Problem s PC igricama

poruka: 47
|
čitano: 7.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s PC igricama
pitanje

Vecer svima!

Nisam siguran jesam li upao u pravi odjeljak, ali ne znam gdje bih drugdje...

Imam problem s PC igrama. Nakon sto sam reinstalirao komp, instaliram igricu, udjem unutra, igram 3 min.  i onda me izbaci van...

spominje nesto: ATI nakon sto me izbaci.

Zna li itko o cemu se tu radi i sta bih mogao napraviti?

Thx.!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s PC igricama

Možda trebaš updateat drivere od grafičke....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s PC igricama

koju graficku imas?

CPU-Q6600@3.2 - 1.40V MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD Coolermaster V8

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s PC igricama

Budi malo određeniji. Koju točno poruku ti izbaci? Printscreenaj pa pošalji sliku

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s PC igricama

rješenja:

update drivera

rušenje windowsa-zadnja opcija

pregled sistema i temperatura, možda se komp pregrijava

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo
17 godina
neaktivan
Problem s PC igricama

Bit ce da je nesto sa driverima od graficke.

Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s PC igricama
autorov komentar

Evo sta kaze, al mislim da su problemi sa driverima...

VPU recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver comand.

I onda me pita send eror ili dont send. Nakon sta stisnem dont send pita me da li zelim restartirati komp.

Ako je nesto sa driverima moze li se to skinuti preko interneta, ako da moze li mi netko pokazati gdje???

Graficka mi je ATI  radeon HD 4870

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s PC igricama

Meni se to događalo na starom kompu sa ATI karticom mnogo starijom od ove tvoje, naime to je bilo kad sam bio "lud i mlad", tj. ja instalirao nove drivere i sve i catalyst bez da sam maknuo stare  tako sam imao 2 catalysta i dvoje drivere i to mi je nakon nekog vremena uzrokovalo rušenje windowsa, niti system recovery nije mogao spasit stvar, niti to što sam više puta uninstalirao karticu diseblao je i slične svtari , tako da su mi formatiranje diska i reinstalacija windowsa rješili stvar.

Been there done that
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s PC igricama

na desktopu desni klik pa Ati Catalyst control centar i kad uđeš u to imaši tamo VPU recover, i onda imaš enable VPU recover i na to stavi kvačicu. To probaj ništa te ne košta. A koje drivere imaš?

Da to možeš skinuti s interneta evo link: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx i tu samo izabereš svoju grafičku znači HD 4870 i download i moraš prvo izbrisati prijašnje drivere a onda tek zatim ove koje si skinuo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 22:05 (xrobix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s PC igricama
autorov komentar

Iso sam tamo na desktop i stisno desni klik, ali tamo mi je vec bila upaljena ona kvacica.

Iso sam na stranicu koju si mi dao, ali ja sam vec bio na toj stranici i nista nisam naso za svoju graficku. Naci HD 4870. Naso sam samo HD 4800 i HD 4890.

Ako neko moze nac neka mi posalje nekako, ako moze? 

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
big_guy kaže...

Možda trebaš updateat drivere od grafičke....

.......ili mozda nisi instalira driwere za grafu
HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
16 godina
protjeran
Problem s PC igricama

driveri za graficku

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tako je i meni bilo na visti...jednostavno mi vista nije prepoznala...graficke drivere..i nisam mogo igrat cod4..i jednostavo instaliraj sa onog cd-ea..koji si dobio uz komp...ako je ati-eva...a ako nije..nznam..onda...

16 godina
neaktivan
DoX kaže...

Iso sam tamo na desktop i stisno desni klik, ali tamo mi je vec bila upaljena ona kvacica.

Iso sam na stranicu koju si mi dao, ali ja sam vec bio na toj stranici i nista nisam naso za svoju graficku. Naci HD 4870. Naso sam samo HD 4800 i HD 4890.

Ako neko moze nac neka mi posalje nekako, ako moze? 

Pa čovječe 4800 su ti drajveri za 4850, 4870, 4830 tj. sve serije iz 4800 osim ove nove 4890. Lolz man lolz.
Saki Saki 5$
16 godina
protjeran
Problem s PC igricama

kako ces bre stavit drivere od 4800 na 4890 ?!

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s PC igricama

Skini ove koje sam ti oznacio na donjoj slici.Kad ih skines prvo deinstaliraj kompletne stare tako da u control panelu pod opcijom add-remove programs odaberes ATI software uninstall utility.Zatim restartaj komp i instaliraj nove.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s PC igricama

Igram maksimalno 10 min ali nije toliko uvijek neki put i manje. Hitman blood money samo mi izađe iz igre, kad nešto nosim pokušam spustit ili baciti izađe please pomoč.

THX

Živi što bolje možeš
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s PC igricama

imam laptop fujitsu siemens v5555 i na njemu je graficka sis mirage 3+ od 256 MB i nemogu da igram pola igrica kao na primem pes 11,nfs shift itd....jel moze malo pomocii???? hvala

fghjk
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ticulicu matoricu kaže...

imam laptop fujitsu siemens v5555 i na njemu je graficka sis mirage 3+ od 256 MB i nemogu da igram pola igrica kao na primem pes 11,nfs shift itd....jel moze malo pomocii???? hvala

Kako mislis ne mozes igrati? nece da ih pokrene ili stekaju?..

graficka je slaba, jesi instalirao nove drivere.

14 godina
neaktivan

pa nemogu uopste da igram kad udjem u igricu postane crn ekran i odma izadje....ne znam gde da nabavim nove drivere...?

fghjk
17 godina
Problem s PC igricama

pa za pocetak,ta mizerija grafike za office nema shradere za te naslove i nije predvidjeno te igre igrat na integriranim karticama.

to je za pocetak..shrader 2.0,3.0 itd

Say comodo again. Say comodo again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say comodo one more goddamn time!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa sta da radim??

fghjk
15 godina
neaktivan

pa sta da radim??

Ne mozes nista uraditi s tom grafickom preslaba je za igre.

14 godina
neaktivan

a koja igrica moze na tu graficku???

fghjk
15 godina
neaktivan

a koja igrica moze na tu graficku???

nisam siguran al mozda neke stare i ne zahtjevne igre.

14 godina
neaktivan

cudi me kako moze da mi radi nfs carbon

fghjk
15 godina
neaktivan

cudi me kako moze da mi radi nfs carbon

Ja sam imao prije 8 godina sis graficku, neke igre su mogle neke ne, 

pokusas instalirati igre koje te zanimaju pa ako oce dobro je, ako ne nikome nista. {#}

17 godina
Problem s PC igricama

ako je crn ekran i cuje se zvuk ili se nakon crnog ekrana srusi...nema podrske za shrader xy koji ta igra zahtjeva.

Say comodo again. Say comodo again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say comodo one more goddamn time!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

necuje se zvuk samo crn ekran i onda izadje.,..jel mozes da mi das sajt gde da skinem ta sharader. ??? :D

fghjk
17 godina
Problem s PC igricama

to se ne skida, to je unutar arhitekture graficke kartice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice