Silk road online

poruka: 16
|
čitano: 5.039
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Silk road online

ova igra je sve popularnij igrali ko??

ako zeli evo

link

www.silkroadonline.net

a ako neko ima iskustva neka mi pomogne

skinuo sam zadnji client koji je bio na njihovoj stranici i kada ga pokrenem pise "this is client file that can be used after legend 3 update"  i nista vise

hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Silk road online

Naravno da igra :)

Aj`  ako  nisi  veliki lvl  zaleti  se  na  server Sparta,   ima nas ti 10-ak. Najjaci smo guild na serveru i imamo fortress.

Nadam se da si riješio problem  sa clientom, imas staru verziju igre prije update-a. Sada moras skinuti ponovo cijelu igru jer je update bio veliki i nema patcha....

17 godina
neaktivan
Silk road online

Nemam baš previše vremena uz Conana, ali možda ću pogledat malo o čemu se radi..

(znatiželja je kuja Namigiva)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ziky kaže...

Naravno da igra :)

Aj`  ako  nisi  veliki lvl  zaleti  se  na  server Sparta,   ima nas ti 10-ak. Najjaci smo guild na serveru i imamo fortress.

Nadam se da si riješio problem  sa clientom, imas staru verziju igre prije update-a. Sada moras skinuti ponovo cijelu igru jer je update bio veliki i nema patcha....

Ma ima nas na Sparta serveru ako trebate kaku pomoc vezano uz Sro slobodno pitajte ima nas dosta na serveru najjaci guild pa navratite i pm ign Lord_Sabra
17 godina
neaktivan
Silk road online

ja sam igra ali ubilo me ono ubij sto buba, dvjesto tigrova, sto krava ili sta vec nikakvi smisleni questovi bar u taj vakat nisu bili, inace imao sam full int spearmena, u BiH je ovo mislim prilicno popularan MMO

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Silk road online

Sada su druga vremena / novi update koji je donio neke novosti ... vise nemoras lupati mobove do besvjesti nego napravis expo share pty ... pozoves pajdase da ti pomognu i lvlUp-aju te. Naravno sve je automatizirano ... ak me "razmes" eheh

Ooooo Sabra m8 i ti si tu eheh ......

ign     Ziiky

server Sparta

Budi žilav, Živi budlav ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2008 14:13 (Ziky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pozz ljudi

kumeeeeeeeeeeeee :)

neznam sta da kazem ..... samo se zaletite na Sparta server i to je to :)

ign Doria

17 godina
neaktivan
Silk road online

Iz nekog razloga sam imao problema pri skidanju client-a, pa mi se čitava stvar zgadila i odustao sam od toga za sada..

Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Silk road online

Probaj s gamershell.com, ja upravo skidam i ide preko 300 kb/s.

Malo sam se umorio od wow-a pa cu ovo probati, valjda je vise za casual igranje jer sad i nemam puno vremena...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
brainiac kaže...

Probaj s gamershell.com, ja upravo skidam i ide preko 300 kb/s.

Malo sam se umorio od wow-a pa cu ovo probati, valjda je vise za casual igranje jer sad i nemam puno vremena...

pozz 

frend ako budes dolazio na SRO dodi na Sparta server :)
malo nas je ali smo dobri jedni od najboljih :)
PM kad dodes

ign Doria 
17 godina
neaktivan
Silk road online

Samo jedno pitanje...

Kako se pokrece ova igraaaaaaaaaaaaaa..........????????????????.............

OMG nemogu da vjerujem.

Sta nestima na slici???

E ovo mi se jos nije dogodilo. A ja mislio da znam nesto o racunalima...kreten...

EDIT: Proradilo... Neznam kako, nije mi jasna ova igra nimalo. Cini mi se da je client imao nekih problema sa samim sobom. U svakom slucaju ako netko zna sta je bilo neka napise za buducnost...  Mozda ipak nisam nooob.... :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2008 22:12 (brainiac).

0 0 hvala 0
17 godina

Recite mi tko tu koga z....... !? Htio sam isprobati Silk road i sa njihovih sluzbenih stranica skinem klijent ..GlobalOfficial v1_150 (jedini koji se i moze skinuti) i kada hocu instalirati igru javi mi "this is a client file that can bi used after Legend3 update". Onda ovdje nadjem link na gamershell i otamo skinem SRO_GlobalOfficial v 1_110. Koji mi kod pokusaja instalacije javi "this is a client that can be used after Europe update". Wtf !?!? Ako je i igra takva kao instalacija onda odmah odustajem.

17 godina
neaktivan

@Eld lega što se tiče tvog problema: ovaj client što si skinuo s official stranice ti treba a ovaj drugi SHILF+DEL. Prije svega trebaš bit online da bi instalirao igru (bar s tim official clientom), i ak ti to samo piše, pokušaj instalciju prekinuti i pokrnuti ponovno. Meni je trebalo 3-4 puta da mi se instalacija pokrene. Toliko o tome. E da jo se trebaš BESPLATNO reagt na njihovoj stranici...

I ak hoćeš igrat na nekom serveru gdje ima puno Hrvata, Bosanaca, Srba i ostalih "kroejšn spiking piplova" onda odi na Alexander ili Persia server...

There's no SAVE GAME in real life!!!
17 godina

Probao sam i vise od 3-4 puta. Stalno sam online (flat). Registrirao sam se dva puta sa razlicitim nickovima. I nista. Dakle oba clienta su isla na shift-delete :)

Thanx anyway.

17 godina
Eld kaže...

Recite mi tko tu koga z....... !? Htio sam isprobati Silk road i sa njihovih sluzbenih stranica skinem klijent ..GlobalOfficial v1_150 (jedini koji se i moze skinuti) i kada hocu instalirati igru javi mi "this is a client file that can bi used after Legend3 update". Onda ovdje nadjem link na gamershell i otamo skinem SRO_GlobalOfficial v 1_110. Koji mi kod pokusaja instalacije javi "this is a client that can be used after Europe update". Wtf !?!? Ako je i igra takva kao instalacija onda odmah odustajem.

To je i meni bilo moraš biti ulogiran na njihovu stranicu kad pokrećeš instalaciju na znam zašto ali probaj meni je radilo tako.

17 godina
neaktivan
Silk road online

Silkroad je jedan od boljih free mmo-a , za onu ekipu zeljene mmo-a ali ne zele placati .

Igrao sam ga prije WoW-a i ne svida mi se jedino to sto je 99.9 % kvestova na shemu otidi i ubij 20 veprova i tako u krug sa drugim mobovima

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice