Sim City 5

poruka: 575
|
čitano: 106.759
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Sim City 5

Koliko je tocno na Indijskom SimCity? Jel mi moze to tko sredit, ja mu uplatim novce na racun odmah preko online bankarstva. Molim nek mi se netko javi na PM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sim City 5
SimeKZ kaže...

Koliko je tocno na Indijskom SimCity? Jel mi moze to tko sredit, ja mu uplatim novce na racun odmah preko online bankarstva. Molim nek mi se netko javi na PM.

Ne radi to već mjesec dana.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
17 godina
neaktivan
Radi ja sam prekjucer uzeo. Oko 22€ je ako se nevaram
13 godina
neaktivan
Sim City 5

kako ne? ja sam sada pokušao preko proxy i može se uzeti. Neznam, ali ja sam počeo tri grada graditi i sva tri mi imaju roll back bez obzira šta radi. A i šta njih briga kako ja gradim grad, ako hoću staviti ću nuklearnu u sred naselja i briga me. Ako nije roll back, onda napiše da se izgubila veza sa serverom i opet disconnet...

Sljedeće šta sam primjetio nakon 4-5 sati igre, sve se uspori bez obzira koju brzinu izabreš od one tri, pa onda skladišta su puna roba i neće da se raznosi, u jednom trenutku sam imao 30.000 procesora, i jedno šta pomaže je izgasiti igru i ponovo je upaliti i kad to napraviš sva se skladišta prazne i procesori se distributiraju.

Ali tada dolazimo do sljedećeg problema, igra jednostavno neće da se upali, stisnem play u originu i ništa se događa, onda moraš ući u directory igre i izbrisati userdata folder. Tek tada mogu igrati ;)

0 0 hvala 0
15 godina
Sim City 5

.{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 23:41 (zagi55).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
zagi55 kaže...

{#}

Stranica prije....

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
15 godina

...

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 23:41 (zagi55).
14 godina
Sim City 5

Sve je to divno i krasno uzeti igru jeftinije,ali ja podatke svoje kartice ne dajem preko nekog proxya.a jos manje direktno originu i EA.

On topic:

Dogodio mi se danas roll back. Ne kontam smisao igre ako ja ne mogu raditi grad kako zelim,valjda ce srediti ovo u nadolazecem patchu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kign kaže...

Sve je to divno i krasno uzeti igru jeftinije,ali ja podatke svoje kartice ne dajem preko nekog proxya.a jos manje direktno originu i EA.

On topic:

Dogodio mi se danas roll back. Ne kontam smisao igre ako ja ne mogu raditi grad kako zelim,valjda ce srediti ovo u nadolazecem patchu.

uzmi poklon karticu od 200 kn u zabi nemoras nista potpisivat nemres u minus kupis igru -160 kn i ostane ti 40 kupis malo pive u ducanu i gotovo

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
Sim City 5

Kakva je to indijska verzija?

Koja je razlike, da li je svejedno koju verziju uzeti...

Cudi me ako je indijska verzija 20€, a englesku se jedva nadje ispod 40€.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
14 godina
newonezg kaže...

Kakva je to indijska verzija?

Koja je razlike, da li je svejedno koju verziju uzeti...

Cudi me ako je indijska verzija 20€, a englesku se jedva nadje ispod 40€.

zasto te to cudi u engleskoj ej puno visi standard(citaj vise place) nego u indiji pa zar bi bilo fer da su cijene svugdje iste?(ko u indiji da :D al ko u emgleskoj ne)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
protjeran
Sim City 5

Vidim da se dosta njih zali na taj always online. Osobno mi ne smeta toliko ali pronašao sam ovaj mod koji omogučuje beskonačni offline gameplay i još dobijete dosta alata za uređivanje regija. Alat se zove Debug. Možete ga skiniti s linka, još ga nadograđuju jer nije završen ali dio stvari radi a ostalo jos nije gotovo. Trenutno je zadnja verzija 3, neznam koliko je tamo sve potpuno. Možete uređivat autoceste u REGIJI (ne samo u gradu), ubrat igru puno brže od >3, savljat rijeke itd. Eo ovaj čikica kojeg redovito pratim je isprobao mod u verziji 1 i tamo je bio puno nedovršeniji nego sada pa možete pogledat koje mogučnosti če sve ima i koje če još imat. 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sim City 5

nemozes beskonacno vec kojih pol sata

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oce neko trade Football Manager 2013 i CS:GO za simcity 5?
16 godina
Sim City 5

vi koji ste kupili na originu preko indije kakve ste podatke kucali za stanovanje i sl.??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pročitaj drugi post stranica 14{#}

15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
CroChef kaže...

nemozes beskonacno vec kojih pol sata

Izvini al jesi ti retardiran ili nisi pročitao post. MOD, kojeg sam prethodno objavio, OMOGUČUJE BESKONAČNO IGRANJE OFFLINE

17 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

vi koji ste kupili na originu preko indije kakve ste podatke kucali za stanovanje i sl.??

izgooglaj neku ulicu samo i to stavi.

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
16 godina
Sim City 5

ma ovo ne mozes sam igrati mapa se napuni... ako neko hoce nek me doda na origin pa da bacim partiju! DangerousB3003

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sim City 5

Ne vidim zašto je dosta vas zapelo da bi igralo igru offline.

Pa ovaj online način je 100x bolji, a i igra je zamišljena da se igra na taj način, u tom i je poanta. Što nemate ADSL ili je u nečem drugom problem?

Ako vam se igra offline igrajte SC4.

Ajd ak se kome da nek malo pojasni kak se u igri trguje između gradova u regiji. Jel to sklapaš ugovor s drugim gradom po cijeni koju određujete skupa kad netko kupuje/prodaje il kak? Zatim što ako ja imam recimo struje viška a nitko neće kupiti, itd.????

Što ako meni treba struja a nitko iz regije nema viška?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 14:27 (lllnuclearlll).
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
lllnuclearlll kaže...

Pa ovaj online način je 100x bolji, a i igra je zamišljena da se igra na taj način, u tom i je poanta. Što nemate ADSL ili je u nečem drugom problem?

Ajd ak se kome da nek malo pojasni kak se u igri trguje između gradova u regiji. Jel to sklapaš ugovor s drugim gradom po cijeni koju određujete skupa kad netko kupuje/prodaje il kak? Zatim što ako ja imam recimo struje viška a nitko neće kupiti, itd.????

Nema se para a ne ADSL. Nemaju svi 250kn da iskesiraju za igru.

17 godina
SimeKZ kaže...

Nema se para a ne ADSL. Nemaju svi 250kn da iskesiraju za igru.

Pa na indijskom originu koliko sam skužio se može nabavit dosta jeftinije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 15:01 (lllnuclearlll).
14 godina
lllnuclearlll kaže...

Da igra radi online kako spada mozda nebi toliko ljudi zapelo za offline. Najvaznije trgovanje medu regijama i igracima ne sljaka od prvog dana,a opake bugove necu ni spominjat. Igra je izbacena kao poluproizvod. Trebati ce barem jos pola godine da se sve to ispravi i bude kako spada.

17 godina
kign kaže...

Da igra radi online kako spada mozda nebi toliko ljudi zapelo za offline. Najvaznije trgovanje medu regijama i igracima ne sljaka od prvog dana,a opake bugove necu ni spominjat. Igra je izbacena kao poluproizvod. Trebati ce barem jos pola godine da se sve to ispravi i bude kako spada.

a pa nije to ništa novo. Većina software se izbacuje kao poluproizvod jer je tako isplativije nego čekati, a EA koliko god pokvareni bili ljudi će svejedno kupovati njihove igre.

Znači trgovanje u igrici ne radi???

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 15:54 (lllnuclearlll).
13 godina
protjeran
Sim City 5

Trgovanje radi. I taj sistem prodaje/razmjene vode, struje i dobara je odličan i jako mi se sviđa jer mogu napravit 1 grad u regiji koji će opskrbljivat sve ostale i taj grad može dobavljat sve živo u druge gradove tako da oni mogu biti usmjereni na specilizaciju kao što su edukacija, turizam itd. i s ciljem da može imati više stanovnika.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeusExMachin kaže...

Trgovanje radi. I taj sistem prodaje/razmjene vode, struje i dobara je odličan i jako mi se sviđa jer mogu napravit 1 grad u regiji koji će opskrbljivat sve ostale i taj grad može dobavljat sve živo u druge gradove tako da oni mogu biti usmjereni na specilizaciju kao što su edukacija, turizam itd. i s ciljem da može imati više stanovnika.

i kako je sve dobro povezano, npr. nije dobro imat turisticki grad pored industrijskog zbog zagadjenja...

17 godina
DeusExMachin kaže...

Ovo mi isto nije najjasnije. Ti napraviš grad taj koji ti opskrbljuje druge gradove. Na koji način to onda funkcionira kad taj grad nitko ne igra? Grad ide u nekakvom "AI" modu ili? Što kad se vratiš na taj grad nakon nekog vremena? Dali je više para u kasi od te trgovine koja se događala dok ga nitko nije igrao. Moram priznati da mi nije koncept najjasniji kak to sve radi.

Također ako u tom industrijskom gradu nemam edukaciju, dali onda ti ljudi iz tog grada idu na edukaciju u druge specijalizirane gradove, i dali to isto treba s nekim ugovorom o prodaji edukacije srediti?

13 godina
protjeran
Sim City 5

Slušaj moraš pogledat puno videa na youtubeu da sve shvatiš. Kad napraviš gradu s velikim 'plantima' vode i struje i napraviš novi grad i kupuješ vodu i stuju iz onog drugog. Taj način je mnogo jeftiniji nego u svakom gradu praviti 'plantove' i kad kažem jeftiniji to i mislim jer ako kupiš vodu i stuju to je 80% jeftinije nego gradit posebno. A onaj grad koji ima te 'plantove' on kad proda struju, vodu itd. dobiva novce iz tih gradova.

0 0 hvala 0
15 godina
Sim City 5

OVako, na svakoj regiji je napisano koliko ima gradova a koliko je potrebno igraća. npr. uzmeš regiju u kojoj možeš napravit 16 gradova a tu bi bilo najbolje kada bi igrali 4 igraća to znaći svako treba napravit 4 grada i onda regija funkcionira, a ovako ti napraviš grad za jedan-dva dana i poslije samo možeš buljit u njega i to je to. eventualno povećavat populaciju.

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice