Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.392.228
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Praetorian1 kaže...

Nešt se pričalo da će na Fox enginu biti  snijeg, nesposobni su kišu stavit a kamoli snijeg {#}

Možda tuču stave. To su ipak veći komadi koji padaju pa ih je lakše dočarati..

14 godina
neaktivan

Razocaran sam odsustvom kise. Volim igrati Manager mode i  gledati kako se tokom sezone mijenja vrijeme! Nevjerovatno mi je da su ovo izostavili. Pih.

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel zna netko koliko je prosle godine bila razlika u cijeni između prednarudžbe i "normalne" cijene kad je igrica već bila vani?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
prasac kaže...

Jel zna netko koliko je prosle godine bila razlika u cijeni između prednarudžbe i "normalne" cijene kad je igrica već bila vani?

5-10 eura. {#}

bolje ti je platiti malo više nego da prednaručiš i onda ako failaju igrom novac bačen.

ovako fino kad izađe 20.septembra skines piratizovanu igraš 10 dana i 1.novembra kupiš original.{#}

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Praetorian1 kaže...

Nešt se pričalo da će na Fox enginu biti  snijeg, nesposobni su kišu stavit a kamoli snijeg {#}

Pa logično je ako nema kiše nema niti snijega. Koliko ja znam, kišu je puno lakše napravit i implementirat nego snijeg.

Nogometna simulacija koja nema kiše???

Suvišno je spominjat logiku...

15 godina
neaktivan

To je veliki nedostatak da, al šta je tu je. Sigurno zbog toga sada neću kupit igru. Naravno da ću ju kupit ali mi je žao jel je to sastavni dio same igre. 

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 1 hvala 1
12 godina
neaktivan

pa ne vjerujem da u 2013. godini netko ne može napraviti pravu nogometnu simulaciju, sve je izgledalo tako dobro u vezi novog pesa i na kraju će to biti poluproizvod ko i ova fifa 12.6 ili koja to već dođe poslje ovogodisnje 12.5.. zlo mi je kad pogledam kakve sve igre izlaze u usporedbi s ovim, GTA, Gran Turismo, Battlefield i slične gdje vidis zrnca prašine kako lete na vjetru dok se napucavas sa 63 ostala igrača na istom serveru, a ovi nisu u stanju prilagoditi efekt kiše ili u slučaju EA napraviti normalne dimenzije igrališta i uvesti nogometaše umjesto onih balerina koje se samo vrte oko sebe -.-

0 2 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...

To je veliki nedostatak da, al šta je tu je. Sigurno zbog toga sada neću kupit igru. Naravno da ću ju kupit ali mi je žao jel je to sastavni dio same igre. 

I kupit će je još mnogi pa Konami i dalje može vući takve poteze jer mu se ne odbiju u glavu kak bi trebalo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Tommy_123 kaže...

I kupit će je još mnogi pa Konami i dalje može vući takve poteze jer mu se ne odbiju u glavu kak bi trebalo.

Bio sam vidio da nisu mogli implementirat zbog konzola, zato što u kišnim efektima ima jako velik fps drop. Neznam stvarno, pogodilo me je ali da je sad to razlog da ne kupim igru, ništa od toga.

EDIT: Live demo gameplay.

http://www.twitch.tv/bitter_rivals

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 0:46 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
drasterp kaže...

pa ne vjerujem da u 2013. godini netko ne može napraviti pravu nogometnu simulaciju, sve je izgledalo tako dobro u vezi novog pesa i na kraju će to biti poluproizvod ko i ova fifa 12.6 ili koja to već dođe poslje ovogodisnje 12.5.. zlo mi je kad pogledam kakve sve igre izlaze u usporedbi s ovim, GTA, Gran Turismo, Battlefield i slične gdje vidis zrnca prašine kako lete na vjetru dok se napucavas sa 63 ostala igrača na istom serveru, a ovi nisu u stanju prilagoditi efekt kiše ili u slučaju EA napraviti normalne dimenzije igrališta i uvesti nogometaše umjesto onih balerina koje se samo vrte oko sebe -.-

Možda si u pravu, ali jedan GTA i Gran turismo se rade godinama dok Fifa i PES izlaze svake godine. Mjenjati engine neke igre je najteži dio posla i nemoguča misija za godinu dana vremena, zato velike firme igraju na sigurno i "crpe" stare engine koliko god je to moguče. Ustvari sami engine i nije teško promjeniti, ali prilagoditi neki naslov istome oduzima jako puno posla, a to su samo tehnikalije, kasnije se dolazi do igrinih finesa. Mislim da ljudi premalo cijene što mogu igrati nogometne simulacije svake godine i tako u neudogled posljednjih 20 godina.

btw. Battlefield je od tamo negdje Bad Company-a 2, gotovo ista igra, grafički jako zabluran i štetan očima, a sami gameplay se nije mjenjao godinama(što je dobro). Inače i sam igram Battlefielde, ali taj serijal isto stagnira posljednjih par godina, a i nije baš usporediva sa nogometnim simulacijama. Također BF4 prema viđenom neće biti neki napredak, baš kao i mnoge druge igre koje se plasiraju tako brzo jedna za drugom, ugl. EA i KONAMI(nešto manje) su zasada na pravom putu, odnosno na istom kao i cjelokupna gaming konkurencija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 1:12 (Đapa club).
14 godina
neaktivan

šteta što nema španjolskih stadiona...ali ok 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Je li ima netko xbox 360 gamepad za pc s ebaya, kakav je?

12 godina
neaktivan
Defa.psd kaže...

Je li ima netko xbox 360 gamepad za pc s ebaya, kakav je?

to ti je najbolji gamepad za igre, ali uzmi originalni obavezno, {#}

nemoj neku kopiju xD

13 godina
neaktivan
ja sam imao taj i jednostavno nisam umeo da se snadjem na njemu,navikao sam ja na sonijev gamepad,po meni najbolji....ali ne kopija vec original....
13 godina
protjeran

kupiti ili nekupiti pes 2014 zato sto nema kise..hmm...

kad sam zadnji put igrao pes po kisi..hmmmm....?

Prilicno jednostavno,kupujem.

Moj PC  
2 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni je isto sonijev joystick bolji, nekako mi je jednostavniji, a i cijena mu je niža, samo treba skinuti motion joy da bude sa svime kompatibilan.

3 0 hvala 0
13 godina

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

3 0 hvala 2
15 godina

Iskreno bilo bi apsurdno da PES fanboy ne kupi igricu... {#}

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

Katastrofalna reakcija obrane kod drugog gola, a lik taman priča kad je AI napredovao. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
KiX777 kaže...

Ne znam na kojoj je ovo težini ali je katastrofa.  Prvi gol lik iz kornera na 6 m sam samcat u srcu 16 m neometano puca i zabija?  Drugi gol kompletna obrana trči lijevo a napadač desno i opet sam samcat prima loptu i zabija?

Pa kaj je to?

13 godina

Normalna reakcija PES.ovih igraca...

EDIT: Ima jedan pacijent sta na svaki post lupa TD... a nek lupa... 

Inace, neka mi netko veli koaj je razlika tu u gameplayu izmedu PES.13 i 14... ja ga ne vidim uopce, mada aktivno u zadnje vrijeme igram PES 13 sa ekipom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 16:40 (SimeKZ).
Moj PC  
2 9 hvala 1
14 godina

Čovjek je rekao da igra na medium. Mene brine da se obrana neće ponašati tako i u VS igri. To se i u FIFI nekad događa, da obrambeni jednostavno odluči stati na sekundu dvije da napadač može komotno krenuti sam prema golmanu.

Meni to još uvijek izgleda zanimljivije od FIFE, možda više promjene radi nego ičeg drugog, ali s ovim zadnjim potezima Konami nije ništa bolji od EA-a. EA me odmah lupio u glavu sa starim engineom, a Konami to fino postepeno. Svako malo nova loša vijest. 

EDIT: Ajd ovo s kornerom i nije toliko rijetko. Često netko zaspi kod skoka i eto ti gola iz kornera.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 17:15 (Hexfire).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Odlično izgleda. Brzo će 19.9 {#}

ELS BLAUGRANES <3
14 godina

Tommy vječni optimist {#}

Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Tommy vječni optimist {#}

A gle, meni ovo super izgleda, pomak s 13 je nevjerojatno velik. Sve mi se sviđa, ful ću uživat, samo što kišice neće bit al dobro, nema veze {#}

ELS BLAUGRANES <3
16 godina

Iako bi mi bilo drago da pes bude bolji od fife jer ima neki štih koji fifa nema ali ovo što sam gore vidio je smješno.

Fizika tj kretnje igrača su smješne.Nikakve fluidnosti u pokretima,sve nešto zapinju,kretnje neprirodne.Igrači su nekako kao roboti.

Da ne spominjem da teren izgledao kao stol za biljar.

A htjeo sam ove godine kupit pes za promjenu

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 18:43 (Kill Frenzy).
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2014 - Early Code Amazing Goal Compilation

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
Tommy_123 kaže...

Sve bi bilo super da naslov videa nije promašen. U naslovu je trebalo pisati PES 2014 - Early Code Worst Goalkeeper Reactions.

šumski put je bio ravan.
14 godina

Onaj gol Švajnija nakon minute videa je žestoki fail. Od načina kak uopće dođe do situacije za šut, do šuta po sredini na koji golman ne reagira uopće. Onaj Mullerov vanjskom pak, fantastično izgleda. Al u globalu jako jako loše. Nadam se da je ovo bilo prije par mjeseci i na super easy.

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

iz ovog videa se da zakjučit sljedeće:

nogomet je igra koju igraju 22 igrača, a na krau uvijek objeđuju njemci dok sve golove zabija švajnštager.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice