Rift - 2 mjeseca poslije

poruka: 26
|
čitano: 3.347
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Rift - 2 mjeseca poslije

Jeste li i dalje oduševljeni ovom igrom, vi koji je igrate od početka. Tako sam naivno kupio "hvaljeni" Aion i uninstallirao ga za tjedan dana. Najgore potrošen novac ikad. Pa eto da se greška ne ponovi :) Inače igram WoW par godina, malo mi je dojadio pa eto...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rift - 2 mjeseca poslije
nevidim razliku između rifta i "wowkillera" (aion,age of connan i warhammer,lotro...). Napočetku prodaju više od milujun kopija ali za par mjeseca broj subova padne na ispod 100k... neznam podatke o riftu no igra mi je bila toliko jadna da na lvlu 12 me glava počela boljet od dosade, ponavljanja, questova ubi 10 ovih, skupi 10 ovoga, donesi ovo ovom liku mrkvu... Cudit cu se ako nece failat uskoro.I riftovi su užaš: 1. faza: spawna se 50 mobova i ubi ih, 2. faza: spawna se 25 malo jacih mobova i ubi ih, 3: faza: spawna se 2 moba elitna, ubi ih, 4 faza: EEEEEE spawna se boss bez ikakvih skillova i takitka samo lupaj po njemu minutu i ubi ga. Ima par tipova riftova(nature,life,darkness, fire i kaj ja znam kaj) i ono razlika u njima je mobovi su malo drugčije pofarbani i dizajnirani. Questovi jadniji i više linearni od wowih, ono na nivou vanille, možda par ko tbc. Mene užasno razocaralo i nasrecu nisam bacio pare za igru nego mi forumaš poklonio igru jer je vjerojatno doživio istu stvar kao i ja.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rift - 2 mjeseca poslije

Osim sto je alscaul na krizarskom pohodu da pljuje na igru bilo gdje i bilo kad, sam je priznao da je igrao do lvl-a 12 i da, u pravilu nema blage o igri.

Ne mogu sa sigurnoscu reci kako je na svim serverima, na Whitefall shardu di mi igramo je high population, PVE i PVP je poprilicno aktivan.

Uskoro dolazi patch 1.2 sa par zgodnih dodataka (LFG alat, novi raid,....skokni do http://www.riftjunkies.com/ ili na sluzbene stranice).

Sto se mene tice ja sam podjednako odusevljen igrom kao sto sam bio kada sam poceo igrati.

0 0 hvala 0
16 godina
Rift - 2 mjeseca poslije

Rift je po mom mišljenju bolji od WoW, istina questovi su slični, ali bezo se lvlira, instance su jako zanimljive, dolazi nam novi patch koji ce riješiti neke probleme u igri, a kad dingas 50 lvl imas normalinstance, t1,t2, 10 man raid, 20 man raid i što je najbitnije nije grind fest. Kad se sjetim koliko sam morao u WoWu grindati prije raida da imam sve potove, ovdje nije takva situacija. Ako si volio igrati WoW, onda je RIFT za tebe pun pogodak.

0 0 hvala 0
14 godina
Rift - 2 mjeseca poslije

Evo točno od danas besplatan 7-dnevni trial! Super!

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Rift - 2 mjeseca poslije
Kojot kaže...

Osim sto je alscaul na krizarskom pohodu da pljuje na igru bilo gdje i bilo kad, sam je priznao da je igrao do lvl-a 12 i da, u pravilu nema blage o igri.

Ne mogu sa sigurnoscu reci kako je na svim serverima, na Whitefall shardu di mi igramo je high population, PVE i PVP je poprilicno aktivan.

Uskoro dolazi patch 1.2 sa par zgodnih dodataka (LFG alat, novi raid,....skokni do http://www.riftjunkies.com/ ili na sluzbene stranice).

Sto se mene tice ja sam podjednako odusevljen igrom kao sto sam bio kada sam poceo igrati.

ooh si na whitefallu.. koja strana i koji nick?? ja promjenio server prije par dana sa scarhidea na whitefall jer je scarhide skoro mrtav... a ovdje je konstantna makljaža i invazije..

uglavnom wow nebi niti ovih 7 dana aktivirao poslje sta sam rift zaigrao jace malo.

tolko od mene

wat?
15 godina
neaktivan

Defiant strana, guild Nenadjebivi...wispaj Veterinar,Asterran,Kojot,Vuco,Piromanijak,Mali,Anall,...

17 godina
neaktivan
ok whispam
wat?
14 godina
neaktivan
Rift - 2 mjeseca poslije

Evo nakon 2 mjeseca igranja mogu rec da me rift jako odusevio ima tolko stvari da jos nisam stigo puno toga napraviti posto igram pvp i pve.Probo sam warhammer , aion i jos puno mmoa i nijedan nisam izdrzo igrat vise od mjesec dana (osim naravno wow a kojeg sam igro 4 god)  ali evo rift mi se vec drugi mjesec i igra mi je samo jos bolja + dolaze stalni upadeovi novi sadrzaj raidovi itd.

18 + Balkanski Guild Nenadjebivi, Defiant strana, server Whitefall !!!
Ima nas vec dosta , ima dosta lvl a 50 i vec radimo t1, t2 dungeone expert riftove itd.
Ako zelite balkanski guild, dobru zajebanciju i mogucnost da na guild chatu psujete na nasem, a ne na engleskom ovaj guild je prava stvar za vas.
Ako dodete u guild i roku od tjedan dana od kad je ovo pisano dobit cete jos BESPLATNO 2 lonca za kuhanje oblozena 2mm visokokvalitetnim teflonom koji nikad ne zagorjeva :)
Vidimo se   ljudi uzivajte igra je inace super.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 18:51 (Dado27).

0 0 hvala 0
17 godina
Rift - 2 mjeseca poslije

Ja sam malo nabacio nakon što sam vidio da postoji 7 day trial, no nije mi sjela igra. Grafika je "wow" i mogućnosti igre su odlične, ali, "nešto" mi ne štima... Eda, muzika je koma :D

Igrao sam malo, odigrao samo do lv4 i deinstalirao... rekoh, ajde nisam već dugo WoW da vidimo jel ima nešto slično. Zapravo, najveći problem kao i u LOTR-u online mi je zapravo kretanje i pokreti, djeluje mi nekako jadno...  Nažalost, iako je wow old ugly boring shit, puno je igriviji, barem u početku :)

Ne kažem naravno da igra ne valja, nego, jednostavno mi se nije dopala. Također, iako sam godinama igrao wow, igra me zbunila u početku :) Dunno, nagovorite me da ju opet instaliram :D

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čitam malo vaše komentare o riftu, jedno je jasno, ni jedan (ali ni jedan) mmo neće moći srušiti wow sa trona. Zašto? Zato jer je wow(blizzard) prvi ili među prvima (nisam siguran jel neki mmo postojao prije wowa) koji je napravio takav tip igre, ogroman svijet, puno questova, instance, raidovi i tako dalje, ogroman buđet blizzarda i njihovo prethodno znanje (warcraft, diablo, starcraft), sama igrivost je zanimljiva, svijet prepun dodataka, a neki kao u nekim mmo igrama polu prazan svijet, grafika je po meni dobara, baš taj tip "crtić" grafika je ono što ga čini posebnim, itd... da ne bi ispalo da reklamiram wow, igro sam ga nekoliko godina, prošao sve instance/raidove, pa i ove nove, također sam igro dosta drugih mmo-a, niti jedan nije ko wow niti će ikad biti, slijedeći "wow killer" će biti novi blizzardov mmo, jer jedino oni mogu pobijediti sami sebe, jer sada imaju dodatno znanje iz wowa, veliki buđet itd. plus tu je i marketing, pogledaj samo ko je vlasnik blizzarda i čega je ta firma još vlasnik, sve će vam biti jasno :), zna se ko mora biti prvi, drugi itd, sve je to biznis.... 

Sad da se vratimo na Rift, gledao sam malo po youtubu filmove (dok ovo pišem skidam probnu verziju 7 dana), i igra mi se čini dobra, sad nemogu govorit o nečemu što još nisam probao, ali igra definitivno ima potencijal, isto te priče da je Rift "wow killer" su smiješne, jer da je tako već bi igra bila u svim živim game vijestima. Ja se nadam da ću ju igrat dok ne izađe Guild Wars 2, koji je pravo osvježenje, ali isto neće biti "wow killer".

Svi mi isprobavamo nove mmo igre, ali kad blizzard izda neki novi nastavak svi se vraćamo u WoW ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 13:32 (crash11).
14 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Svi mi isprobavamo nove mmo igre, ali kad blizzard izda neki novi nastavak svi se vraćamo u WoW ;)

Evo ja sam jedan od tih koji je isprobao dosta mmo a (warhammer ,aion skoro sve free mmo itd. ) i uvjek se nakon 1-2 mjeseca    vratio   na wow :) . Ali mogu reci da je Rift prvi mmo gdje mislim da cu malo duze ostati i nemislim se vise vracat na wow :) (igram ga vec preko 2 mj. )

A ovo sto se tice GW2 kao besplatna igra mislim nikad nece moci biti tolko kvalitetna kao rift zato sto je free. Tako kvalitetan visokobudetni naslov kao sto je rift ili kao to je bio wow jednostavno mora imat prihod od mjesecnih pretplata da bi zadrzo tu kvalitetu i konstantne updateove.

14 godina
neaktivan
Rift - 2 mjeseca poslije

E bok. Ja cu si kupiti rift preko steama pa do sutra ce biti instalirano , bi li mi netko mogao pomoci tako da mi preporuci class i server (pa i da me pozovete u guild) imam iskustva sa mmorpg igrama a ova mi se cini dobrom , vecinom pohvalni komentari

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako hoces kupi si rift preko direct2drive UK znaci ne EU tamo ti je oko 200 kuna znaci 100 kn jeftinije.

Mi smo na serveru Whitefall strana defiant nickovi (veterinar,kovac,isusovac,anall,aterran,mali,piromanijak)

Inace server je pvp sa najvecom populacijom u EU.Poslje 8 se ceka u queue za server oko 5-15 min.

14 godina
neaktivan
Rift - 2 mjeseca poslije

je li ovo preko steama UK ili EU ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rift - 2 mjeseca poslije

Evo igram i lvl 10 sam sada , ali me zanima kako da aktiviram da vise nisam na trialu jer kada ulazim u igru steam mi napise poruku da kada me zatrazi za taj key da ga upisem , i ja imam 2 keya neki ascened i jos normalni? moze pomoc<?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa neznam nisam nikad uzimao preko steama ali navjerovatnije odes na account menagment od rifta na officialnoj stranici i odes na Apply code opciju i tamo upises key.

17 godina
neaktivan

ne znam jel vi navečer za server Whitefall čekate u que jako dugo? Mislim to nema smisla ako će tako stalno biti.

14 godina
neaktivan
Rift - 2 mjeseca poslije

kada sam kupio preko steama dobio sam 2 koda jedan Standard Edition CD Key , a drugi Ascended Gift Pack

otisao sam na stanicu od rifta log in-ao se i isao apply code , onda prvo sam ovaj ascended key upisao i pisalo je da je to aktivirano sada a onda sam isao standard edition cd key upisati i kada sam stisnuo submit onda se pojavila opcija gdje mogu izabrati  1month , 3 ili 6 months , a moje je pitanje : dali ovaj edition cd key vrijedi 30 dana (besplatno) ili ne? I hoce li steam svaki mjesec uzimati po 12eura ili cu ja morati na stranici od rifta prijaviti mastercard i tako placati?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rift - 2 mjeseca poslije

Probao sam Rift i nije mi se svidio jer na mom serveru nije bilo puno ljudi, odnosno 1-2 čovjeka u glavnom gradu u nedjelju naveče. Nekima je igra dobra, meni se nije svidjela :(

http://micromanagements.blogspot.com/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M0stWanted kaže...

kada sam kupio preko steama dobio sam 2 koda jedan Standard Edition CD Key , a drugi Ascended Gift Pack

otisao sam na stanicu od rifta log in-ao se i isao apply code , onda prvo sam ovaj ascended key upisao i pisalo je da je to aktivirano sada a onda sam isao standard edition cd key upisati i kada sam stisnuo submit onda se pojavila opcija gdje mogu izabrati  1month , 3 ili 6 months , a moje je pitanje :  dali ovaj edition cd key vrijedi 30 dana (besplatno) ili ne? I hoce li steam svaki mjesec uzimati po 12eura ili cu ja morati na stranici od rifta prijaviti mastercard i tako placati?

Sa standard editionom definitivno dobis 30 dana free samo moras ukucat nacin placanja na stranici od rifta ali ne moras platit to je kao samo neka provjera.I onda kad ukucas podatke u nacinu placanja tek ti sljedeci mjesec uzme 12 eu i tako svaki mjesec, ali naravno uvjek mozes cancelat nacin placanja ili promjenit.

TO ti sve govorim kako ja radim i kako meni funkcionira ,znaci sve preko stranice od rifta. sto se tice steama nemam pojma nikad nisam kupovo preko steama uvjek preko nekih jeftinijih stranica :)

14 godina
neaktivan
Creative kaže...

Probao sam Rift i nije mi se svidio jer na mom serveru nije bilo puno ljudi, odnosno 1-2 čovjeka u glavnom gradu u nedjelju naveče. Nekima je igra dobra, meni se nije svidjela :(

Na witerfallu u pocetnoj zoni moras cekat u redu za ubit moba za quest koliko ima ljudi ocito si krivi server odabrao :)

A u glavnom gradu igra trza kolko ima ljudi :)

16 godina
Rift - 2 mjeseca poslije

Evo odigrao malo s obzirom da je trial (mada sam sam sebi rekao da nikad vise MMORPG {#} ), pa par pitanja za one koji su vec max level:

- kakav je high end, tj. kada se dodje na max level?

- da li se na max levelu moze igrati casual, ali da se stvarno moze i uzivati u igri? U WoW-u je manje-vise bio izbor - ili Arena ili High End raidanja. Ostalo je bilo bezveze?

- da li se moze causal raidat high-end raidove? U WoW-u sam se naraidao poprilicno, ali ono sto me otjeralo iz WoW-a je da za raidanje prakticno moras planirati zivot prema raidovima jer da bi se ista ubilo moraju se raidovi planirati i sl. sto sam rekao nikad vise. To je bilo u vanilli i TBC, kad je dosao WoTLK cuso sam da se dosta razvodnilo, pa me zanima kako je u Rift-u

Uglavnom, ono sto me najvise zanima - da li se moze uzivati u high-end raid contentu bez da se mora planirati vrijeme po raidovima (raid planeri i slicna sranja)?

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A cuj end game je slican kao i u wow u, a sastoji se od daliy questova za reputaciji,daily i weekly raid questova koji su open world,farmanja za profesije(zaradivanja ingame novca),expert t1 i t2 5 men dungeona,20 i 10 man raidova,expert riftova,raid riftova,i rijesavanje jos svakojakih riftova,borbe protiv masovnih invazija po mapama,battlegroundova,i meni uvjek dragog gankanja po mapama :).Arene jos nisu uveli.

Znaci kao wow vise je kao vanilla wow) samo sa mozda joa malo prosirenim sadrzajem sto se tice open world pve a stalno se nesta dogada i neka invazija napada tako da zone nikad nisu puste.

Sto se tice casual raidanja to u potpunosti ovisi u guildu i ljudima sa kojima igras a ne o raidu.Npr. 20 man raid normalno da moras dogovorit unaprijed i isplanirat posto treba skupit 20 ljudi i organizirat se i ti ljudi moraju biti odgovarajuce girani, posto su raidovi teski i nemozes samo proletit kroz njega.

Neznam sta da ti kazem ako imas viska 300 kuna (KOJE INACE MOZES ZAPIT U JEDNOJ VECERI .)) uzmi i uzivaj u lvl iranju pa vidi kasnije :) (ja sam npr. lvl iro do max lvl a skoro mjesec dana jel sam bas uzivo u igri polagano i radio sve questove i zatvaro riftove iso u bg e i svasta).Svaki mmo zahtjeva malo vise vremena,ali i to se moze organizirati :)

16 godina
Rift - 2 mjeseca poslije

Evo uzeo igru i laganini igram. Lv26 Defiant Warrior na Whitefallu.

Paladin/Reaver build jer sam u WoW-u igrao Protection Warriora i nekako volim tanking klase/buildove.

Osim toga, koliko sam skuzio i ovdje je kao i u WoW-u poprilicna potraznja za tankovima za instance, pa bar necu imati problema nalaziti grupe :)

Igra je dosta slicna WoW-u i mogu reci da mi se za sada poprilicno svidja.

Jako mi se svidja cinjenica da sa tanking buildom sasvim dobro questam bez osjecaja da sporo ubijam mobove ili tako nesto (npr. u vanilla Wow-u ili TBC-u je levelanje sa protection warriorom granicilo sa mazohizmom).

A usput mogu navuci hrpu mobova na sebe bez straha da cu poginuti 

Mozda se vidimo negdje na serveru, a tko zna - mozda bas uletimo u party u kojem cu vam tankat :)

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rift - 2 mjeseca poslije

pozdrav!! i ja sam poceo igrat na WHITEFALL serveru DEF fakcija samo mi kazite imena da vas dodam ako jos igrate :P kupio pre 2 dana igru!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice