Od 7 mjeseca se znalo da demo nece izaci za PC...Smeta im modiranje igrice prije sluzbenog izlaska.
Al im ne smeta nakon izlaska hehehe. Koja hrpa licemjera, strašno.
A kad je ono službeni izlazak?,i prošle godine su nas zahebavali s demom...
Od 7 mjeseca se znalo da demo nece izaci za PC...Smeta im modiranje igrice prije sluzbenog izlaska.
13.11.
ja igram demo na ps4 i mogu reci da mi se jako jako sviđa..vrlo slično onom starom dobrom pes6
ja igram demo na ps4 i mogu reci da mi se jako jako sviđa..vrlo slično onom starom dobrom pes6
Daj mi svoj psn id, također igram na ps4!
mogu ti dat psn id ali nemam psn+ pa nemogu igrat online :P (još)
mogu ti dat psn id ali nemam psn+ pa nemogu igrat online :P (još)
Evo ti moj: Soja2706
Kupuješ PES 2015 za ps4?
moj je Mortiis_7
da najvjerojatnije da cu kupit...
ali posto ovo nije PC pa da se isprave oni dresovi,grbovi,imena klubova i igraca...jel se to ikako moze rijesit na PS4?
mislim da netko uploada roster ili nesto pa da se skine? kako je bilo na pes14?
moj je Mortiis_7
da najvjerojatnije da cu kupit...
ali posto ovo nije PC pa da se isprave oni dresovi,grbovi,imena klubova i igraca...jel se to ikako moze rijesit na PS4?
mislim da netko uploada roster ili nesto pa da se skine? kako je bilo na pes14?
Meni se čini da su samo face updateali
aha,znaci to mi je ogroman minus da nekupim ovu igricu...
jer ajd..mogu si dat truda pa ispravit imena klubovima..al kad vidim one grbove i dresove....uuuuf
Moram priznati da sam ugodno iznenađen novim PESom što se tiče gameplaya. Vrlo lijepo izgleda, očito poboljšanje i zaista dobra simulacija nogometa u usporedbi s nekim prijašnjim izdanjima.
Čak bih se usudio reći da je možda čak i po tom pitanju bolji od FIFE, no FIFA jednostavno ima toliko više mogućnosti, opcija, modova, uostalim samih liga i licenci, da PES još uvijek zaostaje. Zapravo, PES malo zaostaje u vremenu jer ipak, kao da je njihov trademark to što klubovi nemaju znakove i imena, a to samim time čini PES nedovršenim pa je zapravo i neigriv, osim 1v1 dok netko iz communityja ne patchira.
Ali PES će, uostalom, i služiti za 1v1 jer master liga i ostale stvari nisu tako detaljne i iscrpno napravljene kao u ostalim sportskim simulacijama pa tako ako želite imati turnire među sobom, odigrati 1v1, pes će pružiti zabavan i ugodan nogomet i dobar gameplay što mu je oduvijek i bila karakteristika
ma ja na golmane nemam ama bas nikakve primjedbe nakon sto sam odigrao 50ak utakmica
samo ce me uzasno odbijat ovo s manjkom licenci....
Prvi gol je smiješan. Dalje nisam ni gledao. Prođe kroz trojcu kao da ih nema. Ništa ne radi, samo ide ravno a oni ga ko telci gledaju bez ikakve reakcije i izađe sam pred golmana. Inače koliko vidim protivnički igrači stoje daleko kako bi se moglo nesmetano dodavati i stvarati privid neke kombinatorike.
Prvi gol je smiješan. Dalje nisam ni gledao. Prođe kroz trojcu kao da ih nema. Ništa ne radi, samo ide ravno a oni ga ko telci gledaju bez ikakve reakcije i izađe sam pred golmana. Inače koliko vidim protivnički igrači stoje daleko kako bi se moglo nesmetano dodavati i stvarati privid neke kombinatorike.
Igrano na REGULAR težini..
probao sa i regular i superstar...
i na superstar naravno da protivnici vise stiscu,bolje igraju,teze im uzet loptu,bolje se brane itd..
13 novembar se čeka isto socijalni rok
tako i messi prolazi u la ligi nitko neće da ide na njega dobro si rekao da su takvi golovi smiješni
tako i messi prolazi u la ligi nitko neće da ide na njega dobro si rekao da su takvi golovi smiješni
Sigurno,totalno si u pravu http://m.youtube.com/watch?v=tg-Sn5r7sQ8
Da, konkurent FUT-u, ali na papiru izgleda kao popriličan copy paste. Vidjet ćemo uskoro.
Ovako putem videa ne izgleda ništa posebno. Nedostatak marketa je ogroman minus, a ova fora da se igrači nabavljaju tako da kupuješ agente mi izgleda kao poprilična glupost. Samo sreća onda određuje kojeg igrača ćeš dobiti. Vidjet ćemo kako će sve to funkcionirati, ali ovako na prvu, skroz neimpresivno. Od samog sučelja moda pa nadalje.
Zašto KONAMI nije ubacio kreator bedža i dreseva u myClub čime bi uveli nešto zanimljivo i novo u tu vrstu modova? Bez marketa teško da se ikome može pretjerano igrati takav mod...
Sigurno,totalno si u pravu http://m.youtube.com/watch?v=tg-Sn5r7sQ8
hvala na dokazivanju moje tvrdnje
Je li to download verzija