jeste li vozili lotus 98t renault turbo i kakav vam je?
svi oni koji misle da dobro voze :) neka na azure circuitu probaju oboriti 1:39 sa formulom a,nije neki rekord uopce ali je preteska staza
jeste li vozili lotus 98t renault turbo i kakav vam je?
svi oni koji misle da dobro voze :) neka na azure circuitu probaju oboriti 1:39 sa formulom a,nije neki rekord uopce ali je preteska staza
Napravio sam neko vrijeme da vam bude malo zanimljivije
Nisam iskreno puno ni pokušavao prije nego je pao ovaj što je bio prvi, imao sam nekih greški, a vjerujem da bi se s vremenom moglo ici na 2:10.xxx
2:11.919
http://cars-stats-steam.wmdportal.com/index.php/leaderboard?track=3387066030&vehicle=262982797
Jedan replay video za početak.. bzvz što pamti samo 2 minute..
Šteta što nisi uploadao vožnju iz 1. lica, uživancija mi je gledati.
Večeras ću imati vremena pa probam ispod 2:13. Merc ima super feeling za voziti.
Današnja vožnja, utrka protiv samog sebe
Stavio sam ovaj put i kameru iz cockpita + replay, samo sto sam zaboravio 'upaliti' volan da se vidi, inače ga mičem u igrama jer mi smeta..
2:11.144
Skoro spustio na 2:10
tebi je an volanu lakse hh ja dns tek naucio da valja polako motati i 1:32 napravim,sutra cu samo to voziti,problem mi je sporost u onim krivinama ja u kirivini 30 kmph vozim dok ostali 70-80 i vise imam neki strah da ce se zaokrenuti ako dodam gas a puno puta mi se zaokrenulo tako
Današnja vožnja, utrka protiv samog sebe
Stavio sam ovaj put i kameru iz cockpita + replay, samo sto sam zaboravio 'upaliti' volan da se vidi, inače ga mičem u igrama jer mi smeta..
2:11.144
Skoro spustio na 2:10
Na cemu ti vozis?
kakva ti je to hidraulika? custom made ili?
Mene vise zanima sjedalo. Trazim nesto za voznju ali nikak da nadem u hr. Uzeo bi neki rinoseat ili tako nesto.
hahahaha ja sam bio par puta napisao koji je controller input najbolji za gamepadove ako ti nisi vidio poslat cu ti u pp uostalom sa formulama moras namjestiti custom tunning i steering ratio ali opet moras nauciti voziti
omomomomo da je meni volan i na podu bi sjedio haha
Na cemu ti vozis?
Volan, pedale, sekvencijalni mjenjač..
Ako ovdje stavim sliku svog setupa, mislim da bi mogli preimenovat temu u "Smiješne slike".
nek neko nabaci postavke grafike ko ima gtx 970, sad sam stavio sve maxx kaj ide sa vsync of, po kisi od 35 do 45 a suho 60 do 70
Igra je odlična.Multiplayer je odičan ali s obzirom na to koliko debila ima nervira me previše.niko ništa ne gleda.Svako malo ti se netko zabije u bulju i onda kad izletiš presječeš zavoj ti dobiješ kaznu a on ode.
Igra li netko karijeru? Neda mi se ni počinjat nakon multija.
Minus u igri su mi mali broj auta i mali broj auta u multiju(16).Barem na ps4.Neznam kako je na pcu
koliko nas ima na ps4,mozemo se skupit pa da odvozimo cistu fer utrku bez udaranja i glupiranja
Ja sam za. Treba slozit temu tamo u igrace konzole da ne smetamo tu deckima.
aj riješite nešto i ja sam za :)
kad ce vise ti amd driveri za pcars
Napravio sam temu i igre za konzole i prijenosne konzole. Dpdite i podijelite svoj PSN id i vozit cemo 👍
je li normalno da mi na r9 290 sve maxed put po kiši ide prosjecno 20-30 fpsa?
nije uopce je poznato da je nvidia namjerno ponovno sabotirala amd
makar sluzbena izjava od devova pcars je da nisu
Što je najaktualnije ovdje; koji auto na kojoj stazi?
I ja bih se uključio u nadmetanje :)
Što je najaktualnije ovdje; koji auto na kojoj stazi?
I ja bih se uključio u nadmetanje :)
Zadnje nam je staza Brno, Mercedes 190, Time Trial.
Ja čekam volan pa pauziram do tada.
Sad je na ps4 comuniti event ubiti time trial na monaco stazi sa formulom a. Jedan lik je odvozio 1:09 ne kuzim jednostavno kak. Ja odvozio 1.17:530mislim i bolje nejde jednostavno ne kuzim kak odvozi 8 sekundi bolje vrijeme. Mozda negdje krati stazu.
Sad je na ps4 comuniti event ubiti time trial na monaco stazi sa formulom a. Jedan lik je odvozio 1:09 ne kuzim jednostavno kak. Ja odvozio 1.17:530mislim i bolje nejde jednostavno ne kuzim kak odvozi 8 sekundi bolje vrijeme. Mozda negdje krati stazu.
pa normalno da krati imas puno bugova,na oonim krivinama kada ti izbaci lap time invalidated to sam izbaci a ti i dalje vozis
cekam update da pojednostave formule za ds4 ovako je neigrivo
nije uopce je poznato da je nvidia namjerno ponovno sabotirala amd
makar sluzbena izjava od devova pcars je da nisu
zar je nvidia kriva šta amd nije izdao službene drivere od 12/2014 god?
nek neko nabaci postavke grafike ko ima gtx 970, sad sam stavio sve maxx kaj ide sa vsync of, po kisi od 35 do 45 a suho 60 do 70
ja sve na ultra...ali i dalje kad padne kisa padne na 45 fps-a...tako je to ocito. citao sam svi imaju taj problem
lol, bolje stavi ds2x ili high (ili jos bolje u nvidia control panelu stavi 4xmsaa i 4xtransparency)
mislim da ti grafa nije dovoljno jaka za ds4x na ultra detaljima..