Restartovanje kod 2k9

poruka: 22
|
čitano: 2.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Restartovanje kod 2k9
pitanje

Kao sto u naslovu kaze, igra mi se nakon par minuta gasi, tj. komp se restartuje sam od sebe!

Zna li ko u cemu je problem?

grafa-HD4850 i procesor-Q9400

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Restartovanje kod 2k9

Jel to samo kod 2k9 ili kod još nekih igri i programa se događa možda?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 13:36 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Restartovanje kod 2k9
autorov komentar

ne znam za druge igre. Kod programa je ok. Tek sam uzeo komp pa sam instalirao 2k9 i cesti restart mi ne da da igram...

16 godina
neaktivan
gogol kaže...

ne znam za druge igre. Kod programa je ok. Tek sam uzeo komp pa sam instalirao 2k9 i cesti restart mi ne da da igram...

jel ti org igra.pretpostavljan da nije i problem ti je do cracka 100%
Napojnica je ulaganje u buducnost
16 godina
neaktivan
autorov komentar

nije original! Cini mi se da je bio ISO fajl kojeg sam samo ekstrakovao i pokrenuo igru, nisam nista krekovao. Mozda da skinem neki torrent 2k9?

16 godina
neaktivan
Restartovanje kod 2k9

Ili skini novi crackŠutimNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
gogol kaže...

nije original! Cini mi se da je bio ISO fajl kojeg sam samo ekstrakovao i pokrenuo igru, nisam nista krekovao. Mozda da skinem neki torrent 2k9?

nije mogao nikako biti ISO fajl jer to predstavlja fajlove za igre za PlayStation-e 1 i 2, a ti sigurno mislis na IMG fajlove
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
gogol kaže...

nije mogao nikako biti ISO fajl jer to predstavlja fajlove za igre za PlayStation-e 1 i 2, a ti sigurno mislis na IMG fajlove
 A u kojem su formatu onda igre s torrenta za PC ak nisu ISO?
16 godina
neaktivan
Restartovanje kod 2k9

ima san ja taj nba i meni je valja..samo nesjecam se dobro al tako se instalira.. pajdo je tocno reka..

Napojnica je ulaganje u buducnost
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
big_guy kaže...
Bes7 kaže...
gogol kaže...

meni su uvijek bile IMG a ponekad ISO
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan
Restartovanje kod 2k9

npr ja kad sam to skinio nisam ni moro crackirat samo pokrenit i igrat a nije bila rip:D

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard Goodbye cruel world
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...

npr ja kad sam to skinio nisam ni moro crackirat samo pokrenit i igrat a nije bila rip:D

pa mozda da ovaj proba skiniti Daemon Tools, pa probaj sa tim mount IMAGE i raditi se ali samo instalacija, kad instaliras, igraj
16 godina
neaktivan
autorov komentar

e sada je bas problem. Instalirao sam GTA4 i nakon 10ak min igranja opet mi se komp restartuje, sta je u pitanju?

16 godina
neaktivan
gogol kaže...

e sada je bas problem. Instalirao sam GTA4 i nakon 10ak min igranja opet mi se komp restartuje, sta je u pitanju?

neznam mozda nevaljaju rami tako je meni bilo sa pes 2008 i igrama te generacija pa sam moro mjenjat rame
AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB|ASUS M2N Motherboard
16 godina
protjeran
gogol kaže...

ae ti ipak reinstall windowse, pa ako jos uvijek imas problem, nosi racunar na servis
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ne znam, tek sam uzeo racunar, prije 5 dana, i odmah sam htjeo da ga testiram sa nekom zahtjevnijom igricom i jbg...

Neki kazu da je do napajanja, koristim neko od 500w, pa nemam pojma, vjerovatno ce da ide na servis...

16 godina
neaktivan
Restartovanje kod 2k9

jel ti napajanje no-name ako jeste do napajanja je sigurno ako je no-name

Core2Duo 3.16 GHz,ECS P43T-A2 ,Buffalo 3 GB ram 800,ATI 4850 512 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
big_guy kaže...
Bes7 kaže...
gogol kaže...

meni su uvijek bile IMG a ponekad ISO
Ma uvijek su ISO.
E8400 3gHz // BFG GTX 260 Max Core OC // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
autorov komentar
NesQuiK kaže...

napajanje mi je MS PRO-550ATX P4
Jel to ok?
16 godina
neaktivan
gogol kaže...
NesQuiK kaže...

napajanje mi je MS PRO-550ATX P4
Jel to ok?
 Mislim da je problem u napajanju.
16 godina
protjeran
gogol kaže...

ne znam, tek sam uzeo racunar, prije 5 dana, i odmah sam htjeo da ga testiram sa nekom zahtjevnijom igricom i jbg...

Neki kazu da je do napajanja, koristim neko od 500w, pa nemam pojma, vjerovatno ce da ide na servis...

vodi na servis, ne vidim problem ni u hardveru, pa ni u softveru ako si install i reinstall drivere
16 godina
neaktivan
Restartovanje kod 2k9
autorov komentar

napajanje je bio problem. Uzeo sam OCZ napojnu od 500w i sada je ok!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice