Lol varat? daj smiješan si, jedva imam pare da poplaćam režije i hranu, da sad nebi još i svaku igru koju igram kupio. Ajde klinjo odi molim mamu i tatu da ti kupe igru neku novu-
ako je igra dobra onda ju kupis, zasto ne? ova je cak imala i demo pa si mogao vidjet jel ti dobra ili nije, a i ova igra uopce nije skupa.
ako je igra dobra onda ju kupis, zasto ne? ova je cak imala i demo pa si mogao vidjet jel ti dobra ili nije, a i ova igra uopce nije skupa.
Da, prvo probam sp, pa multi. Pa onda odlučim hoću li kupiti. DA kupim igru koju ću igrati par dana i dosadit će mi? Ne hvala. Kupuju se diablo, bf i takve koje se igraju mjesecima, ovakve zabavne igre kratkog vijeka su samo za krekat i odigrat malo.
Jel netko probao igrati sa Kar 98 i SVT-om prosao sam par misija i vidim da su jako loše puške tj imaju ogroman bullet drop s obzirom na springfield!
Daj jel neko zna namjestit co op.Ak neko oce moze igrat samnom.Jel moram imat orginal?!
Jel netko probao igrati sa Kar 98 i SVT-om prosao sam par misija i vidim da su jako loše puške tj imaju ogroman bullet drop s obzirom na springfield!
Kar mi je užasan radi scopea samog. Bullet drop je još veći u multiju.
Daj jel neko zna namjestit co op.Ak neko oce moze igrat samnom.Jel moram imat orginal?!
http://www.tunngle.net/community/forum/1681-sniper-elite-v2/
Tu si vidi, lako je nariktat. Sačuvaj si sejv jer ćeš ih ispušit.
Dajem si za pravo zaključiti da igra ipak nije bila ono što se od nje očekivalo ( ili da kažem, što sam ja od nje očekivao ), i da je u mnogoćemu razočarala. Šteta.
Dajem si za pravo zaključiti da igra ipak nije bila ono što se od nje očekivalo ( ili da kažem, što sam ja od nje očekivao ), i da je u mnogoćemu razočarala. Šteta.
Ali svejedno nudi pregršt zabave, coop kampanja je super zabavna kad zajedno taktički igrate. xray kamera nikad ne dosadi, a multi je čist solidan.
Ali svejedno nudi pregršt zabave, coop kampanja je super zabavna kad zajedno taktički igrate. xray kamera nikad ne dosadi, a multi je čist solidan.
Da, ali dosta toga se moće dobiti i od nekog drugog naslova, od ovoga se očekivalo nešto za sigurno dvije klase bolje od finalnog produkta, nakon demoa je bilo jasno da se to neće ostvariti, ali da se može odigrati, i da je zabavna je, čisto prolazno, po ničem pamtljivo djelo.( osim x-ray cama, koji je donekle inovativna stvar ).
Da, ali dosta toga se moće dobiti i od nekog drugog naslova, od ovoga se očekivalo nešto za sigurno dvije klase bolje od finalnog produkta, nakon demoa je bilo jasno da se to neće ostvariti, ali da se može odigrati, i da je zabavna je, čisto prolazno, po ničem pamtljivo djelo.( osim x-ray cama, koji je donekle inovativna stvar ).
Kad bi svaka igra bila pamtiljiva i remek djelo bil stigli sve odigrat? neke igre žive od toga da se odigraju i bok a uopće ne pokuašavju konkurirati jačim naslovima. Ja sam očekivao sama fishera sa sniperom, a dobio nešto mlako i previše akcije, ali opet solidno i zanimljivo. Sve u svemu ok igra.
Ne shvaćam zašto sad prave slona od muhe.Nitko baš nije očekivao remek dijelo.Igra se čini zabavna i ima neke naučne tekmatike o WW2.Sasvim oke.
Ja nisam ništa očekivao od igre a dobio sam odličnu igru. Al naravno 100 ljudi 100 ćudi. Ja uživam u igri.
Već bi ja nju prešao al nemam baš vremena puno igrat.
Koja vam je misija najteža bila?
Ja nisam ništa očekivao od igre a dobio sam odličnu igru. Al naravno 100 ljudi 100 ćudi. Ja uživam u igri.
Već bi ja nju prešao al nemam baš vremena puno igrat.
Koja vam je misija najteža bila?
Meni je crkva bila zeznuta i onda ona na vrhu onog forta sa topovima, tamo sam pop.izdio jer stražari idu u rotaciji i treba izračunati kako kojeg makunuti.
I men je onaj fort s topovima skroz na vrhu bio zeznut. Praktički od svih strana krenu dolazit švabe.
Koliko je vremenski duga igra? Ako se igra na najtežoj jačini?
meni nista nije bilo tesko i nisam niti jednom u igri poginuo, doduse na najlakse sam igrao ali opet.
meni nista nije bilo tesko i nisam niti jednom u igri poginuo, doduse na najlakse sam igrao ali opet.
'nough said