Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.389.615
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
movie kaže...

Udarac s 20m odbije od cijelog terena točno protivniku u noge koji je usput jedan jedini ispred gola za novi udarac i sad bi se trebali diviti kako je i drugi put obranio? Pa tko tako odbija onaj prvi udarac?

Ovo izgleda super realno. Golman je ispravio svoju pogrešku. Jučer je Buffon protiv Lazia isto izreagirao, odi recimo njemu mail poslati da nije realan i da izvoli takve lopte na drugu stranu slati ubuduće.

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 13:46 (dreammaker).
14 godina

Zaboravljate da je movie godinama branio na vrhunskoj razini.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
12 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Movie neke sam tvoje postove vidio kao ti, ali sta je pretjerano  pretjerano je,ajde odhebi u temu fifa 2014 i pričaj kako u fifi golmani brane.

5 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

EA je dala domaci zadatak jos u fifi 11 sto se tice golmana a za fifu 13 to je ipak nauka za japance ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 14:39 (Red_Star_Forever).
17 godina
Hexfire kaže...

Zaboravljate da je movie godinama branio na vrhunskoj razini.

I još uvijek, ne zaboravi to... prošlu sezonu sam primio najmanje golova u ligi...

17 godina
Znalac111 kaže...

Movie neke sam tvoje postove vidio kao ti, ali sta je pretjerano  pretjerano je,ajde odhebi u temu fifa 2014 i pričaj kako u fifi golmani brane.

Što je pretjerano? U onoj situaciju s obzirom na daljinu golman ili hvata loptu ili je odbija paralerno s korner linijom a ne odbija ju jedinom napadaču u 16 m u noge? Ako je tebi to normalno onda u redu, oprosti...

13 godina
neaktivan
movie kaže...

Što je pretjerano? 

Pretjerano si naporan

16 godina
movie kaže...
Znalac111 kaže...

Što je pretjerano? U onoj situaciju s obzirom na daljinu golman ili hvata loptu ili je odbija paralerno s korner linijom a ne odbija ju jedinom napadaču u 16 m u noge? Ako je tebi to normalno onda u redu, oprosti...

Ljudska pogreška je sveprisutna u nogometu, deal with it.

šumski put je bio ravan.
12 godina
neaktivan

movie jesi ti popio mozda neki red bull ili povukao speed pa ga malo vise seruckas u zadnje vrijeme ? svi znamo da mrzis pes i da obozavas i volis ea i fifu najvise na svijetu i da si veliki fanboy ali de se smiri malo bokte. zagadjujes temu sa svojim glupostima, ako hoces mogu ja doc u fifa 14 temu i tamo srat cijelo vrijeme i ubit temu.

6 4 hvala 0
16 godina

Nisam mogao ne primjetiti kako nam drug Praetorian1 malo obožava PES i mrzi Fifu, a onda malo ipak obožava Fifu i mrzi PES. Bilo mi je sve to smiješno i simpatično, pa sam napravio kolaž sa screenshotovima njegovih izjava i mojim komentarima na svaku. NHF!

LINK na sliku.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
25 2 hvala 3
12 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Nisam mogao ne primjetiti kako nam drug Praetorian1 malo obožava PES i mrzi Fifu, a onda malo ipak obožava Fifu i mrzi PES. Bilo mi je sve to smiješno i simpatično, pa sam napravio kolaž sa screenshotovima njegovih izjava i mojim komentarima na svaku. NHF!

LINK na sliku.

koji si ti kralj hahahh

13 godina
neaktivan
znaci skidam kapu na ovoj prezentaciji tj razotkrivanju naseg druga sa foruma....hahahahahahahahahaha
13 godina
dreammaker kaže...

LINK na sliku.

A ti si veci pacijent koji ima vremena se sa takvim stvarima bavit ko sta voli a ko mrzi... 

Navalite TD :D

17 godina
dreammaker kaže...

Ljudska pogreška je sveprisutna u nogometu, deal with it.

Apsolutno se slažem, samo ovo nije pogreška.  Ovo je, bojim se, najbolje kaj mogu.... u tome je problem..

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 17:53 (movie).
17 godina
aswada kaže...

movie jesi ti popio mozda neki red bull ili povukao speed pa ga malo vise seruckas u zadnje vrijeme ? svi znamo da mrzis pes i da obozavas i volis ea i fifu najvise na svijetu i da si veliki fanboy ali de se smiri malo bokte. zagadjujes temu sa svojim glupostima, ako hoces mogu ja doc u fifa 14 temu i tamo srat cijelo vrijeme i ubit temu.

Kao prvo uopće ne komentiram novi pes niti se s ikim svađam. provjeri zadnjih dvadesetak stranica koliko sam postova imao. Drugo ja niti u današnja dva tri posta ne kometiram igru već samo jedan golmanski potez za kojeg smatram da nije u redu. Ako to ti vidiš drukčije ok., imaš na to pravo kao i ja na svoje viđenje i ne vidim u čemu je problem? Ako je nešto u cijeloj priči glupo onda je to tvoj post koji je usput i jako nekorektan, no što ti znaš o korektnosti i kulturi?  I zapamti, ja ne mrzim pes niti volim ea sports. Zašto imaš potrebu stalno izmišljati? Uostalom, kad budeš na pes potrošio samo 50% novca što sam ja do sada potrošio onda mi se javi... zato ne pretjeruj i nemoj biti neugodan.. Ja kao mrzitelj pesa po tebi, prošle sam godine kupio i pes i fifu. Jesi li ti napravio isto?

15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

LINK na sliku.

Svaka ti dala. Lijepo sam se nasmijao {#}

Evo jedne lijepe slike :D

I još jedna kompilacija golova, obrana, trikova itd (0:36) trava izgleda savršeno, pogotovo kad ju zagazi :D

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 18:00 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

LINK na sliku.

{#} hahahaha... {#}

l'architetto
12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
dreammaker kaže...

LINK na sliku.

Svaka ti dala. Lijepo sam se nasmijao {#}

Evo jedne lijepe slike :D

I još jedna kompilacija golova, obrana, trikova itd (0:36) trava izgleda savršeno, pogotovo kad ju zagazi :D

ova animacija na početku prilikom obrane Neuera mi se jako sviđa {#}

13 godina
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

LINK na sliku.

Dobar si {#}

Gle Konami me totalno izbacio iz takta s svojim traljavim ponašanjem i zato im je bolje da im gameplay bude vrhunski ako hoće da kupim njihov prozivod.

Fifa je meni i dalje prebrza, ali barem znam šta dobivam jer ju igram od Fife 11. Konami me svojim ponašanjem natjerao šta da uopće mislim o njihovoj igri, tako da nisam više optimisitčan oko Pesa kako sam bio u početku. 

Fifa će i dalje imat boljku prebrzog baratanja s loptom što me smeta al jbg. 

Trenutno mi se nijedna igra ne sviđa, Fifa mi ima prebrzo kretanje igrača s loptom, ali vidim da su pace spustili na onom jednom gameplay videu. A kod Pesa me smeta ne odgovorno ponašanje konamija.

I ja sad neznam šta budem od te dvije igre igrao, ni jedna mi ne uljeva povjerenje. Iz početka je to bio PES, ali Konami me razuvjerio. Fifa me ne privlači previše, al barem znam na čemu sam. I sam sam zbunjem, može savjet?

Sviđao mi se ovaj novi PES dok si Konami nije zabio autogolčine s kišom i ostalim stvarima i tu su me scimali jako.

A Fifa ko Fifa, barem znam šta će me čekat ako PES fejla. Jer jednu nogometnu igru moram igrat, a šta će to bit ne znam.

Pa jasno da ću mijenjat mišljenje. Najgore je biti zadrti fan jedne igre i ne probati onu drugu!!! Bio sam optimističan oko novog Pesa, ali Konami me uspio razuvjeriti...

Sretni ste vi koji igrate samo jednu od ove dvije igre i ne mjenjate mišljenja...Ahh uvijek mi ostaje NBA 2k serijal.

17 godina
KiX777 kaže...

Obrati pozornost kako pada na lakat?  Ovako da padnem na lakat pukla bi mi ruka ko čačkalica...

pozor: ne kometiram igru već postavljeni gif

16 godina
movie kaže...
KiX777 kaže...

Obrati pozornost kako pada na lakat?  Ovako da padnem na lakat pukla bi mi ruka ko čačkalica...

pozor: ne kometiram igru već postavljeni gif

Pij više mlijeka {#}

šumski put je bio ravan.
16 godina

Zatvoriti 20ak programera. I 100-tinjak igrača u jednu dvoranu. I nema izlaska dok se svi ne suglase da je igra savršena. Da to naprave sutra, baš bi se veselio izlasku PES2050{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 18:48 (plavi08).
Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
dreammaker kaže...

Pij više mlijeka {#}

Prestar sam, u mojim godinama mlijeko nije zdravo..

15 godina
neaktivan
movie kaže...
dreammaker kaže...

Pij više mlijeka {#}

{#}

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
movie kaže...
dreammaker kaže...

Pij više mlijeka {#}

Izgleda da su neki prestari i za PES2014 jer, prije 10tak god. neznam koji PES na Sony2 je bio pojam, zanimljiv, igriv, sve naj....sad novi PES koji je u svim segmentima svjetlosnim godinama ispred, jednostavno nevalja.

17 godina
Tommy_123 kaže...

{#}

Netko mi je rekao da je lik troler svih trolera a na temi konzola bio je u elmentu pa sam jedno vrijeme pratio raspravu koju je imao s ostatkom svijeta... dobar je, mora se priznati...

17 godina
Zekat kaže...

Izgleda da su neki prestari i za PES2014 jer, prije 10tak god. neznam koji PES na Sony2 je bio pojam, zanimljiv, igriv, sve naj....sad novi PES koji je u svim segmentima svjetlosnim godinama ispred, jednostavno nevalja.

Prije su ljudi živjeli sretnije, prije je u jugi bilo bolje, prije smo zarađivali više, prije smo se više družili a manje svađali, prije su se zubi manje kvarili, prije je pes bio bolji.... nastavi niz...

13 godina
neaktivan
pre je crvena zvezda bila prvak sveta i evrope....
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
pre je crvena zvezda bila prvak sveta i evrope....

To majstore, reci ti njima. Ovdje je sve dječurlija i nemaju pojma o posljednjim danima pompeja..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice