Red Faction Guerilla

poruka: 142
|
čitano: 17.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Joj, ovi sniperi će me izluditi. Trebam ga dvaput udarit maljem -.-' Previše je EDF-a tamo...

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Red Faction Guerilla
Horagio kaže...

Joj, ovi sniperi će me izluditi. Trebam ga dvaput udarit maljem -.-' Previše je EDF-a tamo...

I ja sam zapeo na toj misiji, tj. dugo sam igrao pa mi se nije dalo više igrati, vjerojatno ću danas proći.

Why so serious?
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

koristi jetpack da dođeš brzo do zgrade te se suljaj po zgradama u kojoj su sniperi i nezaboravi koristiti cover system tu i tamo

STA me gledas kad mi NEDAS
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Prošo snipere :D Prvo idem na onu stranu gdje su 3 snipera. Sa jetpackom se popnem na brdo i onda skočim na krov, pobijem dva snipera, uništim krov i ubijem trećega. Isti princip je i na onoj strani gdje ih je 5, samo što je jedan više na krovu i u zgradi. Ona govna na drugoj misiji sam ubio rocket launcherom iz dtuge zgrade. Još moram otključati zadnju misiju. Zna netko kako uništiti onaj most? Gdje treba postaviti dinamit? Kakve sve misije ostaju poslije prelaska? Ima borbe?

Normal's overrated!
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 12:04 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Prošo snipere :D Prvo idem na onu stranu gdje su 3 snipera. Sa jetpackom se popnem na brdo i onda skočim na krov, pobijem dva snipera, uništim krov i ubijem trećega. Isti princip je i na onoj strani gdje ih je 5, samo što je jedan više na krovu i u zgradi. Ona govna na drugoj misiji sam ubio rocket launcherom iz dtuge zgrade. Još moram otključati zadnju misiju. Zna netko kako uništiti onaj most? Gdje treba postaviti dinamit? Kakve sve misije ostaju poslije prelaska? Ima borbe?

onaj most uništi od ispod te ciljaj metalne spojnice te koristi nano pušku sa dinamitom jer sam dinamit je preslab,kad edf-ova kontrola u EOS-u padne na nulu onda se otključava 7-8 misija koje rokaš za redom sve do zadnje

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 12:29 (mRvac).
18 godina
neaktivan
mRvac kaže...
Horagio kaže...

onaj most uništi od ispod te ciljaj metalne spojnice te koristi nano pušku sa dinamitom jer sam dinamit je preslab,kad edf-ova kontrola u EOS-u padne na nulu onda se otključava 7-8 misija koje rokaš za redom sve do zadnje

Čekaj, znači kad pređem igru mi se otključa 7-8 misija?

Normal's overrated!
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
mRvac kaže...
Horagio kaže...

Čekaj, znači kad pređem igru mi se otključa 7-8 misija?

svedi kontrolu u EOS-u na nulu pa češ vidjet neću ti ništa spoilat

18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Ma sve ok, ali nikada nisu ponovili onakvo super uništavanje okoliša kao u Red Faction-u jedinici gdje su se mogli čitavi tuneli kopat kroz stijene i zidove..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ma sve ok, ali nikada nisu ponovili onakvo super uništavanje okoliša kao u Red Faction-u jedinici gdje su se mogli čitavi tuneli kopat kroz stijene i zidove..

Jedinica je neprežaljena Plač

...something diabolic
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Od EDF-ovih baza još moram uništiti samo taj most, a nikako ga ne mogu -.-' Budem probal s kamionom koji ima top, dinamitom, raketama i maljem.

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Uništio sam most, sad samo moram ispunjavat mini misije, EDF ima još 90 kontrole.

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Uništio sam most, sad samo moram ispunjavat mini misije, EDF ima još 90 kontrole.

samo polako ja sam prešao igru u 6 dana sa 52 ispunjena EDF-actiona

16 godina
Red Faction Guerilla

jel imao netko problema sa grafikom? meni se pojavljuju glitchevi u nekim djelovima svijeta

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Je ova misija gdje trebam doći do vrha Mount Vogela i ubiti Generala Rotha zadnja? Totalno sam iznerviran kod te misije. Trebalo bi saveat kad dođem do gore, a ne da opet sve tenkom prelazim. Ima tamo neki mech ili moram Rotha ovako ubiti? Dosta je teško jer se nemam gdje sakriti da mi se zdravlja obnovi, a ako se sakrijem iza nekog kamena, on se doveze do mene i gotov sam.

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Je ova misija gdje trebam doći do vrha Mount Vogela i ubiti Generala Rotha zadnja? Totalno sam iznerviran kod te misije. Trebalo bi saveat kad dođem do gore, a ne da opet sve tenkom prelazim. Ima tamo neki mech ili moram Rotha ovako ubiti? Dosta je teško jer se nemam gdje sakriti da mi se zdravlja obnovi, a ako se sakrijem iza nekog kamena, on se doveze do mene i gotov sam.

to jest zadnja misija

trebaš opet tenkom doći do vrha i kad je on u tenku onda ga gađaj sa upgradeonim nano riflemom i zbjegavaj njegove napade

također tamo gore sredi 2 aviona te ostatak trupa

18 godina
neaktivan
mRvac kaže...
Horagio kaže...

to jest zadnja misija

trebaš opet tenkom doći do vrha i kad je on u tenku onda ga gađaj sa upgradeonim nano riflemom i zbjegavaj njegove napade

također tamo gore sredi 2 aviona te ostatak trupa

Nemam upgradeani nano rifle :S Sredit ću ga ja raketama i dinamitom :D Kak da dođem tenkom gore jer mi ima još jako malo zdravlja kad dođem do Maraudersa. A i nema baš mjesta kud da ide.

Normal's overrated!
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Konačno sam prošo igru. Odlična je :D

POZITIVNO: zabavno, mogućnost razaranja gotovo svega što stoji, mini-misije, grafika, malj, sandbox element, mech

NEGATIVNO: zahtjevnost, priča nije dovoljno razrađena(nedostaju filmići, commander vam sve kaže preko mikrofona), atmosfera bi bila super da su suborci "življi", a ne retardirani botovi

OCJENA: 9/10 - Da nema malja i razaranja i da to nije TOLIKO zabavno, bilo bi 7/10

Normal's overrated!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

da li će ova igra glatko ići na all maxed 1600x900 rezi?

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

nema šanse

Ne znam kaj da napišem !
16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

pardon grafulja je druga - nVidia GeForce GTS260

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Da što se tiće grafe da ali proc bar quad .

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 7:40 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Da što se tiće grafe da ali proc bar quad .

to se spremam se uzeti Intel Core2Quad Q9400 2.66 GHz pa hoće li moći + to? mislim perfomanse i to? fps all maxed out 1600x900?

18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Vjerojatno hoće.

Normal's overrated!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Red Faction Guerilla

imam problem kada pokrenem igru stoji mi crna slika kada stisnem ctrl+alt+delet i stisnem task manage vidim u principu da je u pozadini crnog ekrana ovaj error,pa u principu sam sve probo i nisam uspio rijesit ako netko znam molio bih savjet tnx..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

imam problem kada pokrenem igru stoji mi crna slika kada stisnem ctrl+alt+delet i stisnem task manage vidim u principu da je u pozadini crnog ekrana ovaj error,pa u principu sam sve probo i nisam uspio rijesit ako netko znam molio bih savjet tnx..

krekeru, bad cra*k

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
BannedOnThisForum kaže...
toxic kaže...

krekeru, bad cra*k

ajde nemoj biti budala i okani se ovakvih postova... igram se odkada jos ti nisi bio u planu sudeci po tvojim postovima i ovo nije do bad cracka to je sigurno.

16 godina
neaktivan
toxic kaže...
toxic kaže...

krekeru, bad cra*k

ajde nemoj biti budala i okani se ovakvih postova... igram se odkada jos ti nisi bio u planu sudeci po tvojim postovima i ovo nije do bad cracka to je sigurno.

ok, sorry, izvini ali možeš li samo zumirati tu detailed list problema?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
toxic kaže...
toxic kaže...

krekeru, bad cra*k

moj si idol...

17 godina
vrucajanjetina kaže...
toxic kaže...
toxic kaže...

krekeru, bad cra*k

moj si idol...

lol zamisli greske u pm.. a ti prestani spamat ako nemas pametnijeg posla...

17 godina
Red Faction Guerilla

Neznam baš.. probaj reinstalirati igricu, probaj instalirati nove drivere, windows live, directx, VCRedist, napravi malo mjesta na hardu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice