Igra je fantastična. Prekjučer je počeo igrati. Radi nje ću čak odgoditi igranje alone in the dark i far cry 2. Imam loader za korištenje miša, al ga ne koristim. Priča odlična, igrivost vrhunska, a ni na kontrole se nije teško priviknuti.
Rekao sam da RE5 Izlazi za PC.
Pa zar niste sretni?
Rekao sam da RE5 Izlazi za PC.
Pa zar niste sretni?
A treba u 2009-oj
A treba u 2009-oj
da,to je glasina tak da ce mozda doc, a mozda nece...
Ja mislim da bi trebala jer je tak bilo i sa RES4
Nadam se samo da ga nećemo morat čekati 2 godine nakon izlaska kao RE4.
Nisam imal pojma da postoji četvorka za PC!
Zadnji RS sam igral prilično davno, bio je to Resident Evil Nemesis - fakat strašna igra
EDIT: Evo još jedne potvrde za RS 5:
http://www.pcplay.hr/modules.php?r=16&id=583
Ali kaj mi je prvo upalo u oči- STREET FIGHTER 4 za PC- tooo
gdje si pronašao to za RE5 za PC
našao 13.ožujka juhuuuuu
RE5 neće izaći za PC. GTA 4 je izašao dosta kasnije za PC, ali tako je bilo i najavljeno. RE5 uopće nije najavljen za PC.
igra je prva liga, odigrao sam sve od 1-4. normalno je da se nece svidjeti ljudima koji ne prate serijal ali po meni je igra zakon.
Nekima će se i sviđati ja prešo igru na proffesionalu za 14h i 32min i idem opet mala je razlika što sam sad bogataš
RE5 izlazi 13.3.na petak 13
Jel mi može tko pomoć ??? Skinuo sam s interneta tu igricu, stavio na cd i instalirao. Kad je hoću pokrenut piše da sam stavio krivi disk. "Stavite original disk RE4"
Što bih trebao učiniti ???
Došao sam pred kraj dok mi virus nije sve uništio, ali igra je odlična.
Jel mi može tko pomoć ??? Skinuo sam s interneta tu igricu, stavio na cd i instalirao. Kad je hoću pokrenut piše da sam stavio krivi disk. "Stavite original disk RE4"
Ne kvarimo je nego pomažemo ljudima da je i oni zaigraju, razlika je velika
Spremam se po prvi put zaigrati RE 4, a čujem da je loš port, pa ako bi mi netko mogao preporučiti koji modovi su obvezni za ugodno igranje na PC-u?