A bi li to meni pomoglo oko Resident Evil 5?
Meni je Windows XP Professional.
A bi li to meni pomoglo oko Resident Evil 5?
Meni je Windows XP Professional.
Ja još uvijek nemam zvuka
Jel može netko napisat min. i preporučenu konfu...
Evo baš sam pogledao na netu i našao:
Minimum System Requirements: Recommended System Requirements:
CPU: Intel Pentium 4 2.4 GHz or AMD Athlon 2.0+ Ghz processor CPU: Any Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2
RAM: 1 GB RAM: 2 GB
VGA: nVidia GeForce 6600+, ATI X1300+ VGA: nVidia GeForce 7600, ATI X1900
OS: Windows XP w/ Service Pack 3/Windows Vista OS: Windows XP w/ Service Pack 3/Windows Vista
HDD: 12 GB of free space HDD: 12 GB of free space
Sound: DirectX Compatible Sound: DirectX Compatible
Ma igra nije baš zahtjevna ali me muči to što nemam zvuka.....
Loool 12 giga slobodnog mjesta a igra ima 3.5 giga, ja imam zvuka neznam zašt vi nemate valjda nekakav krivi cr*ck ili neka kriva verzija igre.
Meni igrica radi, trebalo je samo ručno instalirati PhysX.
Inače, moj dojam je da se radi o osrednjoj igrici. Uopće nije strašna, jedino što doprinosi toj maloj jezivosti je mračan prostor i gadarije koje se rade.
Igrica je linearna do bola. Ne samo da treba određenim redoslijedom riješavati misije, već je igrica napravljena tako da će svaki igrač proći identičan put i naći će se u identičnim situacijama kao i drugi. Ja nisam shvatio kako balansirati prelazeći preko one grede pošto je miš toliko osjetljiv da i pomak od pola centimetra baci lika u onaj ponor.
Optimizacija je za pohvaliti. Ja vrtim igricu na 1024*768, texture na 4, world na 3. Vrti se bez trzanja, a grafika je solidna.
Sustav borbe je čudno napravljen, imam osjećaj da lik baš i ne reagira brzo na kontrole, već mu treba (dragocjena) sekunda da zahvati.
Očekivao sam više od ove igrice. Prvenstveno to da će biti više zagonetki i da će se, kao i u filmu, radnja odvijati u manjem prostoru. No zagonetke (barem one koje sam vidio) nisu uopće teške i treba samo ubijati druge i slijediti Jigsawove jasne tragove. Igrica i nije toliko loša i vrijedna je igranja, ali ja sam u zadnje vrijeme užasno izbirljiv i igram samo ono što me očara tako da je Saw već izbrisan. Ocjena: 7/10
kaj moze neko rec ko je igro dal je igra strasna ako je kolko jer mi se nedaju igrat horror igre koje nisu strasne
eh, definiraj strašno haha, ako ti je strašno da u potpunom mraku počneš juriti i potpuno zaboraviš da postoje zamke pa ti odjednom puška raspe mozak po podu, onda se može reći da je "strašna"
i ja volim igre da se us......š, a i glazba u igri je je....o jeziva, i nikako, ali NIKAKO nemoj isključivati ili smanjivati zvuk da jedva čuješ.......ja sam već dosta daleko stigao, a igra je nenormalno duga, što volim....
Meni igrica radi, trebalo je samo ručno instalirati PhysX.
Inače, moj dojam je da se radi o osrednjoj igrici. Uopće nije strašna, jedino što doprinosi toj maloj jezivosti je mračan prostor i gadarije koje se rade.
Igrica je linearna do bola. Ne samo da treba određenim redoslijedom riješavati misije, već je igrica napravljena tako da će svaki igrač proći identičan put i naći će se u identičnim situacijama kao i drugi. Ja nisam shvatio kako balansirati prelazeći preko one grede pošto je miš toliko osjetljiv da i pomak od pola centimetra baci lika u onaj ponor.
Optimizacija je za pohvaliti. Ja vrtim igricu na 1024*768, texture na 4, world na 3. Vrti se bez trzanja, a grafika je solidna.
Sustav borbe je čudno napravljen, imam osjećaj da lik baš i ne reagira brzo na kontrole, već mu treba (dragocjena) sekunda da zahvati.
Očekivao sam više od ove igrice. Prvenstveno to da će biti više zagonetki i da će se, kao i u filmu, radnja odvijati u manjem prostoru. No zagonetke (barem one koje sam vidio) nisu uopće teške i treba samo ubijati druge i slijediti Jigsawove jasne tragove. Igrica i nije toliko loša i vrijedna je igranja, ali ja sam u zadnje vrijeme užasno izbirljiv i igram samo ono što me očara tako da je Saw već izbrisan. Ocjena: 7/10
Slažem se sa gotovo svim što si rekao, osim sa jednom stvari, ovoga što je boldano, nije li i poenta da igra bude linearna, Jiggy je predator i k tome naginje cijela igra, da ideš tamo gdje ti on naredi i polako sklapaš djelove priče?
kaj moze neko rec ko je igro dal je igra strasna ako je kolko jer mi se nedaju igrat horror igre koje nisu strasne
eh, definiraj strašno haha, ako ti je strašno da u potpunom mraku počneš juriti i potpuno zaboraviš da postoje zamke pa ti odjednom puška raspe mozak po podu, onda se može reći da je "strašna"
i ja volim igre da se us......š, a i glazba u igri je je....o jeziva, i nikako, ali NIKAKO nemoj isključivati ili smanjivati zvuk da jedva čuješ.......ja sam već dosta daleko stigao, a igra je nenormalno duga, što volim....
pa normalno da se ne gasi zvuk mislio sam dal je igra smjesna ko film jer meni film ne spada pod horror one gadosti su samo ogavne a ne strasne ,npr sillent hill igre su mi strasne
Ma meni i igra nije nesto. Da bar mogu sam sejvat ili da ima vise checkpointova dalo bi mi se igrat ali ovako...
Ma meni i igra nije nesto. Da bar mogu sam sejvat ili da ima vise checkpointova dalo bi mi se igrat ali ovako...
nznam šta si ti igrao, pa checkpointova ima malo-malo, sve važnije stvai koje obaviš, tj. teže stvari, odmah nakon toga checkpoint, ja nemam primjedbi na to....
pa normalno da se ne gasi zvuk mislio sam dal je igra smjesna ko film jer meni film ne spada pod horror one gadosti su samo ogavne a ne strasne ,npr sillent hill igre su mi strasne
lol, e pa ako ti je film smješan, onda nemaš šta raditi s ovom igrom, onda ju najbolje zaboravi...haha, i ja sam igrao i Silent Hill i Alone in the Dark, i sve Resident Evil dijelove....kažem ti meni je tu najjezivija glazba i zamke sa puškom koja ti otepe glavu haha, ali kako sam već rekao ako je tebi smješan film onda nemaš šta tražiti od ove igre.....
Imam problema sa onim uljevanjem dvije vrste otvora.Zna neko kako da rijesim,kojim redosljedom kad trebam spasit onu zensku...
Imam problema sa onim uljevanjem dvije vrste otvora.Zna neko kako da rijesim,kojim redosljedom kad trebam spasit onu zensku...
Nema redosljeda samo treba razmišjati logički.
Evo malo pomoći prvi se svaki puta okrene na drugu stranu i onda sljedeči u kojega odleti otrov se okrene suprotno od njega, znači treći opet suprotno od drugog, tako kombiniraj i proći češ.
Evo jedne hrvatske recenzije http://www.maxzona.com/SAW-Video_5969_0__0.aspx -4, nije loše.
molim za pomoć!nemogu proc onu zagonetku na pocetku kad treba skinuti masku!vrtim misa ali onaj krug na masci ides sporo i svaki puta me ubije!moze li mi neko reci kako to izvesti?pls!
Hvala!
molim za pomoć!nemogu proc onu zagonetku na pocetku kad treba skinuti masku!vrtim misa ali onaj krug na masci ides sporo i svaki puta me ubije!moze li mi neko reci kako to izvesti?pls!
Hvala!
vrti mis..i kad ti se na kacigi pojavi neki broj stisni ga..stvar rjesena...ako to nisi znao onda ce ti tesko biti kasnije.
a ko ti budes u saw igrici jel tebe onaj zatwori zaboravio sam mu ime il nes drugo
Jel itko instalirao piratsku igru pa da mi objasni prek PM-a šta i kako trebam napravit???
Jel itko instalirao piratsku igru pa da mi objasni prek PM-a šta i kako trebam napravit???
Treba krekati i ručno instalirati PhysX u folderu od igrice.
Treba krekati i ručno instalirati PhysX u folderu od igrice.
e-e to
Zabranjeno je pricat o piratiji rade nekom poslaji na pp ko je instalirao pirat igru...
ajde stavite koji SS
pa pogledaj si gameplay na jutubu, dok nađe treba ti 5 sekundi
Samo instaliraj directx prije i gotovo sve štima.
Evo instalirao sam igru i bacio se na igranje I sad ja skinem onu kacigu i dođem do vrata kad ono treba neku šifru ukucati s 3 znamenke, WTF? Kak ću ja znat koja je, jel netko zna pa da mi kaže?
EDIT: Kad pogledam u ogledalo u WC-ove s zatvorenim vratima, vidim broj 431, ali ni taj neće...
Evo instalirao sam igru i bacio se na igranje I sad ja skinem onu kacigu i dođem do vrata kad ono treba neku šifru ukucati s 3 znamenke, WTF? Kak ću ja znat koja je, jel netko zna pa da mi kaže?
Prvo zatvori sve vrata na wc-ima, onda tamo vidiš kraj onog stolca gdje si sjedio onaj znak crveni od slagalice, e tam se okreni prema ogledalu i vidjet češ tri broja.
Ako te zanima trebao bi vidjeti 347 ili tako nekako.
Kad pogledam u ogledalo u WC-ove s zatvorenim vratima, vidim broj 431, ali ni taj neće...
EDIT: 437 je, ali ova sedmica ista ko jedinica pa me zbunilo... hvala!
Kad pogledam u ogledalo u WC-ove s zatvorenim vratima, vidim broj 431, ali ni taj neće...
EDIT: 437 je, ali ova sedmica ista ko jedinica pa me zbunilo... hvala!
Inače u ogledalu imaš dodane ostatke brojeva, samo trebaš stati na pravoj poziciji i odma vidiš.
da,ona crta u ogledalu kod jedinice ti daje sedmicu,u tom je kvaka
Čitam komentare i zanima me jedna stvar: se isplati skidat?