Resident Evil 4

poruka: 51
|
čitano: 10.260
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Resident Evil 4
Raving Rabbid kaže...
scorpion667 kaže...

Igra je fantastična. Prekjučer je počeo igrati. Radi nje ću čak odgoditi igranje alone in the dark i far cry 2. Imam loader za korištenje miša, al ga ne koristim. Priča odlična, igrivost vrhunska, a ni na kontrole se nije teško priviknuti.

onda će još dugo čekati alone in the dark i far cry2 jer je resident podugačka igra.
  15 sati i 30 minuta mi je trebalo da prijeđem. Odlična igra, od početka do kraja.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
16 godina
protjeran
Resident Evil 4

Rekao sam da RE5 Izlazi za PC.

Pa zar niste sretni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dinjo kaže...

Rekao sam da RE5 Izlazi za PC.

Pa zar niste sretni?

zna se možda datum?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
protjeran
Resident Evil 4

A treba u 2009-oj

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dinjo kaže...

A treba u 2009-oj

Evo i dokaza :

Ako čak i bude port bit će dobar port,i RE4 je bio port pa je ispao solidna igra.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
Resident Evil 4

da,to je glasina tak da ce mozda doc, a mozda nece...

Ja mislim da bi trebala jer je tak bilo i sa RES4

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Resident Evil 4

Nadam se samo da ga nećemo morat čekati 2 godine nakon izlaska kao RE4.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Resident Evil 4

Nisam imal pojma da postoji četvorka za PC!

Zadnji RS sam igral prilično davno, bio je to Resident Evil Nemesis - fakat strašna igra

EDIT: Evo još jedne potvrde za RS 5:

http://www.pcplay.hr/modules.php?r=16&id=583

Ali kaj mi je prvo upalo u oči- STREET FIGHTER 4 za PC- tooo

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2008 11:27 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident Evil 4

gdje si pronašao to za RE5 za PC Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident Evil 4

našao 13.ožujka juhuuuuu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Resident Evil 4

RE5 neće izaći za PC. GTA 4 je izašao dosta kasnije za PC, ali tako je bilo i najavljeno. RE5 uopće nije najavljen za PC.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident Evil 4

igra je prva liga, odigrao sam sve od 1-4. normalno je da se nece svidjeti ljudima koji ne prate serijal ali po meni je igra zakon.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nekima će se i sviđati ja prešo igru na proffesionalu za 14h i 32min i idem opet mala je razlika što sam sad bogataš Bogataš

Wizz
16 godina
protjeran
Resident Evil 4

RE5 izlazi 13.3.na petak 13

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident Evil 4

Jel mi može tko pomoć ??? Skinuo sam s interneta tu igricu, stavio na cd i instalirao. Kad je hoću pokrenut piše da sam stavio krivi disk. "Stavite original disk RE4"

Što bih trebao učiniti ???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident Evil 4

Došao sam pred kraj dok mi virus nije sve uništio, ali igra je odlična.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hrvač kaže...

Jel mi može tko pomoć ??? Skinuo sam s interneta tu igricu, stavio na cd i instalirao. Kad je hoću pokrenut piše da sam stavio krivi disk. "Stavite original disk RE4"

Jesi skinuo crack?
16 godina
neaktivan
GaMeR 04 kaže...
Hrvač kaže...

Jesi skinuo crack?
 Molim vas nemojte kvarit ovu vrhunsku igru pitanjima o crackovima i piratskim  "#$#%$#.
16 godina
neaktivan
Resident Evil 4

Ne kvarimo je nego pomažemo ljudima da je i oni zaigraju, razlika je velika

A good soldier obeys without question. A good officer commands without doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

da je re4 izašao ovakav igra bi bila milina ^^ puna strašnije od prijašnjih nastavaka iako nema zombija

16 godina
Resident Evil 4

Spremam se po prvi put zaigrati RE 4, a čujem da je loš port, pa ako bi mi netko mogao preporučiti koji modovi su obvezni za ugodno igranje na PC-u?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice