Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.392.733
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Hexfire kaže...
Haremzg kaže...

Kaj si ti njegov odvjetnik ili koji k? Smjesan si ti sa time a ne ja. I nisam popljuvao nego sa opet rekao svoje misljenje. Fifa je meni draga i igrao sam ju puno godina ali nemogu se oteti dojmu da neki imaju cudan smisao za realnost nogomente igre. 

Evo ti savjet pošto si prvi put tu. Ako očekuješ ikakvu objektivnu raspravu ili inteligentan odgovor na neka svoja zapažanja, nemoj se puno nadati. To ćeš dobiti možda od 2-3 ljudi, a ostali će pročitati npr. dio gdje kažeš da možda nešto u PES-u nije najbolje ikad, lupiti ti TD i produžiti dalje. Žalosno, ali tako je. Ima par tema na forumu gdje nije cilj rasprava, nego veličanje strane A i pljuvanje strane B. Ovo je jedna od takvih. Svaka čast iznimkama.

Ma sve mi je jasno :) Tesko je ocekivati objektivnu raspravu opcenito i  kod vecine drugih foruma i tema. Jbg nazalost je tako. 

12 godina
neaktivan

Jedini pravi simulator nogometa.

9 1 hvala 4
17 godina
fanfan kaže...

Jedini pravi simulator nogometa...

... je nogometno igralište!

13 godina
Hexfire kaže...

Evo ti savjet pošto si prvi put tu. Ako očekuješ ikakvu objektivnu raspravu ili inteligentan odgovor na neka svoja zapažanja, nemoj se puno nadati. To ćeš dobiti možda od 2-3 ljudi, a ostali će pročitati npr. dio gdje kažeš da možda nešto u PES-u nije najbolje ikad, lupiti ti TD i produžiti dalje. Žalosno, ali tako je. Ima par tema na forumu gdje nije cilj rasprava, nego veličanje strane A i pljuvanje strane B. Ovo je jedna od takvih. Svaka čast iznimkama.

kako da ljjudi normalo odgovaraju,movie cijelo vrijeme se ponaša kao odvjetnik FIFE i samo bezveze komentira vamo protiv pesa cijelo vrijeme i protiv drugih.Onda imas Simekaz koji ocjenjuje igru,komentira pravi se pametan a nije ni odigrao i ima jos par takvih primjera.Pa u ovoj temi je kaos

13 godina
neaktivan
Haremzg kaže...

Sve stima, samo sam izrazio svoje zabrinutosti oko igre i zato bi volio da neko kaze: "hej, igrao sam demo i driblinzi i ostale stvari su odlicni, netrebas se brinuti"

I ako si vec igrao kako kazes, neznam zasto nebi podjelio svoje misljenje, zato je i forum tu, a ne da ides samo na to da pratis misljenje mase, da te slucajno nebi popljuvali ili flejmali...

Imas stranicu ili dvije prije,Tommija i Antija koji su igrali svaki po 20-tak utakmica dema i dali detaljniju analizu...procitaj pa vidi kako im se svidjela igra,neces se razocarati u svakom slucaju

14 godina
sstrmi kaže...
Hexfire kaže...

kako da ljjudi normalo odgovaraju,movie cijelo vrijeme se ponaša kao odvjetnik FIFE i samo bezveze komentira vamo protiv pesa cijelo vrijeme i protiv drugih.Onda imas Simekaz koji ocjenjuje igru,komentira pravi se pametan a nije ni odigrao i ima jos par takvih primjera.Pa u ovoj temi je kaos

Samo kažem da ne treba onda ni očekivati neku normalnu raspravu. Zna se zbog kojih bisera je tema loša koliko je, ali jednostavno je tako.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

neko vec na pes serbia forumu ima opasnu zamerku na reakciju golmana od prvog do poslednjeg gola....

ja to ne vidim tako....

Edit:razlog je? sto lik igra na amateur

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 18:06 (Red_Star_Forever).
17 godina
sstrmi kaže...

Uz dužno štovanje ne znam kakvih problema imaš i zašto vidiš bijele miševe koje nitko ne vidi?  Kao prvo gdje ja igdje branim ea sports a kao drugo gdje ja napadam pes? Stvarno imaš problema. Rekao sam što mi se sviđa i što mi se ne sviđa i više ne komentiram osim kad sam prozvan kao sada, Znači sami svojim postovima koji nemaju veze s temom spamate grupu a onda krivnju prebacujete na drugog.. Daj odrasti,,

13 godina
movie kaže...

Uz dužno štovanje ne znam kakvih problema imaš i zašto vidiš bijele miševe koje nitko ne vidi?  Kao prvo gdje ja igdje branim ea sports a kao drugo gdje ja napadam pes? Stvarno imaš problema. Rekao sam što mi se sviđa i što mi se ne sviđa i više ne komentiram osim kad sam prozvan kao sada, Znači sami svojim postovima koji nemaju veze s temom spamate grupu a onda krivnju prebacujete na drugog.. Daj odrasti,,

daj da pogledamo dosad sve postove ti si sigurno sam napisao jedno 7-10%,a da ne pricam koliko si gluposti napisao.Pa ti si toliko TD dobio na svojim postovima da kad bi pogledali ti sam u ovoj temi si pokupio vise TD nego svi drugi zajedno jer 99,99% tvojih postova su sranje

btw dajte jos dojmova vi sto igrate pes :)

17 godina
sstrmi kaže...

daj da pogledamo dosad sve postove ti si sigurno sam napisao jedno 7-10%,a da ne pricam koliko si gluposti napisao.Pa ti si toliko TD dobio na svojim postovima da kad bi pogledali ti sam u ovoj temi si pokupio vise TD nego svi drugi zajedno jer 99,99% tvojih postova su sranje

btw dajte jos dojmova vi sto igrate pes :)

U psihi ljudi je da ono što ne mogu shvatiti nazivaju glupostima. Pogle samo stav crkve i javnosti kad je netko rekao da je zemlja okrugla? O čemu on priča?

Hereza! Na lomaču...

A sada priznaj ljudima  koliko si kartona dobio zbog svoje nekulture koju širiš temom?

Ako se ne varam, zadnji je bio nedavno?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 18:45 (movie).
12 godina
neaktivan

Moj dojam je ovakav, sve to fino izgleda te animacije, prekršaji, dodavanja, udarci, al naglasak je na izgleda... Po meni to još nije igrivo, nema onog da recimo u zadnji tren promjeniš odluku kaj ćeš napravit na koju stranu krenut i to, ko da kasni malo dok ja na đojstiku stisnem pa dok on to napravi. Da se igrat protiv kompa, ali jedan na jedan mi je muka igrat. Dobro to je demo i ja mislim da će to ispolirat dok ne izađe full. Inače mi je uvjek bio demo brutalan(12,13) a onda kad izađe full i igram jedno dva tri tjedna skužim da je igra škart. Nadam se da će sad bit obratno. LP

17 godina
đontra kaže...

Moj dojam je ovakav, sve to fino izgleda te animacije, prekršaji, dodavanja, udarci, al naglasak je na izgleda... Po meni to još nije igrivo, nema onog da recimo u zadnji tren promjeniš odluku kaj ćeš napravit na koju stranu krenut i to, ko da kasni malo dok ja na đojstiku stisnem pa dok on to napravi. Da se igrat protiv kompa, ali jedan na jedan mi je muka igrat. Dobro to je demo i ja mislim da će to ispolirat dok ne izađe full. Inače mi je uvjek bio demo brutalan(12,13) a onda kad izađe full i igram jedno dva tri tjedna skužim da je igra škart. Nadam se da će sad bit obratno. LP

Samo bih napomenio sstrmiu da ja s ovim postom nemam nikakve veze. Čudno mi je da lik ne sipa bombone već komentira svoja zapažanja koja ovdje neće dobro sjesti. Zašto k vragu nisam jedini koji vidi neke nedostatke na demou?  Svima bi bilo lakše...

13 godina
movie kaže...

U psihi ljudi je da ono što ne mogu shvatiti nazivaju glupostima. Pogle samo stav crkve i javnosti kad je netko rekao da je zemlja okrugla? O čemu on priča?

Hereza! Na lomaču...

A sada priznaj ljudima  koliko si kartona dobio zbog svoje nekulture koju širiš temom?

Ako se ne varam, zadnji je bio nedavno?

da dobio sam prije 4-5 dana karton ali ne zbog moje navodne nekulture ili pes teme,nego jer sam prodaovao cd key u temi za razmjene igara a to se nesmije tamo nego samo u oglasu

nego meni izgleda odlično pes zasada,iako moram naravno to probati na pc-u

17 godina
sstrmi kaže...

da dobio sam prije 4-5 dana karton ali ne zbog moje navodne nekulture ili pes teme,nego jer sam prodaovao cd key u temi za razmjene igara a to se nesmije tamo nego samo u oglasu

nego meni izgleda odlično pes zasada,iako moram naravno to probati na pc-u

Da, u pravui si nije loše. Još da je popraviti golmana i dotjerati fiziku lopte igra bi bila još stepenicu više... nego, zašto su ti prije 4-5 dana brisali nekulturni post?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 18:59 (movie).
15 godina
neaktivan

Potvrđena prednarudžba za pes4 za pc. Slijedeći petak se igra. {#}{#}

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 20:31 (Tommy_123).
Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni stize u cetvrtak, stigla potvrda danas {#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sta petak, odmah taj dan se cepa,i bice veselo, samo kako ja da napravim konamijev nalog ili sta vec???da ne cekam uzimanje cd-a

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 20:15 (Red_Star_Forever).
12 godina
neaktivan

Zna li tko da li će možda vratiti onu opciju da se mogu igrati samo penali?

Bilo bi baš fino jer mi penali sad izgledaju premoćno. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

sta petak, odmah taj dan se cepa,i bice veselo, samo kako ja da napravim konamijev nalog ili sta vec???da ne cekam uzimanje cd-a

Šta?

12 godina
neaktivan

Isto sranje , samo drugo pakovanje. I svaku godinu isto. Prvi mjesec nakon izlaska, vlada histerija kako je igra odlična, a onda kad se opametite, SVI NA FIFU.

3 20 hvala 0
13 godina
neaktivan
zar ti nesto ne govori recimo podatak evo ja na primer koji sam 11,12,13 igrao iskljucivo fifu ,a nisam mogao pes da smislim ,sada uzimam obe igre zar ti to nesto ne govori koliko je pes ove godine odlican uodnosu na puste tri godine ,cak sta vise veoma se priblizio fifi a pri tome izbacio je novi engine i dobro je za sada ,sutra idem kod ortaka na revans partiju pesa tako i fife pa vam delim utiske sto se tice pesa.
13 godina
barcaINTER kaže...

Isto sranje , samo drugo pakovanje. I svaku godinu isto. Prvi mjesec nakon izlaska, vlada histerija kako je igra odlična, a onda kad se opametite, SVI NA FIFU.

gle za tebe jednostavno : Haters gona hate

13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Jedno pitanje,sta se radi kad uzmes cd pes 14 mislim na to gde se i kako pravi profil ili sta vec?i da li moze recimo ja napravim profil i kad mi stigne cd samo ubacim cd key?hvala

e moj vlado ..pa ti koda si pao s druge planete {#} kad ga uzmes(primiš u ruke) stavis ga unutra,i kada si gotov fino ga istreseš van {#}

13 godina
neaktivan
mislion sam na konami nalog ,koji sam napravio,da ne bi pravio kada uzmem cd....sad sam to napravio tako da sam sa time zavrsio.......

a i ovo mi je prvi pes pa ne znam kako to funckinira oko konami ID-a a sve ostalo znam....
12 godina
neaktivan

Kad prvi put udes u igru moras upisat komani id i password i cd key

Nakon sto upises ukljuci auto login da ne moras svaki put upisivat i to ti je to

0 0 hvala 1
14 godina

U petak mi stize pes14 za ps3 pa ako moze par savjeta za igranje online. Sta je najbolje igrati,koji mod? Trebam li sta dodatno uraditi da mi igra ne trza dok igram online. Iskustva u tome nemam pa ce svaki savjet bit jako vrijedan{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

A filtering system (ABCDE rank) will allow user to select the strength of the team they want to play against.

{#}

6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Za sada me samo sudac živcira..svira neke nepostojeće prekršaje i nepravilno dodjeljuje kartone..npr. protivnički igrač ide sam prema golu ja mu ukližem s leđa i dobijem umjesto crvenog žuti karton..ili kad god malo pipneš protivničkog igrača unutar šesnaesterca odmah je penal...nadam se da če to popraviti

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hvala našem dragom predsjedniku Davoru što nam je i na PES-u uskratio licenciranu reprezentaciju -.-
http://i.imgur.com/nUVFLTp.jpg
Moj PC  
13 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
matić_žu kaže...
Hvala našem dragom predsjedniku Davoru što nam je i na PES-u uskratio licenciranu reprezentaciju -.-
http://i.imgur.com/nUVFLTp.jpg

Olembe is back {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice