{REVIEW} Grand Theft Auto IV zaključana tema

poruka: 21
|
čitano: 2.636
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
{REVIEW} Grand Theft Auto IV

Ime igre:Grand theft Auto IV

Godina izdavanja:2008./2009. godina

Izdavač:Rockstar Games/Rockstar North

Vrsta igre:Pucačko-automobilistička igra

Priča igre:Zovete se Niko Belic(ć),i putujete u Liberty City svom burazeru Romanu i tamo obavljate gomilu misija u ogromnom gradu

Misije su dosta raznovrsne,paleta oružja je u redu,kao i automobila (kada vozite Onog lika da vam pokaže vašu sobu ja skoro vidim samo Taxie).Glavni junak (Niko) više nije onako ukočen kao u SA (San Andreasu) u kojem je stepenice prelazio kao da su ravna ploga u GTAu IV on ide stepenicu,po stepenicu.Grafika je stvarno fantastična no ima tu jedno VELIKO ali... pogledajte ostale dijelove moje recenzije i saznajte zašto...

Grafika:Grafika je nove generacije.Ali ako instalirate patch moći ćete igrati na većim performansama sa malo slabijim hardverom.

Fizika:Ne zanam da li je to fizika ali navest ću kada uđete u auto ne računajte na glatku vožnju neko na prloklizavanje auta svako-malo.

Zaključak:GTA IV je jedna super igra no sve je to upropašteno strašno lošom konverzijom sa konzola.

Ocjena:8/10 RAZLOG:Sitni bugovi ali patch može riješiti neke od njih

Da li preporučam igru?:Da ako imate dobro računalo,a ako ne i imate računalo kao ja (vidi pod

Moj PC) igra će vam ići na Low i bez trzanja...

Ako ti je moj post pomogao ili bilo čiji drugi pritisni HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 22:17 (crazy_frog).
Moj PC  
3 7 hvala 3
17 godina
neaktivan
RE: {REVIEW} Grand Theft Auto IV
svaka čast na trudu, ali čemu sve te recenzije?
Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina

Hmm, ja imam računalo od 3800 kn i sve mi radi na medium/high na 40-50 FPS.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
svaka cast autoru na trudu! i mogu reci da su mi neki faktori pomogli u odabiru za ovu igru!

a to sto pitas zasto i cemu to sve?

pa zato sto covijek voli i dobro radi;)

0 0 hvala 0
16 godina
crazy_frog kaže...

Da li preporučam igru?:Da ako imate mrcinu od računala od minimalno 10000 do 11000 kuna,a ako ne i imate računalo kao ja (vidi pod

Ma kakve ti gluposti pricas?? Igra jest jako lose optimizirana, ali ne treba ti komp od 11K kuna da bis igrao igru bez problema... Sa danasnjim prosjecnim racunalom od 4000-5000Kn se moze bez problema pokrenuti na med/high.. Pogledaj si malo bolje cijenu komponenta... Evo ti samo jedan primjer LINK , znaci za 950kn imas grafulju s kojom mozes pokretati igru bez vecih poteskoca.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 20:24 (Independent).
17 godina
neaktivan

usput kada sam na netu gledao i malo tržio nisam gledao igra na njihovom portalu je bila recenzirana 2008.godine tako da,vjerovatno da danas sa takvom konfom možeš igrati

EDIT:ispravio u reviewu

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 20:26 (crazy_frog).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Jeli ti to radiš ka neku mini recenziju. Ako da odlično je radiš

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa nešto slično tako,ne želim da moj jedan post o igri i njenoj priči bude cijela jedna stranica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

malo si zakasnio ali svaka čast na trudu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala,hvala po neznam koji put...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bravo na trudu

Meni gta4 ide sve na max i na max rezoluciji bez trzaja na konfi (moj pc).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crazy_frog kaže...

Vrsta igre:Pucačko-automobilistička igra

Priča igre:Zovete se Niko Belic(ć),i putujete u Liberty City svom burazeru Romanu i tamo obavljate gomilu misija u ogromnom gradu

Misije su dosta raznovrsne,paleta oružja je u redu,kao i automobila (kada vozite Onog lika da vam pokaže vašu sobu ja skoro vidim samo Taxie).Glavni junak (Niko) više nije onako ukočen kao u SA (San Andreasu) u kojem je stepenice prelazio kao da su ravna ploga u GTAu IV on ide stepenicu,po stepenicu.Grafika je stvarno fantastična no ima tu jedno VELIKO ali... pogledajte ostale dijelove moje recenzije i saznajte zašto...

Grafika:Grafika je stavrno nove generacije ali GTA IV je toliko spor da to stvarno nije normalno.Sistemski zahtjevi za igranje na Mediumu si stavrno pre veliki a za High da i ne govorim.Grafika je fenomenalna ali ne i brza...

Fizika:Ne zanam da li je to fizika ali navest ću kada uđete u auto ne računajte na glatku vožnju neko na prloklizavanje auta svako-malo.

Zaključak:GTA IV je jedna super igra no sve je to upropašteno strašno lošom konverzijom sa konzola.

Ocjena:5.5/10 RAZLOG:Puno bugova i pre veliki sistemski zahtjevi te strašno loša konverzija.

Da li preporučam igru?:Da ako imate mrcinu od računala,a ako ne i imate računalo kao ja (vidi pod

blago ti se meni na low u prosjeku ima 10-ak frame-ova! Plač

ATi up Nvidia down!
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...

blago ti se meni na low u prosjeku ima 10-ak frame-ova! Plač

ne propuštaš puno vjeruj mi.

C'est la vie / http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 21:31 (leo_819).
17 godina

Problem je što na max settingsima nemožeš pokrenut na i7 i na gtx295 zbog toga jer view distance ubija grafičku memoriju. Mislim da kad sam sve stavio na max, igrica je tražila do 2GB grafičke memorije, a gtx295 ima 896MB, ni polovicu. Sa onim patchem se da postavit sve na max, ali ima problem , ulice, zgrade, auti, asphalt, voda sve nestaje zbog nedostatka memorije.

Grafika uopće nije posebna, sjene su koma voda je loša djeluje kao prozirna plahta koja se vijori na vjetru, fizika je ok, ali auti kao da idu po ledu. Ja sam odustao nakon prijeđenih 30%.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

@crazy_frog:bravo samo nastavi sa tim recenzijama.bilo bi dobro da recenziras samo nove igre jer nije bas dobro da prvo napravis recu za trine(nova igra) pa onda audiosurf(stara 2 godine)pa onda gta4(stara oko 8 mjeseci) daj se odluci za neki redoslijed.inace dobre rece pravis.

po meni 5.5 je preniska ocjena.za mene  ova igra zasluzuje 9.6/10 ali unatoc bugovima i zahtjevima 8.2/10

Batman je zakon!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo sutra ću stići napisati recu za Armu II ajde valjda je ona nova??NevinašceSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vrsta igre: Akcijska Avantura (Free roam)*

Grafika:Grafika igre je 4/5, moglo je i bolje, ali je odlicno, pogotovo na manjim monitorima.*

Fizika:Fizika daleko iznad prosjeka, ali daleko od realnosti.*

Zaključak:GTA IV je jedna super igra no to je malo upropašteno konverzijom sa konzola*

Ocjena:8/10 RAZLOG:Mali grad, Malo veći sistemski zahtjevi, sitni bugovi.*(jos sam i smanjio ocjenu)

Dali da preporučam igru?:Naravno, odlicna igra, za sve one koji imaju racunalo sa dvo jezgrenim procesorom i sa bar sadašnjom low end grafičkom karticom*

Vrlo loše si napisao ali ispravio sam malo, ja sam igru igrao sa HD4670 512 mb, na 17" sve na High texture nisam mogao na jace radi memorije graficke, i imao sam 35 fpsa, sa 1.02 patchem.
Snimi novi patch vidjet ces, meni je fps skocio za barem 10 fps.(sa svim patchevima)

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 22:08 (markoal).
17 godina
neaktivan

Moderatori molim Lock.U reci su ispravljeni neki dijelovi.Zahvaljujem svima na komentarima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

Ocjena:8/10 RAZLOG:Mali grad, Malo veći sistemski zahtjevi, sitni bugovi.*(jos sam i smanjio ocjenu)

sitni?

meni fali cili grad, neće ništa da učita i tako svaki put kad upalim igru nakon 10-15 min!

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

slušaj ako si skidao igru vjerovatno je do nje ali ako je original sigurno nije do nje nego do tvoje konfe tako je i meni bilo patch mi je riješio problem (1.0.2.0)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra je super, po meni što nudi nije ni zahtjevna ali ali ali zašto je toliko realna (ne to je dobro) ali nemožeš ko u gta sa raditi toliki kaos ovdje te prije ubiju ili se ti sam biješ .

Uružja , a da je bar malo više .

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice