Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.390.962
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014

evo ja igram sa atleticom mineriom seasonsi bukvalno kao sto neko rece sve zatvaram na vreme i nemam problem..Jo mi najblji stralc prava zver dok u fut-u je slabicI da ja volik driblati,sta je tu lose i znam sasvim dobro igrati odbranu....

zoki bolji sto nisi stavljao ovaj klip o penalima a zasto pogledaj igracu gde stoje ruke u kom polozaju kada treba da sutne loptu ko da ih nema stoje uz telo i ako si gledao sinoc penale videces da im ruke nisu vezane uz telo ..na ovoom klipu mi to izlgeda retardirano......a to sam ja primetio jos iz pesa 10......dobro slazem se da bi ovi iz fife morali maro da urade na karaktersticnim igracima prepoznatljive animacije kao sto su na cristini mada kad bi birao izmedju toga i gameplaya birao bi gameplay

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 15:43 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan

Pametno zboris, znaci ove godine biras PES 14. Bravo{#}

5 3 hvala 1
13 godina
neaktivan
videcu sta cu uzeti kao sto sam iks puta rekao tebi se svidja taj demo famozni sto je slucajno izasao ,cekam da izadje taj zvanicni ako uopste izadje za pc ,tako i za fifu 14 i onda cu odluciti sta cu kupiti jer koliko sam shvatio nikakvu novinu nisu uneli sto se tice online sistema u pesu 14 ..dok za fifu mi je vec poznato i to mi se bas svidja....sto se tice online igranja...a sto se tice gameplaya obe igre za sada ono sto sam vec odigrao ne daje mi neku nadu da cu uzeti pes 14 al otom potom....
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
videcu sta cu uzeti kao sto sam iks puta rekao tebi se svidja taj demo famozni sto je slucajno izasao ,cekam da izadje taj zvanicni ako uopste izadje za pc ,tako i za fifu 14 i onda cu odluciti sta cu kupiti jer koliko sam shvatio nikakvu novinu nisu uneli sto se tice online sistema u pesu 14 ..dok za fifu mi je vec poznato i to mi se bas svidja....sto se tice online igranja...a sto se tice gameplaya obe igre za sada ono sto sam vec odigrao ne daje mi neku nadu da cu uzeti pes 14 al otom potom....

Demo izlazi poslije cijele igre za pc, rađe skini na ps3 ili xbox360 11.9 demo.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
ih rado bi ja to skinuo ali kad bi imao konzolu....
13 godina
neaktivan

Kako nisu. U MLO ima gomila novina. Imaces kao i u FUT da biras iz kojih liga ces moci samo dovoditi igrace.

Pa da li ces igrati sa tehnicki superornim igracima, odbrambeno jakim i trecu kategoriju ne mogu da se setim. Ovih dana ce biti dosta price o MLO.

A on je pretrpeo najvise promena.

Pa razna napredovanja i takmicenje u MLO. Kazu da ce biti bas zarazno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 15:58 (Zoki Mpek).
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
ih rado bi ja to skinuo ali kad bi imao konzolu....

Znam, i meni je problem, ja ću nabavit nekako od frenda, snađi se :D

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
Zoki Mpek kaže...
antimadridista kaže...
Encyanix kaže...

Postoje 2 solucije ti si takav fifa pro da sa bilo kojim igracem u seasonu mozes driblat ko u futu i nepobjedivi si, ili mozda si toliko los da neznas igrat obranu i onda te protivnik dribla sa nekim afrikancom koda je messi ;)

modeli igrača u FIFA-i su isti u puno slučajeva. David Silva i Messi se ne razlikuju u modelu igrača, pokretima. To što ti ili netko drugi to ne želi prihvatiti, to je nebitno. Kad svi vidimo da je to istina. Na igračima ne možeš osjetiti da su to baš oni kakvi su i u stvarnosti. Da pokriješ izgled lica recimo Messiju i gledaš mu pokrete, kako se kreće, koje driblinge radi, kako je tjelesno građen u FIFA-i, nikad nebi rekao da je to on. A on im je zaštitino lice igre. 

najveći problem je to što ti uopće nisi shvatio što je on želio reći sa svojim komentarom. Već nekoliko puta se ovo spominjalo kao problem, i vi pojedinci uvijek dođete sa ovakvim komentarom koji nema veze sa onim o čemu se priča.

Upravo to.

Ne mogu verovati kako to ne zele da prihvate.

Kada budu prihvatili to, bicu i ja onda objektivan i priznati sve nelogicnosti Konamija.

A sada malo o Pesu  :-)

Btw: Odlican Penalty sistem.

Hebeno je ovo sta si mozes naciljat... 

odmah na pocetku FIFA 04... PES se fino vraca u rikverc.

17 godina
Zoki Mpek kaže...

Kazu da ce biti bas zarazno.

Kažu da je nada kurva...?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Zoki Mpek kaže...

Kazu da ce biti bas zarazno.

Kažu da je nada kurva...?

Joj movie, dosadan si ko proljev. Idi tamo u fifa temu i zadovolji se da igrač može preskočit loptu i da Xavi može dobit skok. 

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 16:15 (Tommy_123).
17 godina
Tommy_123 kaže...

Joj movie, dosadan si ko proljev. Idi tamo u fifa temu i zadovolji se da igrač može preskočit loptu i da Xavi može dobit skok. 

Joj Tommy, odlučio sam igrati pes jer sam slabog zdravlja i ne smijem pokisnuti da se ne prehladim...

16 godina
EDIT: ma bolje da šutim..

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 19:12 (dreammaker).
13 godina
neaktivan

auu kako mi premocno izgleda go Nani-a ...ovaj od 0:17 ....msm go nije nesto posebno nego mi iizgleda isto kao da gledam na TV-u tekmu...jos ono radovanjeee...

8 4 hvala 1
17 godina
maidkoric kaže...

auu kako mi premocno izgleda go Nani-a ...ovaj od 0:17 ....msm go nije nesto posebno nego mi iizgleda isto kao da gledam na TV-u tekmu...jos ono radovanjeee...

Čemu uopće golman na golu kad mu nani od tuda zabije gol?  Jako neozbiljno....

edit: vidim da se nekima sviđa zabiti iz mrtvog kuta a da golman stoji na prvoj stativi?  Pitanje je samo, kud ta lopta prođe?

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 21:16 (movie).
12 godina
neaktivan

Uredu ovo sa penalima,moćno ovako izgleda više izbora,puno novoga,ali kako će to izgledati kad se igra 1vs1 neće sigurno pokazivati ove glupe krugove!

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
maidkoric kaže...

Golamni i dalje spavaju, ali ostalo izgleda jako dobro.

13 godina
neaktivan
ovaj klip treba da se zove kako ne treba da brani golman,ovde duge u prazan prostor sevaju ko na treningu a odbrane nigde hahahahahahaha ali golmani su ipak no 1....
12 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Uredu ovo sa penalima,moćno ovako izgleda više izbora,puno novoga,ali kako će to izgledati kad se igra 1vs1 neće sigurno pokazivati ove glupe krugove!

ti krugovi se pokazivaju i kad se igra 1vs1 ali mogu se maknut sa R1 

15 godina
SimeKZ kaže...

Hebes igraca kojemu je bitno da li Messi kopa nos identicno na igri i u RL. Daj odhebi sa tim djecijim spikama o pokretima. Vidim u PES.u se bas skuzi da li je to Messi ili Leon Benko. Hebeno je kad ti vise pratis tjelesnu gradu igraca nego gameplay...

oprosti, zaboravio sam da su pokreti igrača jedino bili bitni kad se pljuvalo po tome da u PES-u igrači trče kao roboti. Kad se spomene da u FIFA-i modeli igrača i pokreti nisu ni blizu tum pravim igračima, onda su takve stvari nebitne.

nemam se namjeru raspravljati s nekim tko mi uleti sa spikom "odj*bi, ti više pratiš tjelesnu građu nego gameplay" bez da sam se tebi uopće i obratio. Tako se doma raspravljaj sa mamicom i taticom, ja nemam namjeru ulaziti u takve prepirke sa primitivcima poput tebe.

nedaj Bože spomenuti neki nedostatak FiFA-e, odmah uletiš kao zadnji primitivac sa takvom spikom. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 21:58 (antimadridista).
12 godina
neaktivan

{#}

5 6 hvala 0
12 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
maidkoric kaže...

Golamni i dalje spavaju, ali ostalo izgleda jako dobro.

Sad ćeš i ti imati neku kontrolu nad golmanom,a ne kao do sad samo držiš trokut da izleti i ništa drugo,igrač te zaobidje kako hoće a ti se ne možeš ni baciti pod loptu npr.dok ćeš sad moći to i ima još nekih novih moćnih stvari sa golmanima.

13 godina
antimadridista kaže...
SimeKZ kaže...

Hebes igraca kojemu je bitno da li Messi kopa nos identicno na igri i u RL. Daj odhebi sa tim djecijim spikama o pokretima. Vidim u PES.u se bas skuzi da li je to Messi ili Leon Benko. Hebeno je kad ti vise pratis tjelesnu gradu igraca nego gameplay...

oprosti, zaboravio sam da su pokreti igrača jedino bili bitni kad se pljuvalo po tome da u PES-u igrači trče kao roboti. Kad se spomene da u FIFA-i modeli igrača i pokreti nisu ni blizu tum pravim igračima, onda su takve stvari nebitne.

nemam se namjeru raspravljati s nekim tko mi uleti sa spikom "odj*bi, ti više pratiš tjelesnu građu nego gameplay" bez da sam se tebi uopće i obratio. Tako se doma raspravljaj sa mamicom i taticom, ja nemam namjeru ulaziti u takve prepirke sa primitivcima poput tebe.

nedaj Bože spomenuti neki nedostatak FiFA-e, odmah uletiš kao zadnji primitivac sa takvom spikom. 

Primitivac si ti koji se odmah lovi roditelja. U PES.u i dalje igraci trce ko roboti... Ja priznam svaki nedostatk FIFE, a to sta se ovdje radi hype na nista to je druga stvar.

15 godina
neaktivan

Ovi koji su skinuli leakan demo, može itko sherat na psnu ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
barcaINTER kaže...

{#}

Vauu, ostao sam bez teksta!  Ovo je stvarno super realno... defintivno su se japanci porudili, svaka im dala...

13 godina
neaktivan
nemoj tako....bitno je oni da imaju novi engin koji se nadam da ce 2020 biti na nivou fife 13...
12 godina
neaktivan

opet vi vise volite PES od fife čim provodite vise vremena na ovom forumu!!!{#}

9 2 hvala 0
16 godina
13 godina
neaktivan
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
maidkoric kaže...

kako dobro izgleda igrica,ovo mi se svida sto sam sad vidio.Kretnje igraca su mi odlicne,samo me zanima jel ovo na pc ili na nekoj konzoli,ovaj video

17 godina

Udarac s 20m odbije od cijelog terena točno protivniku u noge koji je usput jedan jedini ispred gola za novi udarac i sad bi se trebali diviti kako je i drugi put obranio? Pa tko tako odbija onaj prvi udarac?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice