Zašto taj lijepi zapadnjački običaj nikako da zaživi kod nas?
Potrošio sam ovaj mjesec dana hrpu kuna na Steamu i još nekim servisima jer imaju popuste i do 80%, a odem na Algoritam, Crovortex, Sophoslab...nigdje ništa
Zašto taj lijepi zapadnjački običaj nikako da zaživi kod nas?
Potrošio sam ovaj mjesec dana hrpu kuna na Steamu i još nekim servisima jer imaju popuste i do 80%, a odem na Algoritam, Crovortex, Sophoslab...nigdje ništa
zato sto internet prodaja jos nije zazivila, svako malo izdje neka afera kako se kralo sa racuna, informacije su naravno uzete na bankomatu ili preko interneta i ljudi su skepticni, strah ih je tako kupovat, a velika vecina ljudi ni ne razmislja o kupovini preko neta, naprosto jer ne zna ili nisu navikli
nadalje, kod nas bas i nema konkurencije... svega nekoliko ducana koji se natjecu koji ce imat vecu marzu, umjesto da je obratno...
vidi, to su zadnji mjeseci/godine prije ulaska u Uniju, mozda se oni prave mutavi, mozda samo zele zaradit dok mogu, ali trebalo bi im biti jasno da jednom kad udjemo kupovat u RH ili u Londonu ce biti potpuno isto te da ce se pojavit strana konkurencija i strane cijene...
nece vise biti svijet x€ - Hrvatska 1.4*x€ cijene jer nitko nece kupovat i ducani ce prodapat koji planiraju radit takve gluposti...
njima jos uvijek nije doslo iz dupeta u glavu da manje marze + veci promet = puno veca zarada od velike marze + mali promet
ali nije to tako samo sa ducanima... tu su i banke i krediti itd...
zasto Austrija sada mora pomagati Hypo banci da ne propadne, a Hypo podruznica u RH vice kako njima ide odlicno i u debelom su plusu?
mi smo tu skoro ko bijelo roblje, moderna kolonija, stranci a i domaci gledaju ko bi nas mogo vise pomust....
eto, dosta politike, ali to je tako... bit ce i kod nas bolje... jednoga dana.... ili cemo ko Veli Joze...