Krenuo offline master ligu s onim paćenicima defaultnim na top player. Nevjerojatno, kud su za kurac, a protivnici odigravaju čudesa sa prosječnim timovima lol.
Jel igrao to tko ima kakvih wunderkidova za kupit early nebi li se pomogao, ne mogu nikako uhvatit pace ni shemu s njima.
Igram ja sa Dinamom. Nisam kupovao bas wunderkindove jer nisam imao neku lovu a i Dinamo ima par mladih solidnih igraca. Vise ti se isplati otici na free agent i uzeti nekog kapitalca. Npr. ja sam ti tamo uzeo Sarra i Callejona. Igraci iz argentinske lige su ti jeftini imaju malu otkupnu klauzulu.
Ne bi želio kupovati one stare legendarne igrače šta se opet rađaju to mi je najveći debilizam ikad.
ma dinamo je još super, ovi deafaultni su užas, nikad lošij.,Uvijek sam s njima kretao, znali su se lijepo razvit, ali ovo je zbilja mučenje.
Ali ajde ima i tu gušta.
A da free agente i pickam, ali ubija me salary budget. Treba stisnut bar jednu sezonu, a upastu u prvu eventualno u drugoj sezoni, iz prve ja skidam kapu tko održi top 3 do kraj sezone.