Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 276.448
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Zbog slabe zahtjevnosti pesa, ati grafe iz nekog rzaloga, pes shvačaju ko 2D i ne rade na punoj snazi i zato trza. Tak je meni bilo na 2012 i 7850 ili kojoj već. Imaš cake kak ju prisliti na full clocku da radi i nebu štekalo..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015
soja kaže...
Ryder007 kaže...

ja nemam nikakve zamjerke sve super i sjajno samo imam problem,kako se rijesiti onih black bar gore i dolje( ili mi je jedino rijesenje kupovina novog monitora jer mi je ovaj dosta star vec preko 8 godina),do sada u svakom pesu igrao na istoj rezoluciji 1600x1200 4:3 i nije bilo tih black bars,ako ima ko kakav savjet hvala

Isključi LB

nemam ja toga LB sa strane

EUNE LOL: frenkySTYLE
10 godina
neaktivan

Službeni demo za PC još nije vani???

0 0 hvala 0
14 godina

Možda nije bilo do bottleneck-a, jer su se winsi updejtali, ali sad sam ga kloknul na 4.0 i super radi {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Gameplay je odličan , nije kao 13-ica ali sa izlaskom patcheva biti će bolji .. Na mojoj konfi nema trzanja. Za vikend dolazi ekipa pa ćemo opaliti  u paru 20-ak tekmi {#} preko tv-a što će biti pravi test.

Napokon nemoa onog rdl fajla , steam je zakon. Nestrpljivo čekam odgovor pesedit-a.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav,

jel ima Master liga online?

095/9170-795 / robert.lausin@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
General_Woo kaže...

Pozdrav,

jel ima Master liga online?

Ima, tj. novi mod myclub se zove..

12 godina
Probao ujutro na ps4 stigao sam samo 1 poluvrijeme odigrat i mogu rec da sam zadovoljan. Popodne dolaze 3 frenda tako da cemo isprobat par sati 2vs2 pa ce se vidjet oce li bit puno bugova. Za grafiku mogu rec da je jako lijepa

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sta je to prokleti sony nekako onemogucio razmjenu option fileova na ps4???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gameplay je OK za razliku od prošlih godina ali grafika mi je nekako loša.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel mi more ko reci kako da maknem onaj black border na vrhu i dnu ekrana?

EUNE LOL: frenkySTYLE
13 godina
neaktivan

Ehh da mi je u ovoj rezoluciji zaigrati : D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Probao igru, gameplay mi se čak sviđa, ali grafika je zato tolko loša kolko je gameplay dobar :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Odigrao jednu tekmu i par skill traininga da se podsjetim malo nakon 3 godine FIFE. Izgleda bolje od prošlog, igrivije u svakom slučaju. Grafički izgleda ko nešto od prije 2-3 godine, sramotno bez obzira što se to opravdava sa glupom poštapalicom da grafika nije bitna. Menu napokon izgleda dobro, a ne kao nešto iz 1993. Malo vjerojatno da će se netko prebaciti s FIFE natrag, koliko god loša 15-ica bila, ali sad je barem alternativa tu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Odigrao jednu tekmu i par skill traininga da se podsjetim malo nakon 3 godine FIFE. Izgleda bolje od prošlog, igrivije u svakom slučaju. Grafički izgleda ko nešto od prije 2-3 godine, sramotno bez obzira što se to opravdava sa glupom poštapalicom da grafika nije bitna. Menu napokon izgleda dobro, a ne kao nešto iz 1993. Malo vjerojatno da će se netko prebaciti s FIFE natrag, koliko god loša 15-ica bila, ali sad je barem alternativa tu.

Eto, baš sam i ja slično reagirao nakon odigranog demoa na PS4...

10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Reci ti nama po svemu viđenom, vrijedi li naručiti PC verziju???

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 17:05 (billyevo).
13 godina
neaktivan

Nikako, to bi bilo bacanje novaca. Ako zanemarimo grafiku gameplay je jako, jako loš, sama mehanika igre je jako zastarila i igrači su kao plastični. Bolji je od pes14, čak sam odigrao 1,5 utakmicu prije uninstalla. A da stvar bude gora čak se ne možeš spojit online! Nije mi žao 150kn ... kupovao sam i gore igre (COD: Ghosts).

Edit:

Čemu TD? Ti koji si dao TD si fanboy koji ne može prihvatiti činjenicu da je igra golo g...o !!!

Hasta La Victoria Siempre
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 17:22 (iggy81f).
13 godina

Takoder mi stalno trza i nije bas igrivo, imam gtx760 tako da nije do grafe... S graficke strane je veliki korak unatrag u odnosu na proslogodisnji PES, teksture mutne i nikakav AA, travnjak kao na PS2. Kad uspijem rjesit trzanje javin dojmove o gameplayu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 17:33 (shadowlapy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
billyevo kaže...

Nisam baš mjerodavan jer ni ja nisam igru kupio, samo isprobavam :P. Ništa više ne kupujem na slijepo, koliko god nahajpano bilo.

Moram odigrati još par tekmi, ali možda čak i kupim ako se ispostavi da je online dio u redu. Čekam komentate forumaša koji igraju pretežno online jer me jedino to zanima. Ako nije bilo napretka u odnosu na prošlu godinu na tom polju (blago rečeno katastrofa koliko čujem) onda se meni osobno nikako ne isplati kupovati. I druga stvar, u subotu planiram odigrati malo na PS4 pa ako se ispostavi da je PS4 verzija daleko grafički naprednija i čak možda u samom gameplayu bolja, onda definitivno ne kupujem Ne planiram nagraditi takvo šikaniranje od strane Konamija. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
billyevo kaže...

Nisam baš mjerodavan jer ni ja nisam igru kupio, samo isprobavam :P. Ništa više ne kupujem na slijepo, koliko god nahajpano bilo.

Moram odigrati još par tekmi, ali možda čak i kupim ako se ispostavi da je online dio u redu. Čekam komentate forumaša koji igraju pretežno online jer me jedino to zanima. Ako nije bilo napretka u odnosu na prošlu godinu na tom polju (blago rečeno katastrofa koliko čujem) onda se meni osobno nikako ne isplati kupovati. I druga stvar, u subotu planiram odigrati malo na PS4 pa ako se ispostavi da je PS4 verzija daleko grafički naprednija i čak možda u samom gameplayu bolja, onda definitivno ne kupujem Ne planiram nagraditi takvo šikaniranje od strane Konamija. 

Pošteno!

Evo, ja ću najvjerovatnije večeras iza 21:00h biti u mogućnosti isprobati PC verziju, pa ću biti mnogo pametniji. Danas sam bio na rubu da naručim na slijepo i na kraju odustao.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

ja sam se prebacio bome...ubi me ona nerealnost i nista s nicim u fifi...osjecaj igranja nogometa je kao da igras s papirnatim lutkama koje napucavaju balon,a ne da igras nogomet s ljudima

13 godina

A u PESu je kao bolje odradeno ? Igrao sa gljivama ili ne i dalje igrac sjece putanju u 6 pravaca, nema fluidnog pokreta... Da ne pricam kako je drzanje sprinta i dalje u modi i prolazak pokraj igraca dok on ladno stoji i gleda u loptu... 

I dalje je igrivo, samo da jos vidim onu online komponentu kako funkcionira, ako valja... uzet ce se jos jedna poluproizvod pa nek se hala.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

A u PESu je kao bolje odradeno ? Igrao sa gljivama ili ne i dalje igrac sjece putanju u 6 pravaca, nema fluidnog pokreta... Da ne pricam kako je drzanje sprinta i dalje u modi i prolazak pokraj igraca dok on ladno stoji i gleda u loptu... 

I dalje je igrivo, samo da jos vidim onu online komponentu kako funkcionira, ako valja... uzet ce se jos jedna poluproizvod pa nek se hala.

za ovo se slazem,jedna od mana pesa

13 godina

Evo za malo bolju grafiku za PC klik . Pokusa sam sto stvari u driverima i igra se sa v-sync postavkama ali bezuspjesno, trzanje se ne popravlja...

original original
v1 v1
v2 v2
v3 v3
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

Igra je super. Ali imam problem na myclub-u. sve odradim i sad me traži da kupim scouta za 10000 nekih novaca a ja imam 4500 i nemogu dalje.... jel to neki bug ili ima neko rješenje?

095/9170-795 / robert.lausin@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

"Zanimljivo" mi je da u PC verziji uopće nema onih cut scena kad igrači izlaze iz tunela, postroje se, slušaju himne itd. Na konzolama nove generacije to ima, a nama na PC-u su to maknuli jer je vjerojatno prezahtjevno za naše digitrone na kojima se igramo. Smiješno,

Moj PC  
8 1 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...

"Zanimljivo" mi je da u PC verziji uopće nema onih cut scena kad igrači izlaze iz tunela, postroje se, slušaju himne itd. Na konzolama nove generacije to ima, a nama na PC-u su to maknuli jer je vjerojatno prezahtjevno za naše digitrone na kojima se igramo. Smiješno,

Presmijesan je cijeli KONAMI fifa kiksa, imaju sansu i onda izbace jos jedan poluproizvod sa svoje strane... da spojis FIFAu i PES nemozes dobiti jednu kvalitetnu igru ove godine.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina

Ima tko dobar torrent da posalje na PM ?

Hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Znači da će nam u nardednoj sezoni maknuti i proslave, ako već nisu??? {#}

14 godina
neaktivan
shadowlapy kaže...

Takoder mi stalno trza i nije bas igrivo, imam gtx760 tako da nije do grafe... S graficke strane je veliki korak unatrag u odnosu na proslogodisnji PES, teksture mutne i nikakav AA, travnjak kao na PS2. Kad uspijem rjesit trzanje javin dojmove o gameplayu.

Kod mene isto igra trzne svakih sekundu ili dvije, kao da ispusti jedan frejm. Mislim da nije do jacine hardvera, jer se desava na bilo kojim postavkama ili rezolucijama. Pokusavao sam forsirati VSync off, ali je onda jos gore. Jesi li ti, ili bilo ko na forumu, nasao rjesenje za ovo?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice