Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.390.190
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina

Ovaj ''Heart'' dodatak bi mogao biti odličan! {#}

2 0 hvala 0
13 godina

Pricao sad sa stricem koji zivi u Duseldorfu, ne razumije se toliko u igre, stariji je covjek...kaze da se danas tamo pojavila PC verzija igre,i da je imaju sve vise i vise ljudi! Ali tamo se dobija kazna sa piratizaciju, postavljanje torrenta. Nadajmo se da će netko uspjeti staviti.  {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 23:01 (KiX777).

8 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jako bitna stvar {#}

@Kix77, taj tvoj post je iskopiran sa Pes Serbia foruma, postovan je jos pre 3 sata {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 23:37 (Zoki Mpek).

3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Zoki Mpek kaže...

Jako bitna stvar {#}

@Kix77, taj tvoj post je iskopiran sa Pes Serbia foruma, postovan je jos pre 3 sata {#}

Dobra stvar,samo da ne bude pretjerano pa da je nemoguce poslati dugu loptu

13 godina
neaktivan

Pa nece, sigurno je uradjena onako kako treba, kada je bas napravio igrac prostor za to. Extra.

0 0 hvala 0
16 godina

Ne znam dali je bio ovaj video, teško mi je pratiti (pogotovo jer imam par ljudi na ignore), pa ako je bio ja se isprićavam. Ako nije , vrijedi pogledati{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Slikice :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 1:01 (Brian).
12 godina
neaktivan
Brian kaže...

Ove još nitko nije vidio, hvala ti.

17 godina
neaktivan
Brian kaže...

3. slika = Karamarko radi na popularnosti ili vidi da nema love u politici pa prešao u pes? :D

Why so serious?
12 godina
neaktivan

I evo gaaaa,PES14 za PS3 već na .torrentu. :D

Nadam se da će u toku dana izbaciti i za PC {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Brian kaže...

kako to da ima bundes liga??! {#}

12 godina
neaktivan
Brian kaže...

Zadnja slika je od PES 2008 ? WTF {#}

12 godina
neaktivan

Rekli su da imaju neko iznenađenje za full igru..stavili su sliku s loptom, i u toj lopti je kamera..i to bih nas trebalo asocirat o čemu se radi..ne mogu stavit sliku jer sam na mobu..odite na njihovu fb stranicu ili neka netko postavi sliku..vjerojatno je gol line technology

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

.

Iznenađenje za full verziju Iznenađenje za full verziju

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

We have a big surprise ready for #PES2014 launch day next week. Can you guess what it is?

Edit: pretekao me Dino {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 11:01 (exorc1st).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

forever alone {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

We have a big surprise ready for #PES2014 launch day next week. Can you guess what it is?

Edit: pretekao me Dino {#}

Mozda cemo u BAL modu moc bit lopta hehe

12 godina
neaktivan

Zanima me koji svi leveli imaju u ovom specificationsu, jel ima bad,great,sta je bolje ok ili good. itd. pojasnite mi malo.

i da li cu moci pes 2014 igrat ako su ovakve postavke na 2013? {#}

16 godina

Good je bolje od Ok.

Moćeš..

Only God Can Judge Me
12 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Good je bolje od Ok.

Moćeš..

ne razumijem zasto kaze da je ram memorija OK a imam 2GB sto je i preporuceno, jel ima nesto i poslije good' ?

16 godina

Tek ti je na 4GB Good, u mom slučaju... nevirujen da ima poslije good išta :)

Only God Can Judge Me
12 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Tek ti je na 4GB Good, u mom slučaju... nevirujen da ima poslije good išta :)

i sa ovakvim specificationsima opet mi stuttera cesto... malvare bytes odradio nasao 15 virusa sve uklonio, sve najnovije drajvere apdejto i opet..{#}

13 godina
PESgen kaže...

Rekli su da imaju neko iznenađenje za full igru..stavili su sliku s loptom, i u toj lopti je kamera..i to bih nas trebalo asocirat o čemu se radi..ne mogu stavit sliku jer sam na mobu..odite na njihovu fb stranicu ili neka netko postavi sliku..vjerojatno je gol line technology

Gol Line tehnologija u igri ? Ovo je nesto novo :D :D 

Mozda ce biti da replay gledas iz pozicije lopte... 

13 godina
neaktivan
evo upravo citam da full igram je pokvarila neke stari u odnosi na ovaj demo oficijalni sto je izasao i da ljudi nemaju isti osecaj ,kako se navodi razlog tome je to sto su se mnogi bunili na sporost igre,tromost i tako tih stvari koje su u demo 2 bile odlicne a u full to ispeglali na gore sammoz bog onih koji vise vole arkadu a ne simulaciju.........

Ja sam samo prenosilac...isto to vazi i za fifu!!!!!! (dok god budu oboje slusali fanove decurliju nikada nece biti najbolji)
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
evo upravo citam da full igram je pokvarila neke stari u odnosi na ovaj demo oficijalni sto je izasao i da ljudi nemaju isti osecaj ,kako se navodi razlog tome je to sto su se mnogi bunili na sporost igre,tromost i tako tih stvari koje su u demo 2 bile odlicne a u full to ispeglali na gore sammoz bog onih koji vise vole arkadu a ne simulaciju.........

Ja sam samo prenosilac...isto to vazi i za fifu!!!!!! (dok god budu oboje slusali fanove decurliju nikada nece biti najbolji)

Daj neke dokaze o tome šta pričaš, nemoj samo laprdat i plašit ljude...

13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

di si to procito?!?

13 godina
neaktivan

na nasem forumnu,lik verovatno skinuo leakovanu verziju pes-a14 i tvrdi da nema isti osecja kao u demo 2 ,ovaj kao full verzija ne moze da smisli ne igriv mu je......jos jednom ponavljam ja ne tvrdim smao prenosim,cak je postavio taj isti lik nekog sto se na twiteru isto zalio na to........

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 15:29 (Red_Star_Forever).
16 godina
Red_Star_Forever kaže...

Molim te iskreno mi reci koliko imaš godina i koji stupanj obrazovanja si do sada završio? Molim te ja to moram znati!

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

na nasem forumnu,lik verovatno skinuo leakovanu verziju pes-a14 i tvrdi da nema isti osecja kao u demo 2 ,ovaj kao full verzija ne moze da smisli ne igriv mu je......jos jednom ponavljam ja ne tvrdim smao prenosim,cak je postavio taj isti lik nekog sto se na twiteru isto zalio na to........

pa jeb*** daj neki link da mi to vidimo,a ne šta stalno nešto izmišljaš!evo...moj susjed je reko da je ovaj FULL  verzija predobra,ali ne želi me pustiti kod sebe da ne vidim {#}

13 godina
neaktivan

ja samo prenosim i cak sta vise mislim da lozi ove na tom forumu ,i u cemu je onda problem,dosta njih na tom forumu su probali i nemaju isti osecaj kao sto su imali na demo 2

http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=87551&page=47

ta strana i sledeca

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 15:35 (Red_Star_Forever).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice