Nadam se da se lagano kontrolira pomoću miša i tipkovnice jer kako ćemo proći jezero sa krokodilima a da nas ne maznu?
ako ce se dat sa gamepadom naravno da cu s njim igrat.
Nadam se da se lagano kontrolira pomoću miša i tipkovnice jer kako ćemo proći jezero sa krokodilima a da nas ne maznu?
Evo gledam na capcomu piše 18.
To.Znači jos samo 6 dana i vani je mrak
.
Ja također.
idem malo do "jedne stranice" da vidim kaj ima novo i kad tamo resident evil 5 reloaded.....evo upravo skidam igru(ostavit cu do jutra)
igra ima tocno 7gb
oooooooooooooooooooooooo da
areg
Evo nakon odigranih 30 minuta mogu vam reci sve najbolje o igri
Grafika je odlicna i ne tako zahtjevna kako se spekuliralo.
Gameplay je izrazito zabavan i igra vas stalno navlaci da ju igrate dok ju ne predete
Najzabavnije mi je sto trebate skupiti sve sto mozete(metke,lijekove,bombe...)samo da biste prezivili horde zombija.
Ne zelim vise duljiti i reci cu vam da je ovo igra koja se cekala i da je POD HITNO nabavite ukoliko se zelite dobro zabaviti!
Moja ocjena:9.5/10
Evo nakon odigranih 30 minuta mogu vam reci sve najbolje o igri
Grafika je odlicna i ne tako zahtjevna kako se spekuliralo.
Gameplay je izrazito zabavan i igra vas stalno navlaci da ju igrate dok ju ne predete
Najzabavnije mi je sto trebate skupiti sve sto mozete(metke,lijekove,bombe...)samo da biste prezivili horde zombija.
Ne zelim vise duljiti i reci cu vam da je ovo igra koja se cekala i da je POD HITNO nabavite ukoliko se zelite dobro zabaviti!
Moja ocjena:9.5/10
Na kojoj rezi i detaljima igraš igru?
Nazalost igra je na kineskom LOOOL ali znam da mi je reza 1280x1024,detalje neznam namjestit ali mislim da je sve na full jer svaku igru do sada koju instaliram odma mi je sve postavljeno na najjace tako da mislim da je i s ovom tako
Igru možeš igrati i na engleskom, samo se treba u setup.ini promijeniti broj..
[Languages]
count=9
default=409
key0=410
key1=40a
key2=405
key3=407
key4=40c
key5=415
key6=419
key7=409
key8=411
Igru možeš igrati i na engleskom, samo se treba u setup.ini promijeniti broj..
[Languages]
count=9
default=409
key0=410
key1=40a
key2=405
key3=407
key4=40c
key5=415
key6=419
key7=409
key8=411
Pa lakše je kad pokreneš Launcher(kad biras oces pokrenut dx10 ili 9)imas gore language i tamo promjenis.
Jeli iko probao igrati co-op??
E to i mene zanima.. mislim da će trebati neki hamachi fix
Radi co-opa me i ova igra zanima
E to i mene zanima.. mislim da će trebati neki hamachi fix
Kad dođe i tko ga nađe neka odmah javi.
Ljudi jer se vama igra crasha?
Meni svakih 10 minuta...
Ljudi jer se vama igra crasha?
Meni svakih 10 minuta...
Pokreni s dx9,dx10nesto ser*
ma pokrecem sa DX9 ali opet se rusi...stvarno cu poludit
Ja igram s dx10.. Bez problema..
raspakiram celofan i pičim i ja.javim jel se crasha
neznam jeste li primjetili ali nema lasera kod nišanjenja, nije neki problem ali predpostavljam da bi trebalo biti..
Nakon tri minute igra mi je digla živac. Zašto nemogu sa naciljanom sabljom hodat nego sam ukopan,NOW LOADING...... da nepričam da je ova butra samnom glupa ko zmaj i samo smeta. Stane mi kod vrata i nemogu od nje otvorit ih, kad je fajt stoji ispred mene a ja pošto se nemogu micat sa sabljom sječem nju jer dok se maknem ove budale me zakolju. Idem dalje igrat možda bude bolje
neda mi se baš sad igrat ali sam malo popravio dojam. samo brate mili ova butra je totalno retardirana. tako šta nisam vidio.
mene još muči i kamera jer nisam navikao na taj kut gledanja ali ću se naviknuti
I meni igra za sad bas bezveze. Pored kamere najgluplje sto moras stati da bi pucao ili sabljom klao. Onda samo ides i skupljas municiju onda malo stanes pa pucas i sve tako :(. Batman je zaaakon :D
Ja sam instalirao navedenu igru i kad ju pokrenem dobivam error RE5DX9.exe....Imam najnovije drivere i direct X,benchmark je radil...
Pokreni najprije "launcher" pa onda odaberi dx10 il dx9.
Pa jesam...I onda dođe crni ekran,nekaj loada i izbaci taj error....
Napisal sam da sam updateo Direct X i drivere za grafu...Benchmark je radil,nisam imo previše FPS-a,oko 20,ali je radil....
Jel grafika bolja nego na xboxu ?
Jel grafika bolja nego na xboxu ?
je, procitaj review na ign, tamo ti o tome malo govore.
Uglavnom meni je igra zakon, sve radi kako treba i igra je bas ono sto sam ocekivao. Moram se sloziti s kolegom par postova iznad da mi na zivce ide ona zenska. Ja je koristim kao mule, da mi tegli sve sto ja ne mogu. Jedini problem je sto brzo trosi municiju i sto je najgore ne pogađa metu. Zato joj lijepo dajem samo gun i ne upgrade-am joj reload tako da sto sporije ispucava ^^ Volio bi kada bi bila opcija da se moze ici solo i s partnerom, ovako nije strasno. Veca mi je fora kada sam sam, strasnija atmosfera. Je*o ih co-op u guz*cu ^^
Sve na max i aa ukljucen, niti jednom nisam osjetio trzanje ili usporavanje, igra je odlicno optimizirana. Ja sam zadovoljan, a sada se bacam na prelazenje, javim dojmove i spoilere kada zavrsim :P ^^