RenegadeLine

poruka: 6
|
čitano: 1.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RenegadeLine

Pozdrav bugovci, želio bih otvoriti temu o novoj igrici koja će nam uskoro doći u betu, za sada igra je još u razvijanju i testiranju.

Admini vidio sam da nema ni jedna otvorena team u vezi igre nadam se da neće biti tema neki veći troll :D.

Radi se o copy Battlefield Heroes koji je nekida ugašen zbog hakera i prejakih oružja.

Ako se sijećate Bfh koji je izašao 2009 godine bila je besplatna igra i s puno potencijala. Ja sam nastupao na dva svijetska prvenstva i turnirima ali igra nije uspijel zbog već navedenog.

Ono što oću reći je da napišete par komentara i dojmova ljudi koji rade igru objavili su par slika pa da vidit dali će šta biti od ove igrice ja sam bio veliki fan bfh pa se nadam se će ova nova igrica uspijeti.

Ljudi koji rade na ovoj igrici također su naglasili da neće biti igra u kojoj će te moći novcima kupiti jaka oruzja kao u prethodnom bfh-u i da će se bazirati što više na skillu, pri čemu bi ova igra mogla uspijeti.

Evo par slika i linkova od igra pa stavite dojmove u komentar kako će ovo sve izgledati, igra bi trebala imati dvije strane i 4 klase i naravno grafika će biti nešto između wormsa i orginal bfh.

Igra će biti besplatna  i također će ići prema natjecateljskom smjeru.

https://www.facebook.com/rgline

Grafika+ Grafika+
vorpen
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2016 17:24 (ris).

1 0 hvala 1
15 godina
RenegadeLine

Hvala na informaciji Vorpen, budemo igrali opet zajedno? 

EUNE: Ferritin
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
RenegadeLine

KickStarter kampanja je vani, izgleda obećavajuće.

Red tuge, red bijesa
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: RenegadeLine
Ferritin kaže...

Hvala na informaciji Vorpen, budemo igrali opet zajedno? 

Obavezno Ferritin kao u dobra stara vremena, da projekt je pušten na kickstarteru i izašao je prvi trailer također će biti implementiran ranked system jedva čekam.

I puno je ozbiljniji  developer tim za razliku od Bfh-a i idu prema natjecateljskom smislu. :D

Greetings
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2016 17:20 (ris).
15 godina
RenegadeLine

Ugrabio sam onaj 7€ Limited Key pa sam spreman.

Također postoji mogućnost da dobijem par nekakvih alpha keyeva kroz nekakve veze i vezice pa možda ostane i par za nekakav share.

Red tuge, red bijesa
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: RenegadeLine
Ferritin kaže...

Ugrabio sam onaj 7€ Limited Key pa sam spreman.

Također postoji mogućnost da dobijem par nekakvih alpha keyeva kroz nekakve veze i vezice pa možda ostane i par za nekakav share.

Haha super, ja ću si isto u narednih par dana isto uzeti key, jedva čekam veljaču! :D

Greetings
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice