Rainbow Six Vegas 2

poruka: 34
|
čitano: 5.746
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Rainbow Six Vegas 2

ali po mnogim forumima i recenzijama kažu:

"original bi se mogao okretati u grobu"

nakon što je igra izašla, ali u oba dijela grafika je odlična, priča je razrađena

svakako za preporučiti, oba dijela

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo
17 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Ako već trpate preporuke nekome o Vegas 2, onda i ja upadam. Da bar svakih 6 mjeseci izlazi po jedan nastavak, nikad ne dosadi. Meni u drugim pucaljkama toliko nedostaje to sklanjanje iza zaklona tako dobro riješeno u Vegas 2...

"On the 7th day Heavy Metal is born!" (Dream Evil)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Igrao i jedinicu i dvojku...odlične igre. Preporučujem.

Čini mi se da je jedinica grafički bila malo gladnija, vjerojatno zbog blur efekta, ali i to se dalo sredit sa promjenama u nekim fileovima.

Jedno vrijeme sam se navukao sa jedinicom na multiplayer, ali bilo je problema asa konstantnim izbacivanjem sa servera, pucanja veza...  dvojka je imala još veći problem kod multiplayera sa izbacivanjem van iz igre, koja zbilja iritiraju.... al svejedno, singleplayer toplo preporučujem. 

athlon x2 6000+ @3,3Ghz/ HD4850 Toxic/ 2x2GB+2x1GB Kingston HyperX/ ASUS M3A32-MVP Deluxe/ Enermax Liberty 500W

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Ne znam da li netko još uvijek prati ovu temu, ali ako ima nekoga, zamolio bih ga za pomoć. Cimer i ja smo si skinuli ovu igru kako bi smo probali CO-OP. Nismo kupovali jer sam ja još prije imao problema sa CO-OP-om, pa smo prvo htjeli isprobati. Problem je u tome što kad se povežemo preko wireless ad-hoc mreže i kad god jedan od nas ide hostati game, uvijek izbaci "Ethernet vable is not connected". Pogledao sam po netu i dosta ljudi je imalo taj problem, a jedini ponuđeni odgovori su bili da u Control Panel-u promijenimo jezik računala i tipkovnice na engleski, ali nam ni to nije pomoglo. Također sam prije dvije godine sa drugim cimerom pokušao igrati CO-OP o povezali smo se preko LAN kabela, ali nam je svejedno izbacivalo gore navedenu poruku. Ako netko zna kako riješiti ovaj problem ili možda zna neku drugu stranicu gdje bih mogao pitati, molio bih za pomoć {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice