Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.389.340
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014

Svesno ovaj klip kacim ovde, tice se Fife 13, zato sto njih vise ima na ovoj temi, nego na Fifinoj.

Slika govori vise od reci, neke stvari je tesko objasniti.

FIFA 13 = ARKADA i to HARD ARKADA = Decija igra (uzrast do 10 godina){#}

17 godina
Zoki Mpek kaže...

Svesno ovaj klip kacim ovde, tice se Fife 13, zato sto njih vise ima na ovoj temi, nego na Fifinoj.

Uživaj u pesu!  Majstore vi pesoljupci ste zaštićena vrsta kao medvjedi. Svakim danom vas je sve manje i to nitko ne može zaustaviti. Trebamo čuvati okoliš, medvjede, žirafe i klaunove i zato imaš od mene jedno veliko hvala.

15 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Tu ako ti stoper ima oko 75-80 sprint speed već si u startu izgubio, nemoraš niti igrat. Baciš loptu gore na nekog s 90+ pace i pobjedio si. Neznam kakav realizam oni tu spominju.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
Tommy_123 kaže...

Tu ako ti stoper ima oko 75-80 sprint speed već si u startu izgubio, nemoraš niti igrat. Baciš loptu gore na nekog s 90+ pace i pobjedio si. Neznam kakav realizam oni tu spominju.

A tko priča o realizmu?  Pa nismo na pes temi!

13 godina

Ja ne znam jeste vi bolesni ili se pravite, ovaj Zoki gore tvrdi da ima 30 god ponasa se koda ima 15. Ovo sta lik igra je sve stavio na najlakse i pokusava skinuti rekord od KSI i naravno da ce samo pikat golove. 

Ako pricate o pace.u, on cini veliku razliku isto ako sta ball control i strenght ju cini u PES.u. U pesu ti ne treba nitko osim Ibrahimovica naprijed oces iz prve, iza leda, poluvolej, sve je gol. Priznali vi ili ne PES je veca arkada od FIFE. Ja nisam uspio u PES.u fulati pas, a samo pikas po X.u dok u fifi probaj dodati kad je igrac okrenut ledima igracu kojem zelis dodat, nema sanse da ta lopta ide njemu u noge pa makar i igro skroz na asisted. 

Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Zoki Mpek kaže...

Uživaj u pesu!  Majstore vi pesoljupci ste zaštićena vrsta kao medvjedi. Svakim danom vas je sve manje i to nitko ne može zaustaviti. Trebamo čuvati okoliš, medvjede, žirafe i klaunove i zato imaš od mene jedno veliko hvala.

Samo gospodine ni zakon nije svemoćan! Iako su zastičeni orlova, medvjeda i mungosa je sve manje, iščeznut će i vaša vrsta nestat će te kao dinosauri.{#}

15 godina
neaktivan

Opasno izgleda, odlično {#}

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
6 1 hvala 1
13 godina
neaktivan

fifa+pes=simulacija, nadam se da će 2k jednog dana napraviti nogomet i da zauvijek prestanu priče što je bolje.

6 1 hvala 0
17 godina
Zekat kaže...

Samo gospodine ni zakon nije svemoćan! Iako su zastičeni orlova, medvjeda i mungosa je sve manje, iščeznut će i vaša vrsta nestat će te kao dinosauri.{#}

teško iako nije nemoguće... ove godine preko 15 milja nasuprot jedva preko milje ..ovako na prvu vidljivo je golim okom koja vrsta polako ali sigurno nestaje..

13 godina
neaktivan
jedva cekma da izadje vise taj pes 14 posto ga toliko hvalite a imam osecaj kada budete krenuli da igrate bice auuuu za sta sa ja dao pare....dok za fifu svi koji smo igrali ranije sezone znamo odprilike sta nas ocekuje napominjem ne pricam iskljucivo o fut-u vec o celokupnom gameplay-u mada nikada se neznam mozda japanci drze nekog keca u ruavu u poslednjem trenutku izlaska finalne verzije.............i da budem iskren voleo bi kada bi minut do 12 izjavili bice sbega poplava,prljavih dresova otezane igre dok su vremenske nepogode i da jave da su pdjednostavili baratenjem sa komandama sto se tice driblinga i svega ostalog jer zasto to kazem jer volim kada neymar uradi svoj prepoznatljivi dribling da to izgleda u njegovom pravom smislu reci a da ne pricam za ronaldinja on bi trebao da je gospodin carobnjak merlin u igri...jer on to jeste dok ga gledamo u R:L.
13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 21:22 (Zoki Mpek).

4 1 hvala 0
17 godina
Zoki Mpek kaže...

Daj mi reci kaj je tu odlično? Pa lopta ide ko po koncu? Smiješno... samo nemoj opet o težini na kojoj igraju..

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Zoki Mpek kaže...

Daj mi reci kaj je tu odlično? Pa lopta ide ko po koncu? Smiješno... samo nemoj opet o težini na kojoj igraju..

Joj daj idi hvataj ovce po pašnjaku. Proljev kad tad ode, ali ti, ti si fascinantan.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
Tommy_123 kaže...

Joj daj idi hvataj ovce po pašnjaku. Proljev kad tad ode, ali ti, ti si fascinantan.

Pusti jesam li ja fascinantan ili nisam, daj mi prokomentiraj protok lopte na klipu. Pogotovo na početku jer do kraja nisam ni gledao jer nema smisla. Kirurški precizna dodavanja fliperskom brzinom i ti meni nešto pričaš o realizmu?  Halo?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 21:31 (movie).
12 godina
neaktivan
movie kaže...
KiX777 kaže...

Obrati pozornost kako pada na lakat?  Ovako da padnem na lakat pukla bi mi ruka ko čačkalica...

pozor: ne kometiram igru već postavljeni gif

playlist za muvija i njegovu fifa realnost i najbolju igru koja nema bugova.

13 godina
Zoki Mpek kaže...

Eto koliko ste objektivni vi PES fanboy klub ovdje. 

Pogledo sam cijeli video, nisam vidio jedno, ali jedno krivo dodavanje. Na 3:35, lik u ocitom padu, dakle uklizava, salje savrsenu loptu koja ima takav efej da dolazi ravno na nogu napadacu i ovaj trpa u gol.

Ja ne znam jel vi shvacate ali nitko ovdje nikoga ne napada, nego vi gledate i ne vidite. Dajte jedan argument na tu akciju i ja sa miran. 

17 godina
aswada kaže...

Neko ti je neki dan ovdje linkao klip s takvim biserima iz pesa 14 tako da ne znam što si s ovim htio reći?  Isto tako nije mi jasno zašto govoriš da fifa nema bugova kad ih ima i kad smo toga svi svjesni. Više puta sam naveo što me sve smeta u fifi no zbog toga nisam bio izvrgnut ruglu kao kad sam rekao što me smeta u pesu?

13 godina
neaktivan

Movie, vecer je, pusti neki ,,film'' i odmori glavu malo.

2 0 hvala 0
13 godina
aswada kaže...
movie kaže...
KiX777 kaže...

Obrati pozornost kako pada na lakat?  Ovako da padnem na lakat pukla bi mi ruka ko čačkalica...

pozor: ne kometiram igru već postavljeni gif

Ako nisi skuzio ovdje barem igrac moze pasti jedan preko drugoga, za PES je to strani pojam, tamo se prolazi jedni kroz druge. A svaka druga lopta ide kroz igraca. 

Samo malo objektivnosti, mrvicu... 

17 godina
SimeKZ kaže...

Eto koliko ste objektivni vi PES fanboy klub ovdje. 

Pogledo sam cijeli video, nisam vidio jedno, ali jedno krivo dodavanje. Na 3:35, lik u ocitom padu, dakle uklizava, salje savrsenu loptu koja ima takav efej da dolazi ravno na nogu napadacu i ovaj trpa u gol.

Ja ne znam jel vi shvacate ali nitko ovdje nikoga ne napada, nego vi gledate i ne vidite. Dajte jedan argument na tu akciju i ja sa miran. 

Eto, to sam im i ja rekao pa lupaju u jadu TD-ove jer nemaju suvislog komentara na ono što je očito. Kirurški precizna dodavanja fliperskom brzinom. Ako je to povratak na tron, onda k vragu i tron i takvo kraljevstvo..

16 godina
Zoki Mpek kaže...

Komentatori i njeihovi komentari su zaštitini znak PES-a. Čim čujem 1. riječ znam sljedeće 2 rečenice koje bude rekao.{#}

17 godina
Zoki Mpek kaže...

Movie, vecer je, pusti neki ,,film'' i odmori glavu malo.

Gledam barcu i messia kako dominiraju. U 35 minuta 3 gola messia a ne igraju fut? Nevjerojatno!

edit: dva brza gola valencie u zadnjih pet minuta i utakmica opet rezultatski interesantna

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 21:53 (movie).
17 godina
aswada kaže...

Kralj se vratio!  PES 2014

Nadam se da ćeš imati neki komentar kao i obično?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 21:53 (movie).
15 godina
neaktivan
movie kaže...
aswada kaže...

Za tvoju informaciju ovo ej PES 2013 *

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
Tommy_123 kaže...

Za tvoju informaciju ovo ej PES 2013 *

Onda dobro, već sam se uplašio: pa nije valjda opet...

Dobro, pokušat ću još jednom?

Je li sada ok.?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 21:56 (movie).
12 godina
neaktivan
movie kaže...
aswada kaže...

Novi engine, problemi stari?

samo ti zelim rec da nisi objektivan, seres cijelo vrijeme po pesu a govoris da je fifa super a obje igre imaju iste bugove i iste gluposti. ja inace igram onu igru koja je bolja a zadnje 3 godine igram fifu. al posto si ti zagrizeni fanboy ne moze ti se dokazat da ispadas malo ko "budala" jer seres po jednoj igri o nekim stvarima a ne gledas ili ne zelis vidjet iste probleme u svojoj omiljenoj igri. al znas kako se kaze prvo pocisti ispred svog praga pa onda gledaj tudji.

i ova slika dokazuje kolko seres nepotrebno o igri koju neces vjerovatno ni igrat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 21:58 (aswada).
13 godina

Ne sere se prijatelju, samo se pricaju cinjenice od kojih ovdje ljudi bjeze, kada se spomene nesto u fifa smjeru onda se argumentirano odgovori i prizna ako je stvarno tako. Ovdje se frustracije lijece TD.om a tamo kvalitetnim i normalnim odgovorima.

Moj PC  
1 7 hvala 0
17 godina
aswada kaže...

samo ti zelim rec da nisi objektivan, seres cijelo vrijeme po pesu a govoris da je fifa super a obje igre imaju iste bugove i iste gluposti. ja inace igram onu igru koja je bolja a zadnje 3 godine igram fifu. al posto si ti zagrizeni fanboy ne moze ti se dokazat da ispadas malo ko "budala" jer seres po jednoj igri o nekim stvarima a ne gledas ili ne zelis vidjet iste probleme u svojoj omiljenoj igri. al znas kako se kaze prvo pocisti ispred svog praga pa gledaj drugi.

i ova slika dokazuje kolko seres nepotrebno o igri koju neces vjerovatno ni igrat.

Ajde nemoj lagati. Ja nigdje nisam rekao da je fifa super. Pogledaj na fifa temi moje postove gdje sam u povelikim tekstovima nekoliko puta objašnjavao što ne valja u igri. Zašto stalno podmećete? I da si ovdje malo češće znao bi da ja za razliku od tebe svake godine kupim i pes i fifu i dajem si za pravo da kritiziram obje igre. Zar je sranje po igri ako na onom klipu vidiš nerealno precizna dodavanja munjevitom brzinom i to kažeš? Halo?  Ako ti se ne da tražiti po fifa temi mogu to napraviti umjesto tebe pa da vidiš koliko sam kritičan prema fifi. Ja kaj vidim i kaj mi se ne sviđa ja to kažem pa kom se ne sviđa što da ja radim? Ne mogu govoriti ono što ne mislim da bi se ti bolje osjećao...

15 godina
neaktivan

SimeKZ i Movie najjači tandem ikad.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
aswada kaže...

samo ti zelim rec da nisi objektivan, seres cijelo vrijeme po pesu a govoris da je fifa super a obje igre imaju iste bugove i iste gluposti. ja inace igram onu igru koja je bolja a zadnje 3 godine igram fifu. al posto si ti zagrizeni fanboy ne moze ti se dokazat da ispadas malo ko "budala" jer seres po jednoj igri o nekim stvarima a ne gledas ili ne zelis vidjet iste probleme u svojoj omiljenoj igri. al znas kako se kaze prvo pocisti ispred svog praga pa gledaj drugi.

Ajde nemoj lagati. Ja nigdje nisam rekao da je fifa super. Pogledaj na fifa temi moje postove gdje sam u povelikim tekstovima nekoliko puta objašnjavao što ne valja u igri. Zašto stalno podmećete? I da si ovdje malo češće znao bi da ja za razliku od tebe svake godine kupim i pes i fifu i dajem si za pravo da kritiziram obje igre. Zar je sranje po igri ako na onom klipu vidiš nerealno precizna dodavanja munjevitom brzinom i to kažeš? Halo?  Ako ti se ne da tražiti po fifa temi mogu to napraviti umjesto tebe pa da vidiš koliko sam kritičan prema fifi. Ja kaj vidim i kaj mi se ne sviđa ja to kažem pa kom se ne sviđa što da ja radim? Ne mogu govoriti ono što ne mislim da bi se ti bolje osjećao...

al onda mi reci zasto toliko branis fifu ako netko drugi sere po njoj ? jel tolko tesko prihvacat neku drugu kritiku ? u zadnje vrijeme si cijelo vrijeme branio EA sto nece ove godine izdat fifu 14 next gen na pc iako su njihovi razlozi preglupi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice