PunkBuster heartbeats i COD2 MP

poruka: 13
|
čitano: 11.313
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Tražio sam odgovor na ovo pitanje na internetu, ali nigdje nepiše kako se rješiti grozne poruke PunkBustera (vidi sliku), zbog koje me stalno izbacuje sa servera gdje ne mogu igrati ni 2 minute.

Ako zna netko kako to popraviti neka napiše jer me to izluđuje, i da obrisao sam CoD2 i taj je dan radio bez problema, ali već sutradan isto kao i da nisam i updato sam PunkBuster i NIŠTA.

Sada sam na Windows 7 ali sam i na XP-u imao sličan problem jer me jednom kao sad kikalo sa svih servera a jednom samo na nekima i to samo dvaput i onda radilo.

Da li ima neki program umjesto PunkBustera?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slika:

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to dobijem kad god imam torrent on.

zakljucak:internet ti steka.Nabavi novi ili gasi torrent

www.gamevirtual.tk Rezencije,novosti i gameplay!

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Da moguće da je do torrenta ali u mali broj slučajeva. Tako je i meni bilo, sve sam pokušao, reinstalirao igru, drivere, updateao punkpuster, ali je jedino reinstalacija Windowsa pomogla.

ceRina:)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Zašto imam osjećaj da je igra pirat...

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možda ti firewall blokira rad punkbustera?

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

E da, i da ti odgovorim na dio pitanja...

Nema drugog programa osim punkbustera barem ne u slucaju Cod2. Ali PB mozes iskljuciti u igri, i naci server koji ne koristi PB pa ce ti raditi.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
RE: PunkBuster heartbeats i COD2 MP
zussuz kaže...

Nema drugog programa osim punkbustera barem ne u slucaju Cod2. Ali PB mozes iskljuciti u igri, i naci server koji ne koristi PB pa ce ti raditi.

Ne duplaj post, imas gumb uredi... Ja se barem ispričam... Ima pirat zato mu jede goWnA

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
16 godina
DombaCoD kaže...
zussuz kaže...

Ne duplaj post, imas gumb uredi... Ja se barem ispričam... Ima pirat zato mu jede goWnA

Ne piši ovdje ako nemaš ništa konstruktivno za reći.

Ovaj problem nema veze sa piratskom ili orginalnom verzijom, tj. može se pojavit na obje.

Javlja se zbog prevelikog pinga.

Probaj isključiti sve pozadinske programe koji imaju veze s netom ili troše bandwidth - torrenti, xfire, MSN, itd.

Probaj se konektirat na druge servere (s manjim pingom)

16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
DombaCoD kaže...
zussuz kaže...

Ne piši ovdje ako nemaš ništa konstruktivno za reći.

Ovaj problem nema veze sa piratskom ili orginalnom verzijom, tj. može se pojavit na obje.

Javlja se zbog prevelikog pinga.

Probaj isključiti sve pozadinske programe koji imaju veze s netom ili troše bandwidth - torrenti, xfire, MSN, itd.

Probaj se konektirat na druge servere (s manjim pingom)

Istina je da se ping u zadnje vrijeme povećao, ali i kad sam pogasio sve te gluposti i dalje mi je bilo isto pa sam napravio prvo što mi je palo na pamet: Obrisao sam mapu od PunkBustera i nanova istalirao i zasada radi.

P.S Hvala što ste se raspisali svi sa svakom mogućom idejom i molim neke da ne miješaju piratluk u svaki problem s igricom, iako da je istina da se problem javlja češće kod piratskih, ali nema smisla vrijeđati ljude bez potvrđenog razloga.

17 godina
neaktivan

Heartbeats stopped? Ping ok! Veza slobodna, nije opterećena nikakvim glupostima, update PB-a. Sve probano i ništa mu drugo ne mogu reć nego mu jbt milu majku!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nažalost, to je sve točno ja nikako nisam uspio naći rješenje ovog problema pa malo za svoju dušu igram na serverima bez pb (strava i užas).

14 godina
neaktivan

i ja imam istih problema ali to mi se svaki put desi kada stavim novi cfg!!{#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice