Risen

poruka: 26
|
čitano: 4.425
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Risen
16 godina
Risen

Je li tko igrao? Kakva je

Risen

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Risen
Rhodin kaže...

Je li tko igrao? Kakva je

Risen

meni se po slikama cini dobra

16 godina
Risen

Jel itko igrao? Ako jest molio bi neka mi odgovori na pitanja:

Kakav je combat system?

Ima li puuuuno hodanja?

Ima li dosta akcije?

Koriste li se kakve moći i slično?

Ima li dosta opreme?

Šta ima posebno da nemaju ostali rpg-ovi u sebi?

Hvala

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xxxxx kaže...

Jel itko igrao? Ako jest molio bi neka mi odgovori na pitanja:

Kakav je combat system?

Ima li puuuuno hodanja?

Ima li dosta akcije?

Koriste li se kakve moći i slično?

Ima li dosta opreme?

Šta ima posebno da nemaju ostali rpg-ovi u sebi?

Hvala

1. udaras sam desnim klikom i izmices se udarcima itd

2. pa i ima,ak ides od grada do grada i tako(nesto slicno goticu)

3.ima samo trebas prvo lekcije proc da mos skupit dosta para i oruzja jer si ipak ti prezivjeli s broda koji je potonuo pa neas nis sa sobom

4.da spellovi al dosad ih nisam koristio jos al ih ima na bacanje

5.slicno goticu 3 stavljas mac,macete,imas robu koja ti povecava napade i obranu itd

6.hmm neznam e da..mos mac sam sebi napravitCool

SS-I

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 11:02 (Fake_Alert).
16 godina
Risen

Hvala fake.

Koliko je igra zahtjevna jer vidim da imaš 30 FPS-a jel to sve max ili?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xxxxx kaže...

Hvala fake.

Koliko je igra zahtjevna jer vidim da imaš 30 FPS-a jel to sve max ili?

Da sve je max..mene sam procesor steka al bude radilo bolje uz quad Cool

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
16 godina
Risen

Da, pitam jer mi se gameplay cinio identican gothicu 3 i jos sam vidio filmic na youtube-u gdje vuk (dakle brzi ofenzivni melee mob) stunlocka playera do smrti - razlog zbog kojeg mi se gothic zgadio i zakaj se bojim uopce probat ovo. koliko vidim i ovdje mobovi, a i player kad su udareni naprave onaj "ugh" zvuk i malo se 2stepu" ko da su dobili ministun, a kod brzih mobova u grupi to vise-manje znaci bye bye i load.... neda mi se tako sto igrat, iako mi se prica i grafika cine ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Risen

Eo moj video kaj sam prije par dana uploado

gledajte na HQ

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Fake_Alert kaže...

Eo moj video kaj sam prije par dana uploado

gledajte na HQ

Bez uvrede (nema s tobom direktno veze) ali ovaj video me podsjeća na - seljačku bunuCool

BTW, jel ima u igri i kakvih magija ili je samo hladno oružje prisutno?

Gothic 3 mi je jako brejkal i uopće ga nisam mogel igrati pa se bojim da bi mi se isto moglo dogoditi i sa Risenom...

Kakva je igra općenito, jel vrijedi igrati?

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Risen

Koliko sam ja čitao na drugim recenzijama, igra je potpuno razočaranje zato jer je totalna reciklaža Gothica 2, tj. samo su uzeli Gothic 2 i promijenili ime.

HCL recenzija

Gameland recenzija

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Risen

Meni izgleda zanimljivo.Možda ju probam zaigrati.

oko za oko,pasta za zube

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
netko_namo kaže...

Koliko sam ja čitao na drugim recenzijama, igra je potpuno razočaranje zato jer je totalna reciklaža Gothica 2, tj. samo su uzeli Gothic 2 i promijenili ime.

HCL recenzija

Gameland recenzija

Srećom nismo svi igrali Gothic 2 pa to ne znamo. Probao sam demo i bio mi je fantastično. Definitivno kupujem igru.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
16 godina
neaktivan
Risen

Ja sam risen "nabavio" i igram ga i te prolazim sve questove koje nađem i za sada mi je odlična, samo sam uvjek kratak na parama(Plač), jer mi se neda boriti nego platim. Kao što se piše u nekim recenzijama ona je "Ono što je Gothic 3 trebao biti" i u potpunosti se slažem sa time.

Moja ocjena bi bila 9/10, neznam nekako joj fali ono nešto da dobije 10, ali za sada što sam vidio i odigrao mi je odlična.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
netko_namo kaže...

HCL recenzija

Gameland recenzija

Igra je za 10, a to sto je reciklaža Gothica 2 je samo jos jedan veliki +

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 0:35 (Kizmar).
16 godina
neaktivan
Kizmar kaže...
netko_namo kaže...

HCL recenzija

Gameland recenzija

I jedan veliki - za nemaštovitost i neoriginalnost. Ne kažem da je igra loša, al' eto.

16 godina
neaktivan
netko_namo kaže...
Kizmar kaže...
netko_namo kaže...

HCL recenzija

Gameland recenzija

I jedan veliki - za nemaštovitost i neoriginalnost. Ne kažem da je igra loša, al' eto.

Ja momentalno igram Risen, i meni je igre odlična, samo mi stalno fali para. Kao što je navedeno ranije nisu svi igrali gothic 2, a ako je on dobar ovo je samo +, a to sa nemaštovitosti mislim da nisu potpuno kopirali igru nego i nešto dobro još dodaliSmijeh

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
neaktivan
Risen

Jedno pitanje. U Risen-u se igra vise solo, znaci sa likom kojeg napravis (kao npr. Elder Scrolls serijal ) ili se vuce cijeli party pa se mora upravljati jos i sa ostalim likovima koje pokupis usput ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Jedno pitanje. U Risen-u se igra vise solo, znaci sa likom kojeg napravis (kao npr. Elder Scrolls serijal ) ili se vuce cijeli party pa se mora upravljati jos i sa ostalim likovima koje pokupis usput ?

Tu dobiješ več lika, znači nepraviš ga sam nego ga več dobiješ, nepraviš ga kao u oblivionu.

A što se tiče ovoga drugogoa igraš sam

Nadam se da si razumioBelji seNamigiva

15 godina
neaktivan
Risen

pomagajte.....prodo sam onaj QUILL olovku ili sta vec a sad je nemogu nikako vratiti jel neko zna di mogu

edit: naso sam drugu kod jack-a kod kule  u onom glavnom gradu

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 1:34 (Psycho_Roba).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Risen

LJUDI golem problem bio sam u onom weastern ruin zapadna znaci i sad dolje je ona skrinja i tu sam ja napravio kao svoj "dom" sve stavio u tu skrinju, one crystal disks i sve to. EH i sad kad otvorim vrata di se ulazi u tu sobu zatvaraju se ona iza mene, ulazna. Kako sam bio nutra zaboravio na to i teleportirao se nekamo u onaj bandit camp. I sad kad sam se vratio ne mogu nutra jer nemogu otvoriti ta vrata izvana. LJUDI STO MI JE CINITI? nemam drugih save-ova, mislim imam oko 10 slotova koje koristim ali koje sam prebrisao s novim posto sam igrao jos 10 sati poslije nakon sto sam ovo sranje napravio. Sta da napravim jer bas mi se ne cini da cu igrati iznova. sad sam lvl 21 pa zato....pomagajte 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KIKIC kaže...

LJUDI golem problem bio sam u onom weastern ruin zapadna znaci i sad dolje je ona skrinja i tu sam ja napravio kao svoj "dom" sve stavio u tu skrinju, one crystal disks i sve to. EH i sad kad otvorim vrata di se ulazi u tu sobu zatvaraju se ona iza mene, ulazna. Kako sam bio nutra zaboravio na to i teleportirao se nekamo u onaj bandit camp. I sad kad sam se vratio ne mogu nutra jer nemogu otvoriti ta vrata izvana. LJUDI STO MI JE CINITI? nemam drugih save-ova, mislim imam oko 10 slotova koje koristim ali koje sam prebrisao s novim posto sam igrao jos 10 sati poslije nakon sto sam ovo sranje napravio. Sta da napravim jer bas mi se ne cini da cu igrati iznova. sad sam lvl 21 pa zato....pomagajte 

daj sliku nemogu se setit....

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2
16 godina
neaktivan

Dobra igra,nego nego postaj sliku lakše ce ti netko odgovoriti

17 godina
neaktivan
Risen

Evo danas sam počeo, za mali odmor prije drugog playthrougha Dragon Agea.

Na prvi kontakt igra se čini ok. Akcijski rpg u punom smislu te riječi. Zanimljiv setting i koliko sam odigrao zanimljivi side questovi i plot.

Nešto lošija grafika za današnje standarde ali eto, ovo i onako u ovakovim igrama nije presudan faktor...

Mislim da ću ovo s velikim guštom igrati. Svakako vrijedi zaigrati. Opet napominjem, ovo je prvi dojam... Kako napredujem tako ću povremeno napisati osvrte.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Risen

Ljudi moze par savjeta?Ovo mi je tek druga rpg igra,baldors gate sam igrao prije jedno 8godina na PS.Ova igra mi se svidjela pa sam poceo igrati.Eh sad,pitanja:cemu sluze one sve travkiceOsmijehznam da nekima dobijam energiju?kako iskoristit magiju onu?Dosao sam do ratara onih i odradio quest sa vukovima,al sam slucajno ukro onom glavnom rataru pivo iz kuce i namlatio me i nece da prica samnom i niko nece da me vodi u onaj grad.Krenem ja sam i naletim na ona dva mala cudovista i nemogu ih ubit,jednog da al me drugi ubije,drugi puta zaobidjem njih pa se pofajtam sa 2 vuka pa me ubise i oni,opet ja jednog drugi mene,pa i nih zaobidjem kad me ubi onaj jezOsmijehe ides u vragaVičeJel ja to nemogu sam ili prosto ginemOsmijeh

P.S. Moze jos korisni savjeta,jer sam novi u ovom zanru,a svidjela mi se igra

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
netko_namo kaže...

HCL recenzija

Gameland recenzija

da dva portala koja svi obozavaju u bugu je pokupila dobre ocjene kao i na metacriticu (gameland pisu neki idioti isto vrijedi i za hcl)

OnTopic: meni je igra odlicna potpuni hardcore rpg ove godine preporuka svim ljubiteljimaNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 10:07 (entertainer).
15 godina
neaktivan
ocu moc nekako vrtit na min, vrtio sam dragon age na min/medium sa sitinim stekanjem
50Niggas
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Risen
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice