Shogun 2: Total War

poruka: 365
|
čitano: 70.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Stigla igra danas ali s njom i problem. Mora se aktivirat preko steam-a a ja i drug uzeli (po pola) e sad meni manje vise svejedno jer u tome vidim prednosti kao auto update na zadnji patch, laksi pristup MP, laka instalacija i odrzavanje, bolja anti cheat zastita. A posto ionako igram WoW/LoL i tonu drugih stvari ne predstavlja mi prob da neigram kada on hoce. Njegov odgovor ocekujte u toku dana (rekao je da ce CA j*bat mamu na forumu pa iscekujem) {#}

Samo mi je malo cudno da game.co.uk nije naglasio da se mora aktivirati preko steama sto je prilicno bitna informacija nego su samo postali system req

http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Strategy/Total-War-Shogun-2-/~r349987/?s=Total+war

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

{#} za vas obojicu.total war igre idu preko steama već ohohohoho.Sami ste si krivi.Još meni nije bilo jasno kako vas dvojica kupujete igru zajedno.

Steam vam lagano može bannat acc zbog ovakvih zahebancija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Shogun 2: Total War
Kill Frenzy kaže...

{#} za vas obojicu.total war igre idu preko steama već ohohohoho.Sami ste si krivi.Još meni nije bilo jasno kako vas dvojica kupujete igru zajedno.

Steam vam lagano može bannat acc zbog ovakvih zahebancija.

Ma nemoze steam nista, niti je to neki problem. Igra se aktivira na jednom acc kad igra jedan drugi se nemoze ulogovat uopste. Tako da cemo igrat na turnove uostalom ovako nas izadje jeftinije. To sto se ona "iha ha" prodaje na steam je jedna stvar, ali duznost prodavaca je naglasiti takve stvari na stranici gdje kupujes igru. Da sam znao da se aktivira preko steam ja bi ju svakako uzeo ali sam siguran da moj drug nebi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 13:05 (D3ViL).
15 godina

Dakle jedan steam acc na dva kompa istovremeno?Mislim da je to ban

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako istovremeno?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Dakle jedan steam acc na dva kompa istovremeno?Mislim da je to ban

Ti kao da imas problema sa citanjem. Ko je rekao istovremeno? Gdje sam napisao istovremeno? Kada ja igram on nece, kada on igra ja se necu ulogovat sta ti nije jasno? Da ti nacrtam u paint mozda? Prednost steam-a i je da mozes imati instalirane sve igre u Zagrebu, Beogradu, Sarajevu a da nemoras nosit nista sa sobom, samo se nemozes ulogovat u isto vrjeme na 2/3/475/6/10 mjesta istovremeno.

Bez ikakvih problema mozes dati svoj steam accaunt prijatelju da igra/proba neku od tvojih igara, kada se probas ulogovat samo dobijes opomenu da nemozes i to je to. Nikakav BAN ni gluposti, ima vanijh stvari koje oni nisu u stanju banovat tipa WH/AIMBOT po BO ili MW2.

Vec sam davao accaunt kolegama iz klana ili prijatelju da probaju igre koje imam. (kao i oni meni) ali bitno je da uvjek ima neko ovdje da pametuje a pokrica nema {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 14:18 (D3ViL).
17 godina

Napada se ljude koji pitaju savjet kako će im igra radit, a debelo oftopičarite o tom steamu i računima.... Zadnjih 20 postova skoro nikakve veze sa igrom.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 13:56 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Napada se ljude koji pitaju savjet kako će im igra radit, a debelo oftopičarite o tom steamu i računima.... Zadnjih 20 postova skoro nikakve veze sa igrom.....

Nije 20 nego 7 ukljucujuci tvoj a posto je steam kljucna komponenta za igranje Total War na orginalu nevidim zasto je ovo offtopic. Onaj ko nezna ce procitat da se da se mora koristit steam a i kako da podjeli troskove s prijateljem a da obojica mogu igrat. A sto se tice "kako ce mi radit" ljepo je covjek napisao ima demo skini testiraj obrisi. Nije niko Milan Tarot da moze procjenit kako ce se igra ponasat na 100 razlicitih konfiguracija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 14:07 (D3ViL).
17 godina
Tsar kaže...

DAJTE PRESTANITE ISPITIVATI DAL VAM IGRA MOŽE ILI NEMOŽE RADITI NA VAŠEM PCu!!!!

IMATE BESPLATAN DEMO, ISPROBAJTE, PA ĆETE VIDJET KAKO VAM RADI !!!

Naučite normalno komunicirati i što znači retoričko pitanje na koje se ne traži odgovor. Demo ima koliko sam čuo oko 5 GB što je pola mjesečnog prometa. 

Nemoj da pišeš velikim slovima. 

Namjerno sam uzeo igru da imam DVD izdanje i nisam znao da se mora aktivirati preko steama. Da sam to znao ili negdje pročitao nebih je uzimao. Namjeravao sam igru dati i prijatelju da igra, a ovako mu sada moram dati acc da igra.

Meni to izgleda bezveze jer sam namjerno zaobilazio steam zbog toga. Ne volim kada me netko ograničava za proizvod koji sam kupio da ga ne mogu posuditi i sl, a ne namjeravam ga igrati online. 

Vezano za bann accounta bilo bi blesavo da se dobije bann jer npr. studiram i imam dva kompjutera, jedan kod kuće na kojem se igram i jedan laptop u stanu u drugom gradu na kojem se također igram, i sada bih ja zbog toga trebao dobiti bann?

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
15 godina
neaktivan

Piše ti, ako si na game.co.uk kupovao, da je za igru potreban steam account.

http://game.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/Total-War%28TM%29:-Shogun-2-2270-43.html

Я умираю, но не сдаюсь!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 20:48 (Tsar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tsar kaže...

http://game.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/Total-War%28TM%29:-Shogun-2-2270-43.html

Gotovo je sada, igra je stigla, iznaći će se modus igranja. No sljedeći puta neću preordati i na neviđeno, nego nakon više informiranja.

EDIT:

Igra je instalirana na svjezi Win7 SP1 Ultimate 64 bit, svi driveri su najnoviji, nema nikakvih konflikata, igra radi vrlo dobro na full hd rezoluciji sa ultra postavkama bez trzanja.

E sada idu razočarenje i frustracije:

Imam problem već u odmah na početku kojeg su nazvali "Endless Loading Screen of DOOM".

Nakon završetka prve bitke loading bar stane na otprilike 30% progresa i počne treperiti i ne miče.  Probao sam 3 puta i svaki puta isto nakon bitke.

Na forumu već uveliko kuknjava i izgleda da bez obzira na veliki patch, igra ima neutvrđenih problema sa nvidijinim grafičkim karticama baziranim na G92 čipu: 8800 GTS, 8800 GT, 9600 GT, 9800 GT, 9800 GTS, 9800 GTX, 9800 GX2, 250 GTS jer se mahom javljaju igrači sa tim karticama. Problem se javlja u SP i MP gdje se zbog problema žale na gubljenje statistika.

Developeri izgleda ne znaju o čemu je riječ, a ja mogu fino samo da blejim u kutiju igre dok se ne smiluju i izdaju neki fix.

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 23:28 (boxer).
15 godina

Već mi je igra digla živac.

Stigao sam i ja do Realm Šita.

Pogledajte koliki dio mape imam (slika) i već su svi protiv mene.Poprilično jadan način da mi se oteža igra.

To je bilo prvo.Drugo. Igram na normal i  cijeli taj  dio mape sam osvojio maltene sa borbom protiv jedne pune vojske.LOL. A ljudi viču da je igra teška WTF??

Treće.Mapa je iritantna.Linearna da nemože bit više.Ok Japan ko Japan ali mi je jadno. Sam izgled mape ne daje igri poznatu masivnost total war igara.Za 7 sati sam oništio već pola mape sa tri vojske.

Nisam zadovoljan. Najviše od svega mi se ne sviđa mapa.

Napoleon i Shogun mi se nakon Empire-a čine kao ekspanzije a ne kao cijele igre . :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 0:05 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
boxer kaže...
Tsar kaže...

Gotovo je sada, igra je stigla, iznaći će se modus igranja. No sljedeći puta neću preordati i na neviđeno, nego nakon više informiranja.

EDIT:

Igra je instalirana na svjezi Win7 SP1 Ultimate 64 bit, svi driveri su najnoviji, nema nikakvih konflikata, igra radi vrlo dobro na full hd rezoluciji sa ultra postavkama bez trzanja.

E sada idu razočarenje i frustracije:

Imam problem već u odmah na početku kojeg su nazvali "Endless Loading Screen of DOOM".

Nakon završetka prve bitke loading bar stane na otprilike 30% progresa i počne treperiti i ne miče.  Probao sam 3 puta i svaki puta isto nakon bitke.

Na forumu već uveliko kuknjava i izgleda da bez obzira na veliki patch, igra ima neutvrđenih problema sa nvidijinim grafičkim karticama baziranim na G92 čipu: 8800 GTS, 8800 GT, 9600 GT, 9800 GT, 9800 GTS, 9800 GTX, 9800 GX2, 250 GTS jer se mahom javljaju igrači sa tim karticama. Problem se javlja u SP i MP gdje se zbog problema žale na gubljenje statistika.

Developeri izgleda ne znaju o čemu je riječ, a ja mogu fino samo da blejim u kutiju igre dok se ne smiluju i izdaju neki fix.

Hmm, ja imam 9600 GT i do sada nisam imao niti jedan problem s igrom. Iako ja sam još uvijek na XP SP3.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
15 godina

Posta Šogun,osvajam mapu ali nema neke prevelike taktike :( .Samo makljaža.Bezze

EDIT:Odustajem. Uninstall. Neda mi se trčat za njihovim generalima po mapi.Dosadni su kao proljev.Nešto poput AI-a u CoH-u.

Realm Divide je takav cirkus da je to nevjerojatno..Iskrcavaju mi se posvuda sa po par jedinica i onda ih moram vijat po mapi dok mi na prvu crtu dolaze pune vojske.Ok pobijedim ih lagano jer u svakoj bitci njihov general rinke odma.Zabiju se u mene s generalom xD. Tek što ih na drugom kraju mape uhvatim(pune vojske su mi na prvoj crti) krenem vraćat vojsku na prvu crtu evo ih opet.Strašno.dosadno je vijat ih po mapi. Pomalo sam razočaran.

Sami su sebi zabili nož u leđa s Empire-om.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 2:11 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vezano za problem,

http://forums.totalwar.com/showthread.php/9887-Endless-Loadingscreen-of-DOOM-after-Battles/page6

Problem se javlja samo na Ultra postavkama grafičkih detalja.

Jedino privremeno rješenje je da grafičke postavke spustite sa Ultra na High.

Neki je bug u postavkama i sa G92 grafičkim karticama, te neke koje mogu upogoniti igru na Ultra detaljima prave te probleme.

Malo blesav problem s obzirom da mogu igrati bez problema na Ultra detaljima i da me primorava da spuštam detalje kako bi mogao nesmetano igrati.

Probao sam dvije bitke i radi bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Vezano za problem,

http://forums.totalwar.com/showthread.php/9887-Endless-Loadingscreen-of-DOOM-after-Battles/page6

Neki je bug u postavkama i sa G92 grafičkim karticama, te neke koje mogu upogoniti igru na Ultra detaljima prave te probleme.

Malo blesav problem s obzirom da mogu igrati bez problema na Ultra detaljima i da me primorava da spuštam detalje kako bi mogao nesmetano igrati.

Jeli sve postavke moraju biti na Ultra ili samo neke da bi se srusilo? Ako samo neke, onda probaj staviti na Ultra ove tipa Texture, Unit Detail itd. koje su znacajnije od ovih ostalih postavki.

15 godina

Krenuo sam igrati na high,osvojio prvu regiju nakon dva turna  i potez nakon toga mi svi otkažu alliance i napadnu me.Tri klana odjednom.Kakav cirkus.nisam ni do petog poteza došao i nema me više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Krenuo sam igrati na high,osvojio prvu regiju nakon dva turna  i potez nakon toga mi svi otkažu alliance i napadnu me.Tri klana odjednom.Kakav cirkus.nisam ni do petog poteza došao i nema me više.

Ja sam s Odama spuhao negdje oko cetvrtog poteza, s tim da sam igrao na normal :D

15 godina

Na normal mi je bilo uistinu lagano. Neznam kako ti je tako teško ali vjerujem da je do pozicija klana na mapi.

Takodjer mislim da je to bug. Nešto slično je bilo u Empire-u.Odjednom ti svi objavljuju rat i nema te :D ali su to popravili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Krenuo sam ponovo sa Čokosabe klanom i ide bolje ali me živcira jedna stvar koju u prijašnjim tw igrama nisam primjetio.Naime kroz tri kampanje borio sam se za dosta  gradova i 80% njih su izgledali isto tj mapa na kojoj se borim je potpuno ista.lol.isti grad,iste planine sve kao precrtano.wtf? To prije nije bilo :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Krenuo sam ponovo sa Čokosabe klanom i ide bolje ali me živcira jedna stvar koju u prijašnjim tw igrama nisam primjetio.Naime kroz tri kampanje borio sam se za dosta  gradova i 80% njih su izgledali isto tj mapa na kojoj se borim je potpuno ista.lol.isti grad,iste planine sve kao precrtano.wtf? To prije nije bilo :(

Da, to sam skuzio kod onih siege battleova. Par puta sam branio poslije razlicite gradove ali su mape bile iste.

15 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Kill Frenzy kaže...

Da, to sam skuzio kod onih siege battleova. Par puta sam branio poslije razlicite gradove ali su mape bile iste.

heh... kako ide i kako igri nabrajate greške do idučeg pon ču jako dobro razmislit dal da ju kupim...

nego... jel puno teže osvajat ili branit gradove???

15 godina

Teže je osvajat naravno.

Obrisao igru i instaliravam empire :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dedaa kaže...
boxer kaže...

Vezano za problem,

Jeli sve postavke moraju biti na Ultra ili samo neke da bi se srusilo? Ako samo neke, onda probaj staviti na Ultra ove tipa Texture, Unit Detail itd. koje su znacajnije od ovih ostalih postavki.

Nisam utvrdio dali je skup postavki ili neka posebno koja uzrokuje bug. Defaultne postavke su bile Ultra, a ne da mi se 5-6 puta isprobavati bitku da bi vidio da li samo jedna pravi probleme.

17 godina
Bojica kaže...

heh... kako ide i kako igri nabrajate greške do idučeg pon ču jako dobro razmislit dal da ju kupim...

nego... jel puno teže osvajat ili branit gradove???

Nemoj brzopleto ocjenjivat igru na osnovu skrabanja jednog forumasa sto instalira/brise/instalira i opcenito mnogo place u svim postovima. Igra je EPIC prezabavna, ljepa etc etc radije otidji na gametrailers ili neki drugi portal pa pogledaj recenziju jer svi je hvala a samo jedan ovdje kuka. ., {#}

16 godina

Ma igra je predobra. Malo treba da se pohvata konce, možda zbog toga failaš jednu dvije kampanje, ali kada se ufuraš, postane prezabavno. Pogotovo kada dođe Realm divide, onda ono iz naslova dolazi u prvi plan, Total War. A i on pokaže koliko si si dobre zaveznike našao.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
17 godina

Osim buga koji mi donekle kvari dojam o igri, mogu reći da je igra dosta zabavna. Kako nisam igrao TW još od Medievala 2 i ekspanzije koji su mi btw. najbolji u serijalu sa Rome:TW, trebalo mi je malo vremena da pohvatam neke opcije i novosti i krenem u osvajanje.

Sa tehničke strane nemam prigovora (osim buga), igra izgleda lijepo, dosta nekih novosti, sviđa mi se način dobivanja expirenca itd.

Tek sam u početku igranja (osvojne 3 pokrajine) tako da još nisam razvio veću vojnu silu i naselja, i ostaje mi za viditi kakve su siege kampanje.

Što se tiče sukoba vojski na otvorenoj mapi nemam niti jedan prigovor zasada.

Jedino što bih naveo je da mi neke jedinice izgledaju smiješne sa svojim detaljima tipa neki baloni koje imaju general sa konjanicima i zastavice, ali to je previše subjektivno.

Medieval 2 je imao totalno nabrijane jedinice koje su sa svojim armorima, štitovima, mačevima i konjicom sa kopljima izgledali toliko moćno da sam se doslovno zaljubio u igru.

Streličari prelaze sa stražnje strane utvrde Streličari prelaze sa stražnje strane utvrde
Samuraji se prikradaju stražnjoj strani utvrde Samuraji se prikradaju stražnjoj strani utvrde
Desetkovanje jedinica Desetkovanje jedinica
Zanimiljiv način prelaska zidina Zanimiljiv način prelaska zidina
Volim približiti i gledati kako izgleda charge Volim približiti i gledati kako izgleda charge
Lijevi dio slike je zanimljiv - Katanom u glavu Lijevi dio slike je zanimljiv - Katanom u glavu
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Jedino što bih naveo je da mi neke jedinice izgledaju smiješne sa svojim detaljima tipa neki baloni koje imaju general sa konjanicima i zastavice, ali to je previše subjektivno.

Medieval 2 je imao totalno nabrijane jedinice koje su sa svojim armorima, štitovima, mačevima i konjicom sa kopljima izgledali toliko moćno da sam se doslovno zaljubio u igru.

Istina da izgledaju malo smjesno i ni ja nemogu skuzit zasto su im oni baloni na ledjima {#} (mozda neka vrsta obrane od strelicara sa ledja ili tegle opremu) ali one zastavice su bile genijalna stvar. Olaksavale su raspoznavanje i lakse naredjivanje jedinicama na terenu. A ni ja, ni ti jos nismo igrali dovoljno dugo da vidimo kako izgledaju late game jedinice mozda su nabrijanije od onih iz Medi. . ., kad se sjetim kako je bjedno izgledala Militia u pocetnim turnovima Medi-a ve izgledaju brutalno hehehe

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 19:48 (D3ViL).
17 godina

Zaboravio sam kako se se zvali oni opaki konjanici križari neka frakcija sa kao nekim rogovima na šljemovima. Žestoki su bili Hospitaleri i Templari iz Guildi.

17 godina
boxer kaže...

Zaboravio sam kako se se zvali oni opaki konjanici križari neka frakcija sa kao nekim rogovima na šljemovima. Žestoki su bili Hospitaleri i Templari iz Guildi.

Rogonje su specijalizirana nacija iz dodatka, nisam siguran ni da si igrao tu kampanju ti si harao po Americi {#} meni su bili najbrutalnij Venecijski vitezovi. . ., al opet jos neznamo kakve se sve rogate jedinice kriju pri kraju Shoguna. . .

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice