Problem u Oblivionu

poruka: 4
|
čitano: 1.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem u Oblivionu =(

Dakle, presla sam onaj tutorial i taman izasla van iz kanalizacije. Cim sam izasla, saveala sam igricu i izasla iz igrice. Posto sam imala Oblivion na eksternom hard disku, a bio je malo spor, mislila sam da ce biti brzi ako ga kopiram na laptop. Dakle, kopirala sam ga u D:\ jer na C:\ nemam mjesta a i glupo mi je stavljati igre itd. tamo gdje su mi Windowsi. Moj problem je u tome sto, kad loadam taj save i na Oblivionu sa eksternog HDD-a i sa laptopa mi se prikaze plava pozadina. Ali kad stisnem npr. tab, otvori mi se inventory, no plava pozadina je jos tu i ja nista ne vidim. Ako pomaknem mis, i kompas se pomakne, a ima i zvuka. Je li problem u tome sto imam dva foldera s Oblivionom? Jer to se pocelo dogadati kad sam izasla iz Obliviona sa HDD-a i kopirala ga na D:\. Nakon toga sam prvo pokrenula jedan. Plava pozadina. Pa sam izasla i pokrenula drugi, opet plava pozadina. Koji god save loadam, uvijek je tako. Moze pomoc? =)

I am the Enna-chan, for I shall rule the world!!~! MUAHAHAHAAA!! *cough cough* *ack* ">.>
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 16:14 (Enna-chan).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem u Oblivionu =(

Nisam sto posto siguran, ali igre se ne mogu tako kopirati! Moraš izvući save iz foldera igre, reinstalirati igru na laptop, pa onda ubaciti save natrag u folder. Ako save nije u samome folderu igre, potraži ga u My Documents. Morao bi postojati folder pod imenom Oblivion ili pod imenom proizvođača. Što se tiče kopiranja, igra ne radi pravilno jer se vjerojatno neki file oštetio tijekom kopiranja, ali opet ne bi radoilo i da nije oštečen.Smijeh

If death of one man can save thousand lives,then that one sacrifice is worth it!
17 godina
Problem u Oblivionu

Da,mislim da ti je to problem,rijetko koja igra tak radi nakon takvog kopiranja,a pogotovo savegame(neznam zasto al ima veze nesto s direktorijem igre,nemozes ga samo tak mijenjat),napravi kak je altair reko pa budes vidla.trebalo bi rijesit problem

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem u Oblivionu

da, to tako ne radi, zato što igra upisuje razne podatke u Registry, kao npr. lokaciju savegamea,   foldera instalacije, pa onda tamo traži, itd.

porbaj otvoriti registry editor ( RUN->regedit) i pod H_KEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE> naći podatke od igre, traži prema proizvođaču ( Bethaseda mislim, nesjećam se više) ili baš oblivion, pa tamo potraži   InstallPath ili EXEString pa rpomijeni destinaciju u onu na D particiji

P.S. Ako nisi nikad petljala po regeditu onda bolje nemoj ovo isprobavat

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice