Sleeping Dogs

poruka: 449
|
čitano: 107.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Imam problem,udem u igru i sve super i kliknem opcije i nista se ne vidi,onaj drop down meni kada klikne na opcije,ja cujem da se vrti kada stiscem streelicu na dole i mogu uci u meni ali nista ne vidim..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sleeping Dogs

Evo, konacno pokrenuo i ja danas igru.... prvi dojam je gotovo pa odlican sto se tice soranja, animacija, kretanja, zivota u gradu, grafike i sl (jos nisam vozio).

Imam zamjerki sto se tice grafickih postavki... "Vsync" i onaj "FPS limiter" definitivno ne rade kako spada, igra ima problema sa screen tearingom bez toga... dakle, ni tamo ni vamo {#}. Ako stavim frame limit na 60 FPS (dok je vsync off) ili ako ukljucim samo vsync (dok je frame limiter off) rezultat je uglavnom isti tako da ne razumijem zasto identicne postavke... WTF?!?!?!? nema tearinga kada je to ukljuceno ali igra onda kao da na trenutak stane i opet krene (kada muvam kameru), jednostavno nemoguce, ovo jos vidio nisam da "Vsync" vise utjece na performanse nego takozvane "high res texture" postavke itd {#}.... tako da opet ne mogu reci da igra nije optimizirana ali definitivno ima problema sa postavkama (vsync pod broj jedan jer nema alternativnog rjesenja za zaobilazak problema).

BITNO: Sto se tice save-anja postavki itd... prvo sam se s tim mucio kojih desetak minuta, poslije sam slucajno shvatio da "backspace" ne radi kako treba, morao sam ici "ESC" i onda mogu normalno spremiti postavke {#}... ne znam je li to samo zbog {#} verzije ili original pati od istih problema (ako netko moze potvrditi, bilo bi dobro)...

EDIT - tice se problema sa spremanjem postavki

Izgleda da ipak nije do "ESC/backspace" tipki, problem je u tome sto kada izlazite iz grafickih postavki (dakle, kada idete natrag u glavni meni)... potrebno je odabrati "NO" kada vas pita hocete li spremiti postavke. Znaci... ovako, dok mijenjate postavke potrebno je pritisnuti tipku "E" za spremanje odnosno konacni odabir i pitati ce vas: "zelite li spremiti postavke", odaberite sada "YES", sada izadite na glavni meni (bilo koja tipka, ESC ili backspace) i onda ce vas opet pitati isto: "zelite li spremiti postavke"... i sada odaberite: "NO", odite u igru.

Vratite se u postavke i eto... spremljene su konacno!

{#}

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 3:54 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Meni se igra crasha nakon nekih 20 min igre zna netko kako to srediti?

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Jesi skinuo update 1.4, probaj i skidrowow crack.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Sleeping Dogs

ja imam 1.4 verziju igre i sve radi perfektno, sve se sprema bez problema

LooooooL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sleeping Dogs

Kako riješiti random crashanje? Imam 1.4 verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sleeping Dogs

jedino što je dobro napravljeno u igri jest detaljnost grada, izgled grada kad je noć i kiša i izgled vode. Borba donekle dobra, al ostalo loše...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sleeping Dogs
@lovac82

Ne znam zasto te cuti da vsync reze fps. Meni half life 2 bez vsynca radi na 150+ fpsa, a s vsyncom na 40-60. Primjeti se u takvoj pucacini razlika izmedju 40 i 60, tako da ga stvarno nikad nisam ima potrebu palit
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sleeping Dogs
Lopoc kaže...
@lovac82

Ne znam zasto te cuti da vsync reze fps. Meni half life 2 bez vsynca radi na 150+ fpsa, a s vsyncom na 40-60. Primjeti se u takvoj pucacini razlika izmedju 40 i 60, tako da ga stvarno nikad nisam ima potrebu palit

Pa normalno da ti "reže" na 60 FPSa kada ti je toliki refresh rate monitora. Zaključa da FPS ne ide preko refresh rate monitora da nedolazi do trganja slike. A tko kaže da mu 60 FPSa nije dovoljno fantazira i to je to.

Kakvo vražije rezanje FPSa.....

I ti vječiti komentari "na službenim forumima se ljudi isto žale na performanse".... Pa zar su na službenim forumima sve neki "ultra profesionalci", (WTF...) koji održavaju sistem kako spada i kao da ama baš svi koji tamo postaju imaju oroginal, (moš mislit)...?

Nikada, ali nikada nisam imao problema sa gubitkom FPSa i sličnim pi*darijama na svom računalu. Novi driveri, update, održavanje sustava i svaka igra bi radila bez problema.  Kao i šta nemam problema sa Sleeping Dogsom

Igram na ovim postavkama u HD rezoluciji na konfiguraciji iz Moj PC i igra radi fantastično. Uglavnom na 60 FPSa, dok u nekim gužvama i utrkama padne na 40, osobito po danu. Igra nije original, tako da original može raditi samo još bolje.

Evo i par slika na tim postavkama i igra izgleda i radio odlično.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 13:39 (doktor1).
15 godina
doktor1 kaže...
Lopoc kaže...
@lovac82

Pa normalno da ti "reže" na 60 FPSa kada ti je toliki refresh rate monitora. Zaključa da FPS ne ide preko refresh rate monitora da nedolazi do trganja slike. A tko kaže da mu 60 FPSa nije dovoljno fantazira i to je to.

Kakvo vražije rezanje FPSa.....

I ti vječiti komentari "na službenim forumima se ljudi isto žale na performanse".... Pa zar su na službenim forumima sve neki "ultra profesionalci", (WTF...) koji održavaju sistem kako spada i kao da ama baš svi koji tamo postaju imaju oroginal, (moš mislit)...?

Nikada, ali nikada nisam imao problema sa gubitkom FPSa i sličnim pi*darijama na svom računalu. Novi driveri, update, održavanje sustava i svaka igra bi radila bez problema.  Kao i šta nemam problema sa Sleeping Dogsom

Igram na ovim postavkama u HD rezoluciji na konfiguraciji iz Moj PC i igra radi fantastično. Uglavnom na 60 FPSa, dok u nekim gužvama i utrkama padne na 40, osobito po danu. Igra nije original, tako da original može raditi samo još bolje.

Potvrđujem da radi bez crashanja kada se podese postavke kako je kolega naveo.

13 godina
Sleeping Dogs

Može li mi netko pomoći?

PLEEEEEEEEEASE?{#}

Napisao sam post na 5.stranici....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kako je ovo lockpick retardirano u igri do bola...mani onaj čunjić zelen i neće  da prebaci na idući već mi s*ebe cjelu sekvencu....Ja nerazumijem da nemogu napravit igru bez bugova i testat ju prije izbacivanja van već se pola sata *ebem sa lockpickanjem brave da mogu uzet alat

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
17 godina
dj_renny kaže...

Kako je ovo lockpick retardirano u igri do bola...mani onaj čunjić zelen i neće  da prebaci na idući već mi s*ebe cjelu sekvencu....Ja nerazumijem da nemogu napravit igru bez bugova i testat ju prije izbacivanja van već se pola sata *ebem sa lockpickanjem brave da mogu uzet alat

sta ima bit cudno sta igra ima bugova, u zadnjih par godina vecina igara koje su izasle su bile pune bugovi i morao si ih krpat par dana po izlasku

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
dj_renny kaže...

Prešao iz prve. Držati tipku za gore i kada pozeleni stisnuti ljevu tipku....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
Sleeping Dogs

Sreca pa je gra optimizirana... zadnje koje sam probao su cisti portovi sa Xbox-a ali optimizirani: Darksiders 2 i sada Sleeping Dogs..... bugova ima na bacanje.

BTW pise li vam da je patch 1.4 kada udete u igru ili 1.3?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sleeping Dogs

Ukratko dojmovi nakon 3-4 sata igranja

Grafika odlična

Igrivost odlična

Kretanja likova odlična ako izuzmemo pokrete pojednih udova (recimo ruka u ramenu) koje izgleda jadno

Ideja odlična

Kamera je vrlo dobra

I za kraj razlog zbog kojeg ovu igru više neću pokrenuti je vozni model koji je blago rečeno totalno njesra.

Out!!

imam muda
Moj PC  
2 8 hvala 0
14 godina
protjeran
Miki Liki kaže...

Ukratko dojmovi nakon 3-4 sata igranja

Grafika odlična

Igrivost odlična

Kretanja likova odlična ako izuzmemo pokrete pojednih udova (recimo ruka u ramenu) koje izgleda jadno

Ideja odlična

Kamera je vrlo dobra

I za kraj razlog zbog kojeg ovu igru više neću pokrenuti je vozni model koji je blago rečeno totalno njesra.

Out!!

i ja sam isto obriso radi voznje, nemos igrat tako, i kad ubrzas ko da se trese kamera, nema mi ni zivota u gradu, sta ja znam, nije to to

LooooooL
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
dj_renny kaže...

Prešao iz prve. Držati tipku za gore i kada pozeleni stisnuti ljevu tipku....

X

My global position systems are vocally addressed
15 godina
Sleeping Dogs

Ne kužim što vam toliko smeta vožnja. Čista arkada. Niste valjda očekivali fiziku kao u GTA IV. 

Meni se prije izlaska igre na videima vožnja činila užasna, a onda kad sam je probao, iznenadio sam se. Skroz je zabavno voziti aute/motore po gradu.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Slazem se s boldanim, bas je nedavno bilo isto s Croteamom.... prijavljivali su bugove, a Corteam je samo sutio. Poslije se ispostavilo da je samo piratska kopija SS3 imala bug haha (cak su i skidrovce zeznuli).....

Moja isto nije original, imamo slicnu konfiguraciju i igram na istim postavkama.... samo me zanima, koje drivere imas (moji su 301.42) i koja verzija igre (kada udes u igru, pise li 1.4 ili 1.3)? radi li ti normalno vsync odnosno je li bas ono fluidno u pokretu? meni bas i ne radi najbolje s ukljucenim vsync-om, ali bez vsync-a je fluidno ali tearing je bas osjetan... npr. s ukljucenim vsync-om mi FPS-i na nekim dijelovima idu cca 55-60 ali imam osjecaj kao da nije fulidno... WTF? u drugim igrama mi je sve normalno tak da ne kuzim do cega je.

EDIT:

I koji je k ono zadnje... dubina 3D-a i jos ono nesto, ugl to mi je na defaultu (prvo na 1, a drugo na 10), je li to vezano za 3D monitor ili sto?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 17:54 (lovac82).
15 godina
Sleeping Dogs

@ lovac82 - meni je sve lijepo i fluidno, imamo sličnu konfiguraciju i stavio sam postavke sve na max izuzev jedne opcije (ne sjećam se točno koje). Samo ja imam problem da mi u određenim dijelovima grada dođe veliki frame drop pa za se za 5-10 sekundi vrati u normalu. Jeli i kod tebe takav slučaj?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 18:12 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
WTF? u drugim igrama mi je sve normalno tak da ne kuzim do cega je.

taj vsync je isto pi*dio u jc2, isto od square enixa!

frame drop osjetim samo u određenim dijelovima grada(i to samo po danu)

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 18:32 (EraserHead).
17 godina
Sleeping Dogs

Super šta igra podržava auto swamp među tastaturom, mišom i gamepadom te sam uz čačkanje po deadzonu u emulatoru od kontrolera poradio na "voznom modelu". Odmah kužu tranziciju kada uzmem pad u ruke za vožnju, a vožnja je ugodnija uz gljive te sa slabijom detekcijom gasa i kočnice dodaje malo mase autima.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

nisam nesto previse impresioniran igrom... doduse igrao sam tek nesto vise od 3 sata

16 godina
Sleeping Dogs

ja poceo igrat, tek sam na samom pocetku, malo dalje od onog dijela kad skupljam pare od onih na standovima. vec sad mogu pohvalit grafiku, tucnjava mi je fora napravljena, samo se nadam da se moze nekako dobit jos nekih poteza jer ovi polako vec sad postaju dosadni, igra mi se ne cini zahtjevna, stavio sam sve na najvise postavke i full hd reza i vrti se odlicno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

ja poceo igrat, tek sam na samom pocetku, malo dalje od onog dijela kad skupljam pare od onih na standovima. vec sad mogu pohvalit grafiku, tucnjava mi je fora napravljena, samo se nadam da se moze nekako dobit jos nekih poteza jer ovi polako vec sad postaju dosadni, igra mi se ne cini zahtjevna, stavio sam sve na najvise postavke i full hd reza i vrti se odlicno.

Pronalazeći figure kineskog kalendara učitelj borilačkih vještina te uči novim potezima.......

____

Evo vožnja na gamepad sa onim gore postavkama.. Slabi sportski auto i autobus na kat....

I ako netko zbog voznog modela ne igra ovu igru, neznam šta da kažem. Nije dobar kao u GTA IV, ali nije niti užasan kako ljudi govore. Doduše puno je bolji koristeći gamepad nego WASD....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 0:40 (doktor1).
13 godina
Sleeping Dogs

na skretanje se mogu naviknuti ali na kocnice nikako, a rucna kocnica jos gora

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xboxn00b kaže...

na skretanje se mogu naviknuti ali na kocnice nikako, a rucna kocnica jos gora

Evo tu sam uz pomoć ručne malo i drfta bacio, (u drugom pokušaju sam pogodio bankinu). A ako misliš da koči prebrzo to se podesi i onda nema momentalnog stajanja...

ššššš - možda su u šumi
17 godina

evo sta meni smeta u igri najvise

liva strana, nekako neugodna kontrola auta, grad poluprazan, repetitivna borba (ono counter spam), eventi koji nisu primjereni mojem lvl.u (npr naletio sam na onu jednu blue shield misiji i mislija sam izbaketat rulju kad sta ce ti bit imaju oruzje)

sta mi se svida

sam grad, izbor obuce, odjece i ostalih ''đinđa'', dobar voice acting, dobri likovi, bullet time.

ono dobra igra rekao bih ali nista spektakularno.

14 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

evo sta meni smeta u igri najvise

liva strana, nekako neugodna kontrola auta, grad poluprazan, repetitivna borba (ono counter spam), eventi koji nisu primjereni mojem lvl.u (npr naletio sam na onu jednu blue shield misiji i mislija sam izbaketat rulju kad sta ce ti bit imaju oruzje)

sta mi se svida

sam grad, izbor obuce, odjece i ostalih ''đinđa'', dobar voice acting, dobri likovi, bullet time.

ono dobra igra rekao bih ali nista spektakularno.

gta IV je bolji puno, ali nije dobro optimiziran

LooooooL
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice