- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel itko igrao? Ako jest molio bi neka mi odgovori na pitanja:
Kakav je combat system?
Ima li puuuuno hodanja?
Ima li dosta akcije?
Koriste li se kakve moći i slično?
Ima li dosta opreme?
Šta ima posebno da nemaju ostali rpg-ovi u sebi?
Hvala
Jel itko igrao? Ako jest molio bi neka mi odgovori na pitanja:
Kakav je combat system?
Ima li puuuuno hodanja?
Ima li dosta akcije?
Koriste li se kakve moći i slično?
Ima li dosta opreme?
Šta ima posebno da nemaju ostali rpg-ovi u sebi?
Hvala
1. udaras sam desnim klikom i izmices se udarcima itd
2. pa i ima,ak ides od grada do grada i tako(nesto slicno goticu)
3.ima samo trebas prvo lekcije proc da mos skupit dosta para i oruzja jer si ipak ti prezivjeli s broda koji je potonuo pa neas nis sa sobom
4.da spellovi al dosad ih nisam koristio jos al ih ima na bacanje
5.slicno goticu 3 stavljas mac,macete,imas robu koja ti povecava napade i obranu itd
6.hmm neznam e da..mos mac sam sebi napravit
SS-I
Hvala fake.
Koliko je igra zahtjevna jer vidim da imaš 30 FPS-a jel to sve max ili?
Hvala fake.
Koliko je igra zahtjevna jer vidim da imaš 30 FPS-a jel to sve max ili?
Da sve je max..mene sam procesor steka al bude radilo bolje uz quad
Da, pitam jer mi se gameplay cinio identican gothicu 3 i jos sam vidio filmic na youtube-u gdje vuk (dakle brzi ofenzivni melee mob) stunlocka playera do smrti - razlog zbog kojeg mi se gothic zgadio i zakaj se bojim uopce probat ovo. koliko vidim i ovdje mobovi, a i player kad su udareni naprave onaj "ugh" zvuk i malo se 2stepu" ko da su dobili ministun, a kod brzih mobova u grupi to vise-manje znaci bye bye i load.... neda mi se tako sto igrat, iako mi se prica i grafika cine ok
Bez uvrede (nema s tobom direktno veze) ali ovaj video me podsjeća na - seljačku bunu
BTW, jel ima u igri i kakvih magija ili je samo hladno oružje prisutno?
Gothic 3 mi je jako brejkal i uopće ga nisam mogel igrati pa se bojim da bi mi se isto moglo dogoditi i sa Risenom...
Kakva je igra općenito, jel vrijedi igrati?
Koliko sam ja čitao na drugim recenzijama, igra je potpuno razočaranje zato jer je totalna reciklaža Gothica 2, tj. samo su uzeli Gothic 2 i promijenili ime.
Meni izgleda zanimljivo.Možda ju probam zaigrati.
Koliko sam ja čitao na drugim recenzijama, igra je potpuno razočaranje zato jer je totalna reciklaža Gothica 2, tj. samo su uzeli Gothic 2 i promijenili ime.
Srećom nismo svi igrali Gothic 2 pa to ne znamo. Probao sam demo i bio mi je fantastično. Definitivno kupujem igru.
Ja sam risen "nabavio" i igram ga i te prolazim sve questove koje nađem i za sada mi je odlična, samo sam uvjek kratak na parama(), jer mi se neda boriti nego platim. Kao što se piše u nekim recenzijama ona je "Ono što je Gothic 3 trebao biti" i u potpunosti se slažem sa time.
Moja ocjena bi bila 9/10, neznam nekako joj fali ono nešto da dobije 10, ali za sada što sam vidio i odigrao mi je odlična.
Igra je za 10, a to sto je reciklaža Gothica 2 je samo jos jedan veliki +
I jedan veliki - za nemaštovitost i neoriginalnost. Ne kažem da je igra loša, al' eto.
I jedan veliki - za nemaštovitost i neoriginalnost. Ne kažem da je igra loša, al' eto.
Ja momentalno igram Risen, i meni je igre odlična, samo mi stalno fali para. Kao što je navedeno ranije nisu svi igrali gothic 2, a ako je on dobar ovo je samo +, a to sa nemaštovitosti mislim da nisu potpuno kopirali igru nego i nešto dobro još dodali
Jedno pitanje. U Risen-u se igra vise solo, znaci sa likom kojeg napravis (kao npr. Elder Scrolls serijal ) ili se vuce cijeli party pa se mora upravljati jos i sa ostalim likovima koje pokupis usput ?
Jedno pitanje. U Risen-u se igra vise solo, znaci sa likom kojeg napravis (kao npr. Elder Scrolls serijal ) ili se vuce cijeli party pa se mora upravljati jos i sa ostalim likovima koje pokupis usput ?
Tu dobiješ več lika, znači nepraviš ga sam nego ga več dobiješ, nepraviš ga kao u oblivionu.
A što se tiče ovoga drugogoa igraš sam
Nadam se da si razumio
pomagajte.....prodo sam onaj QUILL olovku ili sta vec a sad je nemogu nikako vratiti jel neko zna di mogu
edit: naso sam drugu kod jack-a kod kule u onom glavnom gradu
LJUDI golem problem bio sam u onom weastern ruin zapadna znaci i sad dolje je ona skrinja i tu sam ja napravio kao svoj "dom" sve stavio u tu skrinju, one crystal disks i sve to. EH i sad kad otvorim vrata di se ulazi u tu sobu zatvaraju se ona iza mene, ulazna. Kako sam bio nutra zaboravio na to i teleportirao se nekamo u onaj bandit camp. I sad kad sam se vratio ne mogu nutra jer nemogu otvoriti ta vrata izvana. LJUDI STO MI JE CINITI? nemam drugih save-ova, mislim imam oko 10 slotova koje koristim ali koje sam prebrisao s novim posto sam igrao jos 10 sati poslije nakon sto sam ovo sranje napravio. Sta da napravim jer bas mi se ne cini da cu igrati iznova. sad sam lvl 21 pa zato....pomagajte
LJUDI golem problem bio sam u onom weastern ruin zapadna znaci i sad dolje je ona skrinja i tu sam ja napravio kao svoj "dom" sve stavio u tu skrinju, one crystal disks i sve to. EH i sad kad otvorim vrata di se ulazi u tu sobu zatvaraju se ona iza mene, ulazna. Kako sam bio nutra zaboravio na to i teleportirao se nekamo u onaj bandit camp. I sad kad sam se vratio ne mogu nutra jer nemogu otvoriti ta vrata izvana. LJUDI STO MI JE CINITI? nemam drugih save-ova, mislim imam oko 10 slotova koje koristim ali koje sam prebrisao s novim posto sam igrao jos 10 sati poslije nakon sto sam ovo sranje napravio. Sta da napravim jer bas mi se ne cini da cu igrati iznova. sad sam lvl 21 pa zato....pomagajte
daj sliku nemogu se setit....
Dobra igra,nego nego postaj sliku lakše ce ti netko odgovoriti
Evo danas sam počeo, za mali odmor prije drugog playthrougha Dragon Agea.
Na prvi kontakt igra se čini ok. Akcijski rpg u punom smislu te riječi. Zanimljiv setting i koliko sam odigrao zanimljivi side questovi i plot.
Nešto lošija grafika za današnje standarde ali eto, ovo i onako u ovakovim igrama nije presudan faktor...
Mislim da ću ovo s velikim guštom igrati. Svakako vrijedi zaigrati. Opet napominjem, ovo je prvi dojam... Kako napredujem tako ću povremeno napisati osvrte.
Ljudi moze par savjeta?Ovo mi je tek druga rpg igra,baldors gate sam igrao prije jedno 8godina na PS.Ova igra mi se svidjela pa sam poceo igrati.Eh sad,pitanja:cemu sluze one sve travkiceznam da nekima dobijam energiju?kako iskoristit magiju onu?Dosao sam do ratara onih i odradio quest sa vukovima,al sam slucajno ukro onom glavnom rataru pivo iz kuce i namlatio me i nece da prica samnom i niko nece da me vodi u onaj grad.Krenem ja sam i naletim na ona dva mala cudovista i nemogu ih ubit,jednog da al me drugi ubije,drugi puta zaobidjem njih pa se pofajtam sa 2 vuka pa me ubise i oni,opet ja jednog drugi mene,pa i nih zaobidjem kad me ubi onaj jez
e ides u vraga
Jel ja to nemogu sam ili prosto ginem
P.S. Moze jos korisni savjeta,jer sam novi u ovom zanru,a svidjela mi se igra
da dva portala koja svi obozavaju u bugu je pokupila dobre ocjene kao i na metacriticu (gameland pisu neki idioti isto vrijedi i za hcl)
OnTopic: meni je igra odlicna potpuni hardcore rpg ove godine preporuka svim ljubiteljima