Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper

poruka: 20
|
čitano: 2.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zeljno iscekujem ovu igru vec duze vrijeme (od kada sam presao Nemesis i The Awakened - Remastered). Jako mi se svidja nacin upravljanja koji je predstavljen u ovo fransizi. Slazete li se sa mnom? Zna li netko tocan datum izlaska ove igre? Na offical stranici pise da ce izaci u 3. mjesecu (uskoro!), a na IGN-u pise da ce izaci 14.4. Gdje god na internetu nadjem datum izlaska, uvijek je drukciji!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa računaj na datum 14.04.2009.Najprije će izaći u Velikoj britaniji,a kasnije za ostatak europe.

Igra će sigurno biti zakon,pogotovo nakon zadnjeg djela.Samo se nadam da će biti malo duža od dosadašnjih djelova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper
toma kaže...

Pa računaj na datum 14.04.2009.Najprije će izaći u Velikoj britaniji,a kasnije za ostatak europe.

Igra će sigurno biti zakon,pogotovo nakon zadnjeg djela.Samo se nadam da će biti malo duža od dosadašnjih djelova.

Slazem se!
Cak razmisljam da ovu igru kupim kad dodje jer sam se sa The Awakened Remastered sa torrenta jako mucio, neda mi se to isto prlazit i s ovom igrom! A i imam obicaj da igre koje stvarno volim i postujem njihove stvoritelje kupim!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

e jel neko zna o cemu e se to radit ili na koju je foru igra 3d ovo ono

i jel to onako ti dzek trbosjek i koljes zene ili?

i koji je zanr

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

e jel neko zna o cemu e se to radit ili na koju je foru igra 3d ovo ono

i jel to onako ti dzek trbosjek i koljes zene ili?

i koji je zanr

Ja znam! :D
Glavna fora sto se tice upravljanja u ovoj igri (kao i u The Awakened remastered) je sto se igra moze igrati kao Point n Click, a moze i iz 1. lica, a iz jednog u drugi nacin se prebacuje vrlo fluidno, kad god igrac to pozeli! Ovo je po meni jako dobro!
Ti si u ulozi Sherlocka Holmesa i dr. Watsona (malo jedan pa malo drugi, barem je tako bilo u svim dosadasnjim nastavcima) te istrazujes slucaj Jacka Trbosjeka. Igra se zapravo sastoji od jako puno manjih zadataka koji se moraju obaviti (skupiti neke iteme te ih kombinirati, istrazivati, dolaziti do zakljucaka, ze odgovarati na neka pitanja za cije rjesenje treba logicki razmisljati i pratiti radnju). Na kraju se dolazi do rjesenja cijelog slucaja, ali je ono uvijek neocekivano. Prica u svim ovim igrama je jako zanimljiva i vecina igre je zapravo opustajuca (osim nekih horor dijelova) tako da se jako dobro mozes uzivit u pricu, puno bolje nego dok citas knjigu! Po meni je grafika prekrasna i ima nekih scena i prostora koji svojom velicinom i detaljnoscu stvarno oduzimaju dah (npr. dio u glavnoj knjiznici u Nemesis-u). Igra je jako dobro napravljena i sto je najvaznije, po prostorima se mozes slobodno kretati, tj. igra ti ne odredjuje tocan put kojim moras ici, samo te smjesti u jedan dio Londona, a ti po njemu mozes dosta dugo lutati i otkrivati razne skrovite kutke (npr. luka na rijeci u The Awakened-u). Sve u svemu, odlicna igra koju svakako vrijedi probati!
16 godina
neaktivan

onda to nije za mene ja sam vise daj pusku i ubijaj a ne tu neka istrazivanja i ostalo

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li je igra izašla ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prema Gamespotu je trebala jučer izači.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Prema Gamespotu je trebala jučer izači.

Da, izasla je, ja sam dobio i na mail obvijest.
Nothing is true, everything is permitted...
17 godina

Jedno pitanje, koji Sherlock je bolji, The awakened ili Nemesis?

...something diabolic
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Jedno pitanje, koji Sherlock je bolji, The awakened ili Nemesis?

Hmmm... Tesko je reci. ako ces igrat Awakened, svakako uzmi Remastered verziju, jer ona ima onu foru da mozes birati hoces gledat iz 1. lica, ili iz 3 i jos je malo poboljsana radnja i tako...
The Awakened puno vise vuce na horor, laksi je za preci i ima zanimljiviju radnju.
Nemesis je tezi za preci i nije toliko napet.
Ja bi ti toplo preporucio da probas obje, jer je sve stvar ukusa. Po meni niti jedna od njih nije "bolja" jer su naprosto drukcije i tesko usporedive. Jedino sto mogu sigurn o reci je da The Awakened ima bolju grafiku.
17 godina
neaktivan

Meni su obje iste težine,ali ako voliš takav tip igara onda će ti biti oba dve dobre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toma kaže...

Meni su obje iste težine,ali ako voliš takav tip igara onda će ti biti oba dve dobre.

Pa The Awakened i Nemesis su gotovo slicni, ali u Nemesisu ima nekih jako teskih zadataka (npr. odabrati koji je ciji ormaric u onoj sobici u utvrdi).
Edit: I jos nesto, ako ces igrati bilo koju od tih igara, nemoj citati walktrough sve dok ba nisi ocajan i ne mozes nesto rjesiti. Ja sam na pocetku stalno to citao, i onda mi je bilo zao, jer shvatim da sam mogao to i sam rjesiti, samo da sam malo razmislio.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 17:02 (Assassin).
17 godina
neaktivan

Da to sa ormarićima je i meni bilo užasno teško,tu sam skoro poludio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hvala na odgovorima, prvo ću The Awakened.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Hvala na odgovorima, prvo ću The Awakened.

Kao sto sam rekao, pazi da uzmes Remastered verziju. I ako budes koristio torrente, pazljivo citaj upute jer je instalacija jako komplicirana (posebno obrati paznju na verziju daemon toolsa koju moras imati).
Ja sam sa amazona narucio Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper, sutra ga dobijaju, pa ce ga poslat (dolazi mi rodbina iz amerike).
17 godina
neaktivan

Igra je fenomenalna.Igram ju već dva dana,i super je.Stari način igranja je zadržani,zagonetke nisu teške,a rješavanje problema sa Sherlockom je poboljšano nego u zadnjim djelovima,tak da sama radnja stvara napetost.Dodani je novi način vođenja bilješki i analiziranje mjesta ubojstva,kaj samo diže kvalitetu igre.

Svi koji su igrali ostale djelove,jednostavno moraju igrati ovaj nastavak.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 0:39 (toma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toma kaže...

Igra je fenomenalna.Igram ju već dva dana,i super je.Stari način igranja je zadržani,zagonetke nisu teške,a rješavanje problema sa Sherlockom je poboljšano nego u zadnjim djelovima,tak da sama radnja stvara napetost.Dodani je novi način vođenja bilješki i analiziranje mjesta ubojstva,kaj samo diže kvalitetu igre.

Svi koji su igrali ostale djelove,jednostavno moraju igrati ovaj nastavak.

Slazem se! Imam samo jednu primjedbu, a to je da su zagonetke i zadaci malo prelagani!
17 godina
neaktivan

A dobro zadaci nisu tak teški ko na prošlim djelovima,ali sam se zezal tam gdje je trebalo napisati datume onih glupih ratova.Sva sreća da Google sve te ratove znaCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toma kaže...

A dobro zadaci nisu tak teški ko na prošlim djelovima,ali sam se zezal tam gdje je trebalo napisati datume onih glupih ratova.Sva sreća da Google sve te ratove znaCool

Da, s tim sam se i ja mucio!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice