Project CARS

poruka: 1.047
|
čitano: 156.886
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Project CARS

AI je oke

imas slider u opcijama u kojem mozes podesavati njegovu agresivnost, preciznost i ostale stvari (izljetavanja su prije bila uglavnom zbog bugova na stazama i u samom AIu)

sto se tice damage modela bili su ograniceni ugovorima sa proizvodjacima auta koji imaju striktne odredbe oko kolicine damage koji se moze prikazati (npr nitko ne dozvoljava pozar, zato u nijednoj auto simulaciji dosad nisi vidio kako auti gore)

damage se svodi na otpadanje raznih dijelova (vrata, branika, haube, gepeka, itd), lom prozora (doduse ne i izbijanje prozora), pucanje guma, otpadanje tockova, izbijanje farova, mehanicki kvarovi, itd

ugl, ne znam da ijedna druga simulacija ima takav damage model

trenutno je fokus na glancanju staza (stavljanje novih wet tekstura), grafike (prikaz neba, noci), animacija u boksovima (mozes u boks sa kartom lol) i karijere

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 21:11 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Project CARS
Fanu kaže...

AI je oke

imas slider u opcijama u kojem mozes podesavati njegovu agresivnost, preciznost i ostale stvari (izljetavanja su prije bila uglavnom zbog bugova na stazama i u samom AIu)

sto se tice damage modela bili su ograniceni ugovorima sa proizvodjacima auta koji imaju striktne odredbe oko kolicine damage koji se moze prikazati (npr nitko ne dozvoljava pozar, zato u nijednoj auto simulaciji dosad nisi vidio kako auti gore)

damage se svodi na otpadanje raznih dijelova (vrata, branika, haube, gepeka, itd), lom prozora (doduse ne i izbijanje prozora), pucanje guma, otpadanje tockova, izbijanje farova, mehanicki kvarovi, itd

trenutno je fokus na glancanju staza (stavljanje novih wet tekstura), grafike (prikaz neba, noci), animacija u boksovima (mozes u boks sa kartom lol) i karijere

Molim?!?!?!?

BeamNG, Flat Out, Next Car Game, BurnOut Paradise, GTA IV, iRacing, Rigs of Road i jos niz drugih...... da, nisu sve savrsene ali sve to sto si nabrojao imaju i druge igre.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
12 godina
protjeran
Project CARS

damage model u pcarsu nije nista specijalno, neznam jesu ispravili bug ili kaj vec kad se sudaris/očešeš s drugim autom da to ne izgleda kao da neku nevidljivu kocku udaras takoder to sve vizualno i fizicki izgleda malo smjesno?, ima igara s 10x naprednijim damageom!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lovac82 kaže...
Fanu kaže...

AI je oke

Molim?!?!?!?

BeamNG, Flat Out, Next Car Game, BurnOut Paradise, GTA IV, iRacing, Rigs of Road i jos niz drugih...... da, nisu sve savrsene ali sve to sto si nabrojao imaju i druge igre.

A dali te igre koje si nabrojao imaju licencirane aute odnosno aute iz "pravog života"?  Eto tu ti stoji odgovor zašto te tvoje igre imaju bolji damage model.

Nije da pCars devovi možda ne znaju tako nešto napravit, nego im proizvođači to ne dopuštaju. Isto kao i kod Assetto Corse.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 10:04 (Nisam Ja,Nisi Ti).
15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
 A dali te igre koje si nabrojao imaju licencirane aute odnosno aute iz "pravog života"?  Eto tu ti stoji odgovor zašto te tvoje igre imaju bolji damage model.

Nije da pCars devovi možda ne znaju tako nešto napravit, nego im proizvođači to ne dopuštaju. Isto kao i kod Assetto Corse.

hmm.. u pravu si ali jbg, simulacija bez licence je i dalje simulacija.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
15 godina
Project CARS

Probao sam igru.Neki stari build 829.

Kad se igra dovrši ovo ce biti igretina samo takva. Fizika mi se bas svidja sto je rijetkost u danasnjim racing igrama :)

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

Probao sam igru.Neki stari build 829.

Kad se igra dovrši ovo ce biti igretina samo takva. Fizika mi se bas svidja sto je rijetkost u danasnjim racing igrama :)

Vele da Assetto corsa ima bolju :)

http://www.snabbox.org/
15 godina
Project CARS

pitanje je samo koliko je asseta igriva na gamepadu.

mislim da ce i project cars bit mali problem naucit na gamepadu vozit

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Project CARS

Igra je rađena za gamepad.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
lovac82 kaže...
Fanu kaže...

AI je oke

Molim?!?!?!?

lal, kao prvo nijedna od tih igara nije simulacija (pogotovo ne GTA4 lel)

kao drugo, nijedna od tih igara nema licencirane aute i to mi je bila poanta - nikad u igri nisi vidio da gori neki audi, ford, nissan, itd

damage model u pCars je najdetaljniji od bilo koje druge simulacije (sa licenciranim autima) na trzistu

btw ne pamtim koja je to simulacija simulirala probusene gume?

12 godina
protjeran
Project CARS

fanu reci da GTA nije simulacija je u najmanju ruku neinformiranost( pogledaj malo koji je fizikalni engine ispod poklopca) iznenadit ces se, jako...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Fanu kaže...

lal, kao prvo nijedna od tih igara nije simulacija (pogotovo ne GTA4 lel)

kao drugo, nijedna od tih igara nema licencirane aute i to mi je bila poanta - nikad u igri nisi vidio da gori neki audi, ford, nissan, itd

damage model u pCars je najdetaljniji od bilo koje druge simulacije (sa licenciranim autima) na trzistu

btw ne pamtim koja je to simulacija simulirala probusene gume?

Pa ne bih se slozio oko GTA IV.... igra mi osobno nije na ljestvici najboljih igara (neki prosjek i npr. u odnosu na GTA SA kada zbrojim sve i oduzmem, GTA SA mi je i dalje bolja igra) ali kada je u pitanju fizika i handling vozila, e u tom slucaju GTA IV pomete pod s pola nazovi simulacija, a da ne spominjem arkade poput Sleeping Dogs, Saints Row i sl. Pogledaj npr Test Drive Unlimited 2 koji slovi kao simulacija na papiru, a u praksi nije niti do koljena GTA IV po tom pitanju, a GTA IV sluzbeno ne slovi kao simulacija... ironije li.

Po drugim stvarima GTA IV mozda i jest miks arkade i simulacije, slozio bih se ali kada su u pitanju vozila, to je zapravo daleko blize simulaciji nego arkadi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 1:08 (lovac82).
12 godina
odjavljen
Project CARS

Grid isto ima orginal aute pa ih isto drobis totalka

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Stjepanj kaže...

fanu reci da GTA nije simulacija je u najmanju ruku neinformiranost( pogledaj malo koji je fizikalni engine ispod poklopca) iznenadit ces se, jako...

ne znam kako itko moze reci da GTA4 ima ikakve veze sa simulacijom

auti se ponasaju kao da je ovjes od haribo bombona, svaki (cak i blagi) ulazak u zavoj rezultira komicnim naginjanjem auta u stranu, zaletis se s busom na rampi i mozes odskociti 50m..

da ne spominjemo da je svako jace kocenje masno proklizavanje (pogotovo na motorima)

Arnold Layne kaže...

isto tako ih mozes drobiti i u pCars..

12 godina
odjavljen
Fanu kaže...
Stjepanj kaže...

ne znam kako itko moze reci da GTA4 ima ikakve veze sa simulacijom

auti se ponasaju kao da je ovjes od haribo bombona, svaki (cak i blagi) ulazak u zavoj rezultira komicnim naginjanjem auta u stranu, zaletis se s busom na rampi i mozes odskociti 50m..

da ne spominjemo da je svako jace kocenje masno proklizavanje (pogotovo na motorima)

Arnold Layne kaže...

isto tako ih mozes drobiti i u pCars..

Jesi siguran ? Imas kakav video ?
Ono kaj sam ja videl je da samo limarija odpada.

12 godina

a sta se dogadja u gridu osim sto limarija otpada?

nemam neki novi video koji prikazuje damage u pcars

prilozio sam damage model iz pcarsa (ovo nije full jer jos mogu otpadati kotaci/limarija)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 16:48 (Fanu).
12 godina
protjeran
Project CARS

Ako netko nije vidio vijesti o manjoj odgodi:

http://www.bug.hr/master/vijesti/project-cars-manja-odgoda/140480.aspx

lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

odgoda je zbog publishera bandai namco koji cilja na sto optimalniji release window, a ne zbog dodatnog poliranja ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Project CARS

mene vise brine nvidia marketing i 0 podrske za amd u ovoj igri.sramotno da se igra na gtx970 vrti u 60fpsa lock a na r9 290  jedva radi..  0 kn od mene za sada

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Project CARS

nisam previše pratio igru... jel ovo utrkivanja tipa grid, shift 2, forza ili open world utrkivanje na foru test drive unlimiteda i forze horizon?

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 0
14 godina
Više na foru Shift 2.
Ali je simulacija, znači ne možeš uletjeti u krivinu s 340kmh , i izaći iz nje s 380 kmh.
Optimizam je nedostatak iskustva.
12 godina
protjeran
=xfact= kaže...

mene vise brine nvidia marketing i 0 podrske za amd u ovoj igri.sramotno da se igra na gtx970 vrti u 60fpsa lock a na r9 290  jedva radi..  0 kn od mene za sada

kod drugog kolege s R9 290 je zakucana na 60fps-a, kod mene R9 280x na 45...tako da neznam zasto tebi jedva radi!

12 godina
Project CARS

ultra vs low graphics

Moj PC  
1 0 hvala 3
13 godina
Project CARS

Ne znam da li je itko od vas probao upravljati mišem jer je meni tako neigrivo. Neda mi upravljati čim počne gubiti grip tako da kroz krivine moram polako prolaziti. Da ne treba nešto u postavkama ili... Kakav je osjećaj na gamepadu to nisam probao. Znam da za nešto ovako je najbolje volan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Ne znam da li je itko od vas probao upravljati mišem jer je meni tako neigrivo. Neda mi upravljati čim počne gubiti grip tako da kroz krivine moram polako prolaziti. Da ne treba nešto u postavkama ili... Kakav je osjećaj na gamepadu to nisam probao. Znam da za nešto ovako je najbolje volan.

cekaj ne znam dal sam shvatio dobro 
koristio si miš za racing igru ?

Inace da ak nemas volan koristis dobar gamepad, ako nemas to onda ne igras uopce il igras neki nfs ili neku drugu arkadu na tipkovnici

I won’t scatter your sorrow to the heartless sea. I will always be with you.
16 godina
Arnold Layne kaže...

Inace da ak nemas volan koristis dobar gamepad, ako nemas to onda ne igras uopce il igras neki nfs ili neku drugu arkadu na tipkovnici

Jesi probao igrat npr. LFS s mišem? nemoj odmah čovjeka napadat, chill

edit: možda sam malo preintenzivno doživio tvoju poruku , ali malo me iznenadilo čuđenje, jer sam vidio dosta likova da je igralo mišem u nedostatku bolje opreme

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 1:56 (denix).
12 godina
odjavljen
denix kaže...
Arnold Layne kaže...

Jesi probao igrat npr. LFS s mišem? nemoj odmah čovjeka napadat, chill

pa ne napadam ga ( ne znam kak si doso do toga) samo velim da si nabavi nesto drugo za igranje 

I won’t scatter your sorrow to the heartless sea. I will always be with you.
14 godina
Project CARS

S obzirom da igram jogurt, koji definitivno nije zadnja verzija. S obzirom na moj hardware -> 6970 naspram vaših novih grafulja. I s obzirom na postavke gdje je sve max osim čini mi se refleksija i trave koje je na medium FPS se kreće od 20-40. Na 20 pada jedino kada prolazim kroz start/finish, npr. LaSource->Radillon ili Ford chicane->Dunlop Curves sa drugih 20-30 auta. Ostatak vremena se drži oko 35 FPSa. Mislim da je to prilično solidan rezultat.

Što se tiče toga s čime vozim. Odgovor: tipkovnica. Razlog: Nemam dovoljno love za kvalitetan setup.

Dal je to razlog da ne uživam u igri? Nije. Može se sasvim pristojno voziti i sa tipkovnicom. Vrlo vjerojatno se da i solidno voziti sa kvalitetnijim gamepadom.

Naravno da je skretanje puno teže izvesti solidno, naravno da je nemoguće dozirati gas lagano nakon pola zavoja, ali sve se to da manjim ili malo većim dijelom ispraviti ponekim vozačkim trikovima da te ne poželi zaokreonuti za 180 po izlasku iz svakog zavoja.

Tu dosta i utječe sposobnost igrača da koristi takve trikove, ali i dobrim dijelom poznavanje staze.

Čisto da stoji neki omjer:

Real 24h of Spa 2014 best lap time: 2:20:546 - R8 LMS Ultra

PCars na tipkovnici: 2:26:484 - R8 LMS Ultra

Real Nurburgring 1000km 2014 best: 1:58:360 - R8 LMS Ultra

PCars na tipkovnic: 2:04:347 - R8 LMS Ultra

Reko bih prilično solidno za tipkovnicu i vjerojatno bi mogao skinuti još 1-2 sekunde.

Naravno, s kvalitetnim setupom bi vrlo vjerojatno i probili vrijeme iz stvarnosti, because, ipak je to igra.

Za malo opuštanje/uživanje sasvim ok, i može se to napraviti i na tipkovnici/mišu/gamepadu, nije potreban T500RS ili Fanatec custom setup za 500€.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Arnold Layne kaže...
MRSKI kaže...

Da miš, kaj je tu čudno? Deset puta bolje odnosno preciznije od nekog gamepada i tipkovnice pogotovo.

Ako neko nema volan, mislim da druga opcija treba biti miš, ne gamepad. Ne znam kako je u pCars-u, ali u Assetto Corsi je sasvim uredu vozit sa mišem.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 9:25 (Nisam Ja,Nisi Ti).
12 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
MRSKI kaže...

Kaj se pjeniš luzeru? Igranje mišom je sigurno preciznije od gamepada, a i mogao si malo razmislit prije nego si ovo napisao jer nemaju svi novaca za gamepad ili volan.

samo nešto struže..
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice