Red Alert 3 - crni ekran

poruka: 7
|
čitano: 2.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Red alert 3

evo upravo sam instalirao red alert i kad pokusam uc u igru racunalo bloka i nece da se pomakne samo crni ekran

procesor nije problem jer ja imam amd althlon64 3200+     a za igru je potrebno 2100+

ram nije ja imam 2 gb a za igru je potrebno 1 gb

grafika nije ja imam ati radeon sapphire 4670hd    

ali igru i dalje ne pokrece zna li netko gdje je problem   ????  

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Red Alert 3 - crni ekran

Problem ti je u cracku; i rado bi ti pomogao, ali ovdje je piratstvo zabranjeno =)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Red alert 3

Ak se radi o legalnom software-u probaj napraviti update novih drivera za grafičku karticu i monitor, probaj smanjiti rezoluciju ili je povećati ovisno o trenutnom stanju na računalu, također obrati pozornost na MhZ. Pogledaj na netu da li igra ima neku zakrpu, probaj to skinuti i instalirati. Jawohl!

s.t.a.l.k.e.r.
18 godina
neaktivan
RE: Red alert 3
stalker kaže...

Ak se radi o legalnom software-u probaj napraviti update novih drivera za grafičku karticu i monitor, probaj smanjiti rezoluciju ili je povećati ovisno o trenutnom stanju na računalu, također obrati pozornost na MhZ. Pogledaj na netu da li igra ima neku zakrpu, probaj to skinuti i instalirati. Jawohl!

Istina, ako je legalna verzija možda bi bilo najbolje da patchiraš igru. Na www.commandandconquer.com imaš patch 1.06 za skinuti. Inače je dev-team napravio dosta greška pri izradi igre, tako da su ti do 1.05 patcha sve bili fixovi za probleme poput tvog :)

Ako to ne pomogne, poslušaj kolegu i skoči na apdejtanje drajevera =)
17 godina
neaktivan
Red Alert 3 - crni ekran
Nije crni ekran, al imam pitanje...xd Jel bi se nakon zavrsetka misije ili kampanje trebale dobit te mape u skirmish modu?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Red Alert 3 - crni ekran
1986 kaže...
Nije crni ekran, al imam pitanje...xd Jel bi se nakon zavrsetka misije ili kampanje trebale dobit te mape u skirmish modu?

Ne, lol. Zašto bi ih dobio? Već imaš u skirmishu brdo mapa (od kojih je većina korišteno upravo za generiranje sp misija). MP i SP su totalno različite stvari. Jesi ikad u Call of Dutyju dobio mapu u MP-u nakon što si ih prešao u kampanji? Nisi!

15 godina
neaktivan
Red Alert 3 - crni ekran

kako krekovati red alert 3

dino

0 3 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice