Pro Evolution Soccer 2016

poruka: 795
|
čitano: 156.450
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Kupim 3 igre u 2 mjeseca preko INSTANT gaminga i sada me traže osobnu iskaznicu sa IG na papiru :)

hebo ih mali pajo no neka, sigurnost je na nivou ako ništa drugo.

odlučio sam se ove godine za pes 2016....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2016
fila2208 kaže...

Vratio sam se pesu nakon par godina..inače sam na njemu od ISS-a, ali muče me šutevi. Sve mi ide pod prečku, ne kužim taj neki novi sistem di mi na golu nacrtaju neki krug i uvijek mi nekako sve ide pod prečku?

Može help, jer nisam dugo bio u pes svijetu odustao sam nakon što je otišao u qurac tamo 2010-11...

dakle šutevi, kako ciljam? Znam za ciljani r2 šut, ali klasično s kvadratom kad puknem, kako ciljam po golu?

hvala

i onaj sweet gore što je netko stavio, ajme druga igra, sjajno!

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
17 godina

Nisam još stavio sweet ali igra na 2560x1440 izgleda predivno..

sve igrace prepoznam.. pa super.. jos nisam stigao igrati baš puno no ja sam trenutno okey sa potrošenim novcem.

steam: alokin987 pa me dodajte da igramo mp skupa

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
toxic kaže...

Nisam još stavio sweet ali igra na 2560x1440 izgleda predivno..

sve igrace prepoznam.. pa super.. jos nisam stigao igrati baš puno no ja sam trenutno okey sa potrošenim novcem.

steam: alokin987 pa me dodajte da igramo mp skupa

Ajd budem te dodao pa mozemo odigrati koju jedan protiv drugoga..

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
12 godina
Ima kakav option file za skinuti dresove i imena za ps4
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kako da maknem crne rubove? Inace sve ok sa igrom, sweet fx stavljen i cekam samo edit ili galaxy patch.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me ima li itko igru na Xboxu 360 i radi li mu online budući da piše da igra nije sotupna za Hrvatsku a Microsoft mi je reko da ukoliko kupim digitalnu verziju igre sa accountom za Ujedinjeno Kraljevstvo postoji šansa da igra neće raditi online , Hvala 

0 0 hvala 0
12 godina

dal je tko probao ovo staviti http://www.pesuniverse.com/pes-2016-downloads/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

radije sačekaj galaxy di uvijek bude sve u jednom ili ako će pesedit ove godine izdavati,uglavnom jedno od to dvoje ali znaš da je ispravno i kvalitetno

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
12 godina

da al galaxy nema za ps4, meni treba za ps4

13 godina
neaktivan

pa koliko znam za ps4 nemozes ubacivat takve stvari...

0 0 hvala 0
12 godina
Rekli su da moze,a bas cu vidjeti kad mi dode igra dal se moze
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Kakva golčina (ne moj):

Bude i u FIFI longshots, ali nisu ovako sočni kao u PESu.

Ovaj PES je živi "mystery"... Toliko je grešaka, ali i nekih stvari koje isplivaju tu i tamo, koje ti zagolicaju maštu i jednostano (barem meni) ne daju da totalno dignem ruke.

Something Inside so Strong
Moj PC  
4 1 hvala 2
15 godina
TheMadNix kaže...

Kakva golčina (ne moj):

Bude i u FIFI longshots, ali nisu ovako sočni kao u PESu.

Ovaj PES je živi "mystery"... Toliko je grešaka, ali i nekih stvari koje isplivaju tu i tamo, koje ti zagolicaju maštu i jednostano (barem meni) ne daju da totalno dignem ruke.

Mislim da su uspjeli oživiti onaj stari pes duh, kad složiš akciju, zavaljaš golčinu osjećaš se kao da si na vrhu svijeta. To je pes.

Sad sam 2:0 okrenuo na 2:3, igram ML sa onim šrot početnim igračima tako da je svaki win, težak posao.

Nešto slično sam sad zabio sa nekim paliesteriom ili tako nešto, iz kornera, odbiju glavom na nekih 25m i ja iz naleta, golman je nije ni vidio. VRH!

I konami palac dolje jer ste ubili minandu, ximenleza, ivarova, ducica, castola i ostale bogove ML-a 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 1:24 (fila2208).
16 godina
Joky007 kaže...
Rekli su da moze,a bas cu vidjeti kad mi dode igra dal se moze

Može se.. Ja sam si cijelu englesku ligu ispravio (orginal imena, dresovi, grbovi)..

Tu je sve objašnjeno, ako trebaš pomoć slobodno se javi..

http://www.pesworld.co.uk/p/pes-2014-files.html

PSN ID: Soja2706
12 godina

Ja sam poceo da igram MyClub.

Prvih par tekmi je islo super,tj od 20 utakmica 16 pobjeda/2 nerejsene/2 izgubljene,popeo se na 580 bodova,division 10.

A onda su jucer krenuli problemi..

Jucer sam zabiljezio 6 ili 7 poraza,4 igraca su me ladno odlagovala i utakmica se racunala za njih 3:0 iako sam ja vodio po 4 ili 5:0, a 3 partije sam igrao protiv igraca koji su imali team spirit oko 92 a moj tim 60.

To je bio masakr,znaci moja obrana je samo ladno gledala kako spice prolaze kroz njih i zabijaju golove.

Cak se sjecam da sam zadnju tekmu gubio 6:1 na poluvrermenu sto mi se nije nikad desili u pesu online a igram ga online od 2008 godine..

Ne mogu vjerovati da toliko igra skriptira u korsit igraca koji ima tim savecim team spiritom,to stvarno nije u redu i rpsle godine nije bilo tako pa sam cak i znao izgubiti od igraca koji je imao TS 6 a ja 99....

Nemoguce da su mi igraci protrcavali u prazno,gubili lopte,pri primanju bi mi protivnicki igrac odmah oduzeo loptu,ma strasno nesto a o golmanu da i ne pricam,niti jedan sut nije obranio iako ima ocjenu overall 80,stvarno katastrofa.

Najvise me taj dio oko golmana zivcira gdje je svaki sut u 16 metara gol,znaci nema sanse da ja ili protivnicki igrac promasimi ili da golman obrani,nema teorije bar zasada sto sam dozivio i stvarno se nadam da ce ubrzo stici taj patch da pokrpa te gluposti.

Igra je dobra i ima onaj stari stih pesa sto se tice igrivosti i puno je drugacija nego pes 2015 i bolja,ali ima i katastrofalnih bugova poput tog famoznog golmana, pa sude ofsajd nepostojeci gdje se i u replayu vidi da igrac pod crvenom linijom nije bio u ofsajdu a ofsajd je dosudjen.

Primjetio sam isto tako da pri primanju lopte se ne smije drzati brzo trcanjemili R1 jer igracu se odbije lopta i proticnicki igrac ti je samo lagano pokupi.

Jos jedna stvar a to su korneri. Znaci rucno pokrivam igraca,npr sa Godinom cuvam Neymara koji je u igrici prcmoljak i kojemu u duelu svaki puta uzmem loptu sa Godinom bilo to po zemlji ili u zraku ali kada dodje korner taj Neymar skoci i zabije mi glavom gol pored Godina grdosije iako ja stisnem 500 puta i dodavanje ili pucanje samo da bi je bilo kako izbio izvan 16 ali nazalost se to rijetko desava,ne znam zasto jer to neki bug ili nesto krivo radim??

Cak sam znao pricekati kad se korner izvodi da kad tek dolazi lopta do protivnickog igraca ocijenim pravi trenutak i da skocim i izbijem tipkom za dodavanje ili pucanjem ali opet mi zabije gol..

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Ja nikako dobiit dvoboj glavom, dal nije standardno da stišćeš x dok se bore za loptu i u većini slučajeva viši i bolji header bere loptu...ali očito da ovdje nije. Jako teško dobijam dvoboj, a da ne pričam da kad je lopta slobodna, dok držim x igrač ne trči na nju, već je na free controlu pa se izgubim, fulam loptu, oni je poberu prije. Prije je bilo kad držiš x da igrač ide na loptu automatski.

Toliko toga se promjenilo otkako sam rekao pesu doviđenja do neke bolje verzije, sad je ta verzija došla, ali opet dok se naviknem....:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Evo zabio sinoć lijep gol glavom iz kornera.. Naravno full manual

15 godina

E pa dakle, obrana, izluđujuće. Lik se šeta po 16m ja držim x moji ga ne fermaju 5% uopće ga ne stišću, kao da ga se boje radi penala ili šta.

Nemoš pressing odradit kako spada, držim kvadrat x reko da ga dva stisnu oni se gube, zabijaju jedan u drugog, wtf??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

E pa dakle, obrana, izluđujuće. Lik se šeta po 16m ja držim x moji ga ne fermaju 5% uopće ga ne stišću, kao da ga se boje radi penala ili šta.

Nemoš pressing odradit kako spada, držim kvadrat x reko da ga dva stisnu oni se gube, zabijaju jedan u drugog, wtf??

Ako ga želiš baš stisnut dodaj i R1, znači držiš X + R1 onda se baš zaleti na protivničkog igrača, ali se jako lako ispadne.. To koristim kad protivnički igrač trči i bježi od mene, a kad se kao što kažeš igrač šeta oko 16 m, povlačim se iza sa obrambenim (bez x) i pratim ga, pa kad vidim da imam priliku onda 2 puta X da napravi onaj tackle.. Još je jako koristan klizeći, samo treba biti pravovremen.. Nadam se da sam ti bar malo pomogao.. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 15:44 (soja).
15 godina
soja kaže...
fila2208 kaže...

Ako ga želiš baš stisnut dodaj i R1, znači držiš X + R1 onda se baš zaleti na protivničkog igrača, ali se jako lako ispadne.. To koristim kad protivnički igrač trči i bježi od mene, a kad se kao što kažeš igrač šeta oko 16 m, povlačim se iza sa obrambenim (bez x) i pratim ga, pa kad vidim da imam priliku onda 2 puta X da napravi onaj tackle.. Još je jako koristan klizeći, samo treba biti pravovremen.. Nadam se da sam ti bar malo pomogao.. 

Ma je, znam to, previše nekad držim r1 pa mi se zabijaju kao kreteni. Treba baš pratiti igrača, ali velim kad su u 16 panika nastane, pusham sa dva igrača da ih zguram ali oni zuje, naravno oni slože super nevjerovatnu akciju i izjednače u 99 minuti.

Koliko god želim razbiti monitor, ali to je pes, to je ta shema :)

10 godina
neaktivan

Gigi na djelu dok sam igrao sa Juventusom protiv Bayerna:

Imao je Buffon dosta ovakvih intervencija u RL i ova me podsjetila na to, jer je izgledala dosta realistično.

Something Inside so Strong
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Evo i službenih vijesti o dlc-u i roster update-u:

https://pes.konami.com/pes/news-on-roster-and-live-updates/

10 godina

Pozdrav, downloadao sam pes 2016 reloaded verziju i usred tekme mi ekran pocrni i vrati me u igru nakon nekih 3,4 sekunde i nakon toga mogu nastavit igrat, problem je šta se to dogodi 5,6 puta usred tekme, da li netko zna u čemu je problem?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grga7 kaže...

Pozdrav, downloadao sam pes 2016 reloaded verziju i usred tekme mi ekran pocrni i vrati me u igru nakon nekih 3,4 sekunde i nakon toga mogu nastavit igrat, problem je šta se to dogodi 5,6 puta usred tekme, da li netko zna u čemu je problem?

kupi igru i riješio si problem!

16 godina
Isto to se događa i meni.. samo sto ja imam original...
14 godina
Ti onda skini piratsku :p
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

el imaš sweet fx?ako da,onda njega obriši jer nekad zna stvarati probleme

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
16 godina
Ja nemam. Cista instalacija. Probao sam i reinstal i igre i drivera ( nvidia ). Ali bez srece. Dogadja mi se samo u pesu 16 sve ostale igre ukljucujuci i pes15 rade normalno..
16 godina

Zabavljam se trenutno sa PES-om, vizualno nije loš, samo mi 2 stvari smetaju. Tromost igrice, točnije - response time igrača.. Da li još kome smeta to da je response time puno duži nego bi trebao biti? Kod tromosti još i one obrane golmana koje su prikazane ko u slow motionu kad se baca.. 

Zanima me da li se to planira popraviti ili drugima odgovara tako? 

(nije zlogrđenje niti ništa, samo informativno pitanje) 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice