Zeljno iscekujem ovu igru vec duze vrijeme (od kada sam presao Nemesis i The Awakened - Remastered). Jako mi se svidja nacin upravljanja koji je predstavljen u ovo fransizi. Slazete li se sa mnom? Zna li netko tocan datum izlaska ove igre? Na offical stranici pise da ce izaci u 3. mjesecu (uskoro!), a na IGN-u pise da ce izaci 14.4. Gdje god na internetu nadjem datum izlaska, uvijek je drukciji!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa računaj na datum 14.04.2009.Najprije će izaći u Velikoj britaniji,a kasnije za ostatak europe.
Igra će sigurno biti zakon,pogotovo nakon zadnjeg djela.Samo se nadam da će biti malo duža od dosadašnjih djelova.
Pa računaj na datum 14.04.2009.Najprije će izaći u Velikoj britaniji,a kasnije za ostatak europe.
Igra će sigurno biti zakon,pogotovo nakon zadnjeg djela.Samo se nadam da će biti malo duža od dosadašnjih djelova.
e jel neko zna o cemu e se to radit ili na koju je foru igra 3d ovo ono
i jel to onako ti dzek trbosjek i koljes zene ili?
i koji je zanr
e jel neko zna o cemu e se to radit ili na koju je foru igra 3d ovo ono
i jel to onako ti dzek trbosjek i koljes zene ili?
i koji je zanr
onda to nije za mene ja sam vise daj pusku i ubijaj a ne tu neka istrazivanja i ostalo
Da li je igra izašla ili ne?
Prema Gamespotu je trebala jučer izači.
Prema Gamespotu je trebala jučer izači.
Jedno pitanje, koji Sherlock je bolji, The awakened ili Nemesis?
Jedno pitanje, koji Sherlock je bolji, The awakened ili Nemesis?
Meni su obje iste težine,ali ako voliš takav tip igara onda će ti biti oba dve dobre.
Meni su obje iste težine,ali ako voliš takav tip igara onda će ti biti oba dve dobre.
Da to sa ormarićima je i meni bilo užasno teško,tu sam skoro poludio...
Hvala na odgovorima, prvo ću The Awakened.
Hvala na odgovorima, prvo ću The Awakened.
Igra je fenomenalna.Igram ju već dva dana,i super je.Stari način igranja je zadržani,zagonetke nisu teške,a rješavanje problema sa Sherlockom je poboljšano nego u zadnjim djelovima,tak da sama radnja stvara napetost.Dodani je novi način vođenja bilješki i analiziranje mjesta ubojstva,kaj samo diže kvalitetu igre.
Svi koji su igrali ostale djelove,jednostavno moraju igrati ovaj nastavak.
Igra je fenomenalna.Igram ju već dva dana,i super je.Stari način igranja je zadržani,zagonetke nisu teške,a rješavanje problema sa Sherlockom je poboljšano nego u zadnjim djelovima,tak da sama radnja stvara napetost.Dodani je novi način vođenja bilješki i analiziranje mjesta ubojstva,kaj samo diže kvalitetu igre.
Svi koji su igrali ostale djelove,jednostavno moraju igrati ovaj nastavak.
A dobro zadaci nisu tak teški ko na prošlim djelovima,ali sam se zezal tam gdje je trebalo napisati datume onih glupih ratova.Sva sreća da Google sve te ratove zna
A dobro zadaci nisu tak teški ko na prošlim djelovima,ali sam se zezal tam gdje je trebalo napisati datume onih glupih ratova.Sva sreća da Google sve te ratove zna