Da ste proizvođač igara, kakvu igru bi napravili?

poruka: 280
|
čitano: 55.395
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Da ste proizvođač igara, kakvu igru bi napravi
napravio bi MMO u koje bi bila svaka drzava, treci svjetski rat, sve podjeljeno u dvije koalicije, neka firma poput EA kupi 2 superracunala koja bi odlucivala o potezima koalicija, igraci bi igrali u pozicijama vojnika, svaka bi zemlja imala realistican broj vojnika, no nemoze svu vojsku odjednom poslat, 99% vojnika bi bili NPC, a ostalo playeri, sto bi se postupno popunjavalo, znaci dobis obavjest na kompu da u utorak u tolk sati ima ta akcija, 5 min kasnije druga... samo se prikljucis, akcije traju od par minuta do nekoliko mjeseci, samo se opet prikljucis, kad odes zamjeni te NPC, igra je realisticna, sa simuliranjem ozljeda, ako te ubiju, respawnas se ali van bojista, ako se tako dogovori moze biti da se ne respawnas... ako jedna strana pocne debelo dobivati, onda npr EA moze staviti neki događaj koji bi izravnao strane...
50Niggas
15 godina
neaktivan

Nešto kao Left 4 Dead. Onako ti si u nekoj zgradi i sad imaš određene ulaze i izlaze, možeš graditi barikade, postavljati zamke, zaklemati vrata itd. :P. Sistem bodovanja su novci, ali možete u ekipi surađivati da dođete do određenog oružja ili nadogradnje vaše defenzivne pozicije. Imate razno razna oružja i možete raditi svoja na temelju otpadaka u određenoj zgradi ili ono što zombijima ispadne. Maksimalno 6 igrača i puuuuuuuno zombija, no oni postaju teži za ubiti i dolaze neki posebni na kasnijim razinama igre. Čak bi i mupltiplayer ubacio gdje možete birati branitelje ili zombije (samo one posebne, jer svi žele biti posebni ;) ).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
therock56 kaže...

Nešto kao Left 4 Dead. Onako ti si u nekoj zgradi i sad imaš određene ulaze i izlaze, možeš graditi barikade, postavljati zamke, zaklemati vrata itd. :P. Sistem bodovanja su novci, ali možete u ekipi surađivati da dođete do određenog oružja ili nadogradnje vaše defenzivne pozicije. Imate razno razna oružja i možete raditi svoja na temelju otpadaka u određenoj zgradi ili ono što zombijima ispadne. Maksimalno 6 igrača i puuuuuuuno zombija, no oni postaju teži za ubiti i dolaze neki posebni na kasnijim razinama igre. Čak bi i mupltiplayer ubacio gdje možete birati branitelje ili zombije (samo one posebne, jer svi žele biti posebni ;) ).

If I had a dollar every time I heard about this game idea....

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
16 godina
neaktivan

Nije li killing floor jako sličan ovome?

16 godina
neaktivan

Jao koje sam ja ideje imao, čak i u bilježnicu zapisivao... Jedna je bila da je glavno mjesto igre Zemlja, znači oko nje vrtiš kameru i ostalo, te imaš veliki spektar mogućnosti te eksperimentiraš, razaraš ju, poplave radiš...

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Da li neko zna,postoji li takava igrice ,ili neka igrica kad si nervozan???

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja bi napravio GTA u nasim gradovima, zagreb, rijeka, osijek, split i naravno izmedu gradova okolis kao sta je oko tih gradova, tj gorski kotar, medvednica i sljeme sa snijegom, plaze i dvorci oko splita, nizine i agro-stvari oko osijeka...

naravno u svakom gradu realna mjesta i "bukse" narko-kartela za kojih se izvrsavaju neke misije...

za to trebalo bi ujediniti prijedloge, slike, videe, mape i SVE zivo potrebno iz tih gradova...

mislim da bi igra bila predobra

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
ali samo u hr, van balkana ju nitko nebi kupio ...
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
15 godina

ja bi neku igru gdje završiš na pustom otoku pa polako gradiš neko sklonište, loviš, skupljaš hranu, istražuješ itd.

ako možda postoji takva igrica neka je netko kaže :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

ja bi neku igru gdje završiš na pustom otoku pa polako gradiš neko sklonište, loviš, skupRsien,ljaš hranu, istražuješ itd.

ako možda postoji takva igrica neka je netko kaže :D

Risen,nije takva ali je dobra,zaigraj nju!

Gugl iz jur frend

A ima i ona igrica Man vs Wild,pogledaj nju!!!

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-man-vs-wild/700254

harry
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 23:56 (Captain.Price).
15 godina

ja bih napravio Hogs Of War 2! ne znam da li je tko to igrao, ali to je jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao. kao wormsi, ali 3D i umjesto crva su bile svinje. (u to vrijeme nije bilo worms-a u 3D). kako su me samo nasmijale njihove legendarne izjave prije eksplozija ili prije nego si koknuo kojeg. e, ja bi toj igri napravio bolju grafiku (ocito) i stavio fiziku kao u gta4. joj kako bi samo svinjice letjele po zraku. igra bi bila ekstra zabavna!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

JA bi napravio igru gdje bi se spojili GTA,SIMS,PES,NEED FOR SPEED,

Prvo bi bio tinedjer...1 dan imao bi 24 sata...Moras imati dozvolu za voznju bilokojeg vozila osim bicikla ili skuter...tek s 17 godina bi mogao imat vozacku

(U igri bi poceo sa 16)mogao bi trenirati nogomet , imati obitelj...malo bi slicilo na real life a moglo bi se i bez toga igrat...

16 godina
neaktivan
cropro 1980 kaže...

JA bi napravio igru gdje bi se spojili GTA,SIMS,PES,NEED FOR SPEED,

Prvo bi bio tinedjer...1 dan imao bi 24 sata...Moras imati dozvolu za voznju bilokojeg vozila osim bicikla ili skuter...tek s 17 godina bi mogao imat vozacku

(U igri bi poceo sa 16)mogao bi trenirati nogomet , imati obitelj...malo bi slicilo na real life a moglo bi se i bez toga igrat...

Ovaj... igram igre da bi se odvojio od stvarnog zivota, ne vodio jos jedan, alternativni, koji je podlozan jednakim pravilima.

Drugo, cak ni hardcore gamer nema vremena igrati igru i duze od jednog stoljece da bi je zavrsio...

I am Jack's soft, narcosynthesized consciousness...
15 godina
neaktivan
ja bi napravio nesto poput bully: scolarship edition ali fps :)))))
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ja bi napravio GTA u nasim gradovima, zagreb, rijeka, osijek, split i naravno izmedu gradova okolis kao sta je oko tih gradova, tj gorski kotar, medvednica i sljeme sa snijegom, plaze i dvorci oko splita, nizine i agro-stvari oko osijeka...

naravno u svakom gradu realna mjesta i "bukse" narko-kartela za kojih se izvrsavaju neke misije...

za to trebalo bi ujediniti prijedloge, slike, videe, mape i SVE zivo potrebno iz tih gradova...

mislim da bi igra bila predobra

Moja ti kuća slobodno može biti save point xD.

16 godina
Idealist kaže...

ja bih napravio Hogs Of War 2! ne znam da li je tko to igrao, ali to je jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao. kao wormsi, ali 3D i umjesto crva su bile svinje. (u to vrijeme nije bilo worms-a u 3D). kako su me samo nasmijale njihove legendarne izjave prije eksplozija ili prije nego si koknuo kojeg. e, ja bi toj igri napravio bolju grafiku (ocito) i stavio fiziku kao u gta4. joj kako bi samo svinjice letjele po zraku. igra bi bila ekstra zabavna!

Eh Hogs of War, jedna od igara "s dušom". Može se igrati godinama, a tek u hotseatu s frendovima.

Igrao sam je i na psx-u, a poslije i na PC-u.

Dovraga, ode je instalirat...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 17:25 (xxxxx).
16 godina
neaktivan

Ja imam ideju za jednu političku igru. Počinjete kao običan čovjek radnik koji nezdaovoljan svojim položajem želite bolje drugim ljudima te počinjete od vođe odjela nekog pogona do samog predsjednika ili premijera. Naravno, živite u Hrvatskoj. Imate 3 težine:

NSS-easy, veće mogućnosti, veće vjerovanje 'običnom' čovjeku  

SSS-medium , veće mogućnosti u vašu nevjerdostojnost, običan puk vam manje vjeruje nego kod NSS težine

VSS-hard, morati će te se namućiti prezentirati viziju vaše države društva zbog toga što je običan puk 'popušio' već takve vođe

(spreme se ne odnose na obrazovanje, nego kao prijevod igre tj. težina ne utječe na inteligenciju i obrazovanje samog igrača)

Čeka vas težak put do vlasti i boljitka, ili samog nazadovanja države ako to želite.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 21:52 (308gtsfan).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

RPG, dobri stari feudalni Japan, učiš za samuraja, zato jer si iz dobre obitelji pa imaš priliku. Nema amnezije, nitko te nije spičio toljagom po glavudži, ne budiš se iz duboke kome... Učiš borilačke vještine, možeš specijalizirat brdo oružja, ali katana je ipak ultimativano oružje. Armora koliko hoćeš. Učiš kemiju,alkemiju, strategiju, taktiku, hand to hand... Postaneš samuraj, obavljajući brdo sitnih questova, pa kad se nabriješ, onda lijepo tvoj šogun se pokači sa drugim i idemo - juriš...

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina

pa jednu za razmažene tinejđere u kojem bi glumili svoje roditelje,dizanje na posao,rad,mala plaća,režije,prohtjevi djece i sl,to bi bila jako edukativna igrica

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan

ahhhh Hogs of War. Sad se sjecam najbolje igre ikada.

Imas samo PS1 i jedan gamepad, a cetvero vas igra. minimalno 10+ sati :DD

0 0 hvala 0
15 godina

Remake Morrowinda na nekom ludom enginu :D

[url=http://sc2sig.com/profile/eu/216192/1/Seka%25C4%258D/][img]http://sc2sig.com/s/eu/216192-1.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja bih napravio strategiju koja ima sve gradove svijeta i u tim gradovima se može upravljati građanima,

kao npr. : bude neke tučnjave u nekoj uličici, gangsteri se kilaju na cesti, bude velikih demonstracija, pljačke,itd.

to bi se izvodilo tako da se izabere jedna skupina ljudi i otvore se neke opcije i zabava počinje!

još bih dodao upravljanje vremenom, npr. led,kiša,snijeg,vjetar,munje...

to bi bila neka simulacija života u gradovima...

v.k.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo što bi ja napravio:

1. Prvo bi probo otkupit, ili pridobit licencu za besplatnu fransižu Blob Wars, pa bi prebacio 2 dio na pc, te napravio dio br. 3, koji bi na linux-u, konkretno Debianu, i Ubuntu-u bio besplatan, a na Windows, bi dolazio pomoću Steam-a, po nekoj niskoj cijeni 6$.

2. Napravio binešto u stilu Midnight Club-a, samo bi sve bilo na realnom engine-u, ito bi bio pravi street racing osjećaj.

3. napravio bi još jednu indie igru, samo bi bila nešto ko Glace, tj. ovo: http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=25678216&msg_id=327350165#327350165

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
meni bi dobro bilo da se napravi igra u stilu survival horor game ali da je prema nekom filmu... npr. 28 weeks later, onako ti si klinac ili ona njegova sestra, pa imaš birat misije ili sandbox... neke misije bi trebalo igrat u co op jer je tako u filmu...
sve ide po filmu ali ima i sandbox...
You wanna play rough? I'll play rough!!! Say hello to my little friend!
16 godina

Nesto slicno EVE-u, samo "malo" jednostavnije i free,..

EVE je naime MMO cija je radnja u svemiru tzv sandbox.(nema servera, nego samo jedan veeeeliki prostor)

Google IS your friend!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Napravio bih Dragon age 3(magic edition)

http://www.betting-freetips.bloger.hr/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja bi napravio igru  u kojoj si plaćeni ubojica i ideš po svijetu,ali igra nebi bila ideš od misije do misije nego možeš birat koji kontrakt očeš izabrat a koji nečeš,i nakon nekolko izvršenih kontrakta otvaraju se novi te postoji mogučnost izabiranja oružja te njihivo upgradanje.Igra bi bila ili FPS ili TPS.Ako bi bila TPS onda bi imala cover sistem sličan mafiji 2

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 21:43 (bla-bla111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja bi napravio potpuno open source mmo, gdje igraci mogu mjenjati APSOLUTNO SVE, nema misija ni questova osim onih koje igraci ne isprogramiraju, ima apsolutno svega, razne drzave, prvo njima upravljaju racunala, potom, kako npr napreduje neki igrac u politici ili vojsci, moze zauzeti poziciju pretsjednika/kralja/diktatora...
drzave ratuju, izmisljaju se razne nove stvari, ali npr ako oces napraviti neki stroj, imas editor koji je, istina, jako kompliciran, svaki dio moras sam oblikovati, cak i vijke i matice, ali kako igra napraduje, igraci ce ih dosta oblikovati i moce cete koristiti vec gotove, i tako sastavljate taj "stroj" evo za primjer avion, imate izbor od par stotina propelera, ako vam se nijedan ne svidi ili smisljatw totalno novi koncept napravite svoj,....
igracima se nemoze ne svidjeti posto je to njihova igra, oni su je napravili :)
तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
15 godina
neaktivan

Ja bi napravio igricu pod imenom Horrors of War, to sam nabrzaka smislio, u kojoj imaš iskustvo kao da si u nekoj pustinji i kroz rpiču se ti malo boriš za Amere, teroriste i sl. Ali za razliku od mnogih sličnih igara npr. Modern Warfare serijal Call of Dutyja. Ovdje će biti ciljana realnost, dakle kada vas netko upuca u npr. određeni dio noge prikazati će se animacija kako se previjate i sl., bit će potpuno nasumce, ali i nasumce je posljedica ozljede npr. da ćete šepati ili ćete nekako izvaditi metak, zatražiti liječnika da ti pomogne ili pasti na pod mrtav :-). Mislim da je izvedivo, ali dugotrajno jer uključuje pravljenje više animacija za određeni dio tijela. Ne govorim da ja radim na tome nego samo predlažem, ali mi se posebno sviđa ideja o tom načinu igre. Zanemarite priču o amerima i sve što sam gore pisao, molim vas da se koncentrirate na realnost ove skoro nemoguće igre. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Evo ako ima tko zainteresiran, u izradi je stranica sa pričama za igre, dakle korisnici će moći postavljati svoje priče, čitati i ocijenjivati tuđe itd. Stranica je na engleskom pa ako ima tko zainteresiran za mjesto admina uz mene neka se javi. Ono što je potrebno jest: dobra volja, slobodno vrijeme, i ono najvažnije - mašta.

Očekujem da i pišete priće. Eto pa javite se, a ako vas bude više, smislit ću neku audiciju :) Plaće naravno za sad nema, s vremenom možda bude i toga, sve ovisi o marljivosti i trudu :)

Video meliora proboque deteriora sequor
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice