Saw game

poruka: 108
|
čitano: 34.812
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Saw game

A bi li to meni pomoglo oko Resident Evil 5?

Meni je Windows XP Professional.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 13:53 (fareee).
16 godina
neaktivan
Saw game

Ja još uvijek nemam zvukaViče

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Saw game

Jel može netko napisat min. i preporučenu konfu...

Evo baš sam pogledao na netu i našao:

Minimum System Requirements:                                                                               Recommended System Requirements:

CPU: Intel Pentium 4 2.4 GHz or AMD Athlon 2.0+ Ghz processor                               CPU: Any Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2

RAM: 1 GB                                                                                                                    RAM: 2 GB

VGA:  nVidia GeForce 6600+, ATI X1300+                                                                    VGA: nVidia GeForce 7600, ATI X1900

OS: Windows XP w/ Service Pack 3/Windows Vista                                                     OS: Windows XP w/ Service Pack 3/Windows Vista

HDD: 12 GB of free space                                                                                             HDD: 12 GB of free space

Sound: DirectX Compatible                                                                                           Sound: DirectX Compatible

Zašto su smajlići žuti? Hmm... | Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 9:44 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Saw game

Ma igra nije baš zahtjevna ali me muči to što nemam zvuka.....

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Saw game

Loool 12 giga slobodnog mjesta a igra ima 3.5 giga, ja imam zvuka neznam zašt vi nemate valjda nekakav krivi cr*ck ili neka kriva verzija igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Saw game

Meni igrica radi, trebalo je samo ručno instalirati PhysX.

Inače, moj dojam je da se radi o osrednjoj igrici. Uopće nije strašna, jedino što doprinosi toj maloj jezivosti je mračan prostor i gadarije koje se rade.

Igrica je linearna do bola. Ne samo da treba određenim redoslijedom riješavati misije, već je igrica napravljena tako da će svaki igrač proći identičan put i naći će se u identičnim situacijama kao i drugi. Ja nisam shvatio kako balansirati prelazeći preko one grede pošto je miš toliko osjetljiv da i pomak od pola centimetra baci lika u onaj ponor.

Optimizacija je za pohvaliti. Ja vrtim igricu na 1024*768, texture na 4, world na 3. Vrti se bez trzanja, a grafika je solidna.

Sustav borbe je čudno napravljen, imam osjećaj da lik baš i ne reagira brzo na kontrole, već mu treba (dragocjena) sekunda da zahvati.

Očekivao sam više od ove igrice. Prvenstveno to da će biti više zagonetki i da će se, kao i u filmu, radnja odvijati u manjem prostoru. No zagonetke (barem one koje sam vidio) nisu uopće teške i treba samo ubijati druge i slijediti Jigsawove jasne tragove. Igrica i nije toliko loša i vrijedna je igranja, ali ja sam u zadnje vrijeme užasno izbirljiv i igram samo ono što me očara tako da je Saw već izbrisan. Ocjena: 7/10

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

kaj moze neko rec ko je igro dal je igra strasna ako je kolko jer mi se nedaju igrat horror igre  koje nisu strasne

eh, definiraj strašno haha, ako ti je strašno da u potpunom mraku počneš juriti i potpuno zaboraviš da postoje zamke pa ti odjednom puška raspe mozak po podu, onda se može reći da je "strašna"

i ja volim igre da se us......š,  a i glazba u igri je je....o jeziva, i nikako, ali NIKAKO nemoj isključivati ili smanjivati zvuk da jedva čuješ.......ja sam već dosta daleko stigao, a igra je nenormalno duga, što volim....

16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Meni igrica radi, trebalo je samo ručno instalirati PhysX.

Inače, moj dojam je da se radi o osrednjoj igrici. Uopće nije strašna, jedino što doprinosi toj maloj jezivosti je mračan prostor i gadarije koje se rade.

Igrica je linearna do bola. Ne samo da treba određenim redoslijedom riješavati misije, već je igrica napravljena tako da će svaki igrač proći identičan put i naći će se u identičnim situacijama kao i drugi. Ja nisam shvatio kako balansirati prelazeći preko one grede pošto je miš toliko osjetljiv da i pomak od pola centimetra baci lika u onaj ponor.

Optimizacija je za pohvaliti. Ja vrtim igricu na 1024*768, texture na 4, world na 3. Vrti se bez trzanja, a grafika je solidna.

Sustav borbe je čudno napravljen, imam osjećaj da lik baš i ne reagira brzo na kontrole, već mu treba (dragocjena) sekunda da zahvati.

Očekivao sam više od ove igrice. Prvenstveno to da će biti više zagonetki i da će se, kao i u filmu, radnja odvijati u manjem prostoru. No zagonetke (barem one koje sam vidio) nisu uopće teške i treba samo ubijati druge i slijediti Jigsawove jasne tragove. Igrica i nije toliko loša i vrijedna je igranja, ali ja sam u zadnje vrijeme užasno izbirljiv i igram samo ono što me očara tako da je Saw već izbrisan. Ocjena: 7/10

Slažem se sa gotovo svim što si rekao, osim sa jednom stvari, ovoga što je boldano, nije li i poenta da igra bude linearna, Jiggy je predator i k tome naginje cijela igra, da ideš tamo gdje ti on naredi i polako sklapaš djelove priče?

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
16 godina
protjeran
josipjoso1000 kaže...

kaj moze neko rec ko je igro dal je igra strasna ako je kolko jer mi se nedaju igrat horror igre  koje nisu strasne

eh, definiraj strašno haha, ako ti je strašno da u potpunom mraku počneš juriti i potpuno zaboraviš da postoje zamke pa ti odjednom puška raspe mozak po podu, onda se može reći da je "strašna"

i ja volim igre da se us......š,  a i glazba u igri je je....o jeziva, i nikako, ali NIKAKO nemoj isključivati ili smanjivati zvuk da jedva čuješ.......ja sam već dosta daleko stigao, a igra je nenormalno duga, što volim....

pa normalno da se ne gasi zvuk mislio sam dal je igra smjesna ko film jer meni film ne spada pod horror one gadosti su samo ogavne a ne strasne ,npr sillent hill igre su mi strasne 

prodajem pozivnice za partis
16 godina
neaktivan
Saw game

Ma meni i igra nije nesto. Da bar mogu sam sejvat ili da ima vise checkpointova dalo bi mi se igrat ali ovako...

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Living.Dead kaže...

Ma meni i igra nije nesto. Da bar mogu sam sejvat ili da ima vise checkpointova dalo bi mi se igrat ali ovako...

nznam šta si ti igrao, pa checkpointova ima malo-malo, sve važnije stvai koje obaviš, tj. teže stvari, odmah nakon toga checkpoint, ja nemam primjedbi na  to....

15 godina
protjeran
josipjoso1000 kaže...

pa normalno da se ne gasi zvuk mislio sam dal je igra smjesna ko film jer meni film ne spada pod horror one gadosti su samo ogavne a ne strasne ,npr sillent hill igre su mi strasne 

lol, e pa ako ti je film smješan, onda nemaš šta raditi s ovom igrom, onda ju najbolje zaboravi...haha, i ja sam igrao i Silent Hill i Alone in the Dark, i sve Resident Evil dijelove....kažem ti meni je tu najjezivija glazba i zamke sa puškom koja ti otepe glavu haha, ali kako sam već rekao ako je tebi smješan film onda nemaš šta tražiti od ove igre.....

16 godina
neaktivan

Imam  problema sa onim uljevanjem dvije vrste otvora.Zna neko kako da rijesim,kojim redosljedom kad trebam spasit onu zensku...

16 godina
crowap kaže...

Imam  problema sa onim uljevanjem dvije vrste otvora.Zna neko kako da rijesim,kojim redosljedom kad trebam spasit onu zensku...

Nema redosljeda samo treba razmišjati logički.

Evo malo pomoći prvi se svaki puta okrene na drugu stranu i onda sljedeči u kojega odleti otrov se okrene suprotno od njega, znači treći opet suprotno od drugog, tako kombiniraj i proći češ.

16 godina
Saw game

Evo jedne hrvatske recenzije http://www.maxzona.com/SAW-Video_5969_0__0.aspx -4, nije loše.

Bolje ispast budala nego iz vlaka

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Saw game

molim za pomoć!nemogu proc onu zagonetku na pocetku kad treba skinuti masku!vrtim misa ali onaj krug na masci ides sporo i svaki puta me ubije!moze li mi neko reci kako to izvesti?pls!       

Hvala!

Alen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alen123456 kaže...

molim za pomoć!nemogu proc onu zagonetku na pocetku kad treba skinuti masku!vrtim misa ali onaj krug na masci ides sporo i svaki puta me ubije!moze li mi neko reci kako to izvesti?pls!       

Hvala!

vrti mis..i kad ti se na kacigi pojavi neki broj stisni ga..stvar rjesena...ako to nisi znao onda ce ti tesko biti kasnije.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Saw game

a ko ti budes u saw igrici jel tebe onaj zatwori zaboravio sam mu ime il nes drugo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Saw game

Jel itko instalirao piratsku igru pa da mi objasni prek PM-a šta i kako trebam napravit???

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 16:48 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Jel itko instalirao piratsku igru pa da mi objasni prek PM-a šta i kako trebam napravit???

Treba krekati i ručno instalirati PhysX u folderu od igrice.

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
15 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Treba krekati i ručno instalirati PhysX u folderu od igrice.

e-e to

16 godina
neaktivan

Zabranjeno je pricat o piratiji rade nekom poslaji na pp ko je instalirao pirat igru...

15 godina
protjeran
lamborghini murcelago lp640 kaže...

ajde stavite koji SS

pa pogledaj si gameplay na jutubu, dok nađe treba ti 5 sekundi

16 godina
Saw game

Samo instaliraj directx prije i gotovo sve štima.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Saw game

Evo instalirao sam igru i bacio se na igranje Smijeh I sad ja skinem onu kacigu i dođem do vrata kad ono treba neku šifru ukucati s 3 znamenke, WTF? Kak ću ja znat koja je, jel netko zna pa da mi kaže?

EDIT: Kad pogledam u ogledalo u WC-ove s zatvorenim vratima, vidim broj 431, ali ni taj neće...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2009 14:52 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Evo instalirao sam igru i bacio se na igranje Smijeh I sad ja skinem onu kacigu i dođem do vrata kad ono treba neku šifru ukucati s 3 znamenke, WTF? Kak ću ja znat koja je, jel netko zna pa da mi kaže?

Prvo zatvori sve vrata na wc-ima, onda tamo vidiš kraj onog stolca gdje si sjedio onaj znak crveni od slagalice, e tam se okreni prema ogledalu i vidjet češ tri broja.

Ako te zanima trebao bi vidjeti 347 ili tako nekako.

16 godina
neaktivan
Saw game

Kad pogledam u ogledalo u WC-ove s zatvorenim vratima, vidim broj 431, ali ni taj neće...

EDIT: 437 je, ali ova sedmica ista ko jedinica pa me zbunilo... hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2009 14:55 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Kad pogledam u ogledalo u WC-ove s zatvorenim vratima, vidim broj 431, ali ni taj neće...

EDIT: 437 je, ali ova sedmica ista ko jedinica pa me zbunilo... hvala!

Inače u ogledalu imaš dodane ostatke brojeva, samo trebaš stati na pravoj poziciji i odma vidiš.

16 godina
neaktivan
Saw game

da,ona crta u ogledalu kod jedinice ti daje sedmicu,u tom je kvaka

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Saw game

Čitam komentare i zanima me jedna stvar: se isplati skidat?

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice