Rasprodaje

poruka: 2
|
čitano: 741
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Rasprodaje

Zašto taj lijepi zapadnjački običaj nikako da zaživi kod nas?

Potrošio sam ovaj mjesec dana hrpu kuna na Steamu i još nekim servisima jer imaju popuste i do 80%, a odem na Algoritam, Crovortex, Sophoslab...nigdje ništa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rasprodaje

zato sto internet prodaja jos nije zazivila, svako malo izdje neka afera kako se kralo sa racuna, informacije su naravno uzete na bankomatu ili preko interneta i ljudi su skepticni, strah ih je tako kupovat, a velika vecina ljudi ni ne razmislja o kupovini preko neta, naprosto jer ne zna ili nisu navikli

nadalje, kod nas bas i nema konkurencije... svega nekoliko ducana koji se natjecu koji ce imat vecu marzu, umjesto da je obratno...

vidi, to su zadnji mjeseci/godine prije ulaska u Uniju, mozda se oni prave mutavi, mozda samo zele zaradit dok mogu, ali trebalo bi im biti jasno da jednom kad udjemo kupovat u RH ili u Londonu ce biti potpuno isto te da ce se pojavit strana konkurencija i strane cijene...

nece vise biti svijet x€ -  Hrvatska 1.4*x€ cijene jer nitko nece kupovat i ducani ce prodapat koji planiraju radit takve gluposti...

njima jos uvijek nije doslo iz dupeta u glavu da manje marze + veci promet = puno veca zarada od velike marze + mali promet

ali nije to tako samo sa ducanima... tu su i banke i krediti itd...

zasto Austrija sada mora pomagati Hypo banci da ne propadne, a Hypo podruznica u RH vice kako njima ide odlicno i u debelom su plusu?

mi smo tu skoro ko bijelo roblje, moderna kolonija, stranci a i domaci gledaju ko bi nas mogo vise pomust....

eto, dosta politike, ali to je tako... bit ce i kod nas bolje... jednoga dana.... ili cemo ko Veli Joze...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice