Sim City 5

poruka: 575
|
čitano: 106.729
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Sim City 5
DeusExMachin kaže...

Trgovanje radi. I taj sistem prodaje/razmjene vode, struje i dobara je odličan i jako mi se sviđa jer mogu napravit 1 grad u regiji koji će opskrbljivat sve ostale i taj grad može dobavljat sve živo u druge gradove tako da oni mogu biti usmjereni na specilizaciju kao što su edukacija, turizam itd. i s ciljem da može imati više stanovnika.

Blago tebi meni ne radi nikako,a citam i mnogim drugim ljudima.

btw skoro pa svi bugovi:

http://www.reddit.com/r/SimCity/comments/1a0taq/compiled_list_of_suggestions_and_bug_reports_to/

16 godina
Sim City 5

evo i meni se desio sad rollback! zbog cega se to desava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kign kaže...
DeusExMachin kaže...

Trgovanje radi. I taj sistem prodaje/razmjene vode, struje i dobara je odličan i jako mi se sviđa jer mogu napravit 1 grad u regiji koji će opskrbljivat sve ostale i taj grad može dobavljat sve živo u druge gradove tako da oni mogu biti usmjereni na specilizaciju kao što su edukacija, turizam itd. i s ciljem da može imati više stanovnika.

Blago tebi meni ne radi nikako,a citam i mnogim drugim ljudima.

btw skoro pa svi bugovi:

http://www.reddit.com/r/SimCity/comments/1a0taq/compiled_list_of_suggestions_and_bug_reports_to/

Pokušaj reinstalirati igru možda će ti onda raditi. BTW kad izače ovaj novi update nadamo se riješenju gotovo svih bugova tako da za buduče igračne no worries.

15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
forzzuk kaže...

Vidim da igre još nema na {#}

Počinjem razmišljati o tome da je kupim ali prije toga mi treba par osnovnih kratkih informacija;

-da li su ispeglali sve sa serverima?

-koja je najjeftinija cijena za nabaviti?

-da li se zapravo uopće isplati (objektivno, ukoliko je moguče)

Sorry ako su odgovori već dati unutar teme, uletia sam padobranom.

Ty.

ja igru nikada necu kupiti jer ne podržavam always online nacin igranja ali imas na indijskom originu obicnu verziju za iji 100 kn ja mislim,al ja cu cekat mozda dode u zaljev

navodno ce napravit krek u roku tjedan dana

16 godina
Sim City 5

pitanje :D posto sam svoju mapu napunio skrzo do vrha i ljudi sad traze posao jel ako na drugoj mapi napravim sad novi grad i tu stavim samo industriju dal ce iz mog prvog grada ljudi ici tamo raditi? a tako i shops? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MatejCro kaže...
zelenbic kaže...

ja igru nikada necu kupiti jer ne podržavam always online nacin igranja ali imas na indijskom originu obicnu verziju za iji 100 kn ja mislim,al ja cu cekat mozda dode u zaljev

navodno ce napravit krek u roku tjedan dana

zelenbic vidim ja da ti ne podržavaš plaćanje igre a ne always online ;) 

a za crack će izaći sutra ali malo sutra! razmislite, tko bi plaćao za vas pirate server? jer očigledno je da ide sve preko njihovih servera. a i ako se napravi, bit će kao i za diablo neigrivo ili igrivo par minuta sa masu bugova. 

gradim solar farm na great worku, hoće li od toga imati koristi cijela regija ili samo okolni gradovi?

14 godina
Sim City 5

je ja sam pirat kakvog svijet nije vidio 

http://steamcommunity.com/profiles/76561198036328133

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sim City 5

ovo si kupovao na kile igre? Ovo je 3 ili 4 put naglašavaš da ne podržavaš politiku EA, e koga briga. 

0 4 hvala 0
14 godina
MaxonUniversal kaže...

ovo si kupovao na kile igre? Ovo je 3 ili 4 put naglašavaš da ne podržavaš politiku EA, e koga briga. 

briga mene jer si me nazvao zescim piratom ja tu igru necu kupiti nikada ali samo isključivo tu igru 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
MaxonUniversal kaže...

zelenbic vidim ja da ti ne podržavaš plaćanje igre a ne always online ;) 

a za crack će izaći sutra ali malo sutra! razmislite, tko bi plaćao za vas pirate server? jer očigledno je da ide sve preko njihovih servera. a i ako se napravi, bit će kao i za diablo neigrivo ili igrivo par minuta sa masu bugova. 

gradim solar farm na great worku, hoće li od toga imati koristi cijela regija ili samo okolni gradovi?

vas pirate.....jesu ti windowsi original?jesi baš svu glazbu na svom mobitelu ili mp3u kupio? jesu li ti sve igre original?

to što ti je tata sad kupio igru ne daje ti pravo da sereš{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
protjeran
DangerousB kaže...

pitanje :D posto sam svoju mapu napunio skrzo do vrha i ljudi sad traze posao jel ako na drugoj mapi napravim sad novi grad i tu stavim samo industriju dal ce iz mog prvog grada ljudi ici tamo raditi? a tako i shops? hvala

To se može napravit.

Ljudi čitajte prethodne postove pa nečemo na isto pitanje 23 puta odgovarat -.-"

14 godina
Sim City 5

Ok,da razjasnimo dvije stvari.

1. Crack za ovu igru moze izaci,ali on ce podrzavati samo offline mod iliti singleplayer.

2. Ova igra je MP i cijeli promet izmedu regija ide s servera i sprema se na server,tako da sto se tice mp tesko da ce ga krakirati u skorije vrijeme.

Jednostavno cekajte da padne cijena na shopovima koji prodaju cd keyeve i onda uzmite igru. A,cijena ce pasti jako brzo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 22:23 (kign).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sim City 5

btw offline mod = single player if you didn't know {#}

0 0 hvala 0
14 godina
DeusExMachin kaže...

Izgubilo mi se par slova pri pisanju tnx na info Sherlock ;)

Probao sam mal poslije posla odigrati na onom test serveru. Iako su rekli da su navodno na njemu popravili recikliranje,meni i dalje nista ne reciklira od otpada. Skupo ko vrag(111k),a ne sljaka.

15 godina
Sim City 5

Prvi free DLC  {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
zagi55 kaže...

Prvi free DLC  {#} 

ajd bar nesta a dal  ce sta biti za povecanje mape :D to se ceka

13 godina
protjeran
kign kaže...
DeusExMachin kaže...

Izgubilo mi se par slova pri pisanju tnx na info Sherlock ;)

Probao sam mal poslije posla odigrati na onom test serveru. Iako su rekli da su navodno na njemu popravili recikliranje,meni i dalje nista ne reciklira od otpada. Skupo ko vrag(111k),a ne sljaka.

Pokušaj reinstalirati igricu, mnogima to riješi dio bugova.

EDIT: Kad promjeniš grad taj bug i još neki se isto tako riješe jer nekad samo u jednom gradu se pojavi neki bug.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 7:23 (DeusExMachin).
12 godina
protjeran

Kako restartat game content?^^

www.mmo-balkan.com/forum
15 godina
Sim City 5

imam dava grad i sad u jednom nemam ni za reciklirat ni smetlište, a u drugom imam za reciklirat i u njemu piše da nemaju šta reciklirat, a kad stavim na grad u kojem nemam ništa vidim da su kamijoni tamo. pa sad pitanje zašto ne uvoze smeće iz grada u kojem nemam ni smetlišta a npr. stavim 8 kamijona?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sim City 5

Nije ti gramatika baš dobra strana ha? Ugl. moraš narediti, kad uđeš u taj grad bez reciklažnog centra odeš u view region i dole u izbornicima smeće i da izvoze u drugi grad i odabereš taj i to ti je to. Osim ako imaš bug sa reciklažnim centrom kao mnogi onda obriši taj stavi novi i ČITAJ PRETHODNE POSTOVE za detalje.

0 0 hvala 0
17 godina
Sim City 5

S ovim svim bugovima u igrici mogli su ju nazvat Sim Croatia jer tak sve i funkcionira {#}  tipa reciklažni centar (imaš ga a ne radi ništa)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

al se razme, kaj ne???{#} sad se srušil sim city i to je to. joj kak mi je to sve komplicirano, sad u jedan grad pa u drugi pa loadinig (pola vremena na to potrošim). mislim smisao igre je ok (sviđa mi se, malo je takvih simulacija), al brate trujem se s tom igrom dok ne budem fakat poludio do kraja i crko od toga otrova. 

16 godina
Sim City 5

mozel mi neko pojasniti jel mogu na jednoj mapi napraviti samo grad bez industrije? a da u drugoj mapi napravim samo industriju? dal je to dobra ideja iil bas mora na jednoj mapi biti i stanovnici i industrija? :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Mislim da ne jer ljudi traže posao odnosno industrial zone. Nadam se da krivo mislim :)

www.mmo-balkan.com/forum
16 godina
DeathBringer12 kaže...

Mislim da ne jer ljudi traže posao odnosno industrial zone. Nadam se da krivo mislim :)

a valjda ce ici do drugog grada da rade :D jer stvarno napuni se mapa i kasnije traze housing a nemam gdje postaviti :@

15 godina
Sim City 5

Što znaći ova ikonica? i kada bi nam otprilike mogli vratiti serveri online ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zagi55 kaže...

Što znaći ova ikonica? i kada bi nam otprilike mogli vratiti serveri online ?

updateaju servere danas pa ce neki biti offline par sati...

12 godina
protjeran

Znaci da na tim serverima imaš grad.

www.mmo-balkan.com/forum
17 godina
neaktivan

Ovo nije normalno koliko bug-ova ima igra!!! Svaki dan sve teže igrat!

Ne mogu ovo više! Mogu preć preko svega, ali preko rollback-a nema teorije!

Ako to ne poprave u narednom vremenu prodat cu cijeli origin acc!

Igra ima hebački potencijal, ali je doslovno kao alpha verzija!!!!

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
16 godina
Sim City 5

e jbg napravio grad sa 100k stanovnika i na kraju rollback :( zbog cega se to desava?? :@ i kako da smanjim air polution?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice